استفاده ی خوب به چی می گی دوست جون؟نقل قول:
با اون جمله ی قصارت موافقم هوار تا!
منم زیاد دیده ام :46::31:نقل قول:
Printable View
استفاده ی خوب به چی می گی دوست جون؟نقل قول:
با اون جمله ی قصارت موافقم هوار تا!
منم زیاد دیده ام :46::31:نقل قول:
یک سوال من نفهمیدم شما دارین درمورد چه چیزی صحبت میکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دمورد کلاس و درس صحبت میکنه یکی درمورد چت روم های ایرانی صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مامانییییییییییییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگین درمورد چی صحبت میکنین تا ما هم بدونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم که همگی درمورد چیزی صحبت کنید نه پراکننده:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها هروقت موضوع چت تموم شد بگين من يه موضوع خوب سراغ دارم :31::31:
نميگم تاهي تودلتون بگين موضوع چيه موضوع چيه:27::27:
موضوع چت تموم شد:31:نقل قول:
حالا بگو:21:
موضوع چیه.. موضوع چیه:31::31:نقل قول:
بچه ها سلام
منم تازه کارم
نیازی به تازه کار ندارید ؟
منم می تونم بیام تو بحثها شرکت کنم؟
سلام عزيزم خوش اومدي شاپرك جان بله عزيز بفرماييد
نقل قول:فردا اول صبح ميگم كه شروع كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب نمی دونم!!!نقل قول:
آخه من چت نرفتم که استفاده خوب بکنم !! فقط از روی کنجکاوی رفتم
بعدش برای اینکه خیلی تفریح بامزه ای بود
هیچوقت فکر نکردم می رم چت که کار مفیدی بکنم!!! جنبه سرگرمی داشتش
شاید هم تو راست بگی ها ولی من از اول به چت روم های ایرانی بد نگاه کردم چون هنوز داخل نشده ازش بدی زیاد دیدم
یه دوستم که نبود! چندتا!!!
همه شون بچه های خوبی بودن حیفم اومد که سر هیچ و پوچ اینطوری نابود بشن
وقتی اونا انقدر خوب بودن برای چی باید به خودم اطمینان می کردم که برای من پیش نمی یاد؟؟؟
سلام به همه ی خانوما
من رویا هستم
کاربره جدید!!!!
کمک کنید تا منم باهاتون آشنا بشم و بفهمم چی به چیه!!!!
ممنون میشم
خوب موضوع جديد مهريه باشه
هركسي بگه نظرش اصلا " درمورد مهريه چيه ؟ تاچقدر باهاش موافقه ؟ فقط سكه يا چيزهاي ديگه ؟
من خودم شنيدم مثلا" دست وپاي طرف مقابلو به عنوان مهر دختر مي زنند ؟ و اون پسره هم قبول ميكنه :18:
نقل قول:
سلام خوش اومدي رويا جون