در کتاب به این موضوع اشاره ای نشده اما مشخصه که این یوفوها بسیار نزدیک بودن چون صحبت از آسمون و فضا و جاهای دور نیست . یعنی واقعه در جنگل رخ داده نه در ارتفاع بالا . ضمنا به این نکته هم اشاره کنم که یوفوها قادرن در یه منطقه از فضا کاملا ثابت و بدون حرکت متوقف و ثابت بمونن که در این شرایط ایجاد عکس با کیفیت بالا از اونها ممکنه . به علاوه باید عنوان کنم که وقتی من از یوفو نام می برم تعریفی که از یوفو دارم با بقیه ممکنه فرق کنه . یوفوهایی که من به این اسم عنوان می کنم هر وسیله پرنده ایه که یا حاوی سرنشین هوشمند و ناشناخته ست و یا وسیله ایه که با استفاده از یه تکنولوژی بسیار بالا توسط موجودات ناشناخته از راه بسیار دور هدایت و کنترل میشه . اندازه یوفوها هم از بسیار کوچک تا بسیار بزرگ ممکنه فرق کنه . شکل اونها هم لزوما ثابت نیست.
یه مثالی می زنم : فرض کنیم که ما قصد داریم درباره جانوران پرنده صحبت کنیم . خیلی از چیزها پرواز می کنن . مثلا مگس ، زنبور، سنجاقک ، پروانه ، گنجشک ، عقاب و ... همه اینها در پرواز مشترکن ولی در اندازه و بعضا در شیوه پرواز فرق می کنن . همین موضوع درباره پرنده های مصنوعی هم صدق می کنه . حتی وضعیت یوفو هم شکل متفاوتی می تونه ایجاد کنه . یوفویی که ثابت در فضا ایستاده ، یوفویی که شروع به حرکت آرام می کنه ، یوفویی که شتاب می گیره ، یوفویی که دچار جهش میشه و تغییرشکل میده ، یوفویی که درخشانه ، یوفویی که با سرعت خارق العاده حرکت می کنه و ...همه اینها یک طیف رو تشکیل میدن که باعث میشه شاهدان در مناطق مختلف جهان هر کدوم تصویری خاص از یوفو داشته باشن . بحث بعدی اینه که اگه این یوفوی خاص از دسته اول باشه یعنی سرنشین دار باشه متعلق به کدوم موجود هوشمنده ...
همه اینها به میزان و ملاک علمی و دقیقی نیاز داره که بشه تشخیص داد این نوع خاص از یوفو دقیقا ماهیتش چیه ، متعلق به کجاست و هدفش چیه ...