مرسی
ببخشید اون که شما میگی ردیف دومه ولی اگه با دقت نگاه کنی ردیف اول 620M و همه رو هم جز 4 هسته ای ها قرار داده این برام تعجب اوره
البته ای کاتالوگ برای ایران رهجو هست که من 2 یا 3 روز پیش از پاساز ایران گرفتم شاید اطلاعات این غلط باشه
Printable View
مرسی
ببخشید اون که شما میگی ردیف دومه ولی اگه با دقت نگاه کنی ردیف اول 620M و همه رو هم جز 4 هسته ای ها قرار داده این برام تعجب اوره
البته ای کاتالوگ برای ایران رهجو هست که من 2 یا 3 روز پیش از پاساز ایران گرفتم شاید اطلاعات این غلط باشه
سلام دوست عزیز مقایسه و مشخصات کلی cpu هارو میتونید در این دو سایت ملاحظه بفرمایید:نقل قول:
[HTML]http://www.cpubenchmark.net[/HTML]
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html[/HTML]
موفق باشید.
از لطفی که میکنی و وقتی که میزاری خیلی ممنون
شما هم موفق باشی
اون اطلاعات اشتباه هست . 620M دو هسته ايه .نقل قول:
مرسی
ممنون از آقا ميلاد براي لينك ها
سلام
كسي جايي رو مي شناسه كه لپ تاپ اپل قسطي بده ؟
نمايندگي هاي اپل قسطي مي دن؟
مطرح كردم:31:نقل قول:
اينجا مطرح كنيد :...
كامل قسطي كه بعيد ميدونم . احتمالا بايد 1/3 شايد هم نصف مبلغ كل رو نقدي بديد بقيش هم قسطي :11:نقل قول:
با چك معتبر ميدن ولي مبلغي هم به قيمت نقدي اضافه ميشه .
با شركت هاي الماس و نقش و اپل ايران تماس بگيريد كامل توضيح ميدن :11:
یه سوال داشتم!
ببخشید من همیشه مزاحمم!
من دارم تو usa مک بوک پرو با همون قیمت اپل ستور می خرم!
آیا فرقی با اونایی که تو ایران هست می کنه؟
مثلا برای گوشی ها لاک و آنلاک!پ
ممنون!
نه هیچ فرقی نمیکنه!نقل قول:
با سلام من قصد دارم این مدل جدید که cpu i7 داره رو بخرم (مدلش یادم رفته) بنظر شما تا اوایل مهر قیمتش به 2 میلیون میرسه؟ وایا مدل خوبی است برای همه کار؟
سلام به شما دوست عزیز این مشخصات ci7 مربوط به مدل MC373 است و بعید به نظر میاد که تا مهر به 2م برسه مگر اینکه خود اپل قیمتش رو پایین بیاره چون زیر قیمت سایت اپل که نمیشه خرید!!!! تازه با سود فروشنده و حملو نقل و .....نقل قول:
این مدل بالاترین کانفیگ رو داره و باید جواب کارتون رو بده (بازم بستگی به نوع کارتون داره, ولی بازم جواب کارتونو میده).
موفق باشید.