نقل قول:شما سایت زیر رو برو! آی پی واقعیتو ببین..همونو توی مرورگر وارد کن!! وارد صفحه تنظیمات مودم که شدی اونجا ببین شاید آی پی به جز 192.168.1.1 داده شده باشه ؟!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:شما سایت زیر رو برو! آی پی واقعیتو ببین..همونو توی مرورگر وارد کن!! وارد صفحه تنظیمات مودم که شدی اونجا ببین شاید آی پی به جز 192.168.1.1 داده شده باشه ؟!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نگاه کردم توی صفحه اصلی هنوز نوشته 512. الان امکانش نبود عکس بزارم.نقل قول:
در ضمن توی پنلم در قسمت گیگابایت باقیمانده هنوز همون مقدار باقیمونده دوره قبل رو داره نشون می ده و برخلاف چیزی که نوشته بود شارژ نشد!
مودم برای خودم نیست واسه داییمه غروب خونشون میرم بهت میگم چینوشتهنقل قول:
در ضمن بعد اینکه مودم به صورت فیزیکی نصب شد باید چراغ لینکش ثابت بشه بعد کانفیگ کرد درسته ؟
یا اول باید کانفیگ کرد بعد چراغ لینک ثابت شه ؟
باید چراغ لینک ثابت بشه بعد شما کانفیگ کنید :n16:نقل قول:
تماس بگیرید با پشتیبانی دان استریم رو 2 بذارن حتمانقل قول:
اگر روی 1 بذارن سرعت کامل رو نمی گیرید :n01:
اون مقدار هم اگر سرویستون نامحدود هست اصلا مــــهــــم نیــــســــت :n12:
یعنی اصن تنظیماتو دست نزنم فعلا ؟نقل قول:
به نظر شما مشکل چیه ؟
پشتیبانی گفت بدون اسپلیتر وصل کن فقط مودم رو به خط وصل کن که بازم نشدد
بعد گفته بود مودمو کانفیگ باید کنی تا لینک ثابت شه o___0
پشتیبانی تهران همچین حرفی زده ؟!نقل قول:
اصلا تا حالا ثابت نشــده؟
باهاشون دوباره تماس بگیرید بگید دان استریم رو پایین تر ببندند اگر لینک ثابت شد نویز دارید اگر نشد مشکلی از سیم کشی شما یا از طرف خودشون هست
راستی مدل مـــودم چی هست؟
مدل مودم datasheenنقل قول:
ن هنوز ثابت نشده
مشکل من حل شد
با تشکر از دوستان :n16:
ممنون , مشکل من حل شد.نقل قول:
ایول داداشنقل قول:
عجبآی پی عجیب غریبی بود:n31:
ip مدمتون را با دستور ipconfig /all در قسمت gateway کارت شبکتون ببینید
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم
بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:
من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم
فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟
قطع میشه مگر اینکه برای اون ماه گیگ بخریدنقل قول:
شرایط شما یه خوده غیر ممکن هست با این وضعیت اینترنت توی کشــور
بخ جز ریموت و پینگ بقیه موارد هیچ مشکلی نداشتم من تا حالا
یعنی برای ریموت با فن آوا مشکل داری ؟ ریموت دسکتاپ ؟ rdp منظورته ؟
یعنی برای ریموت با فن آوا مشکل داری ؟ ریموت دسکتاپ ؟ rdp منظورته ؟
سلام دوستان.من از وقتی که پارس آنلاین دانلود شبانش را 1/3 کرده به کلی ازش زده شدم و می خواهم از فن اوا بگیرم.چند تا سوال ازتون داشتم:1-فن اوا خط ها را روی چند میبنده؟ من الان پارس انلاین خطم روی 9 بسته.
2-شبی چقدر دانلود شبانه می کنید؟من موقعی که شبانه رایگان بود حداقل شبی 5گیگ دانلود می کردم.
3-پکیج هاش چطوری هست؟مثلا من 2گیگ سه ماهه می گرفتم 40 تومان.خواهشا پاسخ بدهید.مرسی
ریموت دستکاپ بعضی موقع ها ولی با تیم ویور نهنقل قول:
1 - حداکثر 6 ، ولی 99 درصد روی 4 مگ هستنقل قول:
2 - شبی شما خودت رو بُکشی از بهترین سرور 3.5 گیگ
3 - سرویس ها رو توی سایت زده فقط دقت کنید که اونایی NF خورده شبانه دارند
من سرویسم همین امروز تموم شد الان موندم چیکار کنم
موندم برم مخابرات یا همین فن اوا بمونم.. گیج شدم !
