روغن هایی که به محفظه احتراق پمپ میشه باید توسط رینگ پیستون دوبا ره به درون کارتل روغن برگرده. که وقتی رینگ کارایی خودشو از دست میده و روغن به پایین کشیده نمیشه و همراه بنزین سوخته میشه که با دود آبی همراهه.نقل قول:
Printable View
روغن هایی که به محفظه احتراق پمپ میشه باید توسط رینگ پیستون دوبا ره به درون کارتل روغن برگرده. که وقتی رینگ کارایی خودشو از دست میده و روغن به پایین کشیده نمیشه و همراه بنزین سوخته میشه که با دود آبی همراهه.نقل قول:
بچه ها سهيل کجاست ؟ چند روزه به تاپيک سر نميزنه ؟ دلمون براش تنگ شده !!
سلام به همگی
محمد به اینترنت دسترسی نداره من به جاش میگم...محمد از جمعه پیش تو تمرین گیربکسش پوکید و تمام هفته دنبال جمع و جور کردن اون بود+اینکه تا ساعت 8 شب سر کاره (محل کارش هم کرجه و مکانیک تهرانه).آخرشم با گیربکس معیوب مردونه تو ریس شرکت کرد و چهارم شد.(ماشینی که سوم شد ریل سوختش استاندارد نبود ولی محمد روش اعتراض نزاشت چون این مسابقه امتیاز قهرمانی نداشت).
اما در مورد Top RPM .اون سامی دوست خوب منه که نویسنده مجله خودرویاب هم هست.و روش کم نشد فقط حمید خان پیچوندش.در ضمن محمد و بقیه بچه های تیم آماده شکستن و از جا در اوردن هر نوع شاخی هستن...
دیروز هم سهیل جان لطف کرد و تشریف آورد و حداقل ما فهمیدیم که وجود خارجی داره و از زیارتش خوشحال شدیم(سهیل امیدوارم سرما نخورده باشی از اون بارون و سرما)
قرار بود که بعد از مسابقه سهیل رو بنشونیم تو ماشین محمد تا دریفت بزنه و ببینیم چی کارس که من فراموش کردم به سهیل بگم و اونم کار داشت و زود رفت.
حمید جان در مورد سایکلون همونطور که گفتم نصبش ضرری نداره اما روی ادعاهاش حساب نکن.در مجموع اگه اینو نصب کنی + یه فیلتر نسبتا" خوب مثل JR با K&N می تونی یه فرقی تو نفس ماشین حس کنی
در مورد مقایسه Logan با سمند LX باید بگم که روی کاغذ Logan بهتره اما باید Logan وارد بازار بشه و تستش کنیم بشه تا در مورد نظر داد.من فردا پس فردا میرم ثبت نام کنم و به محض تحویل یه تست کلی ازش می کنم و در موردش می نویسم
موفق باشید
توليد آر-90 كمتر از دو سال ديگر در ايران آغاز ميشود
شركت رنو به تازگي مدل R-90 را معرفي كرده كه توليد آن از ماه اكتبر (آبان) سال ۲۰۰۶ در روماني و فروش آن از اوايل سال ۲۰۰۷ (دي) در اروپا و از سال ۲۰۰۸ در ايران آغاز خواهد شد. خودرو R-90 كه مدل جديد لوگان محسوب ميشود، در كلاس خودروهاي MCV قرار دارد و خودرويي هفت نفره محسوب ميشود. اين خودرو همچنين نخستين خودرو سري الـ90 است كه از موتور ۱.۵ ليتري جديد ديزلي پاشش مستقيم سوخت كه به صورت مشترك از سوي رنو و نيسان طراحي شده، بهره ميبرد. اين خودرو تا ۱۰۰ هزار كيلومتر دوران گارانتي دارد و رنو با توجه به ارزان بودن آن اميد دارد با فروش خوبي همراه باشد. اين خودرو علاوه بر موتور DCI؛ ۱.۵ ليتري جديد ديزلي از موتورهاي ۱.۴ ليتري و ۱.۶ ليتري ۱۶ سوپاپ MPI نيز بهره ميبرد كه موتور ۱.۴ ليتري ۷۵ اسب بخار قدرت توليد ميكند و ماكسيمم گشتاور آن نيز در سه هزار دور در دقيقه به اندازه ۱۱۲ نيوتن متر است. گيربكس اين خودرو پنج دنده دستي است كه همزمان در مگان و لاگانو ۲ استفاده ميشود. مصرف آن نيز با استفاده از موتور ۱.۴ ليتري و گيربكس پنج دنده در سيكل تركيبي ۷.۶ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر است. موتور ۱.۶ ليتري ۱۶ سوپاپ كه قرار است در ايران استفاده شود ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۷ نيوتن متر گشتاور دارد كه در دور سه هزار و ۷۵۰ در دقيقه به اوج خود ميرسد. اين خودرو با استفاده از اين موتور در سيكل تركيبي ۷.۵ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر بنزين مصرف ميكند.
