@Turok-71
برچسب زدن رو خودت شروع کردی :دی
نقل قول:
این فکته در مورد بازی های جهان باز،وسعت بازی رو نمیشه بخاطر نگونجوندن ماموریت ها زیر سوال برد
میشه این فکت رو از یه منبعی ، موسسه ی فکت سازیی ، شرکت اعلام فکتی چیزی به من نشون بدی ؟
من میبرم زیر سوال! من میگم کمپ نظامی به اون عظمت چرا تنها تاثیرش اینه که روش پرواز ممنوعه ؟! این واسه یه همچین بازی با همچین کانسپی خنده دار نیست؟ من میگم زندان ساختن که چی بشه؟ فایده ش چیه؟
نقل قول:
کما اینکه با قرار دادن ماموریت های زیاد خواه یا ناخواه تکراری میشن و کسی میلی به انجامشون پیدا نمیکنه!(فرعی ها)جالبه خودتم گفتی که تکراری میشن و از این موضوع گلایه داشتی بعد میگی ماموریت ها کم بودن!
اگه شما رسوندن ِ یک آدم رو (وقتی یهو جلو پات سبز میشه) سر قرار رو ماموریت میدونی ، یا اینکه یکی کیف یکیو دزدیده بری پس بگیری ماموریت میدونی ، که اصن من حرفی ندارم در این زمینه !
نقل قول:
RDR رو مثال زدم به دو دلیل:
اول: چون بهترین عنوان این سبک تو چند سال اخیر بوده و همگان این رو تصدیق میکنن و پس میتونیم بعنوان یه الگو ازش مثال بیاریم.
دوم: چون بازیه خود راکستاره و ما میتونیم امضا یا کلا روش این شرکتو رو بفهمیم و اون اینه که لذت بردن از آزادی ای که برای گشت و گذار در نظر گرفته شده از اولویت های مهم این شرکته،امضای راکستار free roaming بودن بازی هاشه زیر سوال بردنش یک مقدار آماتور بودنه!
همگان شاید سلیقه ی من رو نداشته باشند. من خوشم نمیاد الکی توی شهر بچرخم! شاید شما با دور دورم حال کنی ، ولی من کاری که بدون هدف انجام بشه رو دوست ندارم. منی که بازیو بالای 75 درصدم ، و در کنار ماموریتهای اصلی و فرعی هر کاری توی بازی کردم، چه انگیزه ای برام میمونه برم الکی دور بزنم ؟ با چتر بیام پایین یا Race بذارم ؟
اگه گشت زدن صرفا" خوب بود ، یه بازی میساختن که فقط توش گشت بزنی! کسی زحمت ساخت ماموریت و اینارو به خودش نمیداد.
نقل قول:
حتا یدونهinvisible wall مشاهده نمیکنی و آزادی فوق العاده بالایی داری،یدونه Loading حتا در حد نیم ثانیه توی این وسعت وحشتناک دیدی تا حالا؟ اینا همه در راستای لذت "آزادی" طراحی شده نه انجام ماموریت!
اصن این لودینگ و اینویزبل وال چه ربطی داشت ؟ Skyrim هم اینطوری بود شما خودتو کشتی سرش ؟ :دی
نقل قول:
بیشترین لذت بازی ها همین پیشروی تو بازی و رسیدن به المان های مختلفه و هیچ شرکت حرفه ای از اول بازیش همچین خطای بزرگی رو انجام نمیده! به این موضوع میگن ایجاد انگیزش برای ادامه ی بازی و از مهم ترین بخش های یه بازی محسوب میشه که شما میگید نباید اینطور باشه و اون رو محدودیت قلمداد میکنید!!!!!!!
اولا" شما هِی از آزادی و Motoی راک استار حرف میزنی، ولی اینکه اول بازی یک سری چیز نباشه ، آزادیه ؟ اون موقع که بحث free roaming میکنی ، باید جواب این قسمتم داشته باشی. من شاید اول بازی بخوام برم از یه جایی Comet بدزدم. چرا نمیتونم ؟
شما که آماتور نیستی ، شما که فن ِ دو آتیشه نیستی مثلا و داری منطقی بحث میکنی ، مطمئن باش اگه از اولش همه چی باز بود نمیگفتی میخوام در راستای بازی پیشرفت کنم و اینا. خلاصه که این قضیه در راستای بازی با اون حرف خودت اصلا" نمیخونه.
نقل قول:
مثلا همین نقشه ی بازی که به تدریج باز میشه از بهترین لذت های این دست از عناوینه،حالا بیای دستی دستی اینو نابود کنی
اتفاقا" این آزادیه. یعنی اینکه من نخوام به تدریج باز بشه. قبل از هر ماموریتی ، برم کل شهر و حومه رو بگردم. این درسته. نه اینکه یه اتوبان رو توی قبلیا میبستن تا برسی به یه مرحله ای و اتوبان باز بشه. من با هواپیمای هنگر McKenzie تقریبا" کل ِ نقشه رو باز کرده بودم خیلی زودتر ... شما به تدریج دوست داشتی ، من یهویی ... به این میگن آزادی. حالا شما چون به تدریج دوست داری باشه ، داری در مدح و ستایش روشی که خودت رفتی ، حرف میزنی.
نقل قول:
خب وقتی پشت یه نقشه فکر و نبوغ باشه صد در صد راحت تر صورت میگیره تا اینکه بصورت درگیری مسلحانه و تن به تن باشه دیگه،این کجاش عجیبه؟
آقا میخوای اصن انقدر نبوغ بذارن که شما پشت ِ فرمون یه بوق بزنی بعد 200 ملیون پول بگیری ؟ چطوره هان ؟ میخوای اصن بوق رو هم نزن. نبوغ به حدی بالا میره که حسابت به صورت خود به خود پر میشه! آقا من اصلا" حال نمیکنم اینطوری ، شما حال میکنی آسون باشه ؟؟ من حال نمیکنم ... اصن کشت و کشتارش چلنجی نداشته باشه ، پلیسارو سه سوت جا بذاری ... شما میذاری به حساب نبوغ ؟ من نمیذارم.
نقل قول:
یادمون نره که خیلیا از سختی بالای IV مینالیدن و شاکی بودن،حالا آسون شدن بازیو یه نوع توهم میدونم که بخاطر سختی بالای IV بوده!
این شد یه حرف منطقی ، شاید با مقایسه با اون بشه همچین توهمی زد ... ولی نه تا این حد آسون.
* منم میگم با شاهکار و گل سر سبد طرفیم. واسه همین نقدش میکنم. شما از یه آدم مزخرف انتظار بالایی نداری. ولی وقتی روی یه آدمی خیـــــلی حساب باز میکنی و قبولش داری ، ازش انتظار یه سری چیزارو نداری و کمترین حرکتش شاخکاتو تیز میکنه. بحث GTA هم بحث همون آدمه س که روش حساب باز کردی.
@علی Leon :
علی من یادم نمیاد دقیقا" الانم روشن نیست نگاه کنم. راستی منم C رو انتخاب کردم. حتی حاضر نیستم اونیکی ها رو نگاه کنم. چطوری تونستی ؟ :دی