پس من چی کار کنم ؟:41:نقل قول:
Printable View
پس من چی کار کنم ؟:41:نقل قول:
سلام مثل اینکه پستهای من نامرئیه حداقل این یکی رو جواب بدید .من command&coquer3 tiberiumwarrوkanes wrathروریختم حالا وقتی میخوام اجراش کنم این ارورو میده وقتی okرو میزنی dont send میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز پست شما نامرئی نیست !
هرکی بلد باشه جواب میده و هرکی بلد نباشه چیزی نمیگه .
Anyway
من فکر میکنم Tiberium Wars که شما نصب کردی نسخه ی دستکاری شده هست .
یعنی ممکنه فارسی شده باشه .
اگه اینطوریه ، که باید نسخه ی انگلیسی و دستکاری نشده رو نصب کنید .
اگه اینطوری نیست ، پس Kane Wrath که نصب کردین مشکل داره .
یعنی برای شما روی ویستا هم ادمارو نشون نمیده گرافیک اپدیت شده هست 175 رو دانلود کننقل قول:
دایرکت ایکس 2008 رو نصب کن اگه نشد روی vista sp1نصب کن شاید درست شد
ولی هرچی هست از گراف نیست چون خودم بازی کردم
ممنون از راهنماییت Öracle به جایی که گفتی رفتم ولی هر کاری کردم نتونستم کنترل رو تعریف کنم ضمنا من چون با پلی استیشن خیلی بازی کردم به دسته عادت کردم وبا دسته راحتترم.نقل قول:
درضمن دسته هم رو کامپیوتر نصبه -چون تو بازیهای دیگه کار میکنه-ولی تو این بازی هرکاری کردم پاشو تو یه کفش کرده که من تو این بازی کار نمیکنم.:29:
پس باید بیخیال بشی .
چون حتما واسش تعریف نشده .
موفق باشید (:
سلام:11:
بازی frontline : fuel or war رو نصب کردم ... موقع نصب (اخرش ) چون گرافیکم ati هست فیزیک رو نصب نکردم ... وقتی خواستم بازی رو شروع کنم از این ارورهای send error ، dont send داد...
به نظرتون مربوط به نرم افزار فیزیک میشه یا بازی کرکش خرابه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش
این مشکل در اینجا بررسی شد :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2818405
سلام
آقا من بازی Bioshock رو نصب میکنم آخر نصب این پیغام رو میده که تو عکس میبینید
خوب این پیغام معمولا مربوط به کرک هست درستهکد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/Bioshock.jpg
ولی من وقتی کنسل رو میزنم بازی کامل پاک میشه
فکر کنم یه پچ باید نصب کنم درسته؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
:20:
آقا چرا جواب نمیدید؟
از صبح 10 بار سر زدم اینجا میبینم خبری نیست
خوب تو کف این بازیم
ممنون
سلام
اول اينكه لطف كنيد جواب آقاي حامد خطر رو بدين چون سوال منم هست دقيقا..........
بعد اينكه من بازي يورو 06.07 روي سيستمم هست . چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم بازي ترك ترك ميشه ..!! گفتم حتما ويندوز درست نصب نشده دوباره و سه باره و حتي چهار باره نصب كردم درست نشد كه نشد ....... منم بدون فوتبال يعني هيچ .......
لطفا كمك كنيد گرافيك 256 جي فورس و 2.4 cpu
نقل قول:
دوست عزیز یکمی تحمل داشته باش.
بعضی سئوال ها بعد از 3 ، 4 روز جواب داده میشه !
anyway
به نظرم مشکل از اینجاست که شما کرک بازی رو نصب نکردی .
توی فولدر نصب بازی یه پوشه هست به اسم Crack که باید محتویات اون پوشه رو تو محل نصب بازی کپی کنی.
موفق باشید (:
دوست عزیز احتمالا شما ویندوز نصب کردی یادت رفته که سیدی کارت گرافیکتو نصب کنی .نقل قول:
سلام
اول اينكه لطف كنيد جواب آقاي حامد خطر رو بدين چون سوال منم هست دقيقا..........
