تو این آزمون قلم چی میشه هندسه 1 رو با آمار جواب داد ...؟
تو این آزمون قلم چی میشه هندسه 1 رو با آمار جواب داد ...؟
بله.نقل قول:
سوالهای این دفعه گزینه 2 بهتر بود. اما عربی و زبان انگلیسی آسون بود.
ولی هنوز سوالهای درس دین و زندگی معمولاً بیارزش و سوالهای شیمی اکثراً حفظی بودند.
من منظورم درس ریاضیاتش بود.نقل قول:
سوالای عمومیش که همیشه ساده بوده(نسبت به آزمون های آزمایشی دیگه)
اینبار مثل همیشه عمومی هاش آسون بودن
سلام.
اولین آزمون جامع اینترنتی کشور 22 و 23 خرداد ماه 87 برگزار خواهد شد.
شرکت می کنید؟ اصلاً سر و تهش معلوم هست؟کد:http://www.gajazmoon.com/jam.html
دیدم ملت عاشق تست های مفهومی ادبیات و دین و زندگی هستند؛گفتم 4 تا تست فوق مفهومی تالیفی(!!!)بذارم این عطش رو کمترش کنم!
--------------------------------------------------------------------------------------
* در جای خالی چه کلماتی باید قرار گیرند؟
....!تا کی در این....فریب.....بینی /یکی زین چاه ظلمانی برون شو،تا جهان بینی
1-صنما-دنیا-رندان
2-حافظا-زندان-رندان
3-دلا-زندان-شیطان
4-دلا-زندان-این و آن
تست زیری،خیــــــــلی نامردیه!
--------------------------------------------------------------------------------------
*در جای خالی چه کلماتی باید قرار گیرند؟
....پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده.... ، ....پارسا را
1-رندان-کرامت-خوبان
2-خوبان-کرامت-رندان
3-خوبان-بشارت-رندان
4-رندان-بشارت-خوبان
این تست هم حیوونیه!
*کدام گزینه درست است؟
1-«بَدل» مفرد «ابدال» است.
2-«حقیقه الحدیقه» و «سیر المعاد الی العباد» از آثار سنایی است.
3-«کارنامه مرو» از آثار سنایی است.
4-مولانا جلال الدین بلخی در سال 604 متولد شد و در سال 672 در گذشت.
امیدوارم خدا من را به خاطر تایپ این تست ببخشد و عفو کند!!!!!
*این سخن از کیست؟
«از چشم من افتاد»
1-قرآن
2-حضرت محمد(ص)
3-امام صادق(ع)
4-امام علی(ع)
-------------------------------------------------------------------------------------
فکر کنم به خاطر طرح این تست مستقیماً به جهنم برم!
-------------------------------------------------------------------------------------
* شاگردان امام صادق(ع) بالغ بر چند نفر بودند؟
الف - 400 نفر
ب - 4000 نفر
ج - 40000 نفر
د - 14000 نفر
بابا یعنی هیچ کس نمیدونه آزمون دانشگاه آزاد کی برگزار میشه؟ بالاخره من می خوام حاصل 1 سال تلاش و بیخوابیم رو بگیرم یا نه؟!!!!!!!!!!!!
When does the Azad University take it's exam?
هل تعلمون متی داشنجاه(!!) آزاد یاخذ الامتحانه؟
(راستی،می دونستید،«ایاد فیلی» عربه؟؟؟ برقتون گرفت نه؟)
سلام بر همه شما خواهشمندم تمام مطالب را تا آخر مطالعه فرمائيد و راه حلش را به من بگين
اين سرگذشت من هست :
من سال 1386-1385 پيش دانشگاهي ميخوندم و در سه درس پيش دانشگاهي الان موندم و در شهريور ماه امسال وقتي خواستم و اون سه درس را امتحن بدم كه قبول شوم نتونستم و در يه جايي كار ميكردم و از طرفي قضيه اين سه درس كه مونده ام توش را نميدونستن بنابر اين نتونستم شهريور ماه امسال امتحان بدم و واحد هاي مانده ام را پاس كنم.
پائيز امسال يعني سال 1386 يه كم ولگردي كردم و درس واسه كنكور نخوندم و هم اي قضيه واحد هاي مانده ام فكرم را خيلي مشغول كرده بود پائيز گذشت و وارد زمستان شديم و دردسر ها شروع شد دي ماه رفتم پست و دفرچه هاي كنكور سراسري و آزاد را گرفتم و ثبت نام كردم و در حين گرفتن دفترچه ها دفترچه اعزام به خدمت را بنا به اسرار خانواده و دوستان و فاميل گرفتم بدون اين كه از كسي در مورد اين سوالي بپرسم و بگم چي كر كنم چي كار نكنم اين دفترچه را هم پر كردم و فرستادم اون ماه يعني دي ماه تو كلاس هاي كنكور هم ثبت نام كردم
خلاصه وارد بهمن ماه شديم تقريبا اواسط بهمن ماه برگه اعزام به خدمتم دستم رسيد و تاريخ 1387/2/18 به خدمت يا بطور دوستانه بگم بايد به آش خوري برم من اين مشكلم يعني اينكه من بايددر خرداد ماه 1387 بايد واخحد هايي كه از پيش دانشگاهي مونده را پاس كنم و هم در تير ما ه بايد كنكور سراسري و آزاد بدم .
خلاصه به اين دوست به اون دوست گفتم و اون ها گفتن برو به پيش دانشگاهي و واحد هاي مانده ات را حضوري بردار ما رفتيم مدرسه با مدير صحبت كرديم و قتي اين برگه اعزام به خدمت را شونش دادم گفت نميشه من نميتونم كسي كه برگه اعزام به خدمتش آمده را اجازه بدم كه در پيش دانشگاهي من ثبت نام كنه و واحد هاشو حضوري برداره من نميتونم خلاف قانون كاري انجام دهم
خلاصه يه نامه به تهران به سازمان وظيفه عمومي ناجا فرستادم و التماس كردم كه به من دو يا سه ماه فرست دهن تا من مشكلام رو حل كنم بالاخره يه اشتباهي بود كه كرده ام و نبايد دفترچه را ميفرستادم جواب نامه در اوايل اسفند ماه ماه آمد و نوشته بود كه بايد از مدرسه برگه اشتغال به تحصيل بفرستين تا اعزام به خدمت شما ابطال بشه رفتم مدرسه و گفتم ميخام واحد هام رو حضوري بردارم اين بار برگه اعزام به خدمتم را بهشون نشون ندادم مدير مدرسه گفت نميشه دير آمدين و دفتر آمار بسته شده و شما ميتوانيد به صورت داوطلب آزاد واحد هاي خود را پاس كنيد .
من بسيج هستم به پايگاه هم مراجعه كردم و رئيس پايگاه گفتن كه يك آشنا دارم در حوزه نظام وظيفه استانمون كه بهش ميگم امروز هم درگير اين مسئله بودم كه حل ميشه يا نه ولي از اون هم نشد و گفتن نميشه 99% سخته و شما بايد واحد هايت را حضوري برميداشتي و اونوقت اصلا لازم نبود كه ارديبهشت ماه بري سربازي
من به حتي به سازمان آموزش و پرورش هم مراجعه كردم ولي گفتن دفتر آمار بسته شده ديگه نميشه شما ميتوانيد به صورت داوطلب آزاد يا متفرقه واحد هاي خود را پاس كنيد
الان دارم به كلاس هاي كنكور ميرم و درس ميخونم و به خاطر اين كار مشكل كه برام پيش اومده خيلي نا اميدم
راه هايي وجود داره كه يكيشاينه ولي خطرناكه وممكنه بفهمن
اينكه يك گواهي اشتغال به تحصيل از مدرسه توسط يك كسي بگيري و دستكاريش بكني و برا سازمان بفرستي اگه در سازمان و ظيفه ناجا به پيش دانشگاهي و آموزش و پرورش زنگ نزنن حل ميشه و لي بعد ها اگه تو دانشگاه قبول شدم ممكنه دردسر بشه
حالا همين امروز دارم از يك كافي نت در شهر خودم اين مطلب را در اينجا مينويسم تا شما دوستان ملاحظه بفرمائيد و راه حل اين مشكلم را كه خودم باعثش شدم به من بگي
سلام بر بروبچ قدیمی
از قسمت اعلام ادبیات ۲ و ۳ چه سوالهایی در کنکور سراسری میاد؟
تا اونجایی که من دیدم، تا حالا فقط از نام کتابها و نویسندگانشون سوال دادند و مثلاً سوال ندادند که اشکبوس پسر که بود یا از این نمونه سوالات بیخود.
آیا لازمه همه اعلام رو حفظ کنم یا فقط نام کتابها و نویسندگانشون رو از قسمت اعلام باید حفظ کنم.
سلام به دوستان كنكوري خسته نباشيد فقط مي خواستم بگم يه وقت دورانه تعطيلي رو از دست ندين...موفق باشيد
اطلاعیه شرکت تعاونی خدمات آموزشی درباره : نحوه ثبت نام و برگزاری آزمون های آزمایشی جامع مخصوص داوطلبان آزمون سراسری سال 1387 و دانش آموزان سال سوم متوسطه
هم کساني که ثبت نام کردند بخونند و هم کساني که قصد ثبت نام کردن دارن بخونندکد:http://www.--------/82.99.202.138/sanjesh
سلام به همه دوستان
1- سال نو رو به همه شما تبریک میگم و امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشین
2-یه مشکلی خیلی بدی برام پیش امده و از شما خواهش میکنم کمکم کنید
چند روزه اصلا نمیتونم درس بخونم یعنی انگیزه درس خوندن دارم ولی وقتی میشینم درس بخونم هیچی نمی فهمم و سریع خسته میشم
الان هم برای عید خیلی نگرانم و همچنین برای آزمون های کانون
از شما واقعا خواهش میکنم کمکم کنید من باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام ممنون عید شما هم مبارکنقل قول:
نه سعی خودم رو میکنم و تصمیم دارم از دوباره محکم شروع کنم ( البته با توکل به خدا )
الان هم درسا بد نیست ولی خیلی نگران آزمون های کانون هستم میترسم به آزمون ها نرسم
خیلی متشکرم انشاالله شما هم موفق میشی
:11::11::11::46::10: