سلام دوستان
دوستان من میخوام هارد لپ تاپ رو پارتیشن کنم ... لطفا یه برنامه معرفی کنید که کار باهاش راحت باشه و بدن فرمت بشه پارتشن کرد ...
ممنون :11:
Printable View
سلام دوستان
دوستان من میخوام هارد لپ تاپ رو پارتیشن کنم ... لطفا یه برنامه معرفی کنید که کار باهاش راحت باشه و بدن فرمت بشه پارتشن کرد ...
ممنون :11:
سلامنقل قول:
من f.1a دانلود کردم ، البته فکر کنم قبلا نصب کردم ، و قتی نصب کردم ، بعدش ریسیت شد و یه صفحه مشکی اومد و برای 30 دقیقه کاریش نداشتم و بعد ریسیت کردم خوشبختانه ویندوز بالا اومد
دفعه قبل که نصب کردم خودش همه کار ها کرد ، ولی این دفعه اینجوری شد
سلام
نظرتون در مورد این کول پد ها چیه؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی گرفتم 30 تومن ولی نمی دونم چطوری باید استفاده کنم روی خودش نوشته 3 تا 8 ساعت به طور مداوم کار مکی نه ولی نمی دونم باید چیکارش کنم
راستی این که من گرفتم یکم برای 6080 کوچیکه اندازه ی 6080 هم گیر میاد؟
ممنون
:11:
سلام . من یه لپتاپ 6080 خریدم . سمت چپ کیبورد احساس می کنم که برآمدگی داره . طرفای دکمه s و d بالارفتگی است . می خوام بدونم که این مساله عادیه یا لپ تاپ من مشکل داره؟
دوستان کسی جواب مارو نمی ده؟نقل قول:
عملکرد 6080 تو autocad و 3dmax چجوره؟
ببینید دوست عزیز این پد بدین صورت کار می کنه که دانه های کریستالی که درون این پوشش قرار داره با گرفتن حرارت دستگاه شروع به یه حالتی شبیه به آب شدن می کنن و از این طریق گرما سیستم رو جذب می کنن....نقل قول:
اگر هوا گرم باشه می تونین اون رو در جای خنکی قرار بدین تا دانه های کریستال به فرم یخ مانند در بیان....
البته این به این معنی نیست که شما مجبورین همیشه این کار انجام بدین....
در دمای عادی هم این اتفاق می افته.....
رعایت بازه زمانی هم زیاد مهم نیست و سعی کنید مثل من همیشه زیر نوت بوک قرار بدین ....
نه کوچیک نیست و برای نوت بوک 15.6 طراحی شده.....
شما خیلی بیشتر از قیمت عادی خریدین....
قیمت اصلی 14T هست نه 30T.....
ببین داداش گلم همه HDMI Port الزاما ورودی و یا خروجی نیستن و رو دیوایس های مختلف فرق می کنن...نقل قول:
مثل خیلی از دیوایس ها که اصلا نبازی به ورودی ندارن و کاملا یک طرفه و خروجی هستن....
در مورد WiDi هم برای انتقال بدون سیم تصاویر بکار می ره و دیگه نیازی به HDMI POrt نیست...
البته این دو در برابر هم قرار ندارن و هر کدوم کاربرد خاص خودشون دارن که البته WiDi به دلیل تکنولوژی بالاتر گرون تر هست.....
سلام
باید داخل فریزر گزاشته بشه؟ آخه فروشنده خودش هم دقیق نمی دونست چی به چیه
گفت 3 ساعت داخل فریزر باشه 3 ماه کار می کنه
اگه بخواهم این کول پد کامل زیر لپ تاپ رو بپوشه اندازه ی 3 سانت کوچیکتره
اندازه ی بزرگترش هم هست؟
:11:
نه دوست عزیز به هیج عنوان عادی نیست و نوت بوک شما مشکل داره....نقل قول:
نیازی هم به گارانتی نیست ....
ببرین همون جایی که خریدین و بندازین جلوی فروشنده....
باید عوض کنه و یکی دیگه بهتون بده.....
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
نه نباید این اتفاقات می افتاد....نقل قول:
برو تو تنظیمات ببین این ورژن اعمال شده یا نه.....
فرقی از لحاظ پروسه نصب با ورژن های قبلی نداره.....