سلام بی مخ !نقل قول:
من ریویو های زیادی از مدل ۵۰۲ دل تو سایت های معتبر دیدم که نشون میده دمای لپتاپ اونقدری که تبلیغ می کنن زیاد نیست . فکر می کنم حد اکثر ۹۴ درجه فارنهایت بود .
سلام بی مخ !نقل قول:
من ریویو های زیادی از مدل ۵۰۲ دل تو سایت های معتبر دیدم که نشون میده دمای لپتاپ اونقدری که تبلیغ می کنن زیاد نیست . فکر می کنم حد اکثر ۹۴ درجه فارنهایت بود .
دوستان من یک سوال داشتم در مورد همین مدل Dell Xps L502x .
شنیدم این مدل با رزولوشن ۱۹۲۰در ۱۰۸۰ برای همین سایز ۱۵ اینچی مانیتور ارائه میشه . کسی از قیمت این مدل فول اچ دی خبر نداره ؟ آیا این مسئله حقیقت داره ؟
بله با این رزولوشن هم وجود داره ... لپتاپ من هم با این رزولوشن هست ... منتها یه نکته ای رو که حتما مد نظر داشته باشید اینه که در رزولوشن 1920*1080 زیر 16 اینچ خوندن تکست ها خیلی مشکله ... خیلی ریز میشه نوشته ها ... خود من هم الان از رزولوشن 1600*900 استفاده می کنم ... که این به نظرم با این سایز مونیتور متناسبه ... به نظر من دنبال فول اچ دی زیر 16 اینچ نباشید.نقل قول:
من لپتاپم رو از ایران نگرفتم ... نمی دونم تو ایران این لپتاپ با این رزولوشن ارائه شده یا نه
سلام،
کسی این مدل دل رو میشناسه؟ Xps 15z
تو بازار ایران هستش؟ اگه آره چه قیمته؟
من لپتاپ 13 اینچی 1920*1080 رو هم باهاش کار کردم ولی مشکلی تو خوندن تکست باهاش نداشتم چون خود ویندوز به اندازه ی کافی فونت ها رو بزرگشون میکنه و به نظرم سعی کنید رزولوشن رو تا اونجایی که میتونید بالاتر بخرید چونکه به نظر من مهم ترین قسمت یه کامپیوتر مونیتورشه.نقل قول:
سلام
بچه ها من میخوام XPS L502 رو بگیرم ، ولی یه فروشنده میگه خوبه ، اون یکی میگه خوب نیس
یکی میگه عالیه ، اون یکی میگه خرابیش خیلی زیاده
آخر نمیدونم چیکار کنم ... ؟والا هر کی میخواد جنس خودشو آب کنه ...
به نظر شما بخرم ؟ با BlueRay و ... ، قیمتم 1.600
سلامنقل قول:
والا ما که گرفتیم خوب بوده. البته هنوز زمان زیادی از اومدنش نمیگذره که بشه در مورد خرابی و اینها نظر درستی داد، بخوای هم صبر کنی تا موقعی که جوابش رو پس داده باشه دیگه قدیمی شده و مدلهای بهتر اومده!
در کل نباید زیاد سخت گرفت، به حرف فروشنده ها هم که اصلاً نباید گوش داد!
توی همین سایت و تاپیک dell xps کم نیستن کسانی که L502 داشته باشن، من که علائمی از اینکه این مدل بد درومده باشه ندیدم هنوز.
قیمتش تا این اواخر با blu-ray, tv-tuner, battery 9 cell, ram 6gb, hdd 750gb یعنی تقریباً فول ترین نوعش نزدیک 1.500 بود. البته بستگی به گارانتی هم داره. رم 8 گیگش هم هست تو بازار. ولی با صفحه full hd گویا هنوز پیدا نشده اینجا.
سلام دوست عزیزنقل قول:
با صفحه فول اچ دی تقریبا چقدر گرونتر در میاد ؟
سلامنقل قول:
صفحه Full HD و multi-touch HD حدود 150 دلار گرون تر از HD معمولی هستن.
ولی همونطور که گفتم آماری از وجود اینها تو بازار اینجا ندیدیم هنوز.
بجز i7 2630 و GT 540 گزینه های دیگه در cpu و کارت گرافیک و غیره هم وجود داره که نمیدونم اینجا باشن یا نه. تنوع مدلهاش توی بازار ما بیشتر به باطری و tv tuner و این چیزها ختم میشه! و حدود 1.300 تا 1.500 بود تا همین تازگی ها.
سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی میدونه قیمت لپ تاپ dell vostro 1520 چنده ؟