دیگه الان تمام مدلهای xbox 360 پورت HDMI رو دارن فقط فیش HDMI رو ندارن که اونم تو Elite موجود هستنقل قول:
دیگه الان تمام مدلهای xbox 360 پورت HDMI رو دارن فقط فیش HDMI رو ندارن که اونم تو Elite موجود هستنقل قول:
نــه ...نقل قول:
فقط مدل Elite داخل جعبش این پورت پیدا میشه، ولی برای دو مدل دیگه باید تهیه کنین
----------
اطلاعات کامل تمامی مدل های X-360:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xbox به هرچی که فکرشو بکنی وصل میشه .شما باید یه تبدیل VGA خریداری کنی که فکر میکنم حدود 20 تومن هست.نقل قول:
این تبدیل رو خود ماکروسافت سفارش داده و استاندارد هست.
جیگر منظور از پورت همون جایی هست که فیش مربوطه به دستگاه وصل میشه.نقل قول:
اونی که شما گفتی کابل هست !!!
:31:
ممنون از دوست عزیزم X-Volt و samgun !نقل قول:
ولی جناب X-Volt من منظورم پورت یا همون خروجی HDMI بود!
در هر صورت ممنون از جوابتون
کابل HDMI زیاد مهم نیست توی جعبه باشه یا نباشه چون نهایتا" میشه با 15 تومان هم پیداش کرد!
ممنون
سلام .ایا برای کپی خور کردن کنسول باید کیس کنسول باز شه ؟؟یا نرم افزاری انجام میشه؟؟اخه امروز میخواستم کنسول جدیدمو 12 ولت کنم دیدم که کاغذ های پلمپ داخلی کیس دست کاری شده مشکلی نیست ؟؟؟؟
نقل قول:
من تا اونجایی که میدونم واسه کپی خور کردن کنسول کیسش باز میشه چون باید درایو رو بیرون بیارن و ...... .
راستی کنسول نو مبارک شما میخوای جاسپرت رو 12 ولت کنی؟؟؟
ممنون ... :11:نقل قول:
جیگر منظور از پورت همون جایی هست که فیش مربوطه به دستگاه وصل میشه.
اونی که شما گفتی کابل هست !!!
شرمنده، من فکر کردم راجع به کابلش حرف میزدین ... :20:نقل قول:
ممنون از دوست عزیزم X-Volt و samgun !
ولی جناب X-Volt من منظورم پورت یا همون خروجی HDMI بود!
در هر صورت ممنون از جوابتون
کابل HDMI زیاد مهم نیست توی جعبه باشه یا نباشه چون نهایتا" میشه با 15 تومان هم پیداش کرد!
بله باید باز بشه تا بتونن از طریق ارتباط SATA درایو DVD رو به کامپیوتر وصل کنند و اونو توسط DOC هک کنند.نقل قول:
فکر نمیکنم دیگه لازم به 12 ولت کردن کنسول باشه چون با این بردهای جاسپر دیگه دما به اندازه ی قبل نیست.
اگه پلمپ دستگاه مخدوش هست یعنی اینکه دستگاه توسط فروشنده کپی خور شده و هیچ جای نگرانی نیست
دوستان ارکید بازی های XBOX رو نمی خونه؟
کلا میشه یه لیست از تفاوت های اصلی و جزیی الیت و پریمیوم و ارکید لطف کنید!
سوال بعدی : این DVD همراه ارکید چی داره؟
به نظر شما خرید ارکید جاسپر بهتره یا پریمیوم فالکون؟
آخرین قیمت هر سه مدل؟
به نظر شما بعد از امتحانات چجوری میشه قیمت ها؟
بهترین جایی که میشه خرید کجا هست؟ (جایی که فروشنده ها زیاد باشن چون من قم هستم نمی خوام کلی راه رو بکوبم برم بعد بگه ندارم دست خالی برگردم...جایی معرفی کنید که اگه یکی نداشت بغلی داشته باشه!) جمهوری؟ پایتخت؟ توپخونه؟ ...؟
قیمت دسته بیسیم اضافی رو هم بگین ممنون میشم!
