من توی سه روز با زمان 22 ساعت و 40 دقیقه تموم کردم ...
خوبه یا نه ؟ فکر کنم خیلی طولش دادم ...
راستی اگه بخوایم این Episode های جدی رو بازی کنیم هر کدوم بطور متوسط چقدر طول میکشه ؟
Printable View
راستی اگه بخوایم این Episode های جدی رو بازی کنیم هر کدوم بطور متوسط چقدر طول میکشه ؟
اي بابا 2 روزه داريم از يكي كمك مي خايم هيچكي كمك نمي كنه يادمه قديما برو بچ p30 باحال تر بودن.
لا اقل اگه نمي تونيد كمكم كنيد يه سيو بزاريد بعد اون پله.
آره خيلي طولش دادي . من كه خودم 6 ساعت و 10 دقيقه كه ديگه جونم دربرفت !نقل قول:
عزيز من شما يه نفر رو ميخواي كه پا به پاي شما بازي كنه ! حالا نارحت نشي از من ولي حقيقت اينه . شما خودت توي بازي يكم فكر كن بالاخره ردش ميكني . فكر كن من چطوري بدون كمك كسي تا آخر بردم !!!! حالا بگو كدام قسمت شايد دوباره از اول شروع كردم تا آخرش هم كمكت كنم .نقل قول:
اي بابا 2 روزه داريم از يكي كمك مي خايم هيچكي كمك نمي كنه يادمه قديما برو بچ p30 باحال تر بودن.
لا اقل اگه نمي تونيد كمكم كنيد يه سيو بزاريد بعد اون پله.
بابا مشكل من رد كردني نيست .
مشكلم اينه كه همون اول بازي بعد اينكه از روي پل ردم ميشم(اون 2 ادم نزديك پل هستند مي كشمشون)
بعد يه كلبه يه دوارزه سياه هست(شايدم در) كه بعد يكي بهت بي سيم ميزنه در اون موقع كه يكي داره بي سيم مي زنه
سيستمم اين ارورو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم مياد بيرن من يه سيو مي خام كه يعد اون باشه (نه بيشتر از اون نمياخ چيز زيادي رو از دست بدم)
در زمن من اويل 1.2.3 رو تا اخر رفتم امرا هيچ جاي اويل 4 گير كنم.
حالا مي توني برام يه سيو بزاري يه نه؟
فكر كنم سر جمع تا پله 5 دقيقه راهه
مشخصات سيستمت رو بزار . احتمال زياد نميكشهنقل قول:
بابا مشكل من رد كردني نيست .
مشكلم اينه كه همون اول بازي بعد اينكه از روي پل ردم ميشم(اون 2 ادم نزديك پل هستند مي كشمشون)
بعد يه كلبه يه دوارزه سياه هست(شايدم در) كه بعد يكي بهت بي سيم ميزنه در اون موقع كه يكي داره بي سيم مي زنه
سيستمم اين ارورو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم مياد بيرن من يه سيو مي خام كه يعد اون باشه (نه بيشتر از اون نمياخ چيز زيادي رو از دست بدم)
در زمن من اويل 1.2.3 رو تا اخر رفتم امرا هيچ جاي اويل 4 گير كنم.
حالا مي توني برام يه سيو بزاري يه نه؟
فكر كنم سر جمع تا پله 5 دقيقه راهه
من بازي اويل 4 رو از پرديس گرفتم با 5 سي دي امانسخه ي اصلش نيست ونسخه ي biohazard هستش اولا ايا نسخه ي اصلش در ايرن اومده اگه اومده كدوم شركت دتده بيرون وادرس يك سايت رو بدين كه بشه سفارش داد نكته ي ديگه ايا نسخه ي اصل تفاوتي با اين نسخه از لحاظ گرافيكي و كنترل بازي داره در واقع چون اين بازي رو من هنوز شروع نكردم ايا ارزش صبر كردن و دادن پول دوباره براي خريد نسخه ي اصل رو داره يا نه
نسخه اصلی اومده . منم گرفتم . اگه میشه اینجا اسم شرکت های بازی نیار چون تبلیق حساب میشه . ولی برو بگرد هست . ولی به نظر من نیگیری بهتره . چون من همزمان مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت ! گرافیک همون ! کنترل هم همون !نقل قول:
من بازي اويل 4 رو از پرديس گرفتم با 5 سي دي امانسخه ي اصلش نيست ونسخه ي biohazard هستش اولا ايا نسخه ي اصلش در ايرن اومده اگه اومده كدوم شركت دتده بيرون وادرس يك سايت رو بدين كه بشه سفارش داد نكته ي ديگه ايا نسخه ي اصل تفاوتي با اين نسخه از لحاظ گرافيكي و كنترل بازي داره در واقع چون اين بازي رو من هنوز شروع نكردم ايا ارزش صبر كردن و دادن پول دوباره براي خريد نسخه ي اصل رو داره يا نه
کسی نمیگه که اپیزودهای دیگه چقدر واسه تموم کردنش زمان لازمه ؟
اصل بازی خودش هستش . من اون یکی ها رو دیگه بازی نکردم . زیاد هم مهم نیست . اگه واست مهم هستش جفتمون شروع کنیم بازی کردن ببینیم مال کی زودتر تموم میشه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
کسی نمیگه که اپیزودهای دیگه چقدر واسه تموم کردنش زمان لازمه ؟
من که Eisode اول Ada رو شروع کردم و به نظرم جالبه ...
میدونی چرا ، چون داستان بازی با لئون بصورت موازی با Ada جلو میره ...
و اینکه همیشه Ada لئون رو زیر نظر داره و بهش کمک میکنه ...
مثلا اون اول بازی کسی که زنگ کلیسا رو میزنه تا همه برن توش Ada هست که این کار رو واسه کمک به لئون میکنه ...
بايد بري بالاي سرش تند تند X بزني .
نه عزيزم من چيكارم كه بخوام مدير سايت باشم ؟
خودمم دقيقا نميدونم . راستي سعي كن همه ي پست هاتو توي يكي بزني
راستی اینم بگم که اسم من آقای آخر فروم باز نیست !!!!!!!!!!!!!!!
میتونی منو Oracle صدا کنی
اقا مشكلم حل شد مشكل از رم بود ! كم بود!
ولي حالا يه سوال نميشه با موس بازي كرد؟
بابا شماها كي هستيد سر اينكه كي زودتر رفته كي ديرتر داريد دعوا مي كنيد اصلا چه فرقي داره مهم تموم كردنه كه ماشالله همتون تو حالت هاردم تمومش كرذيذ.
حالا يكي نيست به من بگه چه جوري با موس بازي كنم؟
نقل قول:
مساله اين نيست كه كي زودتر رفته كي ديرتر.هر چي بود تموم شد ما هم با oracle رفيق شديم.موس رو هم بي خيال شد كه نميشه درست حسابي باهاش بازي كرد.
جناب oracle شما خودت نسخه اصلی بازی رو گرفتی؟؟ یعنی اولش ارم ubi میاد و جای biohazard هم resident evil نشون میده؟؟؟ اخه نسخه یوبی سافت که 15 می میاد بیرون...
آره مشکل حل شد !نقل قول:
مساله اين نيست كه كي زودتر رفته كي ديرتر.هر چي بود تموم شد ما هم با oracle رفيق شديم.موس رو هم بي خيال شد كه نميشه درست حسابي باهاش بازي كرد.
آره . من هر دو نسخه رو دارم . هم تقلبی هم UBI . تنها فرقشون اینه که هرجا توی تقلبی نوشته بود Biohazard توی نسخه اصلی نوشته Resident Evil ! باز هم بهت قول میدم UBI هیچ نقشی در این نسخه نداشته !نقل قول:
جناب oracle شما خودت نسخه اصلی بازی رو گرفتی؟؟ یعنی اولش ارم ubi میاد و جای biohazard هم resident evil نشون میده؟؟؟ اخه نسخه یوبی سافت که 15 می میاد بیرون...
پستهاي چت گونه - پستهاي بي محتوا - كل كل و ... ممنوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم دیگه تکرار نمیشه ! من که قول میدمنقل قول:
پستهاي چت گونه - پستهاي بي محتوا - كل كل و ... ممنوع
اخر كسي به نگفت ميشه با موس باز كرد يا نه!
فقط بلديد دعوا كنيد.
نقل قول:
چشم اطاعت ميشه.
نقل قول:
آره ميشه ولي اعصاب خورد كنه.من خودم امتحان كردم ولي 2 دقيقه هم نتونستم با موس برم چون اون نشونه رو نمي توني ثابت يه جا نگه داري.
اين هم جواب شما:نقل قول:
نقل قول:
برای اولین بار باهات موافقم . من با Joy Stick بهتر بازی میکنم تا موس و کیبوردنقل قول:
آره ميشه ولي اعصاب خورد كنه.من خودم امتحان كردم ولي 2 دقيقه هم نتونستم با موس برم چون اون نشونه رو نمي توني ثابت يه جا نگه داري.
