ممنون نفس
من مموری را فرمت کردم و چند تا پوشه جدید ساخت.مثل ISO و Video و PSP ... بازی رو هم از حالت فشرده در آوردم.حالا تمام محتویات بازی رو داخل پوشه ISO کپی کنم یا PSP؟
ممنون نفس
من مموری را فرمت کردم و چند تا پوشه جدید ساخت.مثل ISO و Video و PSP ... بازی رو هم از حالت فشرده در آوردم.حالا تمام محتویات بازی رو داخل پوشه ISO کپی کنم یا PSP؟
من الآن دارم یه بازی رو کپی می کنم حالا نمی دونم جاش درست هست یا نه اما می دونید چند دقیقه زده؟الآن شد 193 دقیقه!!!!!!!!!!!!!این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
ای بابا مثل اینکه اصلاً به ما نیامده امشب یه بازی با این PSP انجام بدیم.یه دردسر تازه:
وقتی که روی آیکون بازی کلیک می کنم این ارور رو میده:
(The game could not started (80020321
دیگه دارم کلافه میشم
فايل با فرمت .iso يا .cso را تو پوشه ISO كپي كن بعد مطمئن شو فرم وير پي اس پي ميتونه بازي رو اجرا كنه من يك بار يك همچنين مشكلي داشتم فرم وير بالاتر گذاشتم حل شد.نقل قول:
آقا خودم حلش کردم.رفتم xmb رو به m33 تغییر دادم.
اگه سوالی بود بپرسید من راهنماییتون کنم:31:
xmb را به m33 تغییر دادی؟:13:نقل قول:
xmb که OS پی اس پی هست.
شما رفتی به VSH Menu و UMD iso mode را به M33 driver تغییر دادی.
اما من خودم از sony np9660 بیشتر خوشم میاد.هرچند فرقی با هم ندارند.
حلا psp را چند خریدی.چخ چیزایی گرفتی.مموری چند گیگ گرفتی چه قیمت.خلاصه تعریف کن ببینیم چه کردی.:10:
سلام استاد choory و سلام به همه اساتید گرامی سایت.
دیروز من به خاطر راهنمایی یکی از دوستان که گفتند در توپخانه تهران آشنایی دارند رفتم توپخانه و رفتم پاساژ لباف.
یه دونه PSP گرفتم به همراه یه کیف و برچسب LCD و هدفون مخصوص PSP.رم 4 گیگ و دو تا سیدی بازی البته اشانتیون.
کلاً شد 253 چوب.اما:
من دیدم چون طرف آشناست و تازه از نماز برگشته بود فکر کردم یه رم درست و حسابی داده.اومدم خونه دیدم دکی رم magicgate رو پشتیبانی نمی کنه.زنگ زدم بهش گفت ببخشید و معذرت می خوام بیار عوض کن.
اما راه من دوره نمی تونم برم اونجا دوباره.می خوام بدونم اولاً قیمت نهایی چطور بود و در ثانی این رم مشکل برای من ایجاد نمیکنه؟
اما سوال دیگه:
من NBA رو می خواستم بریزم تو دستگاه اما فایلی که پسوند iso یا cso رو داشته باشه نداره.کل پوشه رو هم خواستم بریزم دیدم زمان زده 193 دقیقه.
خوب الآن می خوام برم سراغ دانلود بازیهای مورد علاقم.من بازیهای سبک مدیریتی رو خیلی دوست دارم.چیزی سراغ دارید؟
ممنون
رم رو چند باهات حساب کرد ؟نقل قول:
اما راه من دوره نمی تونم برم اونجا دوباره.می خوام بدونم اولاً قیمت نهایی چطور بود و در ثانی این رم مشکل برای من ایجاد نمیکنه؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم 4 تقل دارم
راستی مبارک باشه
پس آخر هدفون را گرفتی؟هدفون را چند باهات حساب کرد؟نقل قول:
رم هم من خودم 4 گیگ تقلبی دارم تا حالا مشکلی نداشته.اما اگه به شما گفته برات عوض میکنه به نظر من ارزش داره بری عوش کنی چون هر چیزی اصلش بهتر تقلبی هست.و درثانی وقتی میخواهی یک بازی را داخل مموری کپی کنی تندر کپی میشه.در ضمن الان مموری هم ارزان شده و 4 گیگ اصل با 3 سال گارانتی ایران رهجو شده 37 تومن پس ارزش نداره مموری تقلبی بخرید.
کلا مموری های اصلی سرعت خواندن و نوشتن بیشتری از تقلبی ها دارند و همینطور کیفیت.
در مورد بازی ها هم ممکنه روی سیستم شما برنامه های مثل winrar و... نصب باشه که فایل iso بازی را به صورت یک فایل zip نشان بدهد و شما اون فایل را شتباهی از از حالت فشرده در آوردی و بازی تبدیل به یک سری فولدر و فایل شده است.
هیچوقت نباید بازی ها را UNZIP کنی.چون بازی های psp به صورت تک فایل iso یا cso هستند.
شما در ویندوز به قسمت folder options برو سپس به تب view سپس در قسمت advanced setting تیک گزینه hide extensions for know file type را بردار تا پسوند فایل ها را نشنان دهد.
مانند عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت معمولی به این صورت هست
وقتی تیک گزینه ای که گفتم را بردارید به این شکل میشه.
شما باید همین تک فایل را بدون خارج کردن از حالت فشرده با پسوند iso و یا cso به داخل فولدر iso پی اس پی کپی کنید.
این لیست خرید من همراه با قیمت:(تومان)
PSP Slim:210000
برچسب LCD:3000
کیف:3000
هدفن:12000
memory 4 gig:22000
کابل usb:3000
سر جمع 253000 تومان.
چطوره؟گرون نخریدم؟
راستی طرف می گفت الآن توبازار fat کم پیدا میشه.
تایید میشه.. فقط اگر از برنامه 7z استفاده کنی بهتر از winrar هست..نقل قول:
خوب خریدی ..نقل قول:
این لیست خرید من همراه با قیمت:(تومان)
PSP Slim:210000
برچسب LCD:3000
کیف:3000
هدفن:12000
memory 4 gig:22000
کابل usb:3000
سر جمع 253000 تومان.
چطوره؟گرون نخریدم؟
راستی طرف می گفت الآن توبازار fat کم پیدا میشه.
خود psp را خوب خریدینقل قول:
خوب برچسب را 1000 زیاد خریدی.معمولا 2000 هست.
کیف را هم اگه میشه یک عکس بزار ببینم چه شکلی هست.چون قیمتش نسبتا خوبه.
هدفون هم هی گفتم نخر آخر خریدی خدایش ارزش 12 تومن داشت؟با 18 تومن میتونستی یک هدفون CREATIVE با کیفیت بخری که فقط اون کنترل را نداره که به هیچ درد هم نمیخوره.
مموری هم معمولا این تقلبی ها 20 تومن هست.
کابل هم اگه از این نوع باشه که یک نویز گیر دو سر کابل باشه همین حدود هست اما اگه از همان ساده ها باشه 1500 تومن هست.البته در کارایی فرقی ندارند.
بچه ها سلام منو می شناسید یا نه
خیلی خوشحالم که میبینم تاپیک psp هنوز روی پاست به همتون تبریک میگم
به همتون خسته نباشید میگم مخصوص دوستای خودم choory ali_ranger22 Arshia001 جان امیدوارم حالتون خوب باشه
از استاد بزرگ جاوید چه خبر بر نگشت
دوستان من میخوام PSP Slim pianoblack + Memory 4GB sony +magicgate ام رو بفروشم.
گفتم اگر کسی خواست پی.ام بده صحبت کنیم.
ممنون.
سلام حسام جان چطوری؟خوبی؟نیستی چند وقت.نقل قول:
ممنون مرسی.
آقا جاوید هم که از بن در آمد چند وقت پیش هم یک پست داد اما دیگه سر نمیزنه.:41:
چرا مخواهی بفروشی؟نقل قول:
قصد خرید کنسول دیگه ای داری؟
یا خسته شده؟که این محاله کسی از این کنسول دوست داشتنی خسته بشه.