بعد اينكه من بازي يورو 06.07 روي سيستمم هست . چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم بازي ترك ترك ميشه ..!! گفتم حتما ويندوز درست نصب نشده دوباره و سه باره و حتي چهار باره نصب كردم درست نشد كه نشد ....... منم بدون فوتبال يعني هيچ .......
لطفا كمك كنيد گرافيك 256 جي فورس و 2.4 cpu
یه بار درایور کارت گرافیکتو نصب کن .
مدل دقیق کارت گرافیکتو هم بنویس .
سلامنقل قول:
البته حرف شما کاملا متینه
بعد هم خودم که گفتم : خوب این پیغام معمولا مربوط به کرک هست
یعنی خودم این چیزا رو حالیمه
گفتم قبل از اینکه نصب کامل بشه این پیغام میاد. توی اون موقع که نمیشه کرک رو کپی کرد
به فرض هم که بشه کپی کرد من گشتم ولی هیچ فایل EXE پیدا نکردم که جایگذین کنم
حتی تو اون موقع توی استارت و روی دسکتاپ هم نگاه کردم خبری از آیکون بازی نیست
ممکنه اشکال از دی وی دی باشه؟
یعنی من از یه شرکت دیگه بازی رو بگیرم مشکل حل میشه؟
ممنون
فک نکنم مشکلش این باشه شما با دی وی دی رایتر بازی رو میزاری بخونه و نصب کنه یا دی وی دی رم کلا برای رید بازی از چینقل قول:
به نظرم مشکل از اینجاست که شما کرک بازی رو نصب نکردی .
استفاده میکنی با دی وی دی های دیگه مشکل نداره رم یا رایترت اگر نه شما یه نسخه دیگه بازی رو بگیر من تکین رو نصب میکنم بازیشم کردم قابل اطمینان هست
اینم که پرسیدم این ارور فقط مربوط به کرک نمیشه من دوسه تا بازیمو رایترم نصب نمیکنه و یه همچین اروری میده و هی سی
دی اورجینال میخواد ولی با دی وی دی رم راحت نصب میکنم
موفق باشی
سلامنقل قول:
ممنون از اینکه جوابم رو دادید
این بازی روی دو تا دی وی دی بود که توی چند فایل RAR فشرده شدند که ما باید اونها رو اول اکسترکت میکردیم روی هارد و از هار نصب کنیم
یعنی من الان از روی هارد نصب میکنم
حجمی هم که روی هار گرفته 6 گیگ هست البته یکم بیشتر
من دو تا دی وی دی رو از توی اینترنت گرفتم دونه 400 تومان یعنی شد 800 تومان حالا باید برم 3000 تومان بدم از این نسخه شرکتی ها بگیرم که معتبر هستند
فکر نکنم به این سادگی ها مشکل حل شه باید برم بخرم
حالا اصلا این بازی ارزش این همه درد سر رو داره؟ نرم بگیرم بعد حالم به هم بخوره پاکش کنم؟ :31:
ممنون
:11:
دوست عزیز احتمالا شما ویندوز نصب کردی یادت رفته که سیدی کارت گرافیکتو نصب کنی .
یه بار درایور کارت گرافیکتو نصب کن .
مدل دقیق کارت گرافیکتو هم بنویس .[/quote]
جي فورس 6200 اي جي پى
دمت گرم بابا ، من اولين چيزي كه برام مهمه خروجى تي وي هستش كه بدون نصب كارت گرافيك نميشه ، نه كارت گرافيك رو كامل نصب كردم دايركس 9 رو هم نصب كردم مثل هميشه .اونقدرا ترك تركش شديد نيست ولى سرعت بازي كه ميره بالا اونجور ميشه . اسكن هم كردم ولى ويروس نداشت البته قبلش كظم قيز رو داشت كه پاكش كردم، اگه برنامه اي براي اجراي بهتر بازي يا راه حلى به من پيشنهاد كنيد خيلى خيلى ممنونم
man eshkal dar nasb bazi kane & lynch daram bazi ro nasb kadram bad roy icon bazi click mikonam error mide matn error ine
the appllicationfailed to initalize prperly (0xc0150002). click on OK to terminte the application
سلام
من روفتم الان نسخه شرکتي GameSpy رو خريدم و کامل نصب شد در ضما اين توي يک دي وي دي هستش
نصبش کردم دو تا برنامه گذاشته بود و نوشته بود اينها رو قبل از نصب ، نصب کنم که کردم
بازي نصب شد ولي اجرا نميشه
ولي وقتي Ctrl + Alt + Del رو ميزنم توي اون صفحه Bioshock.exe فعاله و نصف سيپي بو رو داره استافده ميکنه ولي هر چي صبر ميکنم بازي اجرا نميشه
اينم عکسش
حالا ديگه مشکل کجاست؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.ir/image/P30world/bio%20shock%20cpu.jpg
مشخصات سيستم:
CPU: 3.0
VGA: 8400 gs
RAM: 2 GB
راستي من ويستا هم دارم سرويس پک يک اگه روي اون نصب کنم مشکلي حل ميشه؟ بعد با اين مشخصات روي ويستا کم نمياره؟
ممنون
سلام:11:نقل قول:
من در موقع نصب این بازی 5 ،6 ماهه پیش یه اروری داشتم . یادم نیست چی بود اما با نصب 2 تا نرم افزار حل شد .
net framework 0.2
xlive
معمولا توی دی وی دی بازی ها هست . امتحان کن امیدوارم حل بشه...
بالایی تا یید میشه احتمالا برنامه جانبی هایی که مورد نیاز این باز هست تو خود دی وی دی باشه شما سعی کن چون زیاد بازی
میکنی این برنامه ها رو همیشه نصب کنی دایریکس 3d هم خوبه داشته باشی کمک میکنه
سلام
من یک سوال داشتم :
من وقتی بازی trackmania united نصب می کنم cd اولش کامل نصب میشه اما وقتی cd دوم رو تو cd ram میذارم کامپیوتر قفل میشه و من مجبورم کامپیوترم رو restart کنم لطفا کمکم کنید (متشکرم )
نقل قول:
سلام
آقا من تو کف این بازیم خداییش یکی کمک کنه من بتونم این بازی رو اجرا کنم
اگه چیزی باید دانلود کنم و نصب کنم لینک بدید اگه کاری باید بکنم بگید اگه سالی دارید که میتونه کمک کنه که بتونید مشکل رو تشخیص بدید بپرسید
ممنون از شما
دوست عزیز شما سیدی دوم رو نگاه کن .نقل قول:
سلام
من یک سوال داشتم :
من وقتی بازی trackmania united نصب می کنم cd اولش کامل نصب میشه اما وقتی cd دوم رو تو cd ram میذارم کامپیوتر قفل میشه و من مجبورم کامپیوترم رو restart کنم لطفا کمکم کنید (متشکرم )
احتمالا خیلی خش داره که سیستم قفل میشه .
به نظرم شما برو سیدی ها رو عوض کن .
سرچ کردم چند نفر همین سوالو مطرح کردن ولی هیچ کدوم جواب نگرفتن منم دقیقا همین مشکلو دارم کمک کنید.نقل قول:
سلام دوستان .
من وقتی بازی GRID رو میخوام اجرا کنم با این ارور مواجه میشم . لطفا بگید مشکل از کجاست . در ضمن فایل OPENAL32.DLL رو هم از اینترنت دانلود کردم ولی درست نشد.
اينو دانلود كن:نقل قول:
کد:http://connect.creativelabs.com/developer/Wiki/OpenAL%20Installer%20for%20Windows.aspx
اين از اون مشكلهاست !نقل قول:
اول اينكه سيستمت چيه
دوم اينكه دقت كن ببين اين مشكل رو با همه ي map ها داري يا نه
دوست عزیز شما که فایل .dll رو دانلود کردی باید توی این مسیر کپی کنی »نقل قول:
C:/Windows/System 32
سلام من بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین رو نصب میکنم اما اولا opengl میخواد دوما" اگه از روی سی دی گرافیک opengl رو نصب کنم آخر مرحله اول هنگ میکنه
ram 256
cpu 2400
vga 64 ati
لطفا راهنمایی کنید
سیستمتون که خیلی قدیمیه ولی واسه این بازی جواب میده .نقل قول:
سلام من بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین رو نصب میکنم اما اولا opengl میخواد دوما" اگه از روی سی دی گرافیک opengl رو نصب کنم آخر مرحله اول هنگ میکنه
ram 256
cpu 2400
vga 64 ati
لطفا راهنمایی کنید
شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟
اگه منظورتون cd گرافیکه آره .نقل قول:
ممنون ارام جان فایلی که گذاشتی درست بود و حالا هم بازی اجرا شد
خواهش مي شه!
ببخشید دوستان من خودم یه مشکلی با FlatOut Ultimate 2 دارم .
وقتی که بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده »
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.من هم مانند ساير دوستان مشكلي دارم كه خواستم در اين جا مطرح كنم.مشكل من پايين آمدن سرعت بازي ها {كند شدن}نسبت به قبل است و اينكه من اين مشكل رو با بازي هاي خاصي ندارم [بيشترين تاثير رو روي pes5 , gta5 داره] سيستم من هم GeForce6200 , دو عدد رم 512 , cpu 3000
اشکال میتونه از 3 جا باشه »نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.من هم مانند ساير دوستان مشكلي دارم كه خواستم در اين جا مطرح كنم.مشكل من پايين آمدن سرعت بازي ها {كند شدن}نسبت به قبل است و اينكه من اين مشكل رو با بازي هاي خاصي ندارم [بيشترين تاثير رو روي pes5 , gta5 داره] سيستم من هم GeForce6200 , دو عدد رم 512 , cpu 3000
1. قدیمی بودن ویندوز
چون وقتی یه مدت زیادی از یه ویندوز استفاده کنید واسش مشکلاتی پیش میاد که تا ویندوز عوض نکنید درست نمیشه .
2. به روز نبودن ویندوز
به با دانلود آخرین آپدیت به روز میشه .
3.به روز نبودن درایور کارت گرافیک
که میتونید در قسمت سخت افزار درخواست بدید که جدیدترین ورژن رو براتون بزارن
با همه ی مپ ها مشکل داره.نقل قول:
سیستم:
cpu 2.4 full
vga 256(6200)
ram:512
سیستمم یه خورده قدیمی هست اما بازی کانتر که خیلی قدیمی تره و باید روش اجرا بشه...
راستی سی دی بازی واسه شرکت تکین بود کرکم نداشت فکر نمیکنید با یه کرک مشکلش حل بشه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.چون من نمی دونستم مشکل سیستم من نرم افزاریه و یا سخت افزاری این جا نوشتم چون مشکل اصلی من با اجرای بازیهاست. مشکل من اینه که چند وقتیه سیستم من در حین اجرای بازی به کلی هنگ می کنه یعنی بعد از ایسن که 15 دقیقه در بازیهای سبک و در حدود 5 دقیقه در بازیهای سنگین تر قفل می کنه. می خواستم بدونم ایراد چیه؟ همچنین در اکثر اوقات رنگ صفحه مانیتور بنفش رنگ میشه(حتی بیرون از محیط بازی). اگه میشه بگید مشکل سیستم من چیه؟
دوستان مشکل از این بود که برنامه Microsoft .NET Framework هم ورژن 2 و هم ورژن 3.5 با هم روی ویندوز نصب بودند به همین دلیل اجرا نمیشدنقل قول:
ورژن 305 رو پاک کردم مشکل حل شد و اجرا شد
موفق باشید
سلام دوستان
کسی تا حالا تونسته بازی فاکس هانت fox hunt رو تا آخرش بره ؟؟
من تو سی دی 3 فکر کنم آخر بازی هست گیر کردم اونجایی که سوار یه وسیله میشه تو محیط مترو و باید یه نفر رو دنبال کنه و گم نکنه همش میبازم نمیدونم شگرد خاصی داره چجوری باید متوجه بشم یارو کدوم طرفی میپیچه ؟
اگه کسی تا آخرش رفته لطفا کمک کنه یا یه سیو بعد اون مرحله بزار ممنون
راست تاپیکی برای حل مشکلات در رد کردن مراحل بازیها ندیدم اینجا مطرح کردم
سلام عزيزان
ببخشيد من وقتي بازي فلت آوت رو باز مي كنم اين ارور رو ميده ، چيكار بايد بكنم؟