بازی برگشت همین 3شنبه تو نیوکمپ هستنقل قول:
بارسلونا الان روحیه کاملا مناسبی نداره
در حال حاضر یوونتوس -- بایرن مونیخ و دورتموند خیلی آماده هستن
Printable View
بازی برگشت همین 3شنبه تو نیوکمپ هستنقل قول:
بارسلونا الان روحیه کاملا مناسبی نداره
در حال حاضر یوونتوس -- بایرن مونیخ و دورتموند خیلی آماده هستن
بحث سر دیگر فینالیست بودن نبودنقل قول:
بحث سر این بود که هر دوتا فینالیست از مادرید هستن و به طور حتم نباید خارج از مادرید می رفت -- چون طرفداراش هر دو مادریدی هستن و از اونجایی که برنابئو خیلی بزرگتر هست و آماده تر به این نتیجه رسیدن تو برنابئو برگذار بشه
چهارشنبه همین هفته.نقل قول:
چرا که نه! به نظرم یکی از بهترین قرعه ها هست. از نظر روحی/اعتماد به نفس، الان هیچ تیمی واسه رئال بهتر از بارسلونا نیست. از بایرن، دورتموند، یوونتوس و PSG که بهتر هست.
دوست عزیز ببخشید ولی بارسلونا 3 شنبه بازی داره :n16:نقل قول:
فکر کنم بخاطر اختلاف ساعت، برای من جهارشنبه 3:45 صبح زده. که اگر 4:30 به عقب برگردیم، میشه سه شنبه.نقل قول:
کسرا جان به این میگن اعتماد به نفس کاذب هم واسه تیم هم واسه طرفدار ها ، که اونم ناشی از برد دو ال کلاسیکو اخیره :n11:نقل قول:
فکر نکنم بشه بارسا رو حتی در ضعیف ترین حالت چند سال اخیرش هم حریف اسون تری نسبت به تیم هایی مثه مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای یا حتی پی اس جی دونست ..
بارسا فقط الان تو چند بعد ضعیف تر شده وگرنه این همون بارسایی هست که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت ، به علاوه اینکه من هیچ وقت یادم نمیره که رئال بیش ازهر موقع دیگه ای زمانی عطش شدید به برد داشت که چند بازی رو پشت سر هم به بارسا واگذار کرد...حالا هم مثه همون موقع ست اما برای بارسا... همون قدر که آزار یه تیم زخم خورده میتونه راحت باشه به همون مقدار هم میتونه خطرناک باشه... :n06:
البته من که فکر میکنم این بحث یکم بیهوده ست چون احتمال بالا اومدنشون خیلی کمه :) و میلان شانس بیشتری داره:n06:
به نظرم بایرن سخت ترین حریف ممکن هست و بعدش هم به ترتیب بارسا ، یووه ، دورتمند
اسون ترین قرعه های ممکن هم به نظرم برنده بازی های مالاگا،پورتو،شالکه ،گالتاسترای هستن و بعدش هم پی اس جی .... من خودم پی اس جی رو دوست دارم اما هنوز از نظر کیفیت قابل مقایسه با بزرگانی که موندن نیستن شاید در 3-4 ساله اینده و ادامه پیدا کردن پروژه شون
چالشی ترین بازی و قرعه هم میتونه یوونتوس باشه!!:n24: واقعا یه بازی کلاسیک از آب در میاد ... خیلی دوست دارم ببینم این رئال در مقابل این یووه چه نتیجه ای میگیره:n25:
از بچگی کاکا و مودریچ کسی از دوستان نداره ؟