R-90 همچنين با استفاده از موتور ديزلي توانايي توليد ۷۰ اسب بخار قدرت و مصرف آن در سيكل تركيبي ۵.۳ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر است. سيستم تعليق استفاده شده در اين خودرو نيز شبيه رنو كليو ۲ است؛ به طوري كه سيستم جلو تعليق خودرو همانند رنو كليو از نوع مك فرسون است؛ اما سيستم تعليق اين خودرو كه از فنر پيچشي و فنر لول بهره ميبرد، براساس كاربري خودرو تغييراتي را نسبت به مدل پايه الـ90 دارد.
R-90 در تست تصادف سه ستاره ايمني را از موسسه Euro Ncap كسب كرده و از ترمز ABS بهره ميبرد كه ساخت كارخانه بوش است. همچنين اين خودرو همانند مگان ۲ از سيستم كمك ترمز EBD نيز بهره ميبرد و داراي چهار كيسه هواست. اين خودرو هفت نفره در صورت خواباندن دو صندلي عقب براي بار، ۷۰۰ ليتر و در صورت خواباندن پنج صندلي ظرفيت بارگيري دو هزار و ۳۵۰ ليتر را دارد. تزئينات داخلي اين خودرو به غير از اضافه شدن دو صندلي به قسمت عقب، با مدل سواري ال -90 تغيير چنداني نكرده است
البته فکر ميکنم خيلي ها اين خبرو قبلا شنيدن.
اقا من يه چند روزي برام مشكل پيش اومد ..........
حميد جان سلام داداش.خيلي مخلصيم . خيلي ميخوامت . من يه مشكلي برام پيش اومد اين چند روز كه بيا و ببين
ماكسيما و پژو رو دادم.الان يه پژو نقره اي گرفتم.(405) گفتم كه يه مشكلي پيش اومد . ولي بچه ها هستن . تو هر وقت چيزي بخواي من باعث افتخارمه كه كمكي به تو بتونم كنم بالاخره داداشي ديگه. اميدوارم كه اين مشكلي كه پيش اومده حل شه. در مورد ماشين جمع كردم اگه نظرمنو بخواي يه ماشين رو درست كنيم.اينجوري باهم خيلي بيشتر ميتونيم متحد شيم . اگه سرمايه هم خواست من هم هستم . و ما با هم يكي رو ميكنيم راننده ي ماشين البته به توافق.اگه پايه اي يا علي . راستي روز جمعه بااين كه خيلي كار داششتم و اون مشكلي كه داشتم رفتم پيست برا مسابقه ي دوستان . من فقط خواستم بگم كه اگه سرم بره حرفم نمي ره . هرچند به نمايندگي از جمع خودمون رفتم . متين رو زيارت كرديم اما اقا محمد رو نديديم !!! يعني سعادت نصيبمون نشد !!!!
برنامه ي ميتينگ رورديف كن حميد جان. يادت نره ها .....
خوب جمشيدجون اقا تركوندي بابا دمت گرم واقعا بابت اطلاعاتت دمت گرم .
يكي از دوستا در مورد رنو پرسيد . راستش من اطلاعي ندارم. من اصلا تو خط رنو نيستم ولي متين جان توضيح كامل دادن .
خوب همه دوستان گل . ان شاءالله از امب باهاتون بتونم باشم .
يا علي
اقا من چيزي اطلاع نداشتم از برنامه ي ديفت وتو هيجي بهم نگفتي . گفتي ؟؟؟
اگه بحث شاخ شكوندنه و كل انداختن ( خوب چاكرتيم )در ضمن حميد هم كه خواست مسابقه بده اما .... طرف جا زد
اينو گفتم كه تحريك كنمش.!!!!
به هر حال اگه كسي حس كرد ميتونه شاخ ما رو بشكنه بهش بگين ما اماده ايم
10 تو اين 10 سال كه داريم رانندگي ميكنيم اگه 5 سال اخر رو جز رانندگي حرفه اي بزارم دوستان زيادي اومدن كه شاخ مارو بشكنن اما ظاهرا يا اره اونا ضعيف بود يا شاخ من كلفت!! به هرحال ما كوچيك جمع هستيم ولي اگه كسي حس كرد ما زيادي حرف ميزنيم و فقط حرفه -هر جا كه دوس داشت .... تازه طرف هنوز دعوت حميد رو لببيك نگفته !!!!
بالا خره ما همه بچه هاي اين تاپيكرو دوس داريم حتي محمد .
سهیل جان شمارت رو دارم.اگه جمعه رفتیم پیست بهت خبر میدیم بیایی.حمید تو هم همینطور.شما 2تا که انقدر با هم دوست هستین با هم بیایین دیگه...سهیل منتظر خبر من باش و مثل جمعه خوشحالمون کن
متين جان 100% خدمت شما ميايم . حميد هم حتما مياد فعلا كه خبري از اقا محمد جان نشده .
به هرحال من هستم . منتظر تماست .
يا علي
جمشيد جان تشكر براي اطلاعاتت .
دمت گرم از اينكه ياد ما رو كردي .
يا علي
بچه ها اگه ال90 رو خریدید یا تست کردید برا ما هم تعریف کنید. ضمنا از سرعت وصفر تا صد اون خبری دارید؟