اون صدای جیر جیر صدای شیشه جلو ماشینه که چسبش دیگه به درد نمیخوره و باید چسب کاری درست و حسابی روش انجام بشه تا دیگه صدا نده.
نمیدونم من که همچین چیزی تا حالا ندیدم.!
Printable View
اون صدای جیر جیر صدای شیشه جلو ماشینه که چسبش دیگه به درد نمیخوره و باید چسب کاری درست و حسابی روش انجام بشه تا دیگه صدا نده.
من دیدم
خیلی باحاله
وقتی ماشین گاز میخوره اونا حرکت میکنن
از نزدیک ندیدم
علی علینقل قول:
این بنزینشو چطوری میرسونی؟
مگه پرمصرف نیست؟
سواء از هزینه بنزین ، تند نتد بنزین بریزی باس تو باکش دیگه
قربونه کلاهت برم احتمالا تو بازی ها دیدینقل قول:
من دیدم
خیلی باحاله
وقتی ماشین گاز میخوره اونا حرکت میکنن
از نزدیک ندیدم
مگه نه؟
این حتما یه چیزه خارق العاده هستش
پدر بزرگ من از این وانتهای نیسان پیکاپ داره.
برجی 600 لیتر بنزین داره که خودشون نزدیک 400 تاش رو مصرف میکنن.
200 تا دیگه اش برای منه.
ما بنزین کم نمیاریم.!
سلام ازتون ممنون بچه ها یه راهنمایی هم میخواستم اینه که میخوام یه وانت شورلت S10 مدل 1992بخرم حول و حوش 6.500 ماشین تمیزه و ...ولی از لحاظ استقامت و شتاب و زود فرسوده شدن و مصرف سوخت وقطعات و تعمیراتش...کمی تردید دارم بنظرتون خوبه این ریسک کنم یا تو این حیس قیمت داتسون و تویوتا و.... پیکان وانت داخلی میتونه بهتر باشه اگه شد برم برای دیدنش عکس ازش میگیرم میزارم اینجا ...
ممنون
سلام.نقل قول:
دوست عزیز یادم میاد چند سال پیش( 7-8)پدرم 1 دونه اش رو خرید(رنگ نوک مدادی) یعنی با یه وانت مزدا 1600 تو هم کرد.
چیز زیادی ازش یادم نیست ولی چیزی که خیلی خوب یادمه نرمی فوقولاده این وانت بود,صندلیهای فوقولاده راحتی داشت.
به نظر من که وانت خیلی خوبیه.
ولی تامین قطعاتش رو نمیدونم چطوره.
باید برید پیش یدکی های شورلت و بپرسید آیا قطعات موتوری و تزئینی این وانت هست یا نه.
به نظر من که وانت خیلی خوبیه.
اینم یه عکس باحال:8:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین; اسکوپی .اونی که من درموردش حرف میزدم شبیهه همین بود ولی متصل به کاپوت بودش و 4 تا فن داشت و یکم کوچیکتر
کارش چیه؟
این بلوئر هستش در واقع هواکش برای سوپر شارژر هستش
اونی هم اون داره یه بلوئر هستش که نسبت به مکش هوایی کاربراتور میخواد فنها میچرخن چیز خارق العاده ای هم نیست .