داداش مهران سلام این فایلی که کسپر به عنوان مخرب ناشناخته اسم گذاری گرده.udsیعنی چه واز چه نوع مخربی است.باتشکر
Printable View
داداش مهران سلام این فایلی که کسپر به عنوان مخرب ناشناخته اسم گذاری گرده.udsیعنی چه واز چه نوع مخربی است.باتشکر
نقل قول:
این فایل ها از طریق دیتابیس شناسایی نشدند بلکه توسط کاربران کسپرسکی بعنوان فایل آلوده یا نا سالم معرفی شده. یعنی این نوع شناسایی توسط Kaspersky Security Network که به صورت Cloud کار میکنه انجام میشه. یه چیزی تو مایه های Norton Insight
uds هم نمیدونم دقیقا یعنی چی چون پیگیرش نبودم.اینو بهتره در انجمن رسمی کسپرسکی سرچ کنی و اگر مطلبی پیدا نکردی از خودشون بپرس.
اقا مهرا ن دست شما درد نکند.خیلی ممنون.نقل قول:
سلام مهران جان و همچنین بقیه
در مورد 57 نمونه فایل پارت اول رو تو مدرسه دانلود کردم فایل دوم هم تو خونه که گفتم 20 دقیقه دیگه میام
ولی بعد از دانلود 8.3 مگابایت بعد از 30 دقیقه یه دفعه قطع شد و 4shared هم که resume نداره منم بیخیالش شدم
فردا دوباره از مدرسه دانلود می کنم و تست می کنم ولی خب دیر شده
یه چیزی در مورد اپ کنترل کسپرسکای
من امروز دیدم به گزینه داره تو تنظیماتش به نام
Trust applications with digital signature
که فعال بود.پس اینطور که معلومه تا حالا نمونه هایی رو ک تست کردیم اگه امضا داشتن رو بهشون گیر نداده.اگه مخرب جدید دارید که امضا داره بزارین تامن تست کنم هم با فعال بودن اون گزینه و هم با غیر فعال بودنش.
راستی تو یه تایپیکی نوشته بودین تنظیمات همین قسمت رو اسک بزارن برای تست منکه همچین گزینه ای ندیدم.
نقل قول:
Hitman Pro 3.5.7.116 سریال
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=450441&highlight=hitman
آقا مهران این کرک قابل اطمینان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
عزیز من از Hitman Pro بصورت نسخۀ رایگان استفاده میکنم و هیچ وقت هم دنبال کرک براش نبودم چون تا حدی که من گشتم هیچ کدوم از کرک ها روش کار نمیکنند و باطل میشند.
طرز استفاده کردن از نسخۀ رایگان هم به این صورته که ازش فقط برای اسکن استفاده میکنم و برای پاک کردن آلودگی هایی که پیدا میکنه Next را نمیزنم تا پاکشون کنه چون موقع پیدا کردن آلودگی ها هم اسم فایل و هم مسیرش رو مینویسه و من در صورت نیاز بصورت دستی اونها رو پاک میکنم.
اما برای پاک کردن سیستم دوستانی که کامپیوترشون آلوده شده Next زده میشه. :46:
نقل قول:
در مورد امضا دار بودن بله, اما داشتن امضای دیجیتالی در یک فایل آلوده باعث نمیشه که راحت در کسپرسکی اجرا بشه. بلکه فایل اجرا شده هم باید دارای امضای دیجیتالی باشه و هم در لیست سفید KSN یا همون Kaspersky Security Network باشه. به اینصورت که اگر یک فایل آلوده دارای امضای دیجیتالی باشه اما در لیست سفید کسپرسکی نباشه همان برخوردی باهاش میشه که با یک فایل آلودۀ بدون امضای دیجیتالی خواهد شد.
در مورد تنظیمات هم متاسفانه من چون کسپرسکی را روی سیستم ندارم نمیتونم کمکی بکنم چون برای توضیح دادن حداقل به عکس های مواردی که من احتیاج دارم نیاز دارم. اما در کل شما باید به قسمت Application Control برید و قسمت هایی را که فکر میکنید یک HIPS حرفه ای بهش نیاز داره را بر روی علامت تعجب بذارید. علامت تعجب همان ASK هست که ازتون سوال پرسیده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Trojan Dialer
جی دیتا و آویرا نشناختند:
4 مخرب جدید.
جی دیتا ، دو تا رو در زمان اکسترکت و دو تا رو با اسکن شناخت .
7 مخرب جدید.
چهار تا در زمان اکسترکت و یکی هم با اسکن شناخته شد و دو تا هم شناخته نشدند .
سلام
دوستان یه سئوال ، وقتی که یک فایل رو از حالت فشرده باز میکنیم آنتی ویروس اونو اسکن میکنه و با موارد آلوده برابر دستوری که از قبل
بهش دادیم برخورد میکنه ، حالا سئوال اینه که مگه آنتی ویروس این فایل رو اسکن نکرده پس چرا در زمان اسکن دوباره باز هم موارد آلوده
پیدا میشه ، بعنوان مثال مثل همین 4 مخربی که مهران جان گذاشته بودند و من نتیجه اسکن رو به عرض دوستان رسونده بودم .
ممنوننقل قول:
4 مخرب جدید.
جی دیتا ، دو تا رو در زمان اکسترکت و دو تا رو با اسکن شناخت .