ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟نقل قول:
یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟
Printable View
ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟نقل قول:
یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟
ایول.نقل قول:
ولی اینکه 8 مرحله بیشتر نداشت.زود تموم شد.حالا یکی دیگه بذار!
دوست عزیز اینی که من میگم اون برنامه ای هست که از طریق این برنامه گوشی رو آپدیت میکنی(امیدوارم منظورم رو درست نوشته باشم) یعنی وقتی برای آپدیت گوشی میری تو سایت نوکیا اول یه فایل 154 مگی باید دانلود کنی به اسم nokia softwar updater این برنامه نسخه جدیدش v1.4.23en هست(فکر کنم:31:) این برنامه مشکل داره ورژن 1.4en مشکلی نداره!نقل قول:
بچه ها امروز واقعا به توپ بودن گوشیم پی بردم. رفته بودیم یه ده بین چندتا کوه هرچی گوشی همراهمون بود آنتنشون صفر بود الا 5500. توی گوشی ها 6600.ان73.w550 و.... حالا بیشتر با گوشیتون حال کنید.
چرا اینقد دوباره همتون کم کار شدید؟ بابا یه سری بزنید!
زبان گوشیتونو عربی کنید و حال کنید.
رساله صغیره = Sms
نقل قول:بیلچه جان راهی برای این مشکل پیدا کردی ؟ منم میخوام نقشه اهواز رو نصب کنم ولی کار نمیکنه ، یعنی نصب میشه ولی وارد نقشه نمیشه.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم : من یه مشکل با رمم دارم ، و اونم اینه که میزان حافظه use memory در قسمت details memory با جمع فایل ها برابر نیست. منظورم اینه که من وقتی میزان حجم عکس ها ، فیلم ها ، اهنگ ها ، برنامه ها ، مسیج ها و ... رو در قسمت detail memory با هم جمع میزنم با مقداری که به عنوان used memory نشون داده میشه برابر نیست . یعنی اینکه میزان جمع عکس ها ، فیلم ها و ... به طور مثال برابر 350 مگا بایته ولی در قسمت used memory این میزان برابر با 450 مگا بایته وهمیشه حدود صد مگا بایت الکی حساب میشه. از بین دوستان مال کسی اینطوری میشه ؟
saamy4 عزیز من درست متوجه نشدم یعنی خود فایل اپدیت که جدیدترین نسخه هست مشکلی نداره و فقط فایل nokia softwar updater مشکل داره ؟ مطلب رو درست گرفتم ؟نقل قول:
میبینم که هیچ کس دیگه سر نمیزنه
سلامنقل قول:
آره واسه منم اینجوریه همیشه memory in use همیشه بیشتر نشون میده
منم نمیدونم چرا!!؟؟؟؟؟
راستی کسی برنامه کنترل تلویزیون 5500 و نداره!!؟؟
آره عزیز همین فایل مشکل داره. راستی کسی قیمت قاب فابریک و گوشی های اصلی 5500 رو داره؟ قابم ترکیده!!!
ای ملت خواب یه سر بزنید! تایپیک خوابیده ها!
نه عزیز برنامه ای که گفتی برای این گوشی نیست چونکه سیستم عاملش سیمبین 9.1 هست و نیومده . البته دوستان بهتر میدونندنقل قول:
چرا دوست من اومده.نقل قول:
من ریختم خیلیم خوب کار میکنه.اگه اشتباه نکنم بیلچه تو یه تاپیک جدا گذاشتتش. یه سرچ کنی پیداش میکنی.
یا حق.
جدی میگی ؟ من که در به در دنبال این برنامه ام یه لینک ازش بذارنقل قول:
فکر کنم همین باشه
یا حق.کد:
http://laila35.persiangig.ir/Mobile/IrRemote.v1.00.OS9.1%5bPa.rar
بچها من ميخوام 5700 بگيرم با خوندن بعضي از نظرات اين تاپيك دچار ترديد شدم بنظرتون بگيرم يا نه؟
مگه ورزشکاری؟ 5700 مال موزیکه ...من دارم سرعتشم محشره اگر میخای با گوشیت فوتبال بازی کنی برو 5500 بگیر ... لامصب ضد ضربس
با عرض تبریک به آقای نخل به اهواز خوش اومدی...
