اصلا فكرشن نكن!نقل قول:
خطوط افقي و عمودي 1080/1920 ميكنه براي نمايشگرهاي اچ دي تصوير كمي بهتر ميشه!
Printable View
اصلا فكرشن نكن!نقل قول:
خطوط افقي و عمودي 1080/1920 ميكنه براي نمايشگرهاي اچ دي تصوير كمي بهتر ميشه!
یعنی فقط رزولوشن رو میبره بالا؟نقل قول:
من که متوجه نشدم .. یه فیلم divx داریم با رزولوشن 1080*1920 (همین فیلمهایی که رو پی سی ها هست مثلا مستندها) ، فیلم رو روی dvd رایت میکنیم... یه dvd پلیر هم داریم که فایلهای divx 1080p رو میخونه فیلم رو با اون پخش میکنیم. خب این چه فرقی با blu-ray پلیر داره؟ فرقشون چقدر هست؟
نقل قول:
نقل قول:
مارشال 2 متري در انواع و شكل هاي مشتري گول زن توپ خونه 2500 تومان
حيف پول كه بابت اين ... ميدين
میشه یه عکس ازش بزاری ؟
کابل یو اس بی رو 2500 نمیدن ... چند تا مغازه رو من رفتم یه نوع کابل بیشتر ندیدم اونم سونی . از 7 تومن تا 50 تومن ....رو پک بعضی ها چینی نوشته بود رو بعضی ها نه ! یکی میگفت اون تقلبیه یکی میگفت جفتش یکیه ! با اون تفاوت قیمت ! اینم شانسی رفتم تو یه مغازه حسم گفت همینو بگیر :دی
باهاش کامپیوتر رو وصل کردم به ال سی دی با رزولوشن فول اچ دی ... تصویر کنتراست و رنگش خیلی توپ بود . حالا این سری عکس میگیرم میزارم.
لطفا يك dvd كه قابليت dvb داشته باشه معرفي بفرماييد( هم دي وي دي باشه و هم داراي تيونر دي وي بي باشه)
پشت شهرداري پاساژ امجد طبقه پائين دست چپ يه مغازه هست در انواع مختلف گذاشته 2500نقل قول:
فيش سري قرمز و نارنجي هست تو انواع بسته بندي
كابل سوني هم 2 متري داره 10 تومان همونو نمايندگي ميگه 35 تا 40
سلامنقل قول:
آدرس اون سايت كه 3360 رو مي ده 75 تومن بي زحمت بدين
یعنی سرفیشش ترکیبی از قرمز و نارنجی هست ؟نقل قول:
فيش سري قرمز و نارنجي هست تو انواع بسته بندي
آخه به قیافش نمیخوره کابل بیخودی باشه .
سلام من یه مشکلی دارم من چند تا فیلم Xvid با فرمت Avi دارم روی یک Dvd من خودم تا حالا با Dvd Player ها تا حالا کار نکردم چون تموم فیلمها رو توی کامپیوتر میدیدم حالا این Dvd رو به یکی دادم میگه پخش نمیکنه مشکل چیه باید تغییر فرمت بدم دستگاهش رو هم نمیدونم چیه کیفیت فایلها هم خیلی پایینه چون کل 16 قسمت فصل اول فرار از زندان حجمش شده 3.66 GB مشکل چیه چی کار باید بکنم لطفا اگه میشه سریع کمک کنید فردا میخوام Dvd رو بهش بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که xvidه (ایکس واید) نه divx (دایو ایکس) شاید مال این باشه و اون دی وی دی پلیر ففط دایو ایکس بخونه و ایکس واید نهنقل قول:
خيلي مدل هاي مختلفي داشت! فكر ميكنم رنگ قرمز و نارنجي هم توش ديدم.نقل قول:
اين تولدات چيني يكي از كارهاشون ساخت ظاهر خوبه تا مشتري بخره!
دوست عزيز خودت حساب كن كابلي كه تو توپ خونه ميدن 2500 خود فروشنده چند خريده؟ وارد كننده چند خريده؟ و چند براي خراب شده كه درست كرده تموم شده؟