درسته امکانش هست!نقل قول:
اون وضعیت و فایده رو زمانی داره که ازش درست استفاده بشه.
من نه موتور ندارم!
Printable View
درسته امکانش هست!نقل قول:
اون وضعیت و فایده رو زمانی داره که ازش درست استفاده بشه.
من نه موتور ندارم!
چه خلوته امشب:n37:
تنها دو شب باقی ست:n31:
بیاید قدر یکدیگر بدانیم و گل برافشانیم ...هان؟:n36:بقیش یادم نیست:n35::n33:
ینی خلاصه ما همین دو شب رو زنده میداریم بعدش دیگه حاجی حاجی مکه ها:n27:
اگر بار گران بودیم
اگر نامهربان بودیم
خودتونید:n31:
من که بودم نمیدونم بقیه کجا رفتن یهو.نقل قول:
راستی ستاره بابت اون تبریک سفره هم بازم ممنونم.:n40:
+
حالا میدونی ...... :n02:
منم که بودم.:n02:نقل قول:
راستی علی جان تبریک بابت اول شدن سفره هفت سینت:n01:
خواهش میکنم عزیز:n40:نقل قول:
چیووووو؟:n10:
:| اصلن نابود شدم پستت رو خوندم..نقل قول:
برادر کلن ما به عشق موتور زنده ایم :#
:n02::n02:نقل قول:
شما موتور هم داری؟:n09:
بازسازی اتفاقات رخ داده برای آرمین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد حواس پرتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد...........:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هعی:n27:
مرسی عزیزم :n16::n12:نقل قول:
در مورد سفره.:n02: تو اسپایلر میزارم توضیحات رو.نقل قول:
محتوای مخفی: توضیحات
فقط فورد موستانگ فقط
بله برادر بنده با موتور بزرگ شدمنقل قول:
موتور هم یه وسیله هست این که چجوری ازش استفاده بشه ربطی به اون وسیله نداره... البته موتورهای که تو ایران اکثرا سوار میشن استاندارد نیستن و شاید بهتر باشه ملت کمتر سوار بشن اما این دلیل نمیشه کلن موتور سیکلت رو ببریم زیر سوال