با تقدیم احترام به اساتید گرامی
من وقتبی می خوام به محیط regedit بشم؛ پیامی میاد که میگه تغییر رجیستری توسط adminstator دیس ایبل شده
چطور میتونم اونو enable کنم؟ممنون از راهنمایی شما خواهم شد
:11:
Printable View
با تقدیم احترام به اساتید گرامی
من وقتبی می خوام به محیط regedit بشم؛ پیامی میاد که میگه تغییر رجیستری توسط adminstator دیس ایبل شده
چطور میتونم اونو enable کنم؟ممنون از راهنمایی شما خواهم شد
:11:
میتونید از این استفاده کنید.نقل قول:
7FMM3-W4FMP-4WRXX-BKDRT-7HG48
قابلیت آپدیت هم داره ......
موفق باشید :11:
بادرودبه همگی دوستان
من می خواستم بابرنامه partition magic یک پارتیشن جدیددرست کنم اماازبخت بدما درپایان کار یک پیام خطاداد وپس ازآن سه تاازدرایوها (e&f&g) ناپدید شده اند هنگامی که واردبرنامه partition magic میشوم یک درایوباحجم زیاد که گمان کنم مجموع همان سه درایواست رامیبینم که بانام unallocatedنام گذاری شده است اما درmy computer چنین درایوی وجودندارد وویندوزآن را نمیشناسد ازدوستان کسی میداندبایدچکارکنم تااین درایوهارابامحتویات آن برگردانم برنامه system restore هم اجرا نمیشود
محتویات درایوهابرایم مهم است
با سپاس ازهمگی دوستان
با سلام من يك ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 دارم كه بعد از 4-5 بار خاموش و روشن كردن كامپيوتر مودم و كارت صوتي رو كه قبلا نصب كردم رو ريمو ميكنه ولي كافيه دوشاخه كامپيوتر رو از برق جدا كني البته كامپيوتر بايد روشن باشه !!( و با ريستارت و شات داون و.. هم درست نميشه و حتما بايد دوشاخه رو از برق بكشم) هر دوشون بر ميگردن !! فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟همين مشكل رو در مورد كيبورد هنگام نصب ويندوز از طريق بوت دارم وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم و سيستم رو ريستارت ميكنم كيبرد قفل ميكنه و بازم تا از برق نكشمش بيرون درست بشو نيست كه نيست:41:
سلام دوست خوبم .نقل قول:
منظورت از اینکه میگی Remove می کنه چیه ؟ یعنی وقتی وارد ویندوز میشی برای اینکه مودم و کارت صدات دوباره فعال بشن ، باید مجددا درایور هاشون رو نصب کنی ؟
با توجه به توضیحاتی که دادی و اینکه میگی کیبورد هم در هنگام نصب ویندوزاز کار می افته ( یعنی مشکل نمیتونه نرم افزاری باشه ) ، به احتمال خیلی زیاد یکی از قطعات سخت افزاری سیستمت مشکل داره ، که به ترتیب الویت من به قطعات زیر مظنونم :
1 - ضعف پاور در برق رسانی به قطعات سیستم
2 - ایراد در مادربورد ( خرابی خازن ها ، رگولاتور ها و ... )
3 - CPU
اگر برات مقدور هست اینارو با سیستم دوستی ، آشنایی ..... ، موقتا تعویض کن ببین آیا مشکل حل میشه ؟ میتونی از یه مغازه ی خدمات کامپیوتری هم کمک بگیری .
نتیجه رو بگو . :11:
تا بعد ...
سلام .نقل قول:
من به یه نتیجه ای رسیدم . داخل این انجمن هر کسی با Partition Magic کار کرده ، بعدش اومده و درخواست برنامه ی Recovery داده ! :41:
این برنامه متاسفانه اطلاعات خیلی از کاربران رو از بین برده و شرکت مایکروسافت به هیچ عنوان این نرم افزار رو تایید نمی کنه .
اما برای حل مشکل شما ، این فایل رو اگر میتونید از منزل ، و اگر نه از یه کافی نت پر سرعت دانلود کنید ( 31 مگابایت ) :
روی یه سیدی رایتش کنید و کامپیوترتون رو با اون سیدی بوت کنید . وارد محیط نرم افزار که شدید حالت Manual Mode رو انتخاب کنید و از قسمت Recover Partiotions در نرم افزار ، پارتیشن های حذف شده رو برگردونید .کد:http://rapidshare.com/files/105789575/Acronis_DDS_10.iso
امیدوارم موثر باشه . :11:
تا بعد ...
با سپاس از nightmare عزيز منظورم از remove كردن اين نبود كه نياز به نصب مجدد دارن چون خودشون بعداز قطع ارتباط با برق بر ميگردنو اگر هم بخوام دوراره نصبشون كنم نصب نميشن البته مادر بورد من مركوري هستش و درايور هاي كارت صوتي و مودم هردو از طريق همون سي دي مادر بورد نصب ميشن وقتي سي دي رو گذاشتم كه نصبشون كنم هيچ كدوم از درايور ها نبودن به جز lan (تو خود اتوران سي دي)در حالي كه قبل از اين مشكل lan-modem-sound همشون بودند !!
الان هم كه برق رو قطع و دو باره وصل ميكنم همه چي درست ميشه!!
در كل وقتي كه اين مشكل برام پيش مياد هيچ اثري از مودم و كارت صوتي نه در ويندوز و نه در سي دي مادربود نيست!!
در ضمن من هرچي سعي كردم عكسي از اتوران سي دي قبل و بعد از اين مشل بذارم نتونستم ميشه در اين مورد هم راهنمايي بفرماييد فعلا لينكش ميذارم :
مخمصه:
قبل از مخمصه:کد:http://rapidshare.com/files/155434973/0.jpg
با تشكرکد:http://rapidshare.com/files/155435006/1.jpg
نقل قول:
سلام .
علت اینکه سیدی مادربورد رو میذاری و اون دوتا دیوایس نشون داده نمیشن ، اینه که نرمافزار اتوران سیدی ، اصلا اونهارو داخل سیستم پیدا و Detect نمی کنه . ( به فرض شما سیدی مادربوردتون رو ببرید روی یه سیستم دیگه که مادربورد گیگابایت داره ، اونوقت میبینید که هیچ دیوایسی برای نصب داخل اتوران نمیاد . )
خب بازهم از نظر من ، این نتیجه ی یه ایراد و اختلال سخت افزاری هست . شما مواردی رو که در پست قبل گفتم ( پاور ، مادربورد و CPU ) رو تست کنید و جواب رو همین جا بگید . امیدوارم که به زودی مشکل بر طرف بشه .
:10:
تا بعد ...
من رفتم توی msconfig و گزینه هاش رو دستکاری کردم (تیک چند تاش رو برداشتم ) . حالا دیگه درایوهام lock شده و باز نمی شه . چه کنم ؟
دوست گرامی باسپاس ازشما آیابااین برنامه محتویات درایوهاهم برمیگرددچون همان گونه که گفتم ازسه درایو ناپدیدشده تنها یک درایو باحجم زیادو باعنوان unallocated وجودداردآیاسه درایودرهم ادغام شده اند:18:نقل قول: