در مورد همین ابو هوا بود دیگه :31:
Printable View
در مورد همین ابو هوا بود دیگه :31:
اولا من کوچیک شما محمد هستم (نه محمد رضا :31: )نقل قول:
دوما جالبه .. چون s8300 این رنگی انداخته این رنگ طبیعیه ؟
سوما !! شما داری رنگ شمشاد توی هوای ابری رو با رنگش تو هوای آفتابی مقایسه میکنی ! خیلی عجیبه !
این عکس شما بهش میخوره تو شمال باشه .. هوا ابریه و شرایط جوی کاملا فرق داره
این 2 عکس رو نگاه کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://dc196.4shared.com/download/238334464/5f1b9578/P10-03-10_1306.JPG?tsid=20100314-141512-12c55fca&forceAttachmentDownload=true
سایز اصلی :
البته این دومی رو درست فکوس نکردم .. همیجور گرفتم !کد:http://dc168.4shared.com/download/241145063/1e7ffeb3/P14-03-10_1749.JPG?tsid=20100314-142019-eb5f26ce&forceAttachmentDownload=true
نگاه کن .. رنگ بندیشون کاملا فرق میکنه .. اما تو هردو شرایط به نظرم کاملا طبیعیه ! اتفاقا 2تا مزیت های خیلی خوب
رنوار یکی عکسای شارپ و یکی رنگبندی طبیعیه که همه سایتهای مقایسه کننده بهش اشاره کردن ! حتی phone Arena که
با LG پدر کشتگی داره !
من هر جور شده یه عکس رو واستون با یه دوربین دیجیتال مقایسه میکنم تا ملتفت بشید:31:
ولی حداقل تا یکی دو روز دیگه که وضع آفتاب بهتر بود یه عکس میگیرم میذارم باور کنید :10:
خیلی دوست دارم یه s8300 گیر بیارم و یه مقایسه باش بکنم :10:
هرچی تو بگی :27:نقل قول:
وقتی GSM میگه پردازش داخلی رنوار بالا نیست درست گفته ولی وقتی گفته طبیعی ترین رنگا رو میگیره
الکی گفته ؟ :27:
اگه عکس مقایسه 2تا ال سیدی رو بذارم بدجور ضایع میشی ها :21:
جدا از شوخی میگم .. بخدا کیفیتش بالا تر بود .. رنوار یه قابلیت هوشمند داره که وقتی عکس رو نمایش میده
اوتوماتیک کنتراست و .. رو بالا میبره .. و کیفیتش خیلی بهبود پیدا میکنه
شما سروری ...نقل قول:
مگه صحبت سر 8300 هستش محمد جان ؟
تنها گفتم این رنگ به نظرم طبیعیه و درسته... چیزی که با چشم میبینم همینه ...حالا یکم شارپ بشه یا وضوحش کم و زیاد بشه اینجا ملاک قرار ندادم ..در کل نظرت برام مهمه تنها نظر خودم رو دادم ... موفق باشی :11:
همین دیگه ... همه میدونن این روزا هوای اهواز غبار آلوده و انگار ابریه ... مثله شماله :27:نقل قول:
این عکس بهش میخوره تو شمال باشه
پس ینی حرف gsmarena رو قبول داری دیگهنقل قول:
وقتی GSM میگه پردازش داخلی رنوار بالا نیست درست گفته ولی وقتی گفته طبیعی ترین رنگا رو میگیره
پس اینجارو بخون :
هه هه هه :27:نقل قول:
These comparative photos once again confirm our initial observations. The Samsung M8800 Pixon has very good contrast levels and together with the INNOV8 much better color accuracy than the LC KC910 Renoir. Furthermore both Samsung handsets have none of the excessive sharpening artifacts that are easily visible on the LG KC910 Renoir photos.
