دوره ی تافل چقدر طول می کشهنقل قول:
من اصفهانم
شرکت معتبر و کاردرست سراغ دارید معرفی کنید توی اصفهان؟
کوثر چطوره؟
Printable View
دوره ی تافل چقدر طول می کشهنقل قول:
من اصفهانم
شرکت معتبر و کاردرست سراغ دارید معرفی کنید توی اصفهان؟
کوثر چطوره؟
قبل از هر چیز پایه زبان شما باید خیلی خوب باشه وگرنه کلاس های تافل رفتن بی فایده هستنقل قول:
اگر پایه زبان خوبی دارید به دلیل اینکه تافل دادن به مهارت و تکنیک های خاصی نیاز داره، کلاس رفتن میتونه براتون خیلی مفید باشه
کلاس رو من جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان رو پیشنهاد می کنم ، تافل آزمایشی هم برگزار می کنند با هزینه ۶۰ تومن.
یکسری تافل های قبلی هم هست که دوستان چینی لطف کردند و به صورت نرم افزار در آوردند و به TPO معروف هست و میتونید دانلود کنید
این TPO ها رو اگر زیاد تمرین کرده باشید امتحان کاملا دستتون میاد و امتحان خوبی خواهید داشت
مثلا برای قسمت speaking یه هدست بگیرید و در خانه خودتون با TPO تمرین کنید
البته من کلاس رفتن رو هم کاملا توصیه می کنم
آدرسش کجاست؟نقل قول:
مطمئنید باید بریم سایت ets ؟ من شنیده بودم که از وقتی تحــر.یم ها بیشتر شده بود، سایت ets دیگه چندسالی هست به ایـرانیا خدمات نمیده، و مشکلات پرداخت آنلایـن ارـزی هم که داشتیم.نقل قول:
ولی مثل اینکه به جاش چندسالی هست که سنجـش به عنوان نمـاینده توی ایـران فعالیت میکنه و آزمون رو برگزار میکنه. الان هم رفتم سایتشون ولی ثبت نام فعالی وجود نداشت.
36700200 تلفننقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز ets باایران هیچ مشکلی نداره فقط برای پرداخت ، اگر کارت بین المللی ندارید باید از طریق سایت هایی مثل سهند پرداخت یا تهران پیمنت اقدام کنید.
مطالبی که تا الان گفتم مربوط به تافل اینترنتی یا ibt هست که الان بیشتر مقبول هست در مورد تافل کاغذی شاید باید از طریق سنجش اقدام کنید ولی تافل اینترنتی، فقط از طریق خود سایت ets باید اقدام بشه.
رفتم جهاد دانشگاهی تعیین سطح کردن شدم سطح 3
حالا من این دوره رو برم بعد باید چیکار کنم؟کجا امتحان بدم؟
بعد از جهاد یه سرم رفتم کوثر اونجا گفتن که اصلا چه نوع تافلی می خوای امتحان بدی و باید از طرف دانشگاه نامه داشته باشی و این حرفا!
شما بیسواد هم که باشید میتونید ثبت نام کنید و امتحان بدهید ، تافل ربطی به تحصیلات شما نداردنقل قول:
گفتم که الان همه تافل اینترنتی یا ibt می دهند.
شما یه سر به ets بزنید و یه اکانت اونجا بسازید همه چیز رو متوجه می شوید.
یه قسمت داره به اسم register for a test اون رو جلو برید و ایران رو انتخاب کنید و شهر مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا تاریخ های باز نمایش داده بشوند.
فقط اسمتون رو از روی پاسپورت و کامل با پسوند و پیشوند بزنید چون بعدا درست کردنش سخته
پرداخت رو هم که توضیح دادم
روز امتحان هم با یه کارت ملی و خوراکی به سر جلسه بروید :-)
من هر چه قدر سوال در مورد زبان میپرس کسی جواب نمیده امیدوارم اینجا کسی راهنمایی کنه
برای اینکه در ازمون هایی مثل تافل ایلتس و بتونیم بالاترین حد از واژگان close test درک مطلب و ... به دست بیاریم باید سطح واژگان وسیعی داشته باشیم کتابهای 504 و 1100 واژه
لطفا بقیه منابع را هم معرفی کنید چه کتابهایی برای لغات تافل مناسب هست ؟ لطفا برای سطح upper intermediate تا رسیدن به بالاترین سطح کتاب لغت و درک مطلب معرفی کنید
با سلام
من کارمندم و عصرها قت برای خوندن زبان دارم
زبان در حد لغات 504 بلدم و سطح زبانم در تعیین سطح upper intermediate
به نظرتون بیشتر برای ارتقای کاری و تسلط زبان ک بعد مدرکش بیشتر بدرد کارم بخوره تافل بهتره یا آیلتس ؟؟
سال اعتبار کدومیک بیشتره ؟
و یه سوال دیگه کتاب انگلیش ریزالت کتاب کامل تری هست یا آمریکن فایل ؟
ممنون
وقت بخیر دوستان
چند روز پیش در کلاس ایلتس ثبت نام کردم میخواستم بدونم چه نکاتی رو باید بیشتر دقت کنم تا مطالب رو بهتر یاد بگیریم یا هر تجربه دیگه ای که بتونه بهم کمک کنه
تعیین سطح ندادم گفتم از صفر میخواهم شروع کنم چون زبانم در حد ضعیف هست
دانشگاه رفته ام( سه سال قبل تمام شد ) و برای اولین بار در کلاس های زبان شرکت میکنم
حافظه تصویری بسیار قوی دارم ( شاید در راهنمایی کمکی بکنه )
کلاس رفتن خوبه اما 90% پیشرفت به صورت خودآموزه توی یادگیری. انگلیسی لغات خیلی زیادی داره سعی کن هر روز جند لغت یاد بگیری و یادداشت کنی. با زیاد گوش دادن و زیاد خوندن تقریبا تمام مهارت ها تقویت میشه حتی speaking!نقل قول:
در سطح پایه کتاب داستان های level پایین تر و دیدن انیمیشن با زیرنویس انگلیسی خیلی کمک کنندست.
ممنون:n02:نقل قول:
بله دقیقا درسته
البته من سطح زبان پایینی داشتم و رفتن کلاس باعث شد هدفمند و پیوسته زبان رو دنبال کنم
خیلی ها دوست دارند زبان یاد بگیرند اما نمیدونند از کجا شروع کنند یا چطور کار رو ادامه بدهند کلاس باعث هدفمندی میشه
گاهی افراد به کانون میرن و چون سرعت اموزش پایین هست ( انتقال اطلاعات ) عدم پیشرفت چشم گیر باعث میشه کانون رو ترک کنند ( کلاس های ایلتس از این بابت عالی هستن مطالب حجیم و فشرده اما از طرفی فرد باید تمرین زیادی داشته باشه )
این نکته رو هم در این مدت یاد گرفتم که در یادگیری زبان عجله نداشته باش فراگیری نیازمند زمان هست
من تو این 10-12 سال واقعا معلم ماهر تو هیچ موسسه ای ندیدم(به جز 1 مورد) که بتونه نزدیک به یک فرد Native صحبت کنه نه به خاطر سطح کلاس بلکه چون واقعا بلد نبودند! تجربه هم نشون داده کلا موسسات برای سود خودشون هرچی میتونن ترم ها رو کش میدن. وقتی تو یه محیط انگلیسی زبان قرار بگیرید تازه میفهمید هیچی نمیدونید! البته الان به لطف اینترنت خیلی سریع تر میشه زبان یادگرفت.نقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید
برای امتحان IELTS با نمره بالاتر از 7.5 به صورت خودآموز چه کتابهای را معرفعی میکنید؟ هدفم ادامه تحصیل هستش و دقیقا 1 سال وقت کافی دارم. خداییش حال کلاس رفتن رو ندارم . دنبال منابع میگردم خودم بشینم بخونم. ممنون میشم اگه بتونین بطور کامل برام توضیح بدین
