پدر سوخته ببين تو عكس چه جوري خوشگل به نظر مي رسه چه قدر با حاله آدم مي خواد آب نبات ليسيش كنه بكنو تو دهنش ولي تو دستت كه مي گيري يه ذره بد به نظر مياد.نقل قول:
گرچه الان مي ريزن رو سرم اين مردم ولي ايرادي نيست نظرمو مي گم
Printable View
پدر سوخته ببين تو عكس چه جوري خوشگل به نظر مي رسه چه قدر با حاله آدم مي خواد آب نبات ليسيش كنه بكنو تو دهنش ولي تو دستت كه مي گيري يه ذره بد به نظر مياد.نقل قول:
گرچه الان مي ريزن رو سرم اين مردم ولي ايرادي نيست نظرمو مي گم
امروز (سه شنبه 28 فروردين) رفته بودم علائدين
به شدت كم شده اين گوشي تو بازار و قيمتش شده اندازه پول خون ِ فروشندهها !!!
قيمت معموليش 540 تا 550
قيمت موزيك اديشن 605 تا 620
البته پيش يه فروشندة آشنا رفتم
گفت تا چند روز ديگه يه بار ان 73 ميرسه بازار و قيمت مياد پايين !
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من یه موزیک ادیشن دارم میخوام بفروشمش.
نیاز مبرم به پول دارم.
590 گرفتمش.اسفند ماه 85
در کل 19 ساعت مکالمه داشتم
من مکالمم بالاست .
حالا میخوام بفروشم چون بد جوری پول لازم دارم.چه پیشنهادی میدید؟
کجا ببرم بفروشم تا زیاد ضرر نکنم.
منتظز جوابم.تو رو خدا دارم بد بخت میشم.کمکم کنید
حیفه بخوای بفروشیش :41: ولی اول تو رفقا و فامیل بگرد شاید کسی خریدش چون میتونی با قیمت معقول تری بفروشی وگرنه ببر چند جا نشون بده و قیمت بگیر هرکدوم بیشتر دادن بفروش به اوننقل قول:
تو فامیل کسی پول نداره بخره
بیرون هم نشون دادم دور بره 480 میگن ولی 110 نمیخوام ضرر کنم
حداقل میخوام ضرر هم کردم بیشتر از 90 تومن نکنم
یعنی کمتر از 500 دلم نمیاد.
بازم ببر جاهای دیگه هم نشون بده اگه گوشیت نو مونده باشه فکر کنم 500 هم ببرنش
من الان شهرستانم
دانشجوام فک میکنی تو علائدین چند بخرن؟
میخوام یه روز وقت بذارم بیام علائدین بفروشم و برگردم
همون روز میتونم بفروشم؟ نقد؟
جوابببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب بببببببببببببببببب
عزیزان یه سوال: بعضی وقتها که می خوام به کسی زنگ بزنم نمی تونم.یعنی فرض کن می رم شماره طرف رو وارد می کنم و دگمه سبزه یا voicecall رو می زنم یا هر جور دیگه بخوام زنگ بزنم نمی تونم.انگار نه انگار که دگمه ای زده باشم یا اینکه می ره روی desktop.
این موقع ها خاموش روشن می کنم گوشی درست می شه.می شه یکی بگه چی کار باید بکنم و گوشیم چشه !!
چرا که نه ، راستی وضعیت گوشیتون در چه حاله ؟! خط و خشک نداره ؟! مشکل هنگ ؟! رجیستر اصله ....؟نقل قول:
سلام بر همه دوستان.
من هنوز نفهمیدم چه گوشیء بگیرم.
N73me OR P990i OR IMATE
آخه میخوام با گوشیم برنامه نویسی کنم, و همینطور میخوام مثل 73 یک موزیک پلیر توپ باشه.
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:19: :41:
خواهشان به دادم برسید.