و اینکه چه ریجنی بهتره و بازی هاش راحت تر گیر میاد؟ (خصوصا تو قم)
یک کم زیاد شد! ممنون میشم جواب بدین!
دوست عزیز ارکید یک مدل از 3 مدل xbox 360 هست که فقط در لوازم جانبی و رنگ تفاوت داره و از نظره سخت افزاری هیچ تفاوتی بین Arcade .Perimium و Elite وجود نداره.نقل قول:
بازی هایی وجود دارند که روی Xbox 360 اجرا میشوند اما نیاز به پچ و نصب برنامه در xbox 360 دارند.
به نظره من شما صبر کن تا تابستون Elite جاسپر بگیر .
در حال حاظر با اومدن ّبورد جاسپر دیگه صلاح نیست که کسی فالکون بخره !!!
ولی اگه عجله داری میتونی همون ارکید جاسپر رو بگیری که بهتره از پریموم با بورد فالکون هست.
قیمت:
ARCADE: 230-260
PERIMIUM:300-330
ElITE:370-400
این قیمت ها به خاطر این متغیر هستند که هرکی واسه خودش یه قیمت میده و هنوز ثابت نشده.
بهترین جا خرید از nextgen هست که مطمئن باشید داره فقط یکم گرونتر میده ولی مطمئن هست()کد:www.nextgen.ir
بعدش هم توپ خونه که اونم فقط یه مغازه قابل اطمینان هست که الان اسمشو یادم نیست.
بعدشم جمهوری فروشگاه یگانه هست که اینم بد نیست (خودم از اینجا خریدم)
کارش خوبه جنس خوب هم بهت میده.
قیمت دسته ی اضافه بستگی به نوع رنگ کنسول داره مثل اگه سفید بخواین حدود 35 تومن و اگه مشکی بخواین حدود 50 تومن.
بهترین ریجن الان PAL هست و دیگه J و UC زیاد خریداری نمیشه.
سلام دوست خوبم samgunنقل قول:
آيا nextgen كنسول و بازي رو براي شهرستان مي فرسته؟
با تشكر:10:
سلام ، كسي نبود جوابمونو بده!!!:37:نقل قول:
منتظرم ها...
ســلام دوستان گل Xbox 360 ای
خسته نباشید بابت وقتی که میذارین تو این تاپیک
و به مردم کمک میکنید
منم یه سوال دارم
من رفتم بازی Left 4 Dead رو دانلود کردم
Extract که کردم 2 تا فایل داد بهم یکی DVD File که 1 کیلوبایت بود
و یک IMAGE File که 7,6 Gig بود
حالا سوال دارم واسه رایت کردنش
حتما باید DVD 9,2 Gig باشه ؟؟
یا نه میتونم روی DVD 8,5 Gig هم رایت کنم ؟؟
چون اینجا تفاوت قیمتش خیلی بالا ـ
عقل و منطق میگه رو DVD 8,5 Gig ـ میشه ریخت
راحت جـا میشه
ولی میخوام بدونم بعدا کنسولم میخونه بدون مشکل ؟؟ چجوریاس ؟؟
مرسی :40:
شما با ADSLدانلود كرديد؟ چقدر طول كشيد؟؟؟:31:
نقل قول:
با اینترنت دانشگاه
حدود 20 دقیقه طول کشید
کلی لینک بود ( 70 تا بود فکر کنم )
هی Copy / Paste میکردم طول میکشید
شما باید هنگام رایت اون فایل dvd. که 1 کیلوبایت هست رو لود کنید که اگه در notepad بازش کنید حاوی نام فایل اصلی بازی و Layerbreak=1913760 هستشنقل قول:
dvd خام باید از نوع dvd9 باشه که ظرفیتش 8.5 گیگابایت هست قیمتش هم بین 2 تا 3 تومن هست
(به جز dvd9 یه dvd5 داریم که ظرفیتش 4.7 گیگابایت هست که شما روی dvd5 نمیتونی رایت بزنی )
البته یه نوع dvd دیگه داریم که از دو تا dvd5 تشکیل میشه در واقع هر طرف دیسک 4.7 گیگ ظرفیت داره و ظرفیتش 9 و خورده گیگ هست و به درد بازیهای xbox360 نمیخوره
سلام دوستان دو تا سوال دیگه داشتم
اول اینکه به طور کلی چند ساعت میشه با 360 بازی کرد بدون اینکه خطری داشته باشه؟؟
سوال دومم اینکه اگه ای دی اس ال بگیریم حتما باید بهش سیم ای دی اس ال رو وصل کنیم یا از طریق وایرلس هم میشه؟؟
ممنون میشم
سلام عزیزم.نقل قول:
ببینید شما هرچی رو که بخواین به جایی بفرستید پست براتون این کارو میکنه .پس باید به شرکت زنگ بزنید و سوال کنید که آیا میشه مثلا با 10 هزار تومن هزینه ی اضافی دستگاه رو با پست پیشتاز برای شما ارسال کنه یا نه.
