سلام
نظرتون راجع به موتورهای گازی پاژنگ 50 سی سی چیه خوبه بدرد میخوره یا نه؟
ممنون
Printable View
سلام
نظرتون راجع به موتورهای گازی پاژنگ 50 سی سی چیه خوبه بدرد میخوره یا نه؟
ممنون
لامپ سفیدها که مثلا بهشون میگن طرح زنون اصلا بدرد نمی خوره.من یسری یدونه دوسال پیش گرفتم به قیمت 8000 تومن و انداختم رو موتور ولی اصلا چنگی به دل نمی زد بخاطر همین فرداش دوباره لامپ خودش روانداختم که هم پرنورتره و هم سرعت تغییر جریانش بین نور بالا و پایینش سریعتره.نقل قول:
به نظر من اگه نور سفید می خوای باید حتما زنون بندازی،لامپ 35 وات،همونایی که رو پراید می ندازند.فکر کنم قیمت هاش از 60000 تومن شروع میشه به بالا،البته باید حتما باطری هم اتمی باشه،بعضی ها میگن باید یه شارژر اضافه هم برای باطری گذاشت تا مشکلی پیش نیاد.
سلام رایان جاننقل قول:
شنیدم جدا از خرج ماهیانه باتری اگر برقش با رطوبت یا اتصالی به بدنه برسه شوک قوی الکتریکی وارد می کنه . در حد تیر برق فشار قوی 48 کیلو ولت ! :18: حباب محافظ بزرگیم لازم داره
سلام.اینجوری که خیلی خطری میشه قضیه.من تا حالا اینجوری نشنیدم ولی خطرناکه.نقل قول:
یادته دو هفته پیش گفتم توری اگزوزم ریخته بود و دادم درست کرد؟دیروز وقتی سوار موتور بودم احساس کردم یخورده صدای ترتر میده موتور.بعد از یه ربع صدای ترتر خیلی زیاد شد و وایسادمو اگزوز رو چک کردم دیدم زیر اگزوز،همون جایی که تعمیرکار قبلا سوراخ کرده بوده تا درست کنه و ... سوراخ شده و اگزوز داره از اونجا هوا می کشه.مثل اینکه یارو زورش اومده خوب جوشکاری کنه و جوشش ریخته بود.
خلاصه امروز موتورو بردم گذاشتم تعمیرگاه و کلی هم سر یارو غرغر کردم.
کسی نظری نداره؟:10:نقل قول:
قیمت مشکلی نداره . اما کلا این تریل های چینی کم کیفیت ارزش خرید ندارن . من نظرم منفیه
زدن بموتور در رفتن !
امروز اداره پست بودم. موتورو طبق معمول اریب کنار خیابون پارک کرده بودمکه صدای دزدگیرش بلند شد . رفتم بیرون کسی نبود . ..برگشتم کارم رو دنبال کردم .
وقت رفتن دیدم ترک بند - جاییکه صندوق عقب رو می ذارن - کج شده . این فلز بسیار محکمه . نمی دونم کی و چطور بهش زده که کجش کرده . جالبه که موتور از روی جک نیفتاده !
خلاصه که باغه وحشیست دیدنی . با حدود 40 تا می رفتم . یکی تا وسط خیابون اومده داد می زد که : فروشیه ؟! :18: من تو کار ملت موندم . هر وقت می رم مولوی و پایین شهر یکی می گه : بار می بری ؟ ... وسط شهر می پرسن : فروشیه .. چند خریدی ؟ بالا شهر می گن : ببین ! این صندوقای بغل رو بکشی عقب خوشگل تر می شه ها !
من هر وقت با دوچرخه تو شهر میرفتم اینجوری میشد
خیلی با حال بود
این پمپ بنزین هم اوضاعی شده واسه ما
نوبت بنزین زدنم شد اومدم از کنار موتورم ردشم که نازل رو بردارم آروم خوردم به راهنمای جلو موتور یه پیرمرده
راهنما شکست!
برگشتم نگاه کردم دیدم به اندازه خود راهنما چسب دوقلو خرجش کرده که بچسبه
پیرمرده شروع کرد به غر زدن
ای شکستیش آخی راهنماش کنده شد چرا احتیاط نمیکنی و ...
من هیچی نگفتم یکی که کنارمون بود گفت حاجی اینکه قبلا هم شکسته بود مثل اینکه چسبش زدی
اما پیرمرده آتیشش تند تر شد و کم کم ولوم صداش بلند تر
من بنزینمو زدم دست کردم 2000 تومن دادم بهش گفتم بیا برو واسه یه راهنما که قبلا هم شکسته چه دادو بیدادی راه انداختی
اونم 2 دستی گرفت!
موتور قبلی رو که داشتم پشت چراغ قرمز یه تاکسی عقب گرفت یهو اومد توی کایت موتور کایت شکست اومد پایین گفت شرمنده
گفتم خسارت بده گفت والا ندارم گفتم خوب برو
خلاصه کایتو زدم زیر بغل اومدم خونه با چسب و پیچ و مهره از زیر چسبوندمش و ... خلاصه
چه حسی داره وقتی شما در حالیکه با لباس و تشکیلات و موتور شسته و تمیز در حال رانندگی هستید و درست همون لحظه از کنارتون یه موتور هم مدل و نام مال شما با ظاهری کثیف و داغون و از همه بدتر یه راننده ژنده پوش و کر و کثیف رد می شه ؟!
این موقعیت ها مخصوص ایران و کشورهای فقیره . مثلا کسی تو ایران برای خرید موتور حق انتخاب زیادی نداره . از طرفی کمتر کسی کلاس های مختلف موتور رو می شناسه . بهمین خاطر هر ننه قمری موتور شما رو سوار می شه :دی حالا تصور کنید دارید با مگلی و لباس و عینک دودی و ... رانندگی می کنید . سر یه فرعی از بزرگراه رسالت یهو یه پیرمرد کچل حدود 6 و اندی ساله سوار یه مگلی وارد بزرگراه می شه :18: :
فلاپ های بغل خرد شدن
پشت موتور یه خورجین درویشی روی ترک گذاشته !
عقب موتور کش بستهو یه استیل بزرگ هوندا 125 به دم موتور جوش داده
خودش با یه پیرهن چرک و دمپایی آبی ! :38: پشت موتور نشسته
چه حسی بهتون دست می ده ؟
الان پالس ، پولسار 220 ، آپاچی ، اونجر ، تقریبا همگی این وضعیت رو دارند و شما از خجالت آب می شید اگر روزی پشت چراغ قرمز درست کنار یه نفر مشابه وضعیت بالا منتظر چراغ سبز بمونید .
این عکس مال یکی از همین موتورهای گرون قیمته که تو ایران حتی روندنش غیر مجازه ولی تو کره جنوبی و ژاپن حکم سی.جی 125 یا حتی موتور گازی بار کش رو داره . به میله هایی که بهش جوش دادن دقت کنید :