حتما یک سر به پست بعدی من بزن بهت قول میدم چند ماه دیگه هم psp را نگه میداری:46:
دوستان یک خبر فوق العاده من که خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم.:8::8:
:5:برای فهمیدن این خبر به پست زیر مراجعه کنید.:5:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3209134&postcount=1233
ببخشید من به پیغام خصوصی دسترسی ندارم !!!!نقل قول:
اگه میشه قیمت پیشنهادی تون رو تو همین تاپیک بیان کنید .
در ضمن دستگاه چه رنگیه ؟ سالمه دیگه ؟
سلام
من یه سایت پیدا کردم که در اون کلی برنامه برای psp گذاشتند.
می خوام بدونم این برنامه ها مشکلی برای psp بوجود نمیارند؟
برنامه هایی که با flash0 دستگاه کاری نداشته باشن مشکلی ایجاد نمیکنن.نقل قول:
بلا ترین مشکلی که ممکنه برای psp ایجاد بشه بریک کردن هست که به راحتی توسط یک مموری مجیک و باطری پاندورا قابل برگشت هست.
راستی از flash0 دستگاه یک backup بگیر.(هر بار که آپدیت کردی از این flash0 بک آپ داشته باش)
برای back up گرفتن هم کافی هست کلید select فشار دهی بعد usb device را بگدازی روی flash 0 کابل را به دستگاه وصل کن و ارتباط را برقرار کن.در کامپیوتر شما محتویات flash0 نشان داده میشود.همه موارد را توسط ctrl+A انتخاب کن و کپی پست کن در یک جای امن در کامپیوتر.
توجه:حواست باشه فایل ها را cut یا rename یا تغییر ندهی و گرنه دستگاه روشن نمیشه.
در آخر هم ارتباط را قطع کن و کلید select را بزن و دوباره usb device را بزار روی memory stick حتما این کار را انجام بده تا ارتباط usb با مموری شود.
در صورت ایجاد مشکل بنده هیچ مسولیتی نمیپذیرم.هرچند دقیقا عین گفته ها بروید هیچ گونه خطری ندارد.
نه، اتفاقا هنوز یک تقریبا 40 تا دیویدی بازی دارم، که هنوز حتی توشون رو وقت نکردم نگاه کنم ببینم اسم بازی هاش چی هست. هنوز هم قلقلکم میاد که بازم بازی کنم. اما دیگه بازی کردن از سن ما گذشت... [ اسمایلی پیر مرد(اگه داشتید برام بذارید!) ]نقل قول:
مگه میشه؟نقل قول:
چوری جونم،از تو انتظار نداشتم.دسترسی به flash0 از محیط XMB به شدت Unstable هست.چه برای کپی فایل ها چه برای ریختنشون.خودم 2 بار همینجوری Semi-Brick شدم.توصیه میکنم حتما حتما حتما وقتی با فلش کار داری از Recovery Menu استفاده کن.:46:نقل قول:
والا من بارها و بارها برای نصب تم های فلش 0 از همین xmb رفتم هیچ مشکلی نداشتم چه از لحاظ backup گرفتن چه restore کردن فایل ها.نقل قول:
خود من به شخصه تا الان مشکلی نداشتم.بعد semi-brick هم که چیزی نیست.با یک کپی پست قابل برگشت هست.یا مثلا روش زیر که نیاز به باطری پاندورا هم ندارد:27:
حالا دوستان برای backup گرفتن از منوی ریکاوری بروند.:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2782167&postcount=7
که اگه پس فردا خدای نکرده مشکلی پیش آمد نریزید سر من:دی
ای با با !!!!!نقل قول:
مگه چند سالت هست؟
بله کسایی که تازه عضو میشوند امکان دریافت و ارسال پیغام خصوصی و همچنین پیغام گذاری در پرفایل برای چند وقت غیر فعال هست.
سلام. میدونم خیلی درباره این بحث شده و شاید جواب سوال من با سرچ پیدا بشه، ولی چون ماشاالله تاپیک انقدر وسیعه که سرچ توش خیلی سخت میشه.
