بین g11 و fz35 کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
کدوم عکس هاش طبیعی تره؟کدوم نویزش کمتره؟؟؟
حالا من که 60 تومن برای g11 کم دارم میارزه پول جور کنم برا g11 به خاطر عکس هاش و اندازه ایده آلش برای من؟؟؟
ممنون
بین g11 و fz35 کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟
کدوم عکس هاش طبیعی تره؟کدوم نویزش کمتره؟؟؟
حالا من که 60 تومن برای g11 کم دارم میارزه پول جور کنم برا g11 به خاطر عکس هاش و اندازه ایده آلش برای من؟؟؟
ممنون
G11 خیلی خیلی عکس های بهتری داره :)نقل قول:
کاملا می ارزه بیشتر هزینه کنید
FZ35 نویز بیشتری داره ولی در عوض زومش بیشتره و فیلمبرداری HD داره ولی کیفیت عکس G11 خیلی خیلی بهتره :)
منظورتون از اون عدسی ها چیه ؟؟؟؟ تو sx200 اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
به نظر من از SX20 بهتره چون RAW رو پشتیبانی می کنه
ببین خوندن یه از چقدر میتونه تو معنی یه جمله تاثیر بگذارهنقل قول:
خیلی ببخشید ...
من همیشه سعی کردم تعصب نداشته باشه .حتی سامسونگ هم ممکنه دوربین خیلی خوبی بسازه !
ولی اینجا منظورم این بود که fZ35 بهتره ! : به نظر من از SX20 بهتره چون RAW رو پشتیبانی می کنه
در ضمن از وقتی که برای جواب به سوالاتم گذاشتی ممنون
وقتی با منبع حرف میزنی که دیگه تعصب معنی ای ندارهنقل قول:
باور کنید تعصب نیست ... و کیفیت عکس های این دو دوربین خیلی فرق نداره ولی FZ35 امکانات خیلی بهتری داره!
سلام.امروز g11 رو قیمت کردم 610 تومن با گارانتی آفومار...اینکه خیلی گرونه...
دیجیکالا داره 540 تومن...
چه کنم؟؟؟
سلام . چند مساله رو می خوام مطرح کنم . می خوام اساتید و دوستان نظرشون رو بگند تا استفاده کنیم.
1-من برای خرید دوربین سوپر زوم شاید حدود دهها review رو خوندم و صدها نمونه عکس رو دیدم .در آخر تصمیم به خرید hs10 گرفتم. از این تصمیم هم راضی ام و این دوربین هر روز به دلم بیشتر میشینه . ولی بسیاری از مطالبی که در review ها بود با دوربینی که در دستای من داره کار می کنه مطابق نیست . مثلا فلاش . یا باطری. کیفیت فلاش بسیار بالاست .یا این که عمر باطری بسیار عالیه .یا کیفیت لرزش گیر در تله حرف نداره بطوری که من متعجبم .ولی بر عکس چیزهایی رو بعنوان مزیت اعلام کردن که من هیچوقت بهش نرسیدم . مثلا فوکوس خوب و سریع در تله ، اونم در نور کم ! من فکر می کنم نظرات دوستانی که در این فروم ها از دوربینشون مطرح می کنند بسیار به واقعیت نزدیک تره .کاش ما می تونستیم یه سایت review ایرانی بزنیم ..
2-من اهل ادیت عکس نیستم .شاید چون بگونه ای نچرالیستم (!!؟). حالا اگه بخوام از موضعم عقب نشینی کنم و با یه نرم افزار نچندان حرفه ای و ساده کار کنم چی رو معرفی می کنید . در مورد آموزششم اگه سایتی رو معرفی کنید ممنون می شم .
3-فوجی اعلام کرده در hs10 بخاطر زوم زیاد بوده که از 12mpx(در s200) به 10mpx منتقل شده .پس چطوره که پانا در fz100 با همون سنسور cmos با این که زومینگ رو بالا برده ، رفته سراغ 14mpx ?
1.موافقم :)نقل قول:
۲.مسلما Adobe Lightroom .خیلی خیلی خیلی عاله .از وقتی باهاش آشنا شدم دیگه از عکس های اصلاح نشده بدم میاد !
این برنامه ادیتور عکس نیست. از سری برنامه های Darkroom هست !
با این برنامه عکس ها تون رو Import می کنید و هر تغییری تو عکس بدید می تونید بعد ها برگردید و مثلا کراپی که کردید عوض کنید و ...
می تونید تغییرات یک عکس رو روی چندید عکس دیگه تکرار کنید
خیلی نتیجه خوبی میده مخصوصا با RAW
نیازی به Save کردن هم نداره و عکسی رو هم عوض نمی کنه ! فقط تغییرات رو ذخیره می کنه :18: هروقت خواستید برنامه رو ببندید و بعد باز کنید روی یک عکس دیگه تون کار کنید !
نویز گیر داره هم داره و خیلی خیلی امکانات دیگه. من که خیلی بهش وابسته شدم . دیگه بدون اون موندم چکار کنم :31:
۳.از خودشون بپرسید :) شاید نتونسته با 12MP کیفیت خوبی بسازه !
موفق باشید :10:
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
ظاهرا گرون شده !نقل قول:
از دیجیکالا نخرید. خیلی ها ازش ناراضی هستند
شاید اگه از دوربین شاپ بخرید بهتر باشه. البته باهاش آشنایی ندارم ولی بدی هم نشنیدم. به هر حال از دیجیکالا بهتره :)
سلام دوستان
من متوجه نمیشم این دوربینای کانن چین هست یا ژاپن آخر ؟!
منظورم Sx210 و یا IXUS 200 هستش !
یکی میگه ژآپن یکی میگه مونتاژه چین یکیم میگه چین ؟! کدومش درسته ؟!
قیمت های ساخت کشورهای مختلف متفاوته ؟!
از چه راهی میشه تشخیص داد واسه کدوم کشوره ؟!
گیج شدم
ممنون از راهنماییتون
باید ببینی روش چی نوشته و امیدوتر باشی درستهنقل قول:
ولی خیلی هم به این قضیه حساسیت نشون ندی بهتره. چین هم چیزای خیلی خوبی تولید می کنه :31:
یعنی واقعاً تفاوتی بین تولیدات چین و ژاپن نیست ؟!نقل قول:
یعنی صبر کنم.به هیچ وجه پولم به 600 نمیرسه...:41:نقل قول:
راستش چی بگم ؟نقل قول:
من الآن بیشتر چیزایی که دارم ساخت چینه و توشون چیزای خیلی خوبی هست
دیگه جنس های چینی چیزای نا مرغوبی نیستند.ولی نامرغوب هم توشون پیدا میشه. بهتره بیشتر به برند دقت کنید
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
آخه دوربین شاپ هم که به قیمت دیجیکالا میده !نقل قول:
یه بررسی تو گوگل بکن ببینن مردم ازش راضی بودند یا نه :)
به نظر سایت معتبری میاد
سلام عزیزان
منم می خواستم تا 250 دوربین بخرم نظر خودم کانن sx120 هستش می خواستم ببینم تا این قیمت بیشنهاد بهتری هست؟
خیلی ممنون
سلام دوست من :11:نقل قول:
اگه شما در شهری زندگی میکنید که دی جی کالا در اون شهر نمایندگی داره به نظرم معقول تر اینکه از دیجی کالا خرید کنید .
در غیر اینصورت سعی کنید از مغازه هایی به غیر از آفومار خرید کنید چون قیمت واقعی این دوربین همان 540 است البته با 15 ماه بیمه بدنه .
سلام دوست من دوربین فوق العاده ایست نسبت به قمیتش .. تو این رنج قیمت دوربین خوب خیلی است اما اگه بتونید بیشتر حدود 50 هزار بیشتر هزینه کنید می تونید به L110 نیکون هم فکر کنی .نقل قول:
L110 نیکون به تازگی قیمت مناسبی پیدا کرده . و از مزایاش میشه:
قدرت زوم بالاتر
کیفیت فیلم برداری hd
زوم اپتیکال در فیلم برداری نام برد
امیدوارم براتون مفید بوده باشه :11::10:
من خودم با دیجی کالا کار نکردم ولی چیزایی که از خریداراش تو فروم خوندم اصلا جالب نبوده. برای همین توصیه می کنم زیاد بهش اعتماد نکنید :)نقل قول:
سلام دوست من :11:نقل قول:
Sx210 دوربینیه که فقط در ژاپن تولید میشه چند صفحه قبل راجع به منو فارسی بودنش توضیح دادم .
اما ixus 200 :
این دوربین با سه نام تجاری مختلف شناخته میشه :
این دوربین را در چین به نام ایکسوز ixus میشناسند .
در امریکا به نام sd980 صدا زده میشه
و در ژآپن به نام IXY930 نام گذاری شده :19:
بسته به این که دوربین در چه کشوری ساخته شده باشه نام های متفاوتی داره .:11:
جالبست بدونید چینی این دوربین کمی گران تر از مدل ژآپن آن است . بخاطر داشتن منوی فارسی در سری ایکسوز .
دوستان امروز رفتم نمایندگی آفومار بسته بود 'گفتن تا ساعت 7 هستن!
رفتم جمهوری sx210 قیمت گرفتم 325 و sx20 قیمت گرفتم 365
شما بودید کدوم رو میگرفتید ؟!؟
گفتم میرم صحبت میکنم یه اطلاعاتی میاد دستم ! اما از قبل هم گیج تر شدم ! هر کس یه چیزی میگه.
