خب دوست عزیز شما باید گوشیتون رو آفلاین فلش کنید یا آنلاین آپدیــت کنید برای درست شدن !!!نقل قول:
موفق باشید!:40:
Printable View
خب دوست عزیز شما باید گوشیتون رو آفلاین فلش کنید یا آنلاین آپدیــت کنید برای درست شدن !!!نقل قول:
موفق باشید!:40:
من چند روز پیش آپدیتش کردم ولی الان هیچ جوره روشن نمیشه !!! الان یه یک ساعتی هم شده که تو شارژه !!
سلام چه طور میتونم بازی و برنامه پاک کنم؟؟؟آخه این که remove نداره.
----------نقل قول:
شما یک شوک به باتری گوشیت بده انشاالله درست می شه
----------نقل قول:
دو حالت می تونی پاک کنی
1- برو قسمتی که آیکون برنامه یا بازی موجوده و Options را بزن و بعد Organise را بزن بعد می تونی هر چیز را که خواستی انتخاب کنی و دوباره Options را بزنی و Delete را انتخاب کنی
2- برو به مسیر
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
اسم برنامه یا بازی مورد نظر را پیدا کن و پاک کن
موفق باشی
منظورتون از شوک چیه ؟؟
-------------نقل قول:
ببر یه تعمیرگاه موبایل اونجا توسط یک خازن به باتری شوک میدن و تو بیشتر موارد درست می شه مثلا همین مشکل سریع شارژ خالی کردن که گوشی نشون می ده شارژ خالی شده در حالی که تازه باتری رو شارژ کردی و امیدوارم مشکل شما هم با این کار حل بشه خرجی هم سیصد تومن هم بیشتر نمی شه
موفق باشی
منظورتون از فلش کردن آفلاین چیه ؟؟؟ و چجوری باید انجام بدم.نقل قول:
-----------نقل قول:
با اجازه دوست عزیز H.VIKE
منظور اینه که فایلهای آپدیت را دانلود کنی و از یکی از روشهای Phoenix یا Jaf برای آپدیت استفاده کنی که هر دوی این روشها تو فروم وجود داره البته من روش Jaf را پیشنهاد می کنم
موفق باشی
سلام
من هنگامیکه از طریق نرم افزار nokia ovi suite و با استفاده از gprs گوشیم، میخوام کامپیوترمو به اینترنت متصل کنم، خیلی از اوقات با مشکل قطعی اینترنت روبرو میشم در حالیکه در همون لحظه با استفاده از web browser خود گوشی، با سرعت بالا و بدون قطعی میتونم connect بشم
کسی دلیل این مشکلو میدونه؟
--------نقل قول:
فیلمی که آماده کردم را ببین و طبق همین کانکشن بساز ببین مشکل حل می شه یا نه
کد:https://sites.google.com/site/aydineb/Connect.rar?attredirects=0
موفق باشی