ببين عزيزمنقل قول:
من يه بار يه گوشي 6270 رو كه فقط 2 تا زنگ باهاش زده بودم اون هم براي تست وقتي خواستم بفروشمش و مثل شما احتياج به پول داشتم 20% كم كردن تازه با كلي منت اگر واقعن پول احتياج داري 490-500 خيلي خوب ازت ميخرن
:46:
بفروشش
خودتو گذاشتي سره كار يا مارونقل قول:
آقا جان نميشه الكي هم وقته خودتو نگير
اين چيزايي كه شما مي خواي با هم نميشه تلاش الكي هم نكن
اگر برنامه نويسي برات مهمه يك Imate بگير با يك mp3 player
باوركن نميشه
:42:
گوشی دوستم ناگهان دوربینش از کار افتاد یعنی وقتی میریم تو کمرای فیلم برداری این پیغام میاد: hardware failure :restart camera و از اونجایی که گوشی خودم یه ماه پیش همینجری شده بود و با فرمت مموری کارت مشکلم حل شده بود, مموریشو فرمت کردم ولی دوربینش فقط به مدت یه روز خوب شد و دوباره همونجوری شد و همون پیغام رو داد. حالا شما بگید چه کنم بهتره؟
یه بار گوشیتو مستر ریست کن ببین چی میشه
دوست عزیز از من می شنوی p990 بخر چون هم مدیا پلیرض بهتره هم اون که 2مگا دوربینش واقعا در حد 2مگا هست دیگه از نظر برنامه و سیستم عامل که همه میدونن و قبول دارن آخرشه ولی صداش زیاد نیستنقل قول:
سلام
میگما مثه ام پی تری پلیرها ک علاوه بربرنامه خود موبایل برای موبایل وجود داره،برنامه رادیو هم هست که روی گوشی نصب کنیم؟
برای گوشیهایی که قابلیت رادیو دارن البته
ممنون
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممك تو رو خدا كمك كنيد بعد از عمري n73 گرفتم حالا مشكل داره برنامه مخصوص سيميبين خودشو (مطمئنم مال خودشه 100%) روش نصب نميشه بردم گارانتيش ورژنش عوض كردن رم رم فلش كردن ولي بازم نصب نميشه كمك كنيد يا حداقل بگيد كجاي گوشييييييييم خرابه:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
نگران نباش مشکل خاصی نیست برا منم پیش اومدهنقل قول:
مثلا بعضی برنامه ها بوده که با فرمت sis نصب نشده ولی با فرمت sisx نصب شده
برنامه هایی که شما خواستی نصب کنی با چه فرمتی بوده؟
اون پیغامی هم که گوشی بعد از نصب نشدن برنامه بهت میده اینجا بنویس
سلام فري جون ببين كارت دارم. مي خوام بدونم كه سرعت ان73 در برابر ان70 چه قدر توفير داره مثلا مي توني بگي چند درصد بيشتر از اونه؟؟ والا ان70 خيلي خيلي سرعتش پايينه
بچه ها کسی میدونه n73 هایی که الان تو بازار ایران می فروشن با چه فرم ویری ارائه می شن ؟
چون می خوام بگیرم و اینترنت پر سرعتم ندارم ، گارانتی دارها فکر کنم که ورژنشون بالاتر باشه .
درست فکر میکنم یا نه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. :20:
فکر کنم الان دیگه بیشترشون ورژن 3 به بالا باشننقل قول:
من اواخر بهمن خریدم و گارانتیشم اصل نبود ولی فریمورش 3 به بالا بود.
ممنون بچه ها . :20:
یه سوال:توی گوشی های N73 تعداد کل sms هایی که تا حالا فرستادی و کل smsهایی که تا حالا گرفتی رو نشون نمی ده یا حداقل من پیدا نکردم.
روشی یا برنامه ای نیست که بشه چنین امکانی رو روی گوشی گذاشت.
با سلام خدمت همه ي دوستان
من يك كوشي n73 حدودا 2 هفته پيش از خارج آوردم و سيم كارت915 روش گذاشتم كار كرد
چند روزي ازش استفاده ميكردم تا اينكه ديشب تصميم گرفتم بفروشمش يارو فروشنده ازم خريد و مقداريشو گرو نگه داشت تا گوشي رو تست كنه فرداش كه رفتم گفت گوشيت رجيستر نشده و من نميخرم امتحان كردم ديدم ارور ميده..........حالا سوالم اينه كه امكان داره اون يارو يك فيلمي سر گوشيم در آورده باشه مثلا سريالشو با گوشي ديگه عوض كنه يا هر كار ديگه
لطفا زودتر پاسخ بدين چون فوريتيه
ممنون..............
گوشی n73 رو نمیشه سریال چنج کرد... میشه ؟
قیمت n۷۳ رو کسی امار داره؟
قیمت n۷۳ رو کسی امار داره؟
والا تا جايي كه ما شنيديم نمي شه نوكيا ها رو چنچ كرد ولي هر چي بگي از اين بشر شيره خام مكيده بر مياد
با سلام به همهی N73 دارها.