در کل ظاهراً رسیدم به این دوربین ها : دو دوربین بالا و ixus 110 ژاپنی که 235 قیمت گرفتم.
اکثر فروشنده ها sx 20 رو پیشنهاد میدادن. برخی هم میگفتن هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت عکس ها وجود نداره (بر خلاف بقیه) و تنها فرقشون زوم اپتیکشونه.
یکی میگفت sx210 بیخوده یکی هم میگفت بهترینه !!
اما انصافاً برای مصرف آماتور (خانگی) و کیفیت (بهتر) خوب عکس برداری کدام را از بین این 3 پیشنهاد میکنین ؟!
خیلی ممنون از راهنماییهاتون صد در صد راهنماییهاتون برام مفیدهنقل قول:
راستش کیفیت فیلم برداری زیاد برام مهم نیست ولی زوم چرا مهمه نمیشه روی همچی دوربین هایی لنر نصب کرد؟
کانن رو با چه گارانتی توصیه می کنید و اینکه همراه باهاش چه وسایلی می دن؟
نه نمیشه نصب کرد !نقل قول:
فقط شاید بشه بهش لنز اضافه کرد که اونم اصلا ارزش نداره !
گارانتی اصلی کنون آفومار هست.
sx 210 یا ixus 110 ؟! لطفاً 90 تومان اختلاف قیمت را هم در نظر بگیرید.
با تشکر
سلام یه دوربین سونی تو قیمت 160 تومن به ما معرفی کنید ممنان
درود بر دوستان
راستش من بین 2 مدل پاناسونیک tz8 و tz10 موندم
فروشنده میگفت فقط gps ولی من مطمئن نیستم
اگر فقط gps هست که برای من مهم نیست و میرم tz8 میگیرم ولی اگر چیزای بیشتری هست میارزه آدم بیشتر پول بده برای tz10
ممنون میشم کمکم کنین
با سپاس
IXUS 110 هم کیفیت تصویر خوبی دارهنقل قول:
زومش کمتره و تنظیمات دستی نداره ولی شاید به قیمت بیزطه
خودت کیفیت عکس ها رو مقایسه کن :
کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/08/12/Canon-IXUS-110-IS/p5
موفق باشید :)کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2010/03/27/Canon-PowerShot-SX210-IS/p5
کیفیت عکس L110 خیلی هم خوب نیست گرچه از L100 کمی بهترهنقل قول:
SX20 انتخاب بهتریهنقل قول:
اختلاف قیمتشون چقدرهنقل قول:
در مجموع TZ7 احتمالا انتخاب بهتریه
سلام دوست مننقل قول:
بر چه مبنایی گارانتی اصلی کانن را آفومار میدونید ؟ :19:
بارها و بارها شاید این بحث عنوان شده که آفومار مانند شرکت های دیگه فقط و فقط یه شرکت بازرگانی است و نمایندگی کانن در ایران نیست .
حتی اگه هم نمایندگی رسمی کانن در ایران باشه به دلیل قیمت های نوجومیش اصلا ارزش خرید نداره .
امروزه به دلیل بیمه بدنه ایی که شرکت های بیمه بر روی دوربین های کانن گذاشتند نگرانی خرابی و .. را از بین برده .
دوستان توصیه اکید میکنم دوربین هاتون را با بیمه نامه بدنه تهیه کنید و از فروشنده حتما سوال کنید چند درصد خسارت را شامل میشه .
یه بیمه خوب 90 درصد خسارت را شامل میشه . بهتره بیمه بدنه را 15 ماهه تهیه کنید . :11::10:
خیلی ممنون
از قیمت این گوشی خبر دارید؟
من همین الان می خوام برم بخرم چه چیزهایی رو باید چک کنم و اینکه چه وسایلی روش می دن؟
هر کدوم قابلیت های خودش را داره دوست مننقل قول:
اما اگه من بخوام انتخاب کنم از بین این سه گزینه sx210 را به دلایل زیر انتخاب میکنم
1- حجم قابل قبول (مثل sx20 بزرگ و حجیم نیست )
2- تنظیمات نیمه حرفه ای و دستی خیلی خوب
3- قابلیت زوم اپتیکال فیلم برداری تا 14x
این نتیجه گیری من از روی مشخصات فنی دوربین نبوده . من با هر 3 مدل بالا کارکردم و مطمئنا sx210 را میخریدم
خیلی خیلی متشکرمنقل قول:
نکته مهمی بود ! حق با شماست
متشکرم . امروز یک چیز تاره یاد گرفتم :31::20::31:
يه 30 تومن بزار روش برو يه SX120 بگير :46:نقل قول:
ميتوني از سري IXUS هم بگيري که من از IXUS ها اطلاعاتي ندارم:31:
SX120
کد:http://www.dpreview.com/news/0908/09081903canonsx120is.asp
سلام دوستان:40:
بین این دو دوربین کدوم رو پیشنهاد می کنین.