سلامنقل قول:
مگه سرعت اينترنت دانشگاتون چقدره؟ (واير لسه مگه؟)
در ضمن اگه لطف كني و سايتي كه از اون دانلود كردي رو بگي ممنون ميشم...:10:
اره دوست عزیز بعد اینکه فالکونرو شوهر دادم رفت پی کارش حالا نوبت جاسپره ببینیم چی میشه.من همون روز اول که جاسپر خریدم خودم در یک حرکت انتحاری به جونش افتادم بازش کردم و سیمای فنو کلا قطع کردم و منبع رو از یه اداپتور 12 ولت از بیرو ن براش گرفتم.خیلی سخته که ادم کنسول صفر کیلومترشو باز کنه دل و رودشو بریزه بیرون ؟؟اخه چاره دیگه نداشتم :41:دلم ترسیده برادر؟؟حالا میخواد جاسپر باشه یا هر 0000 ؟دیگه واقا برا ماکرو سافت متاسفم ...البته سه چراغ شدن برا ما ایرانیان خود کفای کوشا ی ازاد:19: سخته که گارانتی مارانتی یخدی.اونور اب سه چراغ شد سه سوت تعویض میکنن خیالیم نیست؟؟نقل قول:
هــممنقل قول:
والا اینجا 3 نوع DVD وجود داره
به ترتیب ظرفیتشون
4,7 و 8,5 و 9,2 هستن
که خب با این توضیحات شما احتمال منطورتون همون 8,5 گیگی ـ هست
در مورد قیمتش هم به پول ایران در میاد دونه ای حدود هزار و 300 تومن
چون اینجا 1 Euro ـ در صورتی که پک 10 تایی بخری
بازم مرسی
حالا بعدا در مورد رایت کردن اگه به مشکل خوردم مزاحم میشم
نمیدونم چقدرهنقل قول:
ولی خب هرچی هست باحالـه :31:
همینجا توی تاپیک دانلود بازی های Xbox 360 کلی بازی معرفی شده که :
و البته 100 تا سایت وارز هست که یه دیقه تو گوگل سرچ کنی دستت میآدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=102888
من تو همین تاپیک خوندم روزی 5-6 ساعتنقل قول:
و اینکه کنسول باید جایی باشه که توش جریان هوا وجود داشته باشه
و اما در مورد سوال دوم
بله باید با سیم باشه
مگر اینکه اینو بخری براش
که باهاش میشه از طریق Wireless هم رفت تو اینترنت
سلام
خواستم بگم که من امروز مدل الیت گرفتم...
خیلی خیلی خوووبه!!
فکر کنم دیگه مشتری این بخش بشم..
فعلا که مشغول Gears of War هستم!
راستی...این اکانت 1 ماه مجانی از وقتیه که برای اولین بار وارد لایو میشی؟؟
چون میخوام یه ذره دستم به دسته اش عادت کنه و بعدش وارد لایو بشم..
مبارکت باشه دوست عزیز ...نقل قول:
آره بعد از اولین باری که به لایو وصل بشید حساب میشه و از اکانتتون کم میشه !
