شما روی ps4 آنلاین میزنی ؟ برای استفاده از هیلتر شکن روی کامپیوتر فعال میکنی و اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 یا روش دیگه داری ؟نقل قول:
Printable View
شما روی ps4 آنلاین میزنی ؟ برای استفاده از هیلتر شکن روی کامپیوتر فعال میکنی و اینترنت کامپیوتر رو شیر میکنی روی ps4 یا روش دیگه داری ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز میشه فایل آپدیتی که میفرمایید بگین کدومه ؟؟ منظورتون اینه ؟؟ IDU-1.2.5-R15 stsndard.binنقل قول:
بله اول وصل میشید روی کامپیوتر بعد از طریق کارت شبکه وایرلس کامپیوتر share میکنید کانکشن وی پی رونقل قول:
2 تا خط انتن با 3 تا خط انتن تاثیری در پینگ داره؟
نقل قول:
در پینگ نه.
نقل قول:
4- بیشتر وقتها موقعی که به مودم وصل میشم اینترنت ندارم، پینگ هم که میگیرم "Request time out" میده، بعد مودم رو که از برق میکشم دوباره وصل میکنم درست میشه!
من مودم 2101 رو دارم.ما طبقه همکف هستیم .داخل منزل کنار پنجره اتاق دو تا خط پر میشه و سرعتم حدود 10 مگابیت هست.روی پشت بام 3 خط پرمیشه و سرعت تا 20 مگابیت هم میره.اما در هر دو صورت مقدار SNR از 7-8 بالاتر نمیره و قدرت سیگنال هم weak ضعیف هست حتی با 3 خط!
قدرت سیگنال و مقدار نویز برای شما چطور هست؟
اگه بجاش مودم بیرونی zw101 بگیرم چقدر ممکنه تاثیر داشته باشه؟کسی تجربه استفاده از هر دو مودم رو داشته؟
منم 2101 دارم میزارم تو اتاق، کنار پنجره نیستنقل قول:
بعضی وقتا 3 آنتن دارم ولی بیشتر وقتا اصلا آنتن نداره ولی با این حال اینترنت وصله و حتی تو همین شرایط بی آنتنی با اپلیکیشن اسپیدتست تا 30 مگابیت هم ازش سرعت گرفتم
قدرت سیگنال هم اکسلنت هست
وضعیت شما کاملا برعکس منه.من سیگنال ضعیف و آنتن 3 خط دارم شما با انتن خالی هم سیگنال عالی داری!نقل قول:
مقدار SNR برای شما چقدره و لطفا یک پینگ با 133.221.26.1 بگیرید.
---------------------------
من در بازی انلاین pes 2017 ارور NAT دارم.میشه برطرفش کرد یا کلا مشکل داره؟
وی پی ان و لاغیرنقل قول:
و یا استفاده کردن از یک ISP دیگه
کلا NAT آیرانسل بسته هست