بازم ممنون
حتما تافل بدین نه ایلتس
واقعاکسی نیست راهنمایی کنه،من خودم تمام کتابفروشیهای رو گشتم،هرکدومشون یه عالمه کتاب معرفی کردند. بیشترمنوگیج کردننقل قول:
واقعاکسی نیست راهنمایی کنه،من خودم تمام کتابفروشیهای رو گشتم،هرکدومشون یه عالمه کتاب معرفی کردند. بیشترمنوگیج کردننقل قول:
شما برید انجمن applyabroad اونجا افراد با تجربه در این زمینه زیاده. ولی خوب قاعدتا نمیشه 1 سال نشست کتاب های آیلتس رو خوند! اونارو بیشتر برای ماه های آخر کار میکنند. برا لسنینگ اخبار-فیلم-مستند-ویدیو های یوتیوب و خلاصه هر چی در دسترس بود رو کار کنید برا اسپیکینگ ترجیحا کلاس های مخصوص همین کار رو برید یا با اینترنت با یکی دیگه تمرین کنید یا با خودتون. برا رایتینگ و ریدینگ هم مقاله و کتاب انگلیسی از اینترنت گیر بیارید با هر موضوعی و یکی هم باید باشه رایتینگ رو تصحیح کنه. کتاب های official guide و Cambridge 1-10 هم برا نزدیک امتحان. کتاب های لغت مثل 1100 و 504 هم بد نیست(نرم افزار anki رو دانلود کنید) ولی بهتره لغات پرکارد رو خودتون با همین کارهایی که گفتم گیر بیارید تو یه دفتر یادداشت کنید و مرور کنید.نقل قول:
درود،
بچه ها آیلتس و تافل در مواقع معینی از سال برگزار میشن یا همیشه هست؟ از کی باید قبلش ثبت نام کرد؟
ببخشید اگه سوالم ابتداییه. مرسی
بچه ها ... من الان کمی ذوق زده ام و خواستم ذوق ام رو با شما به اشتراک بزارم. شش ماه پیش شانسی با گروهی آشنا شدم که آیلتس کار می کردن. سایتشون رو نمی دونم به فارسی بزنین ایزی آیلتس . جاشون بیخوده. جای خاصی نیستن. یه استاد شیروی هست از دستش ندین. کمی گرونه کلاساش ولی عجیب غریبه. عجیب غریبا! ... علی شیروی.. اخلاق خوبی هم نداره و باید سر کلاس تحملش کنید! هاهاها ... ولی نهایتش میشه کارنامه اورال 8 ای که واسه من کرفت. خودشم همین هشت هشت و نیم داره. موسسات دیگه مثه آفرینش هم خوبن ولی بیشتر بنگاه های اقتصادی شدن. این ایزی آیلتس رو یه تست بکنید.
من یک سوال دارم چند کورس باید کلاس بریم ؟برای گرفتن ielts
با سلام و عرض ادب
ببخشید من چطور میتونم از شما در مورد استاد شیروی راهنمایی بخوام ممنونم
- - - Updated - - -
با سلام و عرض ادب
- - - Updated - - -
با سلام و عرض ادب
با سلامنقل قول:
اصولا نیاز خاصی به کلاس زبان رفتن ندارید. اگر کلا سطح زبان انگلیسی شما 0 هست، میتونید اول دایره لغات خودتون رو قوی کنید و بعد به یادگیری گرامر بپردازید. خوبی این کار این هستش که نیازی به پرداخت هزینه های سنگین کلاس زبان ندارید و برای یاد گیری 4 و یا نهایت 5 مدل مختلف گرامکر نیازی نیست 1 ترم کامل صبر کنید. میتونید در خانه با استفاده از فیلم و یا سریال هایی که جهت همین امر ساخته شده اند استفاده کنید و listening خودتون رو قوی کنید.
همچنین از سایت هایی مثل اینترپالس که جهت رد و بدل کردن زبان بین کاربران هست و یا درکل سایت های به اصطلاح pen-pal میتونن برای writing به شما کمک کنند.
آزمون ielts چیزی بجز تمرین شخصی شما نیست و اینکه چقد همت کنید تا سریعتر پیش برید شرط قبولیه.
البته بنده تجربه و سلیقه شخصی خودم رو باتون در میون گذاشتم.
با تشکر