مبارک باشه داداشنقل قول:
بیا خودم یجوری بهت تخفیف میدم !!!:31:
این ها رو خودمم می دونستم...:31:...فقط یه بنده خدایی تو بازیسنتر گفته بود که یکی از تفاوت های ارکید با دیگر مدل ها در عدم اجرای بازی های XBOX (قدیمی) هست!نقل قول:
دوست عزیز ارکید یک مدل از 3 مدل xbox 360 هست که فقط در لوازم جانبی و رنگ تفاوت داره و از نظره سخت افزاری هیچ تفاوتی بین Arcade .Perimium و Elite وجود نداره.
یعنی چی؟ در این صورت هارد ضروری میشه؟ چه بازی هایی اینطوری هستند؟ یکم توضیح بیشتر لطفا!:46:نقل قول:
بازی هایی وجود دارند که روی Xbox 360 اجرا میشوند اما نیاز به پچ و نصب برنامه در xbox 360 دارند.
یه خرده گرونه ... نمی خوام اونقدر خرج کنم... نهایتش سیصد چوق (دسته اضافی و وسایل اتصال به TV هم خودش 50 میشه حداقل) ... اگه کنسول حدود 250 باشه خوبه (ارکید جاسپر یا پریمیوم فالکون!)نقل قول:
به نظره من شما صبر کن تا تابستون Elite جاسپر بگیر .
حرف شما متین!:27:نقل قول:
در حال حاظر با اومدن ّبورد جاسپر دیگه صلاح نیست که کسی فالکون بخره !!!
احتمالا بخوام اواخر خرداد یا اوایل تیر بگیرم ...نقل قول:
ولی اگه عجله داری میتونی همون ارکید جاسپر رو بگیری که بهتره از پریموم با بورد فالکون هست.
نقل قول:
قیمت:
ARCADE: 230-260
PERIMIUM:300-330
ElITE:370-400
این قیمت ها به خاطر این متغیر هستند که هرکی واسه خودش یه قیمت میده و هنوز ثابت نشده.
ممنون از اطلاعاتت!:11:نقل قول:
قیمت دسته ی اضافه بستگی به نوع رنگ کنسول داره مثل اگه سفید بخواین حدود 35 تومن و اگه مشکی بخواین حدود 50 تومن.
بهترین ریجن الان PAL هست و دیگه J و UC زیاد خریداری نمیشه.
چند تا سوال دیگه:
1. هارد چقدر ضروری هست؟
2. به طور کلی از کیش بگیرم بهتره یا تهران؟ (قیمت و کپی خور بودن و ...)
3. توی جمهوری غیر از یگانه هم هست!؟ یه مثلا اگه یگانه نداشت از جای دیگه بشه بگیرم!
4. تجهیزات اتصال به مانیتور سر جمع چقدر میشه!؟
با سلام
بن شدن یعنی چی ؟
بعد اگه من با دستگاه (کپی خور شده) یه بازی اورجینال تهیه کنم و با اون بازی کنم احتمال بن شدنش است یا نه؟
يعني ديگه نميتوني به لايو وصل بشي و بازي آنلاين انجام بدي.نقل قول:
خير احتمالش تقريبا صفر هست و اگه بازي ارجينال باشه به خاطر اون بن نميشي.البته سعي كنيد فريمور دستگاه رو به
آخرين ورژن ارتقا بديد يعني 1.6
سلام :31:
من لينك فايل لازم رو براي اينكه 360 بتونه avi و... رو بخونه رو در زير براتون قرار دادم...!!!
Xbox360_Fall_Update_DivX_Media_Addon.rar
http://www.xbox360-hacks.com/download.php?id=76
البته به اين نرم افزار هم احتياج داريد...
Xplorer360 beta 6
http://rs236.rapidshare.com/files/74290669/Xplorer360.beta6.rar
اين هم راهنماش:
Connect the 360 HDD to the computer using one of the many 360 HDD adapters out there (Team Xecuter's Connectivity Kit, Talismoon 360 MiniSpy SATA adapter, XPort, Xata, or XCM 360 SATA adapter) Open Xplorer360 and select 'Open Harddrive/Memorycard' and put the file in the same hierarchical folder structure as the one included in the archive. Create necessary folders. Start folder for Partition 3 is: "Content", so you create the folder "Content" and all sub-dirs and files under, and put the file in "00000002" - the last sub-dir. Close Xplorer360 and power down the computer, and reconnect the harddrive to the 360. Make sure the dashboard version is 6683 and try to open a DivX/XviD file. It should play nicely if it's supported (AVI container with DivX/XviD video and MP3/AC3 audio) and if the media add-on is located in the proper folder.
