سلام.
مبارکه.
نه مشکلی نیست. مال همه اینجوریه!
سی پی یو های arm 11 دو هسته ای هستن. این 192 سرعت هسته ی اصلی هست. که همیشه ازش استفاده میشه.
هسته ی دوم فقط در صورت نیاز مورد استفاده قرار میگیره .
Printable View
سلام.
مبارکه.
نه مشکلی نیست. مال همه اینجوریه!
سی پی یو های arm 11 دو هسته ای هستن. این 192 سرعت هسته ی اصلی هست. که همیشه ازش استفاده میشه.
هسته ی دوم فقط در صورت نیاز مورد استفاده قرار میگیره .
خواهش میکنم.نقل قول:
نمونه ی دیگه ش ان 95 که هسته ی اصلی 206 مگا هرتز سرعت داره. و فرعی 126 مگ.
هسته ی دوم فقط تو مواردی به کار گرفته میشه که نیاز به سرعت بالا داشته باشه.
یعنی مواقعی که نیاز به بیش از 65% سرعت گل باشه.
به این دلیل دو هسته ای ساختن که ضمن بالا رفتن سرعت و کیفیت ؛مصرف باتری کم شه.
سلام
من وقتی واسم sms میاد گوشیم اصلا نشون نمیده که new message داری و فقط باید خودت بری تو قسمت messaging که بفهمی مسیج داری یا نه ...
مشکلش چیه ؟
چیو برات بفرستم ؟ قاب رو ؟ عزیزم من که گفتم خودم ندارم دست یه نفر دیدم. تازه شما اهوازی من اصفهان!نقل قول:
برنامه ای چیزی نصب نکردی ...؟ پروفایلهای گوشیت رو تغییر ندادی ...؟نقل قول:
آره مال من هم یه مدتی اینجوری شده بود با *#7370# درست میشه:13:نقل قول:
عزیزان یک مشکل>>من از اینترنت اهنگ دانلود میکنم و وقتی اهنگ رو میریزم روی گوشی و وقتی اهنگ رو میخوام اجرا کنم این پیغام رو میده file type not suppoerted من باید چه کار کنم:41:
خیلی ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
فرمت فایل هایی که گرفتین چیه؟
چه برنامه ای مثلا ؟نقل قول:
پروفایلمو که خوب تغییر دادم ; ولی با همین پروفایل چند ماه پیش درست کار میکرد ولی یه دفعه خراب شد ...
انجام دادم درست نشد ; یعنی فقط دفعه اول که sms اومد درست کار کرد بعدش خراب شد ...نقل قول:
mpga باید چطور فرمتش رو عوض کنمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنی فرمتش mpga هست؟ تا حالا همچین چیزی ندیدم. شاید mpeg منظورته؟ حالا من دو راه رو بهت میگم که خودت انتخاب کن
راه اول:
اگه فایلت تصویری هست Nokia PC Suite رو اجرا کن و View Multimedia رو بزن. حالا با فایلت رو توش باز کن و از File گزینه Save as رو بزن و قسمت پایین تنظیمان رو روی MP4 و no size limit 320*240 رو انتخاب کن و save رو بزن حالااین فایل رو به گوی انتقال بده.
اگه فایلت صوتی هست از همون روش بالایی استفاده کن فقط فرمت رو روی ACC بزار.
راه دوم:
راه بهتری هم هست ولی باید نرم افزار دانلود کنی که به نظر من بهترنشون Total video converter هست که اگه ببینی به چند فورمت می تونه تبدیل کنه مخت سوت میکشه.
اول باید نرم افزار رو از اینجا دانلود کنی.
با این کد رجیسترش کن:کد:http://64.85.164.7/total-video-converter/tvcnew.exe
نرم افزار رو اجرا کن روی New task کلیک کن و Import media file رو بزن. حالا فایلی رو که می خوای بهش بده. توی صفحه ای که میاد:کد:0ab52023-ba00347e-9fa86acd-fdc330a9-68578b7e-264b81e1-30bdfeef-cea403fa-20457e4a-39c03409-f69a9aba-388e8a94-677044c7-643fe9ac-66523c91-18a61801
1. اگه فایلت تصویری هست رویpocket player کلیک کن و Nokia Cellphones رو انتخاب کن و روی گزینه چهارم که انتهاش H.264/AVC داره کلیک کن و convert now رو بزن.
2. اگه فایلت صوتی هست رویAuiod files کلیک کن و MP3 رو انتخاب کن و Convert now رو بزن. بعد از اینکه تبدیل شدنش تموم شد خودش یک پوشه باز می کنه که فایلت توش هست.
یکی نمیخواد یه لطفی بکنه و فایل inf مخصوص نصب گوشی که توی سیذی هست رو واسه ما بذاره ؟ به خدا ثواب داره ها !
فکر کنم اسمش تو مایه های 5700.inf باشه
عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینو هم امتحان کن *#7780#
:46:
امیدوارم درست بشه
مال من که درست شد.:20:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من گشتم ولی همچین چیزی توی سی دی گوشی پیدا نکردم.:13:
ولی فکر کنم این کارت رو راه بندازه:
کد:http://s33.eu.rapidbaz.com/get/_khIW/Inf.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان میشه یه نرم افزار معرفی کنیدکه تعداد اس ام اس ارسالی و دریافتی و همچنین مدت تماس و... نشون بده
من قبلا N72 داشتم یه برنامه واسش دانلود کردم به نام statmonitor که حتی آمار اس ام اس رو هم به صورت نمودار نشونم میداد.