گفته که پیکسون و 8510 رنگبندی بهتری نسبت به رنوار دارن
تازه گفته رنوار بر خلاف اون دوتا بیش از حد عکسو شارپ میکنه
دیگه چی میگی آخه ؟
گوشیی که تو رنگ بندی و پردازش داخلی و شارپنس انقد ضعیف باشه چطور میتونه بهترین 8 باشه ... انقد گفتین که همه گول خوردن :27:
بهترین 8 مطمعناً رنوار نمیتونه باشه به همین 3 دلیلی که گفتم که خیلیم مهم هستن
اینم مقایسه
8510 :
renoer :
واقعاً رنگ بندی رنوار اصلاً قشنگ و طبیعی نیست
حالا بعضیا باز طبیعی نیستن ولی قشنگن ... رنوار نه طبیعیه نه قشنگه
نویزشم که از 8510 بالاتره
برید بمیرید با بهترین 8 تون :27: :21:
ینی واقعاً رنوار با این رنگ بندی له بهترین 8 بود از نظر شما :18:
آقا کاظم کجایی ؟ من جات باشم عمراً رنوار بخرم :27:
بابا برید جت بخرید خیلی از این بهتره ... تا حالا نمیخاستم بگم دوربین جت از رنوار بهتره ولی دیدم مثکه نمیشه کوتاه اومد
بدون شک دوربین جت از رنوار بهتره :18: :27: شاید باورش سخت باشه ولی حقیقته
نقل قول:
کافیه عکس های مقایسه ای Renoir، i8510 Innov8، m8800 Pixon8 و C905 رو که در همون GSMArena هست رو ببینی تا بفهمی که چرا رنوار به عنوان بهترین 8 مگاپیکسلی جهان برگزیده شد...
شاد و پیروز باشین :11:
به پست بالا مراجعه شود :27: :21: :31: :20:نقل قول:
این بعد از اینه که نسخه اصلی پیکسون به دست gsm رسیده
حتا پیکسونم از رنوار بهتر شده :27: :21: :18: :31: :20:
در کل رنوار به نظرم خیلی دوربین خوبی داره ... و بهتره حسن جان تا زمانی که یه مقایسه نکردیم در مورد 8510 و رنوار یا حتی 8910 یا 8300 بحثی نباشه .. چون وقت تلف کردنه فعلا که از آینو بسیار بهتر بوده و برنده قطعی هستش .. از دوستان هم خواهش میکنم هیمنجا دیگه بحثو تموم کنند به بحث های بیشتر نکشه ...
تا چند روز دیگه اگه رنوار دستم برسه یه مقایسه بین رنوار و 8300 میزارم امیدوارم همینجوری باشه محمد جان که شما میگی .. من که تا حالا با رنوار کار نکردم یعنی با دوربینش کار نکردم و عکسهاشو تو سیستم نریختم ببینم به عکسهای شما و سایتها اطمینان دارم اما با 8300 که بندازم کاملا متوجه میشم چطوره .. چه رنگهاش چه دقت و جزئیات و ...
الان یه بش میگم بم اخطار میدن :27:نقل قول:
همین دیگه ... همه میدونن این روزا هوای اهواز غبار آلوده و انگار ابریه ... مثله شماله :27:
آخه آدم **** هوای ابری مثل خاکیه :13:
گاگول خوبه گفتم که GSM هم اشتباه داشتهنقل قول:
پس ینی حرف gsmarena رو قبول داری دیگه
میشه منبعشو بم بدی :27:نقل قول:
پس اینجارو بخون :
من منبع حرفمو گذاشتم .. که گفته بود رنوار طبیعی ترین رنگها رو داره
واقعا بچه ای:13:نقل قول:
هه هه هه :27:
گفته که پیکسون و 8510 رنگبندی بهتری نسبت به رنوار دارن
تازه گفته رنوار بر خلاف اون دوتا بیش از حد عکسو شارپ میکنه
دیگه چی میگی آخه ؟
گوشیی که تو رنگ بندی و پردازش داخلی و شارپنس انقد ضعیف باشه چطور میتونه بهترین 8 باشه ... انقد گفتین که همه گول خوردن :27:
بهترین 8 مطمعناً رنوار نمیتونه باشه به همین 3 دلیلی که گفتم که خیلیم مهم هستن
بات بحث نکنم بهتره :2:
اگه واسم مهم بود عکسای GSM رو قشنگ و جزء به جزء برات مقایسه میکردم (همون کاری که مقداد کرد)
ولی نظرت اصلا برام مهم نیست :31:
نمیدونی چقد دوس دارم یه I8510 گیر بیارم :20:
اونموقع حالیت میکنم :21:
از محمد رضا یاد بگیر .. ببین چقد با شخصیت .. قشنگ میاد حرفشو میزنه و خیلی محترمانه نظرشو میده:10:
اما تو :2:
هی میترسم یه چیزی در شانت بگم بن بشم :13:
ولی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه نرود میخ آهنین در سنگ
خندیدیم :10:نقل قول:
جت بهتر از رنواره
اتفاقا یکی از دوستام جت داره !
یه مقایسه میکنم حالتو میگیرم :21:
خودت در جاهای مختلف گفتی که دوربین جت از I8510 بهتره .. وقتی من بهت ثابت کردم که رنوار از جت بهتره
دیگه ثابت میشه از I8510 خیلی بهتره :27:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
حسن یاد بگیر :10:نقل قول:
خوشم اومد .. آدم خیلی منطقی و حرفه ای هستی :10:
کارت درسته:46:
من به مقایسه شما هم کاملا اعتماد دارم .. اگه توش رنوار ضعیف تر بود قبول میکنم:10:
چون حرفتو قبول دارم:10:
من که مثه تو بیجنبه نیسمنقل قول:
الان یه بش میگم بم اخطار میدن
آخه آدم **** هوای ابری مثل خاکیه
یه چیزی بهت گفتم زود رفتی گزارش دادی :27:
خودتی :27:نقل قول:
گاگول خوبه گفتم که GSM هم اشتباه داشته
حالا دیگه اشتباه داره :27:
تو اون منبع که گفته رنوار بهترین رنگ بندیو داره بیار ببینمنقل قول:
میشه منبعشو بم بدی
من منبع حرفمو گذاشتم .. که گفته بود رنوار طبیعی ترین رنگها رو داره
اینم منبع من :
نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_m8800_pixon-review-294p6.php
این حرفا اثرات سوختنه :18: :27:نقل قول:
واقعا بچه ای
بات بحث نکنم بهتره
اگه واسم مهم بود عکسای GSM رو قشنگ و جزء به جزء برات مقایسه میکردم (همون کاری که مقداد کرد)
ولی نظرت اصلا برام مهم نیست
آره واقعاً ... سامسونگیه دیگه ... سامسونگیا کلاً خیلی محترمننقل قول:
از محمد رضا یاد بگیر .. ببین چقد با شخصیت .. قشنگ میاد حرفشو میزنه و خیلی محترمانه نظرشو میده
100%نقل قول:
ولی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه نرود میخ آهنین در سنگ
شماها واسه خودتون بریدینو دوختینو که رنوار بهترین 8 ه ... حالا هر چی مدرک بیاریم که اشتباه میکنید قبول نمیکنید که
تو روز که بهتر نیست ... حداقل مساوین و چون رزولوشن 8510 بیشتره تو وضوح بهتره پس 8510 در کل بهترهنقل قول:
خودت در جاهای مختلف گفتی که دوربین جت از I8510 بهتره .. وقتی من بهت ثابت کردم که رنوار از جت بهتره
تو شبم فلش 8510 چون سفید میکنه به خوبیه جت نیست
بعدش جت سرعت دوربینش بالاتره و لرزش عکسش کمتره
این جتی که دوستم داره یه مشکلی داره و با فلش عکساش تار میشه اگه درست بود که دیگه هیچی
محمد جان ما دوستیم نمیخاد انقد خودتو ناراحت کنی
الان مدیرا میان هرچی پست دادیم پاک میکنن
من چیزی نمیگم ... فقط شماها هی همه جا نگین بهترین 8 ه ... اول مقایسه کنید بعد