Fujifilm FinePix S1800
Canon PowerShot SX120 IS
فکر کنم تو اکثر موارد برتری با فوجی باشه(به جر حالت ماکرو و سرعت شاتر)
ولی خوب از اسم Canon هم نمیشه گذشت.
اگه باذکر دلیل گزینه مدنظر خودتون رو پیشنهاد بدین خیلی خیلی ممنون میشم.:11::11:
راستش تا جایی که یادمه S1800 کیفیت عکس خوبی نداشت ! ولی نتونستم ریویووی درستی ازش پیدا کنمنقل قول:
بهتره یکم با احتیاط بیشتری بری سراغش :31:
آقا این مموری چنده ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 70 خریدم
در ضمن آیا چسب محافظ lcd 15 هزار تومانه ؟!
سلام
!!!!!!!!!!!!!!!
این مموری رو چند وقت پیش یکی از دوستان خریده بودن 30 تومن که به نظر من گرون خریده بود
چسب محافظ lcd دو تا خریدم 3000 تومن
این قیمت ها رو از جمهوری گرفتید؟
بله . فکر کنم گفتن کلاس دهه.
sdhc هسش این مموری با سرعت read و رایت 20 مگ بر ثانیه ! روبه روی علائدین زده بود 73,500 !! گفتن مموری ضعیف تر ببری ضبط فیلم تکه تکه خواهد شد! در ضمن سایت آمازون مموری مشابه بنده رو 46 $ زده . چه جوری 30 تومان هم گرونه ؟!
چسب محافظ canon بود 3 تومان اما سونیش 15 تومان ! درسته یا برگردم پس بدم؟ گفتن به شرط قیمتش به من میفروشن.
قیمت ها رو ملاحظه کنید :من چند جا خوندم که نزارید محافظ رو بیشتر از 1000 تومان فاکتور کنن. اما واقعاً تفاوتی بین محافظ 1000 و 15000 تومانی نیست ؟کد:http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&pageid=400
دوستان خسته نباشید من به اشتباه کارت SD رو داخل دوربین فرمت کردم الان هر کاری میکنم با هیچ نرم افزاری بازیابی نمیشن
دوربینم 550D هستش و نزدیک 250 فایل RAW با پسوند CR2 داخلش بود از بچه تازه متولد شده خواهرم تو بیمارستان عکس گرفته بودم الان موندم چه کار کنم با هر نرم افزاری امتحان کردم حتی اوناییکه قابلیت بازگرداندن فرمت شده ها رو دارن حتی یه فایل هم پیدا نمیکنه . نکنه چون توسط دوربین فرمت شده نمیشه پیدا کرد . میخاستم یه بار هم توسط ویندوز فرمت کنم شاید بازیابی بشه
در ضمن خیلی گشتم ADOBE CAMERA RAW 6.1 رو نتونستم به طور جدا از PHOTOSHOP CS5 لینکشو پیدا کنم اگه پیدا میشد اکثرا فیلتر بود
ممنوننقل قول:
تقریبا هیچ سایت فارسی ای پیدا نشد که راجع بهش نظر داده باشن.فقط اینطور که فهمیدم عکسهای فوجی درحالت اتو تعریفی نداره وبا تنظیمات دستی خودشو نشون میده!!! از منابع غیر فارسی هم که تقریبا متغیر بود بعضیا خیلی تعریف می کنن بعضی هام رسما نوشتن Dont Buy IT:31: البته راجع به اون canon هم نظر منفی دیدم فکر کنم نظرها بیشتر به این بستگی داشته باشه که قبلش چه دوربینی داشتن.
طبق فرمایش شما احتمالا میرم سراغ همون canon هرچند که روکاغذ فوجی برتره:worried:
سلامنقل قول:
من متوجه کلاس 10 بودن نشدم
رم مورد نظر من کلاس 6 بود
برچسب هم تفاوتی ندارد
در مورد دوربین و خیلی از وسایل دیگه که پارامترهای مختلفی در کیفیت و خروجی اونها تاثیر دارندنقل قول:
طبق فرمایش شما احتمالا میرم سراغ همون canon هرچند که روکاغذ فوجی برتره
اصلا نمیشه به اطلاعات روی کاغذ اطمینان کرد
مثلا در دوربین کیفیت عدسی بکار رفته و کیفیت ساخت سنسور و نرم افزارهای داخلی از عوامل مهم در کیفیت هستند
به نطر من هم sx120 انتخاب بهتری برای شما هست