می خوام بدونم این بازی پاتاپون که این همه بحثش رو میکنن، اصلا چه جوری باید بازی کرد؟ یعنی باید چی کار کرد تو بازی؟
فقط تو یه خط توضیح کافیه نمیخواد زیاد توضیح بدین. ممنون
سلامنقل قول:
عکس امضا و آواتار من مربوط به بازی patapon هست.به نظر من بهترین بازی این کنسول هست.یکی از دلایل من برای خرید psp همین بازی بود.
.موضوع هم شما فرماندهی یک سپاه را دارید که با نواختن آهنگ روی یک ریتم خاص باید کنترل کنید
سبک این بازی هم استراتژیک/اکشن/ریتمیک/نقش افرینی و..... :31:هستو کلا بازی توپی هست.البته هرکسی زیاد باهاش حال نمیکنه.
شما در حقیقت فرمانده این سپاه هستید.همونی که پرچم دستشه.
شما باید با زدن آهنگ هایی که توی بازی بهت یاد داده میشه سپاه را کنترل کنی.
مثلا و قتی بزنی pata pata pata pon سپاه به جلو میره.کلا با 4 تا کلید مربع-دایره-مثلث-ضرب در کار میکنی.
مربع کلید pata هست
دایره کلید pon
مثلث کلید chika
و ضربدر کلید don هست.
برای حمله pon pon pata pon و........
شاید با گفتن این ها فکر کنی آسونه اما باید بگم فوق العاده سخته.بعضی جاها را اصلا بدون راهنمایی نمیتونی رد کنی.
اووووووووووووو بیشتر از یک خط شد.:18::46::دی
اگه یه خط توضیح میخوای باید بگم که این بازی رو باید یه 5/6 مرحله ای بری بعدا عاشقش میشی، بازی به خاطر سبک ویزه و جدیدی که داره طفدارای زیادی هم داره :31:نقل قول:
والا من 2 بار Semi Brick شدم که میگم.بعدم من میدونم Semi Brick چیز مهمی نیست،تو هم میدونی،ولی خیلی ها هم هستن که حتی نمیدونن ریکاوری منو وجود داره.البته تعدادشون تو این سایت به لطف خودت خیلی کمه.:10:خودت فکر کن میری منو هاتو خوشگل کنی یه دفعه میبینی دیگه دستگاهت از پایه روشن نمیشه،اگه ندونی ریکاوری منو چیه چه حالی میشی؟:21:نقل قول:
راست میگی ممکنه برای بعضی از بچه ها Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده کار سختی باشه.نقل قول:
من اگه ندونم منوی ریکاوری چی هست عیب نداره چون کلید پاندورا شدن باطریم را on میکنم و مجیک مموری را هم میزارم توی دستگاه و دستگاه را بر میگردانم به حالت قبلی:27: : دی
اما در کل حق با توی هست.چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!!!!!!!
اما من خودم به شخصه تا حالا هم از xmb رفتم هم ریکاوری منو اما مشکلی نداشته.
ممنون که این نکته را یاد آوری کردی.:11:
سلام برادران
میشه از طریق وایرلس از یه psp بازی رو ریخت تو یه پی اس پی دیگه؟
خواهشات میشه.کاشکی همه همینقدر انتقاد پذیر بودن!اونوقت دنیا شیرین تر میشد.:46:نقل قول:
میگم تو واقعا نشستی باتریتو دستی پاندورا کردی؟:19:حوصله داریا!مگه پاندورایزر چشه؟
ممنون میرسی.نقل قول:
خب حرف راست و درست را باید پذیرفت دیگه.
آره من چون اسلیم دارم مجبور شدم برای درست کردن باطری پاندورا از روش سخت افزاری برم.کاری نداشت فقط باید در باطری را باز میکردم و 2 تا سیم را به یک کلید لحیم میکردم.
به نظر من اینجوری خیلی بهتره چون همیشه هم باطری معمولی دنبالت هست هم پاندورا.
مثلا یک بار یک توی مسافرت یک umd داخل دستگاه بود داشتم بازی مکردم بهد داییم psp را گرفت.داشت بازی میکرد دیدی که بعضی وقت خا umd یک صداهایی میده حس فوضولیش گل کرد همینطور که توی بازی بود در umd را باز کرد.و دستگاه brick کرد.حالا اگه این باطری دنبالم نبود ببین چی میشد کل مسافرت خراب میشد.
از دوستانی که جواب دادن کمال تشکر رو دارم. چیزای زیادی دستگیرم شد. خیلی ممنون.
از عکس ها و فیلم هایی که تو GameSpot دیدم فهمیدم خیلی بازیه جالبیه. ایشاالله پی اس پی میگیرم و این بازیو تجربه میکنم.
چچچچچییییییییی؟چطور؟یعنی همینجوری بریک شد؟نمیشه که؟من بارها در umd رو موقع بازی باز کردم هیچ طوری هم نشده!یعنی چی؟عجب باگ کلفتی بابا!دمش جیز!نقل قول:
برای خودم هم خیلی عجیب بود که این شکلی شد.نه psp روشن میشد نه داخل ریکاوری میرفت.:13:نقل قول:
اما همین چند وقت پیش یاد همین بریک شدن افتادم دوباره امتحان کردم اما این بار طوری نشد فقط هنگ کرد با خاموش روشن درست شد.شکا که موقع بازی در UMD را باز کردید بازی از روی UMD اجرا میشد یا از مموری؟؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز.نقل قول:
انشاا... شما هم به جمع psp دارها میپیوندی.
موفق باشید.
سلام کسی میدونه که psp 3000 کپی خور میشه یا نه؟
من با هر دو حالت امتحان کردم اگه از رو مموری اجرا بشه یا همین طور اجرا میشه یا خود بازیه میگه در منو ببند!ولی وقتی از روی دیسک اجرا میشه مثل وقتی شد که در پلی 1 یا 2 رو باز میکنی.اول پرسید میخوای خارج شی؟بعد هم همون مرحله رو اجرا کرد وقتی میخواست بره بعدیو اجرا کنه منتظر شد که در درایو رو ببندم.این قضیه ی بریک شدنه خیلی عجیب میزنه...نقل قول:
آقای choory وقتی بریک شد چطور درست کردید (من از این مثلا خیللی می ترسم) (الان 2 هفتست که باید برم psp بگیرم ولی وقت نکردم) (و اصلا بعضی اوقات مسئله ی بریک شدن من رو به فکر بی خیال شدن از psp میندازه)
سلام به همه ی PSP باز های عزیز .. بالاخره Patapon 2 عرضه شد.
نمیدونم برای خودم هم یک بار بیشتر اتفاق نیفتاد.نقل قول:
با باطری پاندورا آموزش توی تاپیک زیر هست.شما هم نگران بریک شدن نباش.چیزی نیست.همین طوری که بریک نمیکنه اگه قشنگ باهاش بازی کنی و مثل من هی بهش ور نری 100 سال بدون بریک کردن کار میکنه و احتیاج به باطری پاندورا پیدا نمیکنی.نقل قول:
شما psp را بخر اگه خدای نکرده با بریک مواجه شدی یا خودم راهنماییت مینکم چیکار کنی یا اصلا باطری خودم را برات میفرستم تا دستگاه را از بریک در بیاری.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
نترس این مثل قضیه 3 چراغ xbox360 نیست که نشه کاریش کرد با 2 دقیقه وقت گذاشتن مثل روز اول میشه.شما برو اون تاپیک را بخون همه چیز میاد دستت.
خبر قدیمی هست 2-3 روز پیش توسط بنده معرفی شد و لینک دانلود هم در تاپیک مربوطه قرار گرفت.:21:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3209145&postcount=6377
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3209134&postcount=1233
استار اوشن رو حتما پیشنهاد میکنم بازی کنید
من که حال کردم باهاش
نزدیک 17 ساعت طول کشید
راستی مادربورد TA-088v3 هک شد
جدی؟:18:نقل قول:
میشه منبع خبر هم بدی؟واقعا عالی هست بگو تا مطمین بشم به این دوست بیچارم بگم یکم خوشحال بشه.
خداییش این patapon 2 خیلی باحاله 2-3 روز هست که سرگرمم کرده.همان شبی که لینک ها را توی تاپیک گذاشتم دانلود کردم و تا صبح بازی کردم. :دی