اما متاسفانه چنین برنامه ای واسه این گوشی پیدا نکردم
میشه کمکم کنید اینم عکسش
صداي اين گوشي چطوره
بلنده يا ضعيف
صداش بلند و با کیفیت هست. از لحاظ بلندی تقریبا هم سطح 95 است اما کیفیت کم میاره.
از لحاظ بلندی کمتر از 73 هست اما با کیفیتر از اونه.
درکل خوبه!
اقایون خوره 5700 من چه کار کنم اس ام اس که برام میاد میره وسط های لیست باید بگردم پیداش کنم نمیدونم چه کار کنم؟
تاریخ گوشی را دستکاری کردی !نقل قول:
اقایون خوره 5700 من چه کار کنم اس ام اس که برام میاد میره وسط های لیست باید بگردم پیداش کنم نمیدونم چه کار کنم؟
برو رو اولین اس ام اس که تو اینباکست هست و option ) Message details بعد ببین جلوی Date چه تاریخی نوشته.
حالا برو تاریخ گوشی را هم مثل همین کن.
اشکالش اینه که شما تاریخ روز رو روی گوشیتون وارد نکردین .....نقل قول:
برای درسا شدن باید تاریخ دقیق امروز رو به میلادی وارد کنید ....
واقعا عجیبه ...نقل قول:
کد رو که زدم مثل دفعه پیش فقط چند تا sms اول درست کار کرد
بعدش چند تا مسیجمو که پاک کردم دیدم درست شد ; البته تا الان :20: و در حال حاضر دوباره خراب شده :18:
چه کنیم ما ؟ :19:
شاید مشکل از فلش گوشیت باشه!!!!!:13:نقل قول:
با سلام .برا ی تبدیل ویدیو با جت ادیو ویدیو را با بیت ریت512 . صوت را با 128 و فرمت راmp4 گذاشتم ولی وقتی توی گوشی دیدم وسطای دیدن هی گیر میکرد به نظر شما چرا؟؟
اگه خیلی مهمه برات ببر بیرون برات فلش کن.
ادم چه مشکلای نمیشنو ها!!!!!!!!!
یکی ویبره ش قطع میشه! یکی موزیک پلیرش از کار
می افته .یکی نیو مسیج براش نمیاد...
نوکیا چه مشکلات عجیبی داره!
منم 95 یه دفعه از کار افتاد. بردم اتصالات گفت ای سی فلشش سوخته و خرجش زیاده. منم انداختمش تو کمد.
بعد یه ماه اتفاقی روشنش کردم دیدم سالمه. ادم تعجب میکنه!!!!!
یه سوالی داشتم.
من هر چی تم به گوشی میزنم سه فولدر web application personalis همون مدل میمونه.
این مشکل ماله شما هم هست؟چیکار کنم درست بشه؟
شاید اون تمی که میریزید با ایکون های دیفالته یا اگرم نیست اون ایکون ها رو نداره.
منم تا حالا هر چی تم ریختم عوض نشده.
بستگی به تمت داره که اون ایکونارو داشته باشه یا نه!
اگه داشته باشه که عوض میشن اگرم نداشته باشه که عوض نمیشه.
شما باید Frame Rate = 20 رو انجام بدین.نقل قول:
من هم قبلا این مشکل رو داشتم و با این کار حل شد.
آخه رو ی گوشی های مثل ان73 همان تم رو وقتی میزنی آیکوناش فرق میکنه ولی تو5700نه.:41::13:نقل قول:
یعنی تم شما هیچ کدوم از ایکونارو عوض نمیکنه؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان گوشی شما پسومند mp4 رو باز میکنه؟
اره.اما نه با همه بیت ریت و سرعتی!
چرا مگه مال شما پخش نمیکنه؟
اصلا فیلمی که میگیره ام پی 4 ره
درسته ولی برادرم یه فایل mp4 برام فرستاد فقط صداشو پخش کرد 6 دقیقه بود 24 مگابایت گوشی برادرم N95 هست.
چرا اینجوریه؟
مگه نباید پخش کنه؟
اگه فيلمو داداشت با گوشيش گرفته بگو سايزشو كم كنه يه بار ديگه بفرسته ببين چي ميشه
بعضی از تمهایی که مخصوص 5700 این پوشه هارو تغییر می ده:5:نقل قول:
فایلهای تصویری N95 که با کیفیت Tv Quality گرفته شدن رو 5700 فقط صداشو پخش می کنه،اگه می خوای فایلاشو پخش کنی باید قبل از فیلمبداری تو تنظیمات 95 کیفیتشو یه لول بیاری پایین.:20:نقل قول:
سلام سلام،حال برو بچ امتحاناستو كم اومدنه ما..يه سوال چجوري منو و گالري رو لند اسپيس كنم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2298256#post2298256
نقل قول:نقل قول:حالا اینا رو ولش ... من گوشیمو که مستر ریست کرده بودم فکر کردم یه بک آپ ازش تو کامپیوتر دارم ، رفتم restore كنم ديدم نيست :18: با contant copier سرچ هم كردم چيزي پيدا نكرد ... :41:نقل قول:
چي كار كنم حالا ؟
Core Player هم پخش نمیکنه ؟نقل قول: