برادر شما فقط 1 مورد پیش نیاز داشتی؟
من که 3 تا داشتم، چی کار کنم؟!
راهی هست که بتونم "مبانی کامپیوتر و برنامه سازی" رو بگیرم؟
آخه 1 ترم از زندگی عقب می افتم! :گریه:
Printable View
برادر شما فقط 1 مورد پیش نیاز داشتی؟
من که 3 تا داشتم، چی کار کنم؟!
راهی هست که بتونم "مبانی کامپیوتر و برنامه سازی" رو بگیرم؟
آخه 1 ترم از زندگی عقب می افتم! :گریه:
براي ترم 1 بيشتر خودشون انتخاب واحد مي كنند
اینکه خود دانشگاه ترم اول را انتخاب میکنه از اکثر جهات خیلی مزخرفه (البته به این روش دانشگاه آزاد ها ...)
تنها از این جهت خوبه که دانشجویان که یه مقدار پرت تشریف دارند واحدها یی که برداشتنتش ترم اول کمی حماقت است را دانشگاه بر نمیداره (که باور کنید چند نمونه دیدم دانشگاه دیده کلاس پره به ترم اولی حقوق آئین دادرسی مدنی1 داده که این یعنی فاجعه)
حالا مهمترین بدیش اینه که 12 واحد بیشتر نمیدند و این دقیقا دلیل و عاملی میشه برای اینکه 8 ترمه بخونی و بیشتر با پولهاتون در خدمت دانشگاه باشید. وگرنه من اگر ترم اول 20 واحد نه حالا 18 تا بهم میدادند برای 7 ترم شدند واجب نبود برام که الآن 3 ترم را 24 واحد بگذرونم ... (خدا را شکر که با توکل بر خدا داریم میگذروینم)
ولی اصلا با این سیستم حال نمیکنم.
یادمه ترم اول 3روز میومیدیم دانشگاه یه متون فقه 1 میافتاد روز 4شنبه که ما به خاطر یه درس باید 4شنبه میومدیم و جالب بود که فقط همون یه استاد بود و فقط همون روز حتی جالبتر این که میگفتیم اصلا نخواستیم این درس را حذف کن میگفت خب نیا سر کبلاس حذف کنه (من هم گفتم زرنگ خودتی پولشو بدم و حذف کنم ، عجب رویی دارند اینها دیگه ...)
خلاصه بگم کمی تحقیق و بررسی نکنید کلا تو دانشگاه زیاد سرتون کلاه میره. واقعا مواظب باشید....
آخه می دونید مشکل کجاست؟
اینها به داداش من 20 واحد دادن! (مهندسی شهر سازی تفت می خونه)
یه پیش نیاز شیمی هم داشته، براش پیچوندن!
حالا به من می گن که قانونه و اینها که نمی تونی پیش نیاز بپیچونی، 16 واحد هم بیشتر بهم ندادن!
با تجربه هاش لطفاً بگن میشه کاری کرد یا نه!
مرسی
فکر کنم برای شهرسازی ها پیش نیاز رو میپیچونن :31:نقل قول:
منم ریاضی پیش نیاز داشتم اما یارو برام حذف کرد کلی کیف کردم . همه ی دوستام اونجا کلی سوختند :27:
--------------
خداییش دیگه اینطور نیست که به همه 12 واحد بدن؟البته قبول دارم که بعضی کارهای دانشگاه آزاد خیلی چرته.مشکل اصلیه انتخاب واحد ترم اول اینه که شاید یک روز برای یه کلاس 2 واحدی مجبوری تا دانشگاه بری و اینکه به دو نفر که یه ورودی و یه رشته هستند، به یکیشون 14 واحد میدن،به اون یکی 19 واحد.در کل خیلی شوتن.:31:نقل قول:
نقل قول:
حالا چطوری میریم شارژش میکنیم؟
راستی من که برام انتخاب واحد شده هیچ تاریخی برای شروع کلاسها نیست و فقط نوشته شنبه و یکشنه و ...
چطوری باید بدونم که از کی برم سر کلاس؟؟؟؟
سلام دانشجو.پیش نیاز رو که کاری نمیشه کرد.برای تعداد واحد هم باید همون اول کار قبل از اینکه ثبت کامپیوتری بشه حواست رو جمع میکردی،بهشون میگفتی بیشترش کنند.حالا هم دیگه بعید میدونم بتونی کاریش کنی اما یه سری به مدیر گروهتون بزن ببین اون چی میگه.ضرری نداره.نقل قول:
داداش من ترم اولم ... آیتی دانشگاه آزاد تبریز ... 18 + یک واحد عملی بهم دادن شما چون رتبه ات کم بوده بهت 12 تا داده بودن من رفیقم رتبه اش 110 بود بهش 13 تا دادن (همرشته) من ولی رتبه ام 29 بود 18 تا دادن که البته 9 تاش عمومیه باید برم 7ام درست کنم یارو گفت اینا رو همینطوری بهتون دادیم که بدهکار و بستانکار نباشه وسط بعدا میشه درس کرد...نقل قول:
حالا مهمترین بدیش اینه که 12 واحد بیشتر نمیدند و این دقیقا دلیل و عاملی میشه برای اینکه 8 ترمه بخونی و بیشتر با پولهاتون در خدمت دانشگاه باشید. وگرنه من اگر ترم اول 20 واحد نه حالا 18 تا بهم میدادند برای 7 ترم شدند واجب نبود برام که الآن 3 ترم را 24 واحد بگذرونم
رتبه خودت و داداشت چند بوده؟نقل قول:
16 واحد هم بیشتر بهم ندادن
مگه یه کاغذ بهت ندادن که توش رشته ها و تاریخ و ساعت برگزاری رو نوشته؟؟؟؟ بابا بعد از اتمام ثبت نام به همه میدن...نقل قول:
هیچ تاریخی برای شروع کلاسها نیست و فقط نوشته شنبه و یکشنه و ...
چطوری باید بدونم که از کی برم سر کلاس؟؟؟؟
نه بابا بر اساس معیاراشون این کارا رو میکنن : رتبه --- کی زودتر ثبت نام کرده کلاسای با زمان مناسب تر به اون میرسه --- پر شدن کلاسانقل قول:
در کل خیلی شوتن
من شنبه ثبت نام کرده بودم و کلاسام خیلی خوب و مناسب افتاده زمانشون
دوستم 1شنبه ثبت نام کرده بود خیلی ناجور افتاده طوری که 2 روز صب تا 7.5 عصر کلاس داره