راستي من يه فكري به نظرم رسيد!!!:21::21::21:
ميشه اين آپديته سه مگي رو توي دشبورد جديد كپي كرد و اونو تو فلش ريخت و بعد روي كنسول نصب كرد...؟؟!!
شما اگه از این روش استفاده کنینقل قول:
تو 95 درصد موارد دیگه کنسول هارد رو نمیشناسه
بودن دوستانی که اینطوری هارد رو به pc وصل کردن و دیگه نتونستن تو 360 ازهارد استفاده کنن
نهنقل قول:
تنها راه برای پخش divx همون وصل شدن به live و گرفتن از اونجاست
7.5 گیگ رو تو 20 دقیقه دانلود کردی..!!!!!!!!!! :18: نوید بیا آب قند بده فشارم افتاد :wac: من این سرعت رو داشتم دنیا رو میگرفتم..:21:نقل قول:
ســلام دوستان گل Xbox 360 ای
خسته نباشید بابت وقتی که میذارین تو این تاپیک
و به مردم کمک میکنید
منم یه سوال دارم
من رفتم بازی Left 4 Dead رو دانلود کردم
Extract که کردم 2 تا فایل داد بهم یکی DVD File که 1 کیلوبایت بود
و یک IMAGE File که 7,6 Gig بود
حالا سوال دارم واسه رایت کردنش
حتما باید DVD 9,2 Gig باشه ؟؟
یا نه میتونم روی DVD 8,5 Gig هم رایت کنم ؟؟
چون اینجا تفاوت قیمتش خیلی بالا ـ
عقل و منطق میگه رو DVD 8,5 Gig ـ میشه ریخت
راحت جـا میشه
ولی میخوام بدونم بعدا کنسولم میخونه بدون مشکل ؟؟ چجوریاس ؟؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما رویه همون دیسک 8.5 گیگ رایت کنید مشکلی نداره..
یادت باشه که فایل 7.6 گیگ و فایل چند کیلوبایتی با فرمت .DVD رو داخل یک پوشه میگزاری و فایل چند کیلوبایتی رو با سرعت 2 دانلود مکنی..
همیشه خطر هست هر چی کمتر شاید بهترنقل قول:
سلام دوستان دو تا سوال دیگه داشتم
اول اینکه به طور کلی چند ساعت میشه با 360 بازی کرد بدون اینکه خطری داشته باشه؟؟
سوال دومم اینکه اگه ای دی اس ال بگیریم حتما باید بهش سیم ای دی اس ال رو وصل کنیم یا از طریق وایرلس هم میشه؟؟
ممنون میشم
با وایرلس هم میشه ولی من ADSL رو پیشنهاد میکنم..
برو تو سایت باز سنتر قسمت XBOX 360 GAMEنقل قول:
در ضمن اگه لطف كني و سايتي كه از اون دانلود كردي رو بگي ممنون ميشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بازی ها رو از اونجا مگیرم..
1- زیاد ضروری نیست اما داشتنش خیلی بدرد میخورهنقل قول:
چند تا سوال دیگه:
1. هارد چقدر ضروری هست؟
2. به طور کلی از کیش بگیرم بهتره یا تهران؟ (قیمت و کپی خور بودن و ...)
3. توی جمهوری غیر از یگانه هم هست!؟ یه مثلا اگه یگانه نداشت از جای دیگه بشه بگیرم!
4. تجهیزات اتصال به مانیتور سر جمع چقدر میشه!؟
2- از تهران کیش رو بیخیال...
3- بچه ها زیاد از یگانه دل خوشی نداشتن شما برو توپ خونه بهتره وست گیم هم خوب میده..
3- فوقش 25 تومن..
چرا؟نقل قول:
2- از تهران کیش رو بیخیال...
