بفرما......نقل قول:
نقل قول:
Printable View
بفرما......نقل قول:
نقل قول:
مثل اینکه داور خطای هند رو نمیکیره
یه چیز جالب که تازه متوجه شدم ، وقتی با رونالدو گل میزنی گوینده ورزشگاه اسمشو صدا میکنه ( البته به صورت صحیح نه الکی یه صدایی بیاد و ما فکر کنیم صدا کرد )
سلام
من امروز دمو رو کامل بازی کردم دست دوستانی که پچ گذاشتن درد نکنه عالی شده ولی :
تو حیرتم دویدن درست عین PES شده احساس میکنم بازیکن داره رو چمن سر می خوره همین داره حالمو بد می کنه
ای کاش منچستر تو دمو میشد حداقل بهتر ار بایرن لورکوزن هستش
هندو امسال توی کنسولی اضافه کردن .نقل قول:
شاید کارت گرافیک شما زیاد قوی نیست .نقل قول:
مهدی جان وقتی با بازیکنان معروف گل می زنی گوینده ورزشگاه اسمش رو می گه فقط رونالدو نیست.نقل قول:
امروز بالاخره دموی 360 دستم رسید و الان پس از حدود 30 بازی که از ظهر تا حاالا انجام دادم یه توضیح مفصل در مورد دمو میدم
نقاط قوت و پیشرفت ها نسبت به نسخه قبل:
1 - بازی از لحاظ گیم پلی طبیعی تر شده
2 - چمن بازی که در فیفا 10 واقعا ضعیف بود اینجا مانند فیفا ورد کاپ شده در نتیجه چمن بسیار مطلوبه
3 - بازیکنان از لحاظ جسمی سنگین تر به نظر میان و دیگه مثل فیفا 10 نیست که آدم احساس می کرد یه سری بادکنک به جای بازیکن تو زمین هستند!!
4 - حرکت تیمی و کارای تاکتیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده
5 - اضافه شدن فردیت گرایی ، بازی رو زیبا تر کرده
6 - داوری خیلی نسبت به فیفا 10 بهتر شده اما بازم یه سری مشکلات جزئی داره که احتمال میدم در نسخه نهایی درست بشه
7 - دو باگ بزرگ در گیم پلی فیفا 10 برطرف شده ( منظورم ضربات چیپ و ضربات فنی که پشت محوطه جریمه زده میشدن و 95 درصد گل می شدند) واقعا مسئولین EA خیلی خوب به همه انتقادات توجه می کنند که جای تحسین داره
8 - دروازبانی در این نسخه خیلی خوب روش کار شده و به اون صورت مشکلی نداره
9 - بازی تا حدودی سخت تر به نظر می رسه ( من روی درجه افسانه ای در این 30 بازی حدود 10 تاش رو باختم در حالی که در فیفا 10 روی این درجه به ندرت در روز یک بازی هم می باختم! )
10 - گرافیک Face بازیکنان نسبت به فیفا 10 پیشرفت چشم گیری داشته
11 - شادی پس از گل دیگه مانند فیفا 10 مزخرف نیست که می بایست خودمون انجام بدیم بلکه این بار به شکل بسیار زیبایی شاهد شادی پس از گل هستیم که به نظرم به مراتب زیباتر از شادی پس از گل PES شده ... یه کارای قشنگی بعد از گل انجام میدن عین واقعیت. یه جا دیدم بازیکن که گل رو زد خواست خوشحالی کنه یهو با مدافعین برخورد کرد خورد زمین انتظار داشتم الان بازیکنان قاطی کنند اما می دونید چی شد؟! سایر بازیکنان خودشون رو انداختند روی بازیکنی که گل زده !! بازم تاکید میکنم قبل از اینکه بازیکن بخوره زمین مسیر خوشحالی یه چیز دیگه بود که چون محوطه شلوغ بود گل زن با مدافع برخورد کرد افتاد زمین که هم تیمی هاش هم خودشون رو انداختن رو بازیکنن و خوشحالی کردند.