چه اونائی که معمولیشو دارن و چه اونائی که موزیک ادیشنشو.
1 سوال یا بهتر بگم مشورت میخواستم باهاتون بکنم اونم اینکه:
4-5 ماهیه که این N73 بد جوری وسوسم داره میکنه ولی قیمتش و نوسان قیمتش خیلی زیاده.
حالا یه بنده خدائی پیدا شده که تا اواسطه اردیبهشت موزیک ادیشنشو با رجیستر اما بدون گارانتی میده 450.
بنظرتون می ارزه بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنید چقدر طول بکشه که قیمت موزیک ادیشنش تو بازار به این حد برسه؟
من که فکر نمیکنم زودتر از 5-6ماه دیگه بشه.در عین حال که میخوام یه گوشیه عالی (n73) بگیرم ، میخوام از نظر مالیم زیاد ضرر ندم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.خیلی برام مهمه.
به نظرم داره خوب بهت میده با این قیمت اگه رجیستر باشه و شماره سریالشم چک کنینقل قول:
منم فکر نمیکنم تا 4 یا 5 ماه دیگه هم به این قیمت برسه
درکل ان73 گوشی عالی هستش از تمامی جهات:10:
سلام دوستان اقا منم امروز خريدم .خيلي گوشيه خريه خصوصا دوربينش.با اومدن N73 ,سوني بايد بره بوق بزنه
به نظر من هم خوب داره بهت ميگه (اگه ريجستر باشه) فكر هم نكنم تا 4 5 ماه ديگه قيمتش بياد پايين تازه اگه اين توري پيش بره كه ديگه به اين زودي ها پايين نميادنقل قول:
راستي بچه ها اگه كسي خواست sms مجاني بفرسته آدرس ميلش رو بزاره تا واسش دعوت نامه بفرستم :10:
من میخوام اینم آدرس میلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم میخوام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندتا سوال در باره ان73 :
من sms pic رو از تو کامپیوتر ریختم تو مموریه گوشی بعد اینا رفتن تو قسمت گالریه عکس .چطوری با sms اینارو بفرستم؟ فرمتشون هم ota هست. کجا باید کپی کنم؟
2. نمیشه کاری کرد که موقع فیلم برداری این فلاشش خاموش دشه؟ نورش که قوی نیست . کلآ ضایست
از کجا مي تونم يک گوشي N73 Music Edition با گارانتي معتبر (اتصالات يا . . .) بخرم. لطفاً آدرس جايي رو بدين که 100% داشته باشن. تمام نمايندگي هاي اتصالات که آدرسشون توي سايت اتصالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده تماس گرفتم. هيچکدوم نداشتن. چيکار کنم؟
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.
سلام اقا منم امشب رفتم گوشیمو موزیک ادیشن کردم. N73 معمولی بود موزیک ادیشن کردم. توی خیابون ولی عصر پاساژ ایرانیان. چند وقت پیش دبده بودم مغازشو رفتم پرسیدم اون موقع میگفت 20 تومن میگیره ولی امشب که رفتم گفت 15 تومن. تغییراتی هم که تا حالا من فهمیدم :
1- کلید Multimedia ( بالای کلید C ) تبدیل به پلیر گوشی میشه. یعنی با زدن این کلید پلیر گوشی فعال میشه.
2-کلا منوی موزیک پلیرش عوض میشه و کاملا منوی جدید با امکانات زیاد بهتون میده
3-در قسمت option پلیرش یک گزینه به اسم Audio Setting اضافه شده که شامل Stereo widenin و Loudness هستش که به نظر من واقعا صدا رو شفاف و استریو میکنه
4- باز هم در قسمت پلیرش گزینه Start Visualisation اضافه شده که وقتی اهنگ پخش میشه مثل Winamp اکولایزرش بالا و پایین میشه.
5- تم اصلی Music Edition که رنگ سبز داره به تمهای گوشی اضافه میشه.
در کل خود صاحب مغازه میگفت تا الان هر کسی که گوشیشو تبدیل به موزیک ادیشن کرده راضی بوده چه N73 و چه N70. برای خودشو هم موزیک ادیشن کرده بود. حالا هر کسی ادرس دقیق خواست پیغام بفرسته که من ادرسشو بهش بدم. راستی یادم رفت بگم که گفت تا یک سال گارانتیش میکنه که هیچ اتفاقی براش نمی افته.