[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......:rolleye:
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!:biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جایگزین نسبتا کامل ولی کاملا رایگان برای تاپ سونی ......:rolleye:
هه هه ...حالا تاپ سونی باید بره غاز بچرونه !!:biggrin:
نقل قول:
براي همه گوشيهاي اريكسون هستش مثل تاپ سوني ؟؟؟؟؟
اكتيو جان چرا پس فضاي اس ام اس درست نشدش؟؟؟ اشكال كار كجاست؟؟؟ من درست انجام دادم. بايد اون فايل اس ام اس رو پاك كنم جديد جاش بريزيم؟؟؟؟ بعد بخوام از سيستم كپي كنم تو اون جاي مورد نظر چجوريه؟؟؟ من از رو آموزش فار انجام دادم اينجا توضيح داده نشده بود ممنونم اكتيو جوننقل قول:
2
1- اكتيو جان اين فايل rest رو خودمون ميشه درست كنيم يا هستش؟؟؟ براي چه گوشيهايي هستش فقط كارش اينه كه ديگه گوشي كامل فلش نشه؟؟؟؟
2- با gslide فقط بخواهيم پچ اضافه كنيم استفاده ميكنيم؟؟؟؟ غير اون نيازي نيستش؟؟؟
3- اين عكس نگاه كن كلا همش پكيج هستش با پسوند vkp اينارو تو gslide بايد اضافه كنيم به فريم وير ي كه ميخواهيم رو گوشي فلش كنيم ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه زبان من زیاد خوب نیست تا متوجه بشم.نقل قول:
شما تا حالا به چنین موردی بر نخوردید؟
ببینید در مرحله اول فار گوشی منو میشناسه و وقتی روی FS کلیک میکنم گوشی روشن میشه و تو اون صفحه از من میخواد که گوشیو خاموش کنم و Cرو نگه دارم. این کارم میکنم ولی اتفاقی نمیفته.
خیلی دوست دارم تا درایور گوشیمو عوض کنم چون این روزا قاطی کرده.
خواهش می کنم کمکم کنید:sad:
من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .نقل قول:
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++
نقل قول:
قربونت برم كه اين همه زحمت ميكشي و امثال من كه مبتدي هستيم رو كمك ميكني . حالا بگو اين فايل PDF كجاست ؟
از كجا بايد دانلودش كنم ؟
من كه هرچي گشتم نتونستم پيداش كنم
ممنون ازت خوشگل پسر
این سایت هم بدک نیست.:)
1-فایل rest کارش اینه که بعد از اینکه fs گوشی رو دستکاری کردین و کارتون تمام شد کار هایی رو که اون فایل sswنقل قول:
انجام داه رو به حالت اول برمیگردونه و گوشیتون روشن میشه حالا اگه بجای فایل rest فایل main کامل رو هم فلش کنید رو گوشی بازم روشن میشه
2-چرا نیازه باید قبل از اینکه بخواین فریمور تون رو با xs فلش کنید با gslide پردازش کنید
3-گوشیتون چیه؟
اگه w800یا k750 هست با فار هم میشه پچ نصب کرد که خیلی هم راحت تره:biggrin:
گوشیتون brown دیگه ؟؟نقل قول:
خب پس شما همنقل قول:
گوشیتون brown دیگه ؟؟
بله Brown هست .:)نقل قول:
یعنی گوشیتون k750 brown cid49 هست و مراحل کار رو هم درست انجام دادید ولی عمل نکرده
نمیدونم
ولی خوب تا حالا 4 نفر که گوشیشون k750 brown cid49 از همون روش استفاده کردن و کار کرده
مطمئنی روش رو درست رفتی
با سلام من همین یک ساعت پیش گوشی دوستم رو که k750 بود (CID49 , Red) رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده و راحت بود توصیه میکنم همه ار فار استفاده کنند.
تو اون آموزش روش زیاد سختی وجود نداره که. برنامه رو دانلود کردم پلاگینش رو کپی کردم و بعد کانکت.نقل قول:
برای گوشیهای Brown روش دیگه ای وجود نداره . حتی درایور فلاش رو هم نصب کردم.
ولی هر چی مشکل تک وجود داره سر من میاد نمیدونم از چیه. :sad:
آقا بالاخره فهمیدم مشکل از کجا بود.
ایراد از پلاگین Sefp بود که من درست کپی نکرده بودم.
تو آموزش گفته شده که فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49brown قرار بدین و کل فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید، من پوشه فایل اول رو داخل دومی قرار داده بودم که باید محتویات پوشه رو میذاشتم. یعنی محتویات پوشه bin وscripts . بعد باید در مرحله اول که گوشیو میشناسه گزینه k750-49-brown رو میزدم.
الان مشکل من حل شد و از این به بعد میرم تا کارمو شروع کنم. خدا کنه گوشیمو به باد ندم:rolleye:
خوشحالمنقل قول:
مرسی;)
دیدینقل قول:
ممنون که اطلاع دادی
گوشیت به باد نمیره نترس
ممنون بله به باد نرفت و به سادگی هکش کردم.نقل قول:
خیلی ممنونم از زحماتی که می کشی.
در ضمن آیا فونت k800 یا k610 وجود داره که بشه روی k750 نصب کرد؟
سلام یکی به من کمک کنه من گوشیم دیگه روشن نمی شه . باید چه کار کنم. اینم اطلاعات گوشیمه
البته مدل گوشیم k750i است و خواستم فضای اس ام اس رو زیاد کنم ولی دیگه روشن نشد
لطفا به دادم برسید
PORT STATUS: ACTIVE
04:13:16| Baseband ID: 8040
04:13:16| Hardware Platform: db2010 Marita compact
04:13:16| Protocol Version: 3.1
04:13:16| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
04:13:16| This is a PRODUCTION_ID loader
04:13:16| Activating GDFS...
04:13:16| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:W800 GDFS:K750)
04:13:16| ...using IMEI name
04:13:16| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| PHONE INFO
04:13:17| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
04:13:17| DBID: db2010
04:13:17| OTP CID: 49
04:13:17| EROM CID: 49
04:13:17| EROM color: Red
04:13:17|
04:13:17| Phone: W800
04:13:17| Operator: EMEA_4
04:13:17| CDA: CDA102295/7 R2A
04:13:17| Firmware: R1CA021
04:13:17| EROM: n/a
آقا نگفتي اون فايل pdf كجاست ؟
ممنون ميشم كمك كني
سلام اکتیو جان میشه w700 رو بوسیله فار هک کرد ؟؟
ممنوننقل قول:
در مورد تغییر فونت من که چیزی نشنیدم
آموزش رو کامل نخوندیننقل قول:
باید main رو با phone xs فلش کنی
تو تاپیک هک گوشیهای سونی اریکسوننقل قول:
بله میشه از همون ssw k750استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان.
گوشی من K750 CID49 Red با فریمور R1CA021.
میخواستم طبق آموزشی که داده شده گوشی رو هک کنم ولی چند تا از دوستان گفتن که آموزشی که تو امضای Active هستش روی این فریمور جواب نمیده و گوشی روشن نمیشه و باید فلش بشه و گوشی هم که رجیستر دستیه و .....
حالا از دوستان اگه کسی امتحان کده یه جواب قطعی به من بده.آخه این گوشی رو بیشتر بخاطر این جینگولک بازیها گرفتم
اره خوبه فقط مثل اون كامل نيستش فريم ويرهاي همه گوشيها رو نداره ولي اون براي همه رو داشتش اميدوارم مثل تاپ سوني كامل بشه همه استفاده بكنننقل قول:
دستت درد نكنه اكتيو جون ;)نقل قول:
پس فايل rest هر گوشي كياد بلاخره ؟!! اگه rest داشته باشيم بهتره با اين حساب;)
2- يعني اگه بخواهيم با Xs فلش كنيم نيازه؟!! با فار نياز نيستش؟؟؟ آخه Gslide پردازش كه ميكنيم پچ اضافه ميكنيم. مگه خود فريم وير كه فلش ميكنيم كامل نيستش؟؟؟
در مورد k800 هم چيزي به دست آوردي بگو اكتيو جون. در باره نفوذ به گوشي
دستت درد نكنه
ايمان جان من انجام دادم روشن شدش. هيچ مشكلي نداشتش. اگه سريال گوشي شما دستي هم باشه باز انجام ميشه. فقط بايد موقع انجام كار دقت كني ;)نقل قول:
از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك و تاپيك هاي ديگه زحمت ميكشن مثل آقا سياوش كه جاش خاليه و اكتيو جان به ديگران مياموزند سپاسگذاريم. انشاءاله بتونيم هميشه از همديگه بياموزيم
اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چيزايي داشتش ولي اينم فريم وير نداشت سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبتره مثل خود topsony هستش كاملتر بشه عاليه.
دوستان هر كس باز از اين مرجع كامل براي نوكيا مثل Topsony و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كرد اينجا براي دوستان بزاره
نقل قول:
اکتیو جان شما مطمئنی جواب میده ؟ آخه گوشی مال خودم نیست اگه نشه خیلی بد میشه برام! :sad:
نقل قول:
من خودم یه k750 با این مشخصات رو بوسیله فار هک کردم خیلی ساده بود!
[QUOTE=amin2005;886163]من هم همین مشگلی رو که razel داره رو دارم .حتی روی start sfx توی phon xs کلیک کردم اما error داد و کاری نکرد . از دو تا ورژن زیر استفاده کردم اما فایده ای نداشت . اگه میشه راهنماییمون کنید .
phoneXS 2[1].10 Alpha 5
XS++[/QUOTE
نقل قول:
برای من که گوشیم r1cd021 red هستش چی تجویز میکنید ؟
من برنامه ABC Amber Nokia Converter رو دارم و میتونم فرمت اس ام اس هاس گوشی نوکیا رو به هرچی تبدیل کنه ولی چه طوری میشه اونو رو سونی ریخت یعنی فرمت اون برای سونی چی است؟
نقل قول:
ديگه topsony بره جولو بوق بزنه
پدذم درامد تا پيداش كردم:evil:
حالشو ببري:cool:
تشكر يادتون نره:blush:
آموزش تصویری کار با Far Manager برای cid49
تمام مسئولیت این کارها به عهده خودتون هست
برنامه ها و فایل های مورد نیاز:
1-نرم افزار Phone XS برای فلش کردن قسمتی از فریمور روی گوشی
جدید ترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-پلاگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ شده
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
به جاي (( 4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....فقط برای گوشیهای red مورد نیاز است ))
برين به اين لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده از لینکی که بالا دادی باید تو سایتش ثبت نام کنیم ؟ چجوری؟
آخه من زدمش این پیغام رو داد.
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.