12 - دیگه در تعویض ها شاهد تصویر تماشاگران نیستیم
نقاط ضعف :
1 - لیز خوردن بازیکنان و برخورد عجیب غریب با هم در حین بازی !! ( البته احساس میکنم مشکل دمو باشه و در نسخه نهایی برطرف بشه)
2 - نشون دادن انیمشن های غیرواقعی و برعکس در حین بازی مثلا کرنر واسه رئال افتاده اما تصویر سرجیو راموس رو نشون میده که داره فوروارد حریف رو می گیره !! ( این مورد هم قطعا مشکل دمو خواهد بود و در نسخه نهایی برطرف میشه)
3 - در فیفا 10 هنگام تعویض حتما باید تماشاگران رو اول نشون میداد بعد تعویض رو اما این بار به جای تماشاگران حتما قبل از تعویض یه انیمشن از بازیکنان نشون میده بعد تعویض رو نشون میده اینو در همه تعویض ها شاهد هستیم ( این مورد هم احتمالا در نسخه نهایی درست میشه )
4- CPU اکثر پنالتی هاشو خراب میکنه.
5 - اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)
6- همون باگی که مسعود هم گفت که هر طرف دروازه که بایستی, CPU پنالتیشو خیلی وقتا همون طرف میزنه.
فعلا تو این 30 بازی که انجام دادم بیشتر از این چند مورد مشکلی ندیدم اگه بازم دیدم میگم
یه سری مشکلات هم دمو داره مثلا گزارشگر بازی واسه من صداش قطع و وصل میشه و بازی بعضی اوقات هنگ می کنه که صد در صد مشکل یا از دمو هست یا از DVD بازی.
در کل می تونم بگم خیلی عالیه و امسال واقعا EA گل کاشت.
دموی PES 2011 رو هم بازی کردم بعدا یه توضیحاتی در مورد اونم میدم.
و در آخر این نمرات رو به دموی این دو بازی میدم
FIFA 11 >>> 9.2
PES 2011 >>> 6.5
آره خطا نمیگیره...چیزی که توی نسخه های قبلی هم وجود داشتنقل قول:
مثل اینکه داور خطای هند رو نمیکیره
یادمه توی نسخه 08 یا 09 وقتی آفساید گرفته میشد و به توپ ضربه میزدی (مثلا اون رو شوت میکردی) داور به اون بازیکن اخطار میداد
توی سری های بعد فیفا این کار رو چندین و چند بار انجام دادم ولی مثل این که دیگه خبری از کارت نیست
ولی کلا خیلی جالب بود...حیف شد که حذف شد
ممنون از جناب Konami -pesنقل قول:
امروز بالاخره دموی 360 دستم رسید و الان پس از حدود 30 بازی که از ظهر تا حاالا انجام دادم یه توضیح مفصل در مورد دمو میدم
واقعا نقد خوبی بود و هم نقاط قوت بخوبی گفته شده بود و هم نقاط ضعف
کسی هم این وسط جوگیر نشده بود و توی جو بازی شهید نشده بود (به قول بعضی دوستان)
احتیاجی هم به کلیپ گذاشتن نبود و توی بک متن با بیان ساده همه اونا گفته شده بود
بچه ها
بازی کی میاد دقیقا ایران؟
فکر کنم 6 مهر ماه باشه...
ولی توی بازار ایران هیچی مشخص نیست
ممکنه زودتر بیاد ممکن هم هست دیرتر بیاد که احتمالش کمه
ویرایش شد:
مرسی از مصطفای عزیز بابت راهنمایی
نقل قول:
منم یک چیزی حدود دو برابر شما بازی کردم :31: این نکاتی که شما گفتی رو قبول دارم.
نقاط ضعف بازی چنتا دیگه میگم اونا رو هم اضافه کنید:
4- CPU اکثر پنالتی هاشو خراب میکنه.
5- اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)
6- همون باگی که مسعود هم گفت که هر طرف دروازه که بایستی, CPU پنالتیشو خیلی وقتا همون طرف میزنه.
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
1 مهر نیست که !!!! 28 سپتامبر میشه 6 مهر.نقل قول: