این رو من نگفتم،برای یکی از دوستان به نام وهاب بود.
می شه بگید اخرین قسمت انیمه پخش شده معادل چه مانگایی است.که از این به بعد مانگاش را بگیرم.بعد یک سایت برای دانلود مانگا ها می شه بدید.حتی مانگا های قدیمی این انیمه را داشته باشه
Printable View
این رو من نگفتم،برای یکی از دوستان به نام وهاب بود.
می شه بگید اخرین قسمت انیمه پخش شده معادل چه مانگایی است.که از این به بعد مانگاش را بگیرم.بعد یک سایت برای دانلود مانگا ها می شه بدید.حتی مانگا های قدیمی این انیمه را داشته باشه
فعلا مانگا تا چپتر 486 ریلیز شده....
اسم این چپتر : مشت ها
همش ناروتو و ساسکه به هم چرتو پرت میگن....
اینم لینک دانلودش از 4shared ترجمه شده به فارسی
با تشکر از بروبچ های خودمون انیم پارادایسکد:http://www.4shared.com/file/239616736/e857bfa4/486.html
من تا قسمت 140 دیدم ناروتو میزنه 6 تا پینو سرویس میکنه؟بابا دمش گرم:31:نقل قول:
منظورت از ناروتو طریقه استفاده از حالت حکیمانه یاد گرفت چیه؟
منظورش همان حالتی است که قیافش یکم شبیه وزغ میشه و زورش زیاد میشه ( موندم چرا بهش حکیمانه گفته؟؟؟؟تو ترجمه ها چنین اصطلاحی بکار بردن؟؟؟؟)نقل قول:
منظورت کیوبی کوچیکه (شبیه روباه میشه)راستی چند تا قسمت اومده امروز 140 رو تموم کردم؟
مانگا چقدر جلوتره حالا ساسکه بر میگرده کونوها یا نه؟
:19:
فکر کنم جزء اولینها بودم که این سریال رو هر روز از Game One میدیدم
یکم واسم سنگین بود
افسردم کرده بود
قبل از اینکه سری دومش بیاد بیخیالش شدم
نزدیک به 120 قسمتشو دانلود کردم با کلی Wallpaper از سایتهای وارز
همشو پاک کردم
یادش بخیر :20:
----------------------------------
کمیک های فارسیشو از کجا دانلود کنم ؟ ( همشو میخوام )
THANX
حقیقتش من خودم انیمه رو می بینم.بعد اینکه انیمه تمام شد امدم (شاید باورتون نشه)کل این 160 صفحه رو خوندم.چون بعضی ها مانگا می خونن خلاصه اش را می ذارن.من ام حقیقتا نفهمیدم ولی تو تاپیک یکی از دوستان این کلمه رو استفاده کرد بود(درمورد قوی تر بودن ساسکه یا ناراتو صحبت می کرد).
تو قدرت و ویژگی هایی که ناراتو داشت این رو نوشته بود.فکر کنم منظورش حالتی است که ناراتو از محیط انرژی می گیره تو انیمه فکر کنم بهش می گن sage.من خودم تو دیکشنری زدم حالت پیر دانا ترجمه کرد.
حالا دوستان اگه اطلاعات بیش تری دارند می تونن یکمی توضیح بدن این حالت چیه؟
(zed2 جان یکمی صفحه قبل توضیح دادن،می خواستم ببینم میشه بیشتر توضیح بدید)
می شه در مورد پدرش هم یکمی توضیح بدید ،مثل این که زنده است
این قسمت 140 رو که می گید دیدید،منظورتون چیه؟انیمه یا مانگا.تو انیمه که هنوز حتی نمی دونه جیرایا مرده.احتمالا منظورتون مانگا است؟
مانگا هم که الان قسمت 486 است.
دوستان نظرتون در مورد این پایان برا انیمه چیه:
ساسکه به کونوها حمله می کنه بعد ناراتو باهاش مقابله می کنه،ساسکه هی می خواد ناراتو را تو حمله هاش بکشه ولی ناراتو فقط می خواد جلوی ساسکه رو بگیره ،نه این که بکشتش.بعد مادرا دخالت می کنه تو این لحظه ناراتو از همون تکنیک پدرش که هوکاگه سوم باهاش می خواست اوروچیمارو رو بکشه استفاده می کنه(پدرش تو این لحظه همه قدرت هاشو به ناراتو می ده و اون می تونه از این تکنیک استفاده کنه) و مجبور می شه که ساسکه رو بکشه و مادرا و خودش هم می میرن.
بعد به عنوان یادبود روی کوه کنار هوکاگه ها عکسش رو در ست می کنن.
یه جمله می گم از خود ناراتو که تو انیمه می گه من حتی اگه یک geninهم باشم بازم یک روزی هوکاگه می شم.که بیش تر این پایان رو برا انیمه تداعی کنه.
این یک تیزر بود که شنیدم خود شبکه tv tokio(اگه درست نوشته باشم)درست کرده.نظرتون چیه ایا واقعا این پایان انیمه میشه.
من فکر نکنم که هیچ وقت جلوتر پایان یک داستان رو لو بدن و این تیزر رو همین جوری درست کردن.
اگه تونستم براتون این تیزر رو تهیه می کنم
ظاهرا انیمه تا 151 قسمت امدهنقل قول:
نخیر مانگا اخرین باری که بودم الان جایی بود که ساکورا سعی داشت ساسکه رو بکشه ولی نمی تونه و ناروتو قبل از اینکه ساسکه کاری انجام بده ساکورا رو از منطقه دور می کنه تا کاکاشی با ساسکه بجنگه ( و دانزو هم مرده)
اشتباه گرفتی... اگر مانگارو خونده باشین قبل از حمله پین ناروتو با قورباقه پیر می ره یک جایی که تمرین همین جذب انرژی از محیط بکنه ....انجا است
ظاهرا شما هم مثل من از دیدگاه غیر سرگرمی هم انیمه رو می بینین.نقل قول:
بچه های بهشت انیمه یادمه بخش زیادیشو ترجمه کرده بودن ولی مکانشون اخرین بار که سر زدم خیلی خلوت شده بود ..... نمی دونم شایدم من بخش هایی رفتم که بحث زیاد نداشته:13:
درسته از محیط انرژی میگیره ولی احتمالا معانی دیگر هم دارد و این معنی اش اصلا چنین حالتی رو نشون نمی ده.نقل قول:
طبق گفته مانگا تا انجایی که یادمه این تکنیک رو تعداد کمی بلدن چون شرایط خاص برای یادگیری اش می خواد...( یادمه یکی از شرایطش هم اجازه داشتن به رفتن به مکانی است که انها موجودات رو از انجا احضار می کنن که با امضای توماری خاص امکان پذیره .....همچنین طبق گفته مانگا خیلی ها موقع یادگیری اش دچار مشکل شدن و نتونستن حالت عادی پیدا کنن.....بیشتر از این باید دوره اموزشی ناروتو رو در ان محل بخونید تا اطلاعات بدست بیارین ....من همینقدر یادم مونده.
پدرش تا انجایی که می دونم هوکاگه 4 ام بوده و کسی بوده که کیوبی رو تو بدن پسرش گذاشته. در مورد زنده بودنش هنوز شک دارم چون تو متن دستگیرم نشد زمان نبرد ناروتو زنده بوده و انجوری امده یا یک بخش از چاکراشو برای ان حالت رزرو کرده بوده که اگر رخ بده جلوگیری کنه.....
.....
ناروتو ان تکنیک رو فعلا بلد نیست و جزو موارد ممنوعه است و فکر نکنم هم هیچوقت یاد بگیره.نقل قول:
بنظرم پایانی که گفتی از لحاظ داستانی به موضوعاتی که تو داستان هست نمی خوره و من احتمال می دم کاری که ایتاچی و یا پین کردن ساسکه مشابهش رو برای ناروتو انجام بده برای جنگ با مادورا......
پیداش کردی لینک رو بزار.
ببخشید میشه بگی پین چه کار کرد.یعنی قدرت هاشو مثل ایتاچی داد به یکی دیگه