خواهش میکنم :10:نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم :10:نقل قول:
سلام دوستان.
بعد از چند هفته برگشتم :31:!.
رامين جان ميدونه چي شده :31:!.
همشهريان عزيزم پينگ شما هم بد هست ؟! مال من بالاي 600 هست ؟! چند وقته اينجوري شده :31:؟!.
محتوای مخفی: :دي
موفق و پيروز باشيد:40:.
درود
بچه ها این دفتر مخابراتی ها که باید هزینه تمدید مخابرات رو اونجا پرداخت کنیم عصرها تا چه ساعتی هستن ؟ کسی میدونه ؟
خب خودم فهمیدم.تا 2 هستن :31:
این هم مقدار دانلود من تو یک ماه.البته این یک هفته آخر روزی دو گیگ هم نمیگرفتم.الان من هم از مخابرات و هم از صبانت اشتراک دارم.خداییش از مخابرات راضی هستم :31:
سلام دوستان
سجاد جان دیشب تو ارگ بودم همشون بتلفیلد رو آوردن قیمتشم 6 تومنه منم خواستم بگیرم گرافیک لپ تاپم نمیکشید یارو گفت حال نمیده اونجوری نگیر ولی دوستم خرید
خسته نباشید بهت میگم :31:نقل قول:
یک مگ داشتی دیگه !!!
یادش بخیر اون اول که مخابرات اومد حسابگر هم نامردی نگرد سرعت ها رو 2 برابر کرد در نتیجه سرویس من شد 4مگنقل قول:
شبی 7.2 گیگ می گرفتم ماهی 200 گیگ هی هی یادش بخیر
ولی خدایشش به یه مرحله ای رسیده بودم که دیگه همه اون چیزی رو که می خواستم دانلود کرده بودم و شبا با کمبود لینک مواجه می شدم!!!!!
اقا من گرفتم اعصابمو خرد کرد !
اصلا پشتیبانی نداره !
رفتم از حساب گر بگیرم اونم خیلی گرانه موندم چیکار کنم !
کسی میدونه واسه وایمکس یا مبین نت !
نماینگیش کجاس بعضیا میگن رفعتی ! هستش !
میشه منو راهنمایی کنید !؟
ممنون !
قبول دارم پشتیبانی هیچی حالشون نمیشه :13: باید خودت بلد باشی تا بر به مشکل نخورینقل قول:
وایمکس هم نمایندگیش حسابگر هست (پیشنهاد میکنم اصلا طرف وایمکس نرو)
مشکل این بازی زیاده :41: من همون نسخه اویش رو دانلود کردم.11 گیگ دانلود میکنی و میبینی یک روزه تموم میشه :13: تازه با بدبختی هم اجرا شد.من 4 گیگ رم و کارت گرافیک geforce 220gt و cpu5300 دارم و کلی عذاب کشیدم.ولی اگه cpu سیستمت چهار هسته ای باشه راحت اجرا میشه.در کل با توجه به حجم زیادش خیلی زود تموم شدنقل قول:
سلام دوستان.نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیت رامین جان :11::40:، ولی بازیرو 3/4 روز پیش از همین ارگ گرفتم 5 تومن:31:!.
اره ، پشتیبانیشون بدرد هیچی نمیخوره :13:! مخصوصا اون زنه :31:.نقل قول:
اتفاقا منم این همه منتظر این بازی موندم آخرشم درست و حسابی نتوستم بازیش کنم:19:.نقل قول:
چون گرافیکم ضعیف بود اصلا نتونستم از بازی لذت ببرم (با اینکه تنظیمات رو هم روی Very Low گذاشته بودم بازم افت فریم و لرزش شدید داشتم:31:).
حالا بیصبرانه منتظر MW3 هستم :31:!.
موفق و پیروز باشید:40:.