اين منبع خبرتون دليل معافي رو نگفته ؟؟:5:نقل قول:
خبر فوری : متولید 65 تا 70 معاف میشوند!
راسته ؟
همچين چيزي غير ممكنه اگه اينجوري بشه اونايي كه متولد 71 به بعدن ميريزن تو كوچه خيابون كه ما رو هم بايد معاف كنيد:31:
اين منبع خبرتون دليل معافي رو نگفته ؟؟:5:نقل قول:
خبر فوری : متولید 65 تا 70 معاف میشوند!
راسته ؟
همچين چيزي غير ممكنه اگه اينجوري بشه اونايي كه متولد 71 به بعدن ميريزن تو كوچه خيابون كه ما رو هم بايد معاف كنيد:31:
بچه ها اینو هم ببینید ، شاید به کارتون اومد ! طرح سرباز صنعت و یجورائی کارمندی به جای سربازی !:
کد:http://tinyurl.com/25l3jhl
فكر نميكنم اينجوري باشه فكر كنم اين cd بيشتر جنبه تجاري داره (( قيمت 25000 تومان:18: ))نقل قول:
بچه ها اینو هم ببینید ، شاید به کارتون اومد ! طرح سرباز صنعت و یجورائی کارمندی به جای سربازی !
اكه يه منبع معتبر تر بود ميشد اعتماد كرد ولي اين نه!
تو بعضی شب ها خوابش را میبینم:27::27::27:نقل قول:
دوستان من دقيق متولد 70/12/8 هستم و امسال پيش دانشگاهي رو تموم كردم ولي هنوز كارنامه نگرفتن دقيقا كي بايد دفترچه بگيرم و پست كنم كه غيبت نخورم ؟
نه اتفاقا این طرح کاملا وجود داره ، منتهی با شرایط خاص برای تعدا محدودی افراد... پسردائی خودم یکیشونه !!!نقل قول:
فكر نميكنم اينجوري باشه فكر كنم اين cd بيشتر جنبه تجاري داره (( قيمت 25000 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
اكه يه منبع معتبر تر بود ميشد اعتماد كرد ولي اين نه!
نقل قول:
چرنده قبلا کتابش هم اومده ! میاد روش گرفتن امریه رو توضیح میده برای صنایع .... فکر کرده همینطور الکیه :27:
فقط توضیح میده که باید چه مراحلی رو طی کنی و الا موفقیتش 50 - 50 هست
اگه همچین چیزی بود حتما یه مرجع رسمی خبر وجود همچین چیزی رو اعلام میکرد در حالی که هیچ جا هیچی ازش نوشته نشدهنقل قول:
نه اتفاقا این طرح کاملا وجود داره ، منتهی با شرایط خاص برای تعدا محدودی افراد... پسردائی خودم یکیشونه !!!
در ضمن فکر نمیکنم یک اداره دولتی حاظر باشه کارش رو بده به یک نیروی بی تجربه و نا بلد
نقل قول:
8/12/89 میشی 19 سال یعنی 18 سالت تموم میشه و باید دفترچه رو بفرستی . البته اگه جایی درس نمیخونی و دانشجو نیستی...
وقت داری که کنکور سال دیگه رو هم شرکت کنی
من متولد 1370/9/23 هستم
امسال هم پیش دانشگاهی رو امتحان دادم و یکی از درسام رو امتحان ندادم که اگر دانشگاه قبول نشدم اون درس رو بزارم تا نرم سربازی ولی گفتن که پیش دانشگاهی امسال ورمیدارن یعنی امتحان های دی و اسفند رو نمیگیرن؟؟؟
من باید چی کار کنم اگر نخوام یه سال برم سربازی؟؟