بازم چرا؟ وست گیم هم توپخونه است!؟نقل قول:
3- بچه ها زیاد از یگانه دل خوشی نداشتن شما برو توپ خونه بهتره وست گیم هم خوب میده..
یگانه من رفتم ازش PSP بخرم گفتم اسلیم چنده گفت 270 بعد رفتم گفت اینا فته .نقل قول:
چه حالی بهت دست می ده :19:
بعد زمانی که اونجا بودم چند نفر اومدن و گفتن این PSP هایی که دادی خرابن .:27:
دوستان الان کسی قیمت دقیق هر 3 مدل رو داره؟؟
و اینکه تفاوتشون در چیه و شما چی پیشنهاد می کنید!!
قیمت بازی ها تو تبریز چقدره؟؟
اکانت live رو هم می شه از اینجا خریداری کرد؟؟
ممنون
ارکید 215نقل قول:
پرمیوم 60 گیگ 270
الیت 360
این ها رو راحت می تونی پیدا کنی با این قیمت ها .
به نظر من پرمیوم 60 گیگ بگیری بهتره چون به صرفه است .
ولی اگه پول تو جیبت باد کرده الیت رو به خر که خیلی خوشگله .:27:
اکانت رو هم از فروشگاه اینجا بخر :
کد:www.----------.com
ممنون از راهنماییت!!!!واقعا ممنوننقل قول:
خودشون انلاک هستن یا باید خودم انلاک کنم؟؟؟
قیمت بازی ها چنده؟؟
قیمت بازی با DVD خوب 3500 هستش.نقل قول:
اون سوالت رو نمی دونم چون به live زیاد وصل نمی شم.
دوست عزیز من هم از تبریز هستم گفتم چند نکته رو گفته باشم بهتره:نقل قول:
در تکمیل حرفهای اون دوستمون که راهنماییت کرده بود باید بگم که حتما xb360 که می گیری بردش جاسپر باشه و تا میتونی از خرید بردای قبلی پرهیز کن.
در مورد بازیها هم تو تبریز فقط و فقط نمایندگی pinata قابل اطمینان هستش که بازیها رو با قیمت 4000 میده بقیه همشون بندازن.(البته بهتره بازیها رو از بازیسنتر سفارش بدی)
در مورد انلاک بودن هم اگه منظورت کپی خور بودن دستگاه هستش فروشنده کپی خور شدشو میفروشه پس اونم و جای نگرانی نیس.
یه نکته هم موند و اون هم اینکه اصلا و اصلا از تبریز کنسول نخر هم قیمتا خفن فرق میکنه و هم اینکه خیلی نامردن دستگاه دست دوم رو جای نوش میدن و هزار کار عجیب دیگه(بهتره مثه من از تهران بگیری)
موفق باشی همشهری.
دوستان که برای خرید رفته بودند arcade کمتر از 240 نبوده .... ( اگر بود که پیش فروش نمیکردند با بیشتر از این قیمت )نقل قول:
ممنون ازت!!حال کردم تبریزیا همه جا هستن!!نقل قول:
ادرس pinata رو بده!!
در مورد جاسپر هم توضیح بدی ممنون میشم!!
خودمم می دونم خیلی گرون میدن!!تو ولیعصر یک جا دیدم یک دسته سفید زده 55 تومن خوده دستگاه هم 295!!!!!
به همین خاطر از تهران می گیرم!!البته بعد از امتحانات!!
دوستان!
3 تا سوال
من یه جا خوندم(شایدم اینجا خوندم)...که نوشته بودن وقتی از بازی میای بیرون، یه ذره تو منوی dashBoard بمون تا کنسول خنک بشه و بعدش کلا خاموشش کن
میخواستم ببینم چنین حرفی درسته یا نه؟؟
و اینکه...تو تهران از کجا بازی بخرم که هم دی وی دی خوب بده و هم قیمتش مناسب باشه
(لطفا آدرس مغازه بدین نه فروشگاه اینترنتی)
سوال آخر هم اینکه....dvd Tgate برای ریختن بازیهایی که خودم دانلود میکنم مناسبه؟؟