اگه بخوام فن اوا بمونم سرویس 1 مگ ماهی 3 گیگ رو میگیرم
فقط پهنای باندی که برام ست میشه سواله که حدود سرعت روزم رو نمیدونم
اگه بازم روی 6 ببندن که من 500 تارو دارم تقریبا
مخابراتم که اونور..:n13:
مخابرات نرونقل قول:
من داشتم ، قطعی خیلی داشت
سرعت سرور خارجی داغون ، پینگ هم فقط داخلیش خوبه و صبح ها
فوری :
توروخدا یکی جواب بده :
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید :
تفاوت سرویس نامحدود :
DP-512-BU که 38500 تومن هست . و
DP-512-GU که 105500 تومن هست .
تفاوت اینا چیه ؟؟؟؟
DP-512-BU که 38500 تومن هست سرعتش 60 حدودا هست یا سرعت 256 برایم ست میکنن ؟؟؟؟
DP-256-SU که 37520 تومن هست !!!!
حالا ممنون میشم یکی جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟
Bu = Bronze unlimitedنقل قول:
Gu = Gold unlimited
فرقشون توی ضریب اشتراک هست
512 Bu و 256 Su اگر خواستید بین این دو تا بگیرید شما 512 Bu رو بگیرید که ثابت 64 هست
یعنی من DP-512-BU رو بگیرم سرعتم 64 ثابت هست ؟؟؟؟نقل قول:
ممنون که جواب دادید و ممنون باز میشم که این سوال هم جواب بدید ...............
آره عزیـــزنقل قول:
ثابت هست
من سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجم خریدم. دو روز اول سرعت دانلودش تا 400 هم می رفت، ولی الان به زور به 150 می رسه و زیاد هم قطعی دارم. آیا برای همه اینطوریه؟ سرویس های دیگه رو هم اگه استفاده کردین توضیحی بدین ممنون می شم. من پارس آنلاین داشتم و تو این یه ماه گذشته حول و حوش 150 گیگ تو ساعت شبانه دانلود کردم قبل از این که 1/3 کنن! نمی دونم این چه کار مسخره ای بودش پارس کرد آحههه؟ کدوم سرویس فن آوا مثل این پارس آنلاین هست؟؟؟ مرسی.
دوستان من سرویس یک مگ 3 گیگ دارم که مشخصات خط طبقه عکس پایینه به نظرتون خوبه ؟
بعدش من اولین مشترک هستم در شهرمون یعنی هنوز من ثبت نام کردم البته با کلی مشکل آخرش وصل شدم ولی روزانه روی 400 هست اما شب رو 190 قفل میشه با توجه اینکه
فقط من هستم چرا این قد سرعت پایینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک صفحه از status مودمتون بذاریدنقل قول:
هیچکدوم از سرویس های فن اوا مثل پارس نیست !
حداقل توی سرویس های محدود که اینجوریه
عادیه دوست عزیزنقل قول:
مشکلی نداره
و اون 190 تا همه جا ثابت هســـت و هیچ تفاوتی ندارد :n01:
یعنی زیاد نمیشه :n03:نقل قول:
دوستان
1-جریان فشار اوردن شرکت های دیگه به فن آوا چیه ؟
من نگران شدم ............
2-نکنه سرویس های نامحدود رو بردارن ؟؟
3-این مصرف منصفانه شرکت های دیگه یعنی چی ؟؟؟؟؟
4- مثلا 512 نامحدود با مصرف منصفانه یعنی چی ؟؟؟؟
5- مصرف منصفانه 512 نامحدود از سرعت اسمی پایین تر که نمیاد ؟؟؟
باز هم ممنون میشم از کسانی که اطلاع دارن به من و همه ی اونایی که نمیدونن راهنمایی کنن .............
