این که شما گرفتین بدون رنگه؟ کارکردش چندتاست؟نقل قول:
Printable View
این که شما گرفتین بدون رنگه؟ کارکردش چندتاست؟نقل قول:
نقل قول:
16!! بستگی به خیلی چیزا داره ولی اگه درکل نرمال باشه بله.الان این ماشین رو 20 تا 25 میفروشن بسته به کارکرد و وضعیت بدنه و موتور و ...
با 16 تومن ميشه يه پارس خوب برداشت يا نه؟
میتونید به مدل 82 و 83 فکر کنیدنقل قول:
سلام . من تو یه دوراهی موندم بین ELX 84-85 و تیپ 5 مدل 85 (بودجم در همین حده). فقط هم می خوام پرشیا یا 206 بگیرم اما لذت رانندگی هم واسم مهمه. چندتا جای مختلف دیدم از ELX تعریف کردن بعضی هم گفتن سرطانه همش خراب میشه:n13: در مورد 206 هم یک سری معایب و مزایا گفته شده. به نظر شما به فرض اینکه تر و تمیز جفتشون پیدا بشه ، کدوم بهتره؟ ممنون
سلام.نقل قول:
به نظر من اگر بتوین پارس ELX مدل 85 تمیز و سالم از هر نظر پیدا کنی خیلی عالیه.
از نظر قدرت و شتاب خیلی عالی - جادار و راحت امکاناتش هم یمشه به سنسور دنده عقب سیستم هوشمند اشاره کرد
صندلیهای طبی تمام برقی هم داره. در کل خیلی خودروی خوبیه و میتونی مورد تمیز پیدا کنی چون اکثر افرادی که ELX سوار بودن
قشر میانسال هستن و رعایت حال ماشین رو کردن.
تیپ 5 خودروی جوون پسند با مصرف و سوخت مناسب . تیپ 5 ماشین چالاکی هست اما خوب از نظر راحتی و خانواده پسند بودن پارس ELX بهتره
البته ملاک های شما هم خیلی در انتخاب یکی از این دور مورد مهم هست.
اینکه گفتن ELX خراب میشه و اینا همش حرفه مه اینا بستگی داره چطوری از ماشین استفاده شده واگرنه خودروی صفرکیلومتر هم امکان داره مشکل داشته باشه
محمد جان ممنون از راهنماییتون. مِلاکای خودم هم به ELX نزدیکتره . به نظرتون مدل 85 تر و تمیزش چند در میاد؟ یه 83 بدون رنگ دیدم میگفت 19.
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
پارس ELX مدل 85 قیمتش حدود 22 میلیون تومان باید باشه.
مدل 83 دیگه 10 سال کارکرده اما خوب میشه تمیزش رو پیدا کرد باید وقت بزاری.
تلاش کن مدل بالاتر برداری. البته مدل 83 بدون رنگ رو مناسب قیمت داده باید ببینی موتور و فنیش در چه حالیه
پرو پرشیا ذیگه تولید نمیشد درسته ؟ فرق پارس و پرشیا چیه کدومش در زمان تولیذ گرون تره ؟؟نقل قول:
دوست مننقل قول:
اسماشون رو اطی نکنید .
این خودرویی که الان به نام پارس هست
اولین بار با نام پرشیا معرفی شد و بعد از چند سال به پزو پارس تغییر نام داد.
تا سال 1388 پارس معمولی تولید شد و از سال 88 به بعد پارس سال با این تغییراتی که
میبینید تولید شد. پارس معمولی فقط در نوع دوگانه سوز تولید شد