سلامنقل قول:
هاردتون چی هست ؟؟؟
اگه سیگیت نوع goflex باشه میتونی به خرید آداپتر ESATA از پورت easta لپتاپ استفاده کنی ولی اگر سیگیت نیست پس امکان پذیر نیست
تنها سیگیت نوع goflex هست که انعطاف پذیری بالا داره !!!
Printable View
سلامنقل قول:
هاردتون چی هست ؟؟؟
اگه سیگیت نوع goflex باشه میتونی به خرید آداپتر ESATA از پورت easta لپتاپ استفاده کنی ولی اگر سیگیت نیست پس امکان پذیر نیست
تنها سیگیت نوع goflex هست که انعطاف پذیری بالا داره !!!
اونهایی که براق هستن (هر رنگی که باشه) نه تنها اثر انگشت و کثیفی به راحتی قابل رویت هست بلکه به سادگی خط و خش هم میافتهنقل قول:
ولی اونهایی که مات هستن (مدلهای elite) خط و خش و اثر انگشت به راحتی دیده نمیشه
ولی دوستان این هاردهایی که میخرین حدودا 100 تومنه (بستگی به مدلها) ، ساعت و یا موبایل گرانقیمت نیستن که جنس بدنه اش ضد خط و خش باشن !!!
اگر قرار بود که هم براق باشه و هم ضد خط و خش باشه که دیگه 100 تومن نمیشد !!!
هاردم مای پاسپورت 2.5 وسترن هست که 1 ترا و حدود 140 گرفتمنقل قول:
نمیشه از یو اس بی 3 تبدیل زد به ای ساتا؟
سرعتش بیشتر نمیشه؟
نه دوست من نمیشهنقل قول:
امروز تو مشهد یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن
از طبقه پایین تک
رفیقان برام دعا کنین اون هارد اکسترنال segate goflex deskرو دادم گارانتی امیدوارم درستش کنن گارانتی ویستا هستش تو سایتا خوندم خیلی بی اعتباره ولی نمایندگیش گفت 95 درصد تعویض میکنن برگرده میفروشم بلافاصله
سلام
من می خوام یه هارد 1 ترا بخرم. چه مارکی خوبه؟
ADATA, WD, SeaGate
قیمتشون چقدره؟ USB 2 و USB 3؟
و یه سوال دیگه اینکه تفاوت USB 2 و USB 3 چقدر محسوسه؟
نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز. ولی منم حدود 3 هفته پیش از تک گرفتم 88 تومان. جالب که یک مغازه میداد 98 تومان با همون گارانتی!
انشالله که عوض کنن.ولی نامردا میگن عوض اما بعدش به هزار تا دلیل میگن عوض نمیشه کرد!نقل قول:
اقا گرون گرفتی قیمت اصلیش دور و بر 82 تا 85...نقل قول:
بهترین برندی که میتونی بگیری به نظر من Westen Digital (WD) هستش....نقل قول:
اما اینکه شما هارد دسکتاپ میخوای یا هارد پرتابل خیلی مهمه.
هارد دسکتاپ اداپتور داره و بزرگتره و در برابر ضربه مقاومتش کم تره.ولی در عوض سرعت بالاتر و قیمت لرزون تری داره!
ولی هارد پرتابل فقط یه کابل USB داره و مقاومه نسبت به ضربه و خیلی راحت حمل و نقل میشه.
حالا شما باید با توجه به این فاکتور ها مدلی که میخوای رو بگی تا راهنماییت کنم...
USB 3 هم سرعتش بین 2 تا 3 برابر USB 2 هست در شرایط معمولی...(به شرطی که مادربوردت USB 3 پشتیبانی کنه)
راستی هم مدل دسکتاپ و هم مدل پرتابل هردوشون USB 2 و USB 3 دارن.بعضیی ها هرد دو با هم و بعضی ها فقط 2!
دیروز تو اصفهان یه هارد WD MyBook Essentials 1TB با گارانتی 2ساله سازگار خریدم 98 تومن