بهتره تو اينجا مطرح كني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تو اينجا مطرح كني :
محمد جانچطور می شه این ماشین ها مثلا 206 یا 405 رو تو بازی اجراش کرد لطفا جواب بده من همه رو دانلود کردم ولی هیچ کدومش رو نمی تونم اجرا کنم کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک/!
نقل قول:
شما میتونید با استفاده از این برنامه img tools ماشین ها رو وارد بازی کنی
لینگ دانلود
اگر هم نشد این برنامه رو دانلود کنین همون فقط لینگش فرق میکنه و بهتره
موفق باشی دوست عزیز اگر مشکلی داشتی بنویس bay :20: :40:
بچه ها یه چیزی.
من اینقدر مود و ماشین ریختم.
Gta من هر دوساعت هنگ میکنه!
کل شهر عوض شده!
salam azizan agha yahya link amozeshton kharabe mamnon misham age dorost koned
لطفا" برنامه ساختن جی تی آی تهران رو اپدیت کنید چون دانلود نمیشه خواهش میکنم............. خیلی ممنون میشم اگر اطلاع بدید
اگه امکان داشته باشه لینک مستقیمش رو بدین چون نتونستم دانلود کنم فقط خواهشا آموزش هم بدین البته عذر می خوام ها!نقل قول:
بابا یکی به سوالات ما جواب بده دیگه مردیم
من تو رقص ماشین گیر کردم.ترفند یا رمزی داره که امتیاز ها بالا بره؟
یه ترینر دارم که +113 هست.به انگلیسی چی میشه؟
اينم map editor
لينك سالمه خودم امتحان كردم
لینک خرابه!نقل قول:
خیلی عجیبه من صبح امتحان کرد کار میکردنقل قول:
اینم لینک جدید همین الان تست کرد کار میکرد
MAP EDITOR
اینا که کار میکنه :20:نقل قول:
لينك دانلود آموزش اول :
لينك آموزش دوم:
پسورد :
P30WORLD.COM
یا
P30ON.COM
انگار یه مدته که کسی از گروه اینجا سر نمیزنه
فردا با مود های جدید و ماشین میام
شما اینا رو خودت دیدی اسم ها فارسی بود :18: پس چرا هر کاری کردم برای من نشدنقل قول:
آقا yahay اين map editor دانلود شد تو هم رفت ولي وقتي ميخوام اجرا كنم يك صفحه باز ميشه كه دو تا پيغام ميده كه اولي ميگه يه نام بنويس و دومي ميگه مسر نصب رو انتخاب كن تو اولي موندم كمك كنيد.
سلام یه سوال داشتم!!! دوربینی که هست همه جا رو سبز نشون می ده به چه دردی می خوره یه سوال دیگه هم دارم چطور ماشینها رو تو بازی اجرا کنم مثلا 405 رو گرتم ولی نمی تونم اجرا کنم کمکم کنین!
شما دو فایل دارین:نقل قول:
سلام یه سوال داشتم!!! دوربینی که هست همه جا رو سبز نشون می ده به چه دردی می خوره یه سوال دیگه هم دارم چطور ماشینها رو تو بازی اجرا کنم مثلا 405 رو گرتم ولی نمی تونم اجرا کنم کمکم کنین!
تکسچر: TXD
بدنه: DDF
هرکدوم در فایل gta3.img هستن که شما باید توسط برنامه ی IMG editor که صفحه ی اول هست باز کنی و توسط همون Raplace کنی.
بابا همه ي لينك ها خرابه !!!!!!!!!
من يه برنامه ميخام كه ماشين و اسلحه هاي جديد رو اضافه كنه + مپ اديتور
این که خیلی اسونه توی اولی هر اسمی خواستی بزار تو دومی هم میسر بازی رو بدهنقل قول:
اون دوربین دید در شبه و با اون میتونی تو شبها ببینی وقتی که هوا تاریک میشهنقل قول:
شما به برنامه ی IMGTOOL2 نیاز دارید بعد از دانلود این برنامه را اجرا کنید و کلید F2 را بزنید حالا اسم یکی از دو تا فایلی رو کهدانلود کردی رو بنویس اینجا تا پیداش کنه و بعد پاکش کن وبرای اون یکی فایل هم همین کار رو انجام بده بعد کلیدهای CTRL=A رو بزن و دو تا فایل رو یکی یکی اضافه کن
از این اترینر هم میتونی برای آوردن ماشین استفاده کنی
تراینر 113 تایی
کدوم خرابه بگو تا تست کنیم اگه خراب بود جدیدش رو بزاریمنقل قول:
برنامه برای اضافه کردم ماشین و اسلحه توی اولین پست اومده خودم همین الان امتحان کردم کار هم میکنه
مپ ادیتور هم که سالمه
yahyaجان سلام بابا بازم خرابه not fund مي ياد در ضمن نرم افزار اضافه كرىن ماشين همرا ه اموزش مي خواستم مرسي
کدوم خرابه ؟نقل قول:
آموزش ها فعلا UPDAT خرابه حالا بعدا آپلود میکنم
ولی نرم افزار اضافه کردن اشین لینکش درسته
با سلام
اینم لینک جدید آموزش ها
1:
2:
سلام ببخشین اینقده سوال می پرسم یه سوال دارم که من پیکان و پژو پارس رو گرفتم جایگزینش هم کردم ولی اصلا تو شهر پیدا نمی شه لطفا کمکم کنین
1- بگرد تا پیدا کنی
2- از ترینر زیر استفاده کن»:
آقا Yahay ببخشيد من تو جي تي اي يه مرحله گير كردم اونم اينه كه تو فرودگاه مخروبه بيرون از شهر كه ميرم تو مرحلش يه هواپيما مسافر بري با دو تا ماشين سياه مييان تا جعبه بدزدن اما من با يك موتور بايد وارد هواپيما بشم و اونو منفجر كنم ولي هركاري ميكنم موتور نميرسونه به هواپيما لطفا" كمك كنيد خواهش مي كنم . در ضمن اون ساخت جي تي اي تهران در اولي اسم دلخواه زدم نشد .
آقا یحیی این لینک آموزش چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقا یون لطفا یه بازیکن خوش تیپ سفید پوست بزارین تو اینجا اینهمه ماشین ریختیم تو بازی اما یه آدم درست حسابی خوشتیپ بازیکن ما نیست در ضمن یکم لباس هم اگه بشه بزارین ممنونم!:11:
والله این مرحله رو باید 10 باری بری تا رد بشه برای من که این جوری رد شدنقل قول:
اگه دیدی نشد از نرم افزار HANDLING EDITOR استفاده کن و سرعت و شتاب موتور رو بالا ببر این طوری اولین بار رد میشه :31:
برای مپ ادتور من که هر چی مینویسم قبول میکنه حالا شما یه بار دیگه امتحان کن اگه نشد یه عکسی چیزی از این اخطار بزار ببینم چیه
همون آموزش های قدیمی بود فقط UPDAPE از کار افتاده بود منم مجبور شدم برم یه جای دیگه آپلود کنمنقل قول:
راستی یه منبع آموزشی زدمودلر هست که دارم ترجمه میکنم 9 قسمته البته کامل نیست کلا این جور نرم افزار ها یه جورن مثل تریدیمکس یه خورده آموزشش سخته
چرا خودت لباس نمیسازی فکر نکنم دیگه اینجا چیزی بزارن چون همه داریم رو بازی کار میکنمنقل قول:
چطور؟:18::18:نقل قول:
آموزش دوم در مورد همینه دانلود کن بخون بساز حال کن :31:نقل قول:
اینم لینکش:
تو این لینک روی چه گزینه ای بزنم برای دانلود
این هم یه m16 با حال
دانلود
این هم یه بازوکای با حال
دانلود
سلام ببخشین من یه عالمه برا بازی مد و ماشین ریختم حالا بازی رو که باز می کنم یکم راه می رم و شلیک می کنم بازی گیر می کنه و مجبورم کامپیوتر رو ریست کنم مشکل از چی؟:41:
يه سوال ايا نرم افزاري هست كه براي اضافه كردن ماشينها به بازي تنظيمات اونارو(همونCarmodوCarcoleو...)رو كه تاي فايل readmeماشيني كه دانلود كدرديم هست رو بهش بديم و خودش خودكار اونارو توي فايلهاي بازي جايگزين كنه؟؟؟؟
بله اسمش GGMM هستنقل قول:
تو مقاله ی اول آموزشش هست
لینک دانلود :