یه سوال دیگه :
نویز خط من چه جوریاس ؟؟؟ ( الان سرویس پارس آنلاین دارم تازه ثبت نام کردم برای فن آوا 512 نامحدود و تا اول ماه دیگه فکر کنم وصل شه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نویز خط من خوب هست ؟ خیلی خوب هست ؟؟عالی هست ؟؟ یا بد ؟
1 - کدوم جریان داداش؟ :n13:نقل قول:
2 - بر نمی داره دوست عزیز فن آوا فقط توی زمینه اینترنت فعالیت نمی کنه
3 - برای شرکت های دیگه یعنی شما از اون حد حجم که استفاده کردی سرعت شما میاید پایین تا به 128 که پایین ترین حد هست برسی
4 - مال فن آوا منصفانه اش فعلا نداره و نامحدود نامحدود هست
5 - شرکت های دیگه پایین میاد
این خط برای پارس هست درسته؟نقل قول:
اگر آره که نمی شه گفت نویز شما روی فن آوا هم همین هست چون همه چی عوض میشه ممکن هست پورت شما از این داغونا باشه یا تجهیزات فن آوا خراب باشه
کلا نمی شه دقیق گفت ولی با این نویز مشکلی ندارید تا 9 10 مگ :n01:
بله پارس آنلاین هست .نقل قول:
من 256 نامحدود پارس آنلاین دارم الان که میخوام تخلیه کنم . چون فن آوا ثبت نام کردم .
سرعت من اولا 200 بود بعد 10 گیگ دانلود شد سرعت اسمی . شرکت پارس آنلاین هم سیاست منصفانش اینه که تا 10 گیگ با سرعت بالا میتونی دالود کنی از اون به بعد سرعتت میشه اسمی . الان سرعت من 33 هست و از این پایین تر نیومده .......
24 ساعته هم در حال دانلود هست سیستم................
شما گفتید شرکت های دیگه از سرعت اسمیش روی سرویس های نامحدود بر اساس مصرف منصفانه پایین تر میاد . درسته ؟؟؟؟
منظورتون شرکت های غیر از پارس آنلاین هست ؟
چون پارس آنلاین از سرعت اسمی پایین تر نیومده .
توی صفحات قبل خوندم که شرکت های دیگه فشار میارن به فن آوا که شبانه رو بردارن و محدود کنن و همین طور سرویس های نامحدود رو بردارن یا اینکه سیاست منصفانه بزارن !
معمولا شرکت های دیگه مثل صبانت سرویس های نامحدودشون پس از گذر از ترافیک منصفانه من درآوردی حتی به کمتر از سرعت اسمی میرسه لااقل تا چندماه پیش اینطور بوده ولی حالا رو نمیدونمنقل قول:
چند شب بود شبانه با 800 اینا میگرفتم :(
اینجا فکر کنم منطقه خلوتی هست گاهی شب ها خلوت میشه ترافیک و سرعت اسمی میره بالا
ولی از زمانی که ویندوز عوض کردم دیگه مثل اون شب ها نشده :(
خدا کنه فن آوا همینطوری بمونه اینقدر اذیتش نکنند یک سری شرکت دزد
دوستان یک مشورت میخوام بکنم باهاتون ، ممنون میشم کمکم کنید :
من برای 512 نامحدود BU ثبت نام کردم که تا چند روز دیگه وصل میشه که امروزم رفتم پارس آنلاین که انصراف بدم که گفتن حداکثر 72 ساعت طول میکشه که خط اینترنت قطع بشه .
حالا من میخام امتحانی این 1 ماه رو مصرف کنم . این هم بگم که 24 ساعته دانلود میکنم .
به نظرتون از اسفند ماه یک ساله بگیرم که 10 درصد هم تخفیف داره ؟؟؟؟ ( چون چند صفحه قبل خوندم که می خوان پهنای باندو گرون کنن ! )
به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ............
سلام
سرویسای حجمی که شبانه دارند سرعتشون اسمیه یا بیشتر میبندند؟؟ (توی روز - مثلا 512 اش) . بعد سرعت شبانش چطوره؟؟ محدود که نمیشه؟؟
من 512 نامحدود قبلا داشتم توی طول روز و شب نهایت با 65 70 میگرفتم کمتر میخواست بشه می رسید نهایت به 60 و همیشه ثابت بودنقل قول:
الان این ماه یک مگ محدود گرفتم روزانه با 500 تا 700 میگیرم و شبانه نوسان داره ولی اکثرا تا 210 میره و گاهی اوقات که همسایه ها به نظر استفاده نمی کنند تا 700 هم گرفتم ولی مورد دوم همیشه نیست ولی هفته ای 2-3 بار نصیبم میشه و در کل بی نهایت راضی تر هستم تا صبا نت دزد که 7 سال مشترکش بودم.