نه
به سایت زیر برو هر وقت اون IN PROGRESS ــی که مربوط به نوع درایو کنسولت هست( برای LT+ v3.0) تبدیل به RELEASED شد از فردا پس فرداش میتونی ببری برات lt+3 بریزن و حالش رو ببری
کد:c4evaspeaks.com
نه
به سایت زیر برو هر وقت اون IN PROGRESS ــی که مربوط به نوع درایو کنسولت هست( برای LT+ v3.0) تبدیل به RELEASED شد از فردا پس فرداش میتونی ببری برات lt+3 بریزن و حالش رو ببری
کد:c4evaspeaks.com
ببخشید من ۲ تا سوال داشتم
بازی driver san francisco و gta vi اومده ?
و نیازه به update جدید داره ؟ lt+2
تمام این سوالات مربوط به xbox هاست
ممنون میشم جوابمو بدید
:40::11::10:
شما با همین Lt2+ هم میتونید روی داشبرد جدید بیشتر بازیها رو اجرا کنید،اون هایی هم که مشکل دارن با Title Update ردیف میشن.................نقل قول:
من خودم دیشب دستگاه رو آپدیت کردم و تا الان هر بازی گذاشتم اجرا کرده به جز MW3...............
یعنی الان با lt2 نمیشه MW3 رو بازی کرد؟؟؟
الان اخرین آپدیت چه ورژنی هست؟؟با lt2 میشه ریخت روش؟
ببینید آخرین ورژن فریمویرLt+2هست.که این ورژن بعد از آبدیت داشبرد بعضی بازی هارو بعد از پاک کردن کچ و تایتل آبدیت اجرا نمیکنه بعضی هارم میکنه.اینم بستگی به شانست داره که کدوم بازی بشه.معمولاraymanوmw3بیشتر از همه مشکل داشته تا الان ولی نمیشه دقیق گفتنقل قول:
RayMan:Origins رو روی داشبرد جدید تموم کردم،MW3 هم با TU ردیف شد،کلا توصیه میکنم اگه LT2 دارید آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد.......................
سلام
چطوری میشه xbox 360 رو update کرد ؟ که بازی های جدید رو بخونه ؟
:) :) :20:
c4 اعلام کرد ال تی 3 برای لایت ان هم رفت واسه مرحله تست:33::33::33::33::15::thumbsup::thumbsup:
آقا ولی من موافق نیستم:دینقل قول:
خیلی مشکل میتونه پیش بیاد.سری که درد نمیکونه رو که دستمال نمیبندن فعلا بازی خاصی نیومده که داشبرد جدید میخواد و با توجه به دردسر هاش توصیه نمیکنم بریزند.ولی خوب محیط گرافیکی داشبرد جدید هم خیلی بهتر شده
کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــــک.
سلام دوستان.من چند ماه پیش xbox رو به نت وصل کردم خواست آپدیت دانلود کنه منم نفهمیدم زدم یس.تانصفش دانلود کردم بعد اینترنت اومد بیرون.آپدیت ناقس دانلود شد.همون آپدیت ناقصرو نصب کرد.الان فقط میتونم دمو های خود دستگاه رو بازی کنم و کینکت هم دیگه نمیشناخت.همین چند روز پیش آپدیت جدید رودانلود کردم و رو xbox نصب کردم گفتم شاید اینتوری درست بشه.دستگاه با این آپدیت جدیده یکم بهتر شده ولی بازم خیلی کار ها رو نمیتونه انجام بده.ولی کینکت رو ساپرت میکنه و بهتر شده.خـــــواهــــش میکنم کمکم کنید:19: