با سلام.
ديروز از بازار رضا تهران پردازنده اي BOX با اين مضمون خربدم:
celeron processor 430 , LGA775 Pkg
1.80 Ghz 512 L2 Cashe-800 MHz FSB
Made in Costa Rika
قيمت BOX آن چند است ؟ لطفا" فوري جواب بديد //// (بروبچ چيزايي گفتن منو انداختن تو شك) :41:
Printable View
با سلام.
ديروز از بازار رضا تهران پردازنده اي BOX با اين مضمون خربدم:
celeron processor 430 , LGA775 Pkg
1.80 Ghz 512 L2 Cashe-800 MHz FSB
Made in Costa Rika
قيمت BOX آن چند است ؟ لطفا" فوري جواب بديد //// (بروبچ چيزايي گفتن منو انداختن تو شك) :41:
اين خيلي وقته از رده خارج شده. چند بهت انداختند؟نقل قول:
با 47 تومن ميتونستي يه Intel Celeron E1200 1.6GHz بخري(البته بايد ببيني مادبردت ساپورت ميكنه يا نه)
قیمت دقیق ندارم ولی فک کنم 40 تومنهنقل قول:
1) اين cpu رو براي خودم نميخواستم ! كسي كه برايش گرفتم ميخواست حداقل پول را بپردازد !
براي يكي كه motherboard اش ASUS p5B-MX بود (خودم براش اين مادربورد گرفته بودم 27.000 تومان) ! خريدم .
موقع خريد پردازنده به فروشنده گفته بودم ارزانترين cpu LGA چي داريد! اونم اينو پيشنهاد كرد !
ابنطور كه آقاي ACTOR عزيز لطف كردند ، و جواب دادند ، گران نخريدم چون من اين پردازنده BOX رو 39.500 تومان خريدم !
2) اين اعداد كه روي جعبه ها نوشته مثل 430 در cpu فوق چيه ؟
جريان اين E ها در نام گذاري پردازنده ها چيه ؟
3) يه پردازنده 3.6 GHZ - با 1 مگ كش - iNTEL LGA دسته دوم چند مي ارزه ؟ اين بهتره يا E2180 ؟
E2180 خيلي بهتره
سلام.
من 10 - 15 صفحه قبلو خوندم.متوجه شدم واسه بازی E8400 رو پیشنهاد میکنید.
اگه ممکنه یه پردازنده ارزون تر که پرفورمنسش زیاد کمتر نباشه ، واسه گیمم مناسب باشه و بتونم باهش از تمام توان کارت گرافیکم استفاده کنم معرفی کنین.
هرچی پردازندم مناسب تر در بیاد می تونم پول بیشتری رو گرافیک بزارم.
به نظر من یه خورده صبر کنید بودجتون زیاد بشه و اگر میخواید یه سی پی یو ی مناسب بگیرید با 10 تومن کمتر میتونید E8200بخرید. من هیچ سی پی یوی دیگری را نمی پسندم و تازه میخواستم q6600 بهتون معرفی کنم!نقل قول:
بهترن کار اینه که E2180 بخری 65 تومن با یه مادبرد خوب میتونی از 2000 تا 2800 اورکلاکش کنی اون موقع پردازندت واسه 4850 هم کم نمیارهنقل قول:
اگر هم نمیخوای اورکلاک کنی E7200 با فرکانس 2533 خوبه قیمتش حدود 125 تومنه.
ولی مادبردت رو هم باید عوض کنی ها چون مادبدرت هیچکدوم از پردازنده های سری کور رو ساپورت نمیکنه. پس فکر نکنم پولت به 4850 برسه ولی اشکال نداره Xpertvision 9600 gso 384m اونم مدل سونیکش که با GT برابری میکنه الان شده 130 تومن واقعا مفته.
آقا بودجش جور شد ! کاری که 6 ماه بعد مجبورم بکنم خوب همین الان می کنم.(نمی خوام آفتابه خرج لحیم شه)
یه ارتقا تا حداکثر 600 تومن.
خوب حالا E8400 و Q6600 رو از چه نظرایی میشه مقایسه کرد ؟