صندوق صوتی هم راه افتاد... (ساعت 4 صبح پیام خوش آمدگوییش به من رسید)
Printable View
صندوق صوتی هم راه افتاد... (ساعت 4 صبح پیام خوش آمدگوییش به من رسید)
جداً؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بیشتر توضیح بده.
تو سایتش که هنوز چیزی فعال نیست.
اگه ذخیره شماره تماس گیرنده فعال بشه واقعاً عالی میشه.
آره راه افتاده
ولی برای من هنوز راه نیفتاده
ببخشید نمی خوام تاپیک رو از بحث اصلیش خارج کنم
ولی توروخدا هر کی برنامه نویسی جاوا برای موبایل بلده به من هم یاد بده خیلی دوست دارم یاد بگیرم
ممنون
نقل قول:
مگه برای Voic Mail پیام خوش آمد گویی میفرستن؟ چرا برای ما نیومده؟!!!
برای من هنوز رمز ECare هم نیومده... چرا نمیاد؟
نقل قول:
برای این سوالت یه سرچ بکن، اگر نشد یه تاپیک بزن شاید به نتیجه رسیدی؟
برنامه های سیمبین رو من میدونم با Visual Studio .NET 2005 میشه نوشت... البته باید به یه زبان برنامه نویسی مسلط باشی، جاوا رو نمیدونم
اگر تاپیکت به نتیجه رسید به منم یه پیغام بدی بیام ممنون میشم... پیر شی جوون
سلامنقل قول:
شما یه زنگ بزن به 130 صبح زود که دو ساعت پشت خط نمونی مثلا 6 صبح بعد مشخصات کامل رو میگیرن
و میگن یه اس ام اس خالی به 130 بزن بعدش رمزت که 6 کاراکتر داره برات فورا میاد
تو سایت خودت Voic Mail رو فعال کن
البته واسه من که یه هفته میشه فعالش کردم بعضی وقتها کار نمیکنه چون بطور رسمی فعال نشده.
عزیزم من اصلا حرفات رو قبول ندارمنقل قول:
فعلا که بهترین گوشی سال از نظر باریکی سامسونگ دی 900 شد
و بهترین گوشی نسل سوم و بهترین دوربین هم به کا 800 سونی اریکسون تعلق گرفت
برواینجا تا ببینی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو می دونم.نقل قول:
ولی شما فکر می کنی دوربین گوشی بالاتر از 10 مگاپیکسل هست؟
گوشی باریکتر از 5.9 میلیمتر هست؟
گوشی تاشو باریکتر از 9.6 میلیمتر هست؟
گوشی با ظرفیت بیشتر از 10 گیگ هست؟
من اینا رو گفتم. این چیزا رو سامسونگ خیلی وقته که رکوردش رو داره و چون هنوز هیچ شرکت دیگه ای این کارا رو نکرده، راجع بهش مقایسه ای انجام نمیشه.
البته مقایسه های پارسال هم تابلو مشکل داشت. آخه شما فکر می کنی موتورولا L7 از ایکس820 باریