منم یه خبرایی شنیدم مثل اینکه تو مجلس دارن بررسی میکنننقل قول:
Printable View
منم یه خبرایی شنیدم مثل اینکه تو مجلس دارن بررسی میکنننقل قول:
من مودم usb دوستم که تازه گرفتم اوردم خونه خودم واسیه تست برنامش نصب شد و کانکشی که تو دسکتاپ هست میزنم و کانکت رو میزنم و کانکت میشه از نظر انت دهی خوبه مشکلی نداره ولی هر چه قدر ادرس پرتال یا ایرانسل می زنم نمیاد تا شماره وایمکس و پسورد رو وارد کنم تا وصل شه ویندوز من سون 32 بیتی هست قسمت سکیورتی اینترنت اکسپلور رو هم دستکاری کردم بازم نشد نمیدونم کجای کار اشکال داره انایی که ویندوز سون دارن و نصاب امده نصب کرده کجاهاشو تنظیم کرده؟؟؟
من چند ماهي است ك 2 سرويس از ايرانسل دارم اوايل خيلي خوب بود ولي 2 هفته است كه مشكل قطع و وصل متوالي دارد و سرعت دانلود از سرورهاي مستقيم هم دچار اختلال شده است .
من قبلا طرفدار اين سرويس ها بودم ولي الان به هيچوجه به دوستان پيشنهاد نمي كنم اگر مي توانيد از ADSL استفاده فرماييد اصلا به فكر وايمكس نباشيد. چون بد جوري گاهي كه نياز داريد زير پايتون را خالي ميكند:24:
سلامنقل قول:
اگر واقعا مطمئنی که مشکل نداره وقتی که اینترنت اکسپلوررو باز میکنی اول یه اخطار امنیتی میاد که باید اونو قبول کنی تا وارد صفحه پرتال ایرانسل بشی
از این اخطارهای امنیتی که مال خود برنامه اینترنت اکسپلورر هست و ربطی به وایمکس نداره لینک قبول کردن اخطار تو خود صفحه اش است
امیوارم منظورمو متوجه شده باشی
ضمنا یه سوال هم از شما داشتم
چرا این آواتار ایرانسلو زدی مگه مال باباته :18:
اصلا چیزی نمیاره حتی اخطاری بعد یه مدت میگه صفحه پیدا نشدنقل قول:
اواتارم چون ایرانسل رو دوست دارم به همین خاطر
قشنگ بود!!!نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت این ایرانسل هم تقریبا یه ده روزی میشه مشکل قطع و وصل داره
در ضمن برای من هم دو روزه که با هزار تا مکافات میره تو صفحه پرتال تا بتونم یوزر و پسورد رو وارد کنم. نمی دونم چرا اینطوری شده؟ باید ایراد از طرف خودشون باشه
منم مشکل شما رو داشتم ! مشکل از آنتن دهی هست و بس . اصلا به آنتن رو دستگاه اعتنا نکن ، برو به آدرس : 192.168.1.1 بجای یوزرنیم و پسورد بزن admin تا وارد منوی مودم بشی ، بعد برو تو Status---WiMax حالا Reuse1 باید بیشتر از 15dB باشه اگه نیست باید جای مودم رو عوض کنی! توجه داشته باش که حتی با 10 سانت جابجایی هم سیگنال تغییر میکنه!نقل قول:
موقع ثبت نام بعد از اينکه فرم رو پر کرديمو شناسه وايمکس برام ميل شد براي پرداخت ميشه از طريق سايت ايرانسل و از قسمت e care
پرداخت کرد؟يعني شماره کارت بزنم از کارتم کم کنه؟يا حتما بايد برم بانک واريز کنم؟
من امروز ثبت نام کنم فردا ميان يا شنبه؟آخه من ميخوام امروز ثبت نام کنم ولي نامه شرکت شنبه رديف ميشه
ضمنا يه سوال ديگه
از زمان ثبت نام حداکثر تا چقدر بعد بايد پول بريزيم؟
اگه اينترنتي بشه پرداخت کرد که امزوز ثبت نام کنم پرداختم بکنم اما اگه اينترنتي نشه ميشه ثبت نام امروز کنم پولشو شنبه صبح برم بانک بريزم؟
بچه ها دوستانی که از وایمکس ایرانسل استفاده میکنند خواهشا جواب بدن
چه سرویسی را انتخاب کردن سرعتش چطوره ؟ سرعت دانولد معمولا چنده ؟؟