البته اينكه آقا مهدي گذاشته ورژن 1.1 هست.من ورژن 2 رو دارم اينم لينك دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اولي خيلي بهتره ولي همچنان نميشه باهاش بازي كرد.
شما راست مي گفتيد با اين برنامه هم بازي زياد فرقي نكرد.
ممنون از شما.
اونجايي كه اون دختره رو نجات مي دي و چند نفر با تير اتشي هستند كجا بايد برم؟
ميشه بيشتر توضيح بدي
با مني d o l f i n من بيشتر تو ضيح بدم؟
اونجايي كه مي ري توي كليسا مي ري طبقه ي بالا دختره باهات مي ياد و اون مرده مي ياد و چند تا زامبي با تير كمان اتشي ميي ان و ما از پنجره مي پريم بيرون بايد با دختره كجا برم؟
آره با شما بود . یه عکسی بزار . یا قشنگ توضیح بده کدوم قسمت ؟نقل قول:
اونجايي كه اون دختره رو نجات مي دي و چند نفر با تير اتشي هستند كجا بايد برم؟
چون 3 ، 4 جا دختره رو نجات میدی
آهان . اونجا که از پنجره پریدی بیرون یه در هست که قبل از اینکه بیای داخل کلیسا قفله و باز نمیشه . تقریبا سمت راست در اصلی کلیسا هستش . وقتی از پنجره پریدن بیرون یه در هست که قفله . همون دره .میری داخلش میشی باز میشه . از اونجا به بعد هم که بلدینقل قول:
اونجايي كه مي ري توي كليسا مي ري طبقه ي بالا دختره باهات مي ياد و اون مرده مي ياد و چند تا زامبي با تير كمان اتشي ميي ان و ما از پنجره مي پريم بيرون بايد با دختره كجا برم؟
اينا رو كه خودم بلد بودم ! بابا زحمت كشيدي؟
آهان بعد از اين !
وقتي كه بيرون ميري يادته اولين جايي كه اون مدالهاي آبي رو با تير ميزدي ؟ يه دري هست كه از اول بازي قفله . حيف كه بازي الآن جلوي دستم نيست وگرنه يه عكسي ميزاشتم . توي مپ نگاه كن يه دريه كه علامت آبي داره علامت ميده. بعد با اشلي ميري اونجا . بعد كه روي در ميزني اشلي ميره بالاي در و از اونطرف در رو باز ميكنه
اون دره تو نقشه اينجا ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو اين عكس دره قفله ولي بعد از اينكه اشلي رو نجات ميدي و بر ميگردي در باز ميشه.توضيحات كامل رو هم كه oracle داده.
دقيقا . بعد از اونو كه ديگه بلدي ؟نقل قول:
اون دره تو نقشه اينجا ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو اين عكس دره قفله ولي بعد از اينكه اشلي رو نجات ميدي و بر ميگردي در باز ميشه.توضيحات كامل رو هم كه oracle داده.
هرجا گير كردي بگو
بچه ها طبق خبری که الان از سایت یوبی سافت گرفتم نسخه ایالات متحده که به زودی منتشر میشه از لحاظ گرافیکی ارتقا پیدا کرده:laughing: :laughing:
طبق این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به 7 GB فضا نیاز داره در صورتیکه تو بازی Biohazard فقط به 4.2 GB فضا نیاز داره
در ضمن CPU هم که قبلا 1 گیگاهرتز اعلام شده بود به 1.4 افزایش پیدا کرده
در ضمن بازی هم Keyboard & Mouse & Gamepad رو ساپورت میکنه
همچنین شایعاتی رو که مبنی بر MultiPlayer بودن بازی هم بوده رو رد کردن
تاريخ دقيق نداده؟
ببخشید سرزده اومدم وسط!
پس این Biohazard چیه؟ (لطفا نگید RE تقلبی! RE هست یا نیست؟)
اگر RE4 نیامده پس چرا دوستان تو همین تاپیک 1 ماه پیش به من گفتن بخرش - بازی خوبیه!
دوم آپریل 2007نقل قول:
اين كه قراره بياد همونه كه شما گرفتي(از نظر بازي و داستان) منتها اينجور كه دوستمون گفت گرافيكش بهتر شده و اينكه موسم ساپورت مي كنه.نقل قول: