نصرتي در گفت و گو با فارس:
با حضور قطبي در تيم ملي احساس خوبي به من دست داد
خبرگزاري فارس: مدافع ايراني تيم فوتبال النصر امارات گفت: با شنيدن خبر حضور قطبي در تيم ملي احساس خوبي به من دست داد.
محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره حضور قطبي در تيم ملي خاطرنشان كرد: او مربي است كه از انگيزه بالايي برخوردار است و مي تواند همين روحيه را به تيم تزريق كند.
وي اضافه كرد: با شرايطي كه تيم ملي دارد مهمترين فاكتور اين است كه سرمربي از روحيه بالايي برخوردار باشد. قطبي به لحاظ فني هم مربي خوبي است اما بازيكنان تيم ملي در اين وضعيت بايد از نظر روحي تقويت شوند.
نصرتي يادآور شد: قبول سرمربيگري تيم ملي در اين برهه شجاعت مي خواست. به هر حال قطبي با پرسپوليس نتيجه خوبي گرفته و از تجربه لازم هم برخوردار است. اميدوارم در تيم ملي نيز موفق شود.
اين بازيكن در پاسخ به اين سوال كه با انتخاب قطبي چقدر به دعوت دوباره به تيم ملي اميدوار است عنوان كرد: هميشه براي حضور در تيم ملي براي خود شانس قائل بوده ام و براي من فرقي نمي كند چه كسي سرمربي تيم ملي باشد. هرگاه به تيم ملي دعوت شده ام با تمام وجود بازي كرده ام. شرايط كنوني خود را هم مناسب مي دانم.
نصرتي در اين باره كه قطبي سال گذشته همواره از او به عنوان بازيكن بين المللي نام مي برد گفت: به هر حال انتخاب بازيكن به سليقه مربي باز مي گردد و در زماني هم كه به تيم ملي دعوت نمي شدم از سرمربي وقت ناراحت نبودم چون هر مربي نظر خود را دارد و بايدبه آن احترام گذاشت.
مدافع النصر درباره وضعيت خود در اين تيم تصريح كرد: بهتر است بازي هاي من از نزديك ديده شود تا خودم در مورد خودم نظر ندهم. اگر هر حرفي بزنم حمل به خودستايي مي شود و نمي خواهم چنين برداشتي شود.
نصرتي ادامه داد: از وقتي سرمربي جديد آمده تيم ما روند بهتري داشته است و وقتي تيم خوب نتيجه مي گيرد بازيكنان هم در شرايط بهتري قرار مي گيرند.