دوست عزیز سلام اگه 5500 پیدا کردی بگیر. اگه نگیری از دست دادی.نقل قول:
بازی موبایل با فرمت جاوا بروس لی کاملا اکشن و بزن بزن با مراحل مختلف بسیار سرگرم کننده و مبارزات مختلف با گرافیک بسیار بالا این بازی جدید موبایل رو جایی پیدا نمیکنید حتما از میهن دانلود دریافت نمیکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بازی جاوا بروس لی با حجم 208 کیلو بایت[html] http://www.mil4d.com/-------------/javagame/Brucelee[-------------.com].zip [/html]
رو 5500 هم جواب داده.خودم امتحانش کردم.
این گوشی واقعا همه چیز تمومه.من که واقعا راضیم.سلطانه!نقل قول:
تازه مگه میخوای با موزیک چه کار کنی که این گوشی نتونه. تو هیچی کم نداره نه تو قدرت اسپیکر(با اینکه ضد آبه!)، نه هد فون نه...
تازه یه سری خصوصیات منحصر بفرد داره که هیچ گوشیه دیگه ای نداره و حتما با خوندن این تاپیک متوجهشون شدی.
گرچه فکر نکنم حداقل تا ماه دیگه گیرش بیاری چون یکی از رفیقام در به در دنبالشه ولی نیست!
دوستان داداشم یدونه 5500 داره که براش یه مشکلی پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید
حافظه گوشی پر شده و هنگ میکنه هر چی که تو گوشی بوده رو پاک کرده ولی بازم حافظه پره
وقتی که با کامپیوتر حافظه گوشی رو دیدیم یه فایلی وجود داره که داخلش پره از فایلهایی با پسوند amr که تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه در ضمن حجم فایل 7 و خورده ای مگابایته
حالا نمیدونیم چیکار کنیم البته با اون کد# 7370#* ریستش کردیم که بازم تاثیری نداشت
ایا کدی هست که ریست کامل کنه یا هر کار دیگه ای که گوشی درست بشه
در ضمن داداشم حدود 2 ساله که این گوشی رو داره و واقعا ازش راضیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی تو کامپیوتر اون درایو رو فرمت کردی بازم پاک نشد؟!نقل قول:
راستش با کامپیوتر که درایو گوشیرو فرمت نکردم.اخه اینا تو درایو c گوشیهنقل قول:
چجوری فرمت کنم حافظه خود گوشیو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بیلچه نیست کمک کنه؟ اگه بتونه گوشی رو آپدیت کنه خوب میشه تازه با یه تیر 2نشون میزنه!
آهان فکر کردم تو مموری کارته.نقل قول:
والا نمی دونم فکر میکردم با اون کده فون مموری هم فرمت میشه.
ولی قطعا با آپدیت درست میشه، چون مطمئنم اون گوشیتم فرمت میکنه. به قول دوستمون یه تیر دو نشونه.
سلام. چرا هیشکی نمیاد؟
نمیدونم گوشیم چش شده! الان دو روزه آنتنش نمیاد. سیمکارتم عوض کردم فرقی نکرد! کسی میدونه چه باید کرد؟
سلامنقل قول:
مال منم یه بار اینجوری شده بود خاموش روشن کردم درست شد.
انتن نداشت وقتی هم که میخواستی شماره بگیری میگفت شبکه رو پیدا نمیکنه انگار که یه ایراد از شبکه بگیره.
سلام به همه برو بچه های عزیز
بچه ها نظرتون چیه اگه گوشیم رو بفروشم و یه دونه m600 سونی اریکسون بخرم ؟ فقط بی زحمت بدون تعصب بگید .
دوست عزیز به نظر من این گوشی از همه نظر اگه به 5700 سر نباشه کمتر هم نیست به جز یه مورد که به نظر من بزرگترین مشکل این گوشیه اونم صفحه نمایش این گوشیه که چند عیب بزرگ داره : 1- صفحه نمایش با رزولوشن 208در208 پیکسل که باعث میشه خیلی از بازی ها به صورت فول اسکرین اجرا نشه 2- صفحه نمایش کوچک 3- صفحه نمایش 256 هزار رنگ . حالا باز هر جور خودت میدونی اگه میتونی با این صفحه نمایش کنار بیای برو یه 5500 بگیر و خیالت راحت باشهنقل قول:
سلام به همگی
بابا کجایین!!!؟؟ تاپیکمون رفته صفحه 3 واقعاً بده
البته چون این گوشی توپیه بچه ها کمتر دچار مشکل میشن و میان اینجا.
آقا راستی چه جوری میشه قاب 5500 باز کرد!!؟؟
سلام به همگی
من می خوام یه 5500 بگیرم آخه ورزشکارم دیگه:31:
خواستم بدونم به جز معایبی که صفحه نمایشش داره مثل کوچیک بودن یا کیفیت نسبتا پایین و ... عیب خاص دیگه ای نداره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
راستی دو سوال دیگه
در باطری که پشتش به خاطر ضد آب بودن با پیچ می بنده توی مسافرت یا خیابون اگه هنگ کنه و مجبور بشیم باطری رو در بیاریم کار رو مشکل میکنه یا نه ؟
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
ببخشید تاپیک رو شلوغ کردم
به نظر شما کدوم رنگ قشنگ تره ؟
اصلا فرقی بین رنگ های مختلف این گوشی هست یا نه ؟
سلام به شما
باید بگم که این گوشی بهترین گوشی دنیاست ولی خوب هیچ کس و هیچ چیزی خوب مطلق نیست.
حتماً از خوبیاش میدونی ولی خوب درسته صفحه نمایشش کوچیکه البته اگه می خوای باهاش فیلم و سریال ببینی بهتره بری تلویزون بگیری. تنها عیبی که میشه گفت داره اینه که بعد از مدتی صفحه کلیدش ور میاد البته اگه با گارانتی بگیری این مشکلی نیست چون واست درستش میکنن.
در مورد جای باطری و اون پیچشم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد البته نیازی به در اوردن باطری پیدا نمی کنی چون اصلاً هنگ نمی کنه.
اون پلاستیک تهشم نه، شل نمیشه خاطرت جمع.
من خودم رنگ قرمزش و ندیدم ولی میگن دنگ قرمزش موزیکاله!!!
البته اگه بری صفحات قبل و بخونی اونجا در مورد موزیکال بودن گوشی نوشته شده ولی اونایی که رم 512 موزیکال هستن!!؟؟
دوست من سلام.نقل قول:
اگه از این گوشی پیدا کردی آدرس طرف رو بده بزار منم برم برا دوستام بگیرم ..آخه 3 تا از دوستام میخوان ولی پیدا نمیکنم.
در مورد سوالاتت هم که تو پست قبلی به همشون جواب داده شده بود.
راستی من ادم مشکل پسندیم ولی از 5500 راضی راضیم.واقعا حرف نداره.
اینکه صفحه کلیدش ور میاد رو متوجه نشدم!!! یعنی چی ؟نقل قول:
این گوشی راحت توی شهر ما پیدی میشه ولی فکر نکنم ادرس دادن به شما فایده داشته باشه چون ما خوزستان هستیمنقل قول:
توی بررسی تخصصی جی اس ام زده که تنها عیب این گوشی شارژ کم اون هست و زود شارژش خالی میشه
گوشی شما هم اینجوره ؟ اصلا وضعیت شارژ گوشی شما چه طوره ؟
ببخشید اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
آخه آخر سال قبل از عید باید یه گوشی بگیرم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
منظور از اینکه صفحه کلیدش ور میاد اینه که به خاطر ضد آب بودن این گوشی صفحه کلیدش از پلاستیک یه دسته ، این پلاستیک بعد از مدتی بلند میشه و باد میکنه که اگه گارانتی دارش و بگیری واست عوضش می کنن البته گارانتی اصل!! ولی اگه نتونستی با گارانتیش و پیدا کنی قاب اصلیش و بگیری دیگه واست این مشکل پیش نمیاد. ولی این مشکل در برابر همه تواناییاش هیچه و می ارزه با وجود این مشکل بگیریش.
در مورد باطریشم که واسه من این مشکل پیش نیومده ابته بستگی به کاربرد از گوشی داره اگه زیاد ازش استفاده کنی مدام مکالمه داشته باشی و صحبت کنی طبیعتاً هر باطری باشه زود خالی میشه اگه نه یه استفاده معمولی داشته باشی نه من که ازش راضیم 2 ، 3 روزی یه بار باید شارژش کرد.
من گوشیم آنتنش میره و شبکه رو نمیشناسه چیکارش کنم تا حالا چند بار اینطوری شده! چیکارشکنم؟ خاموش و روشن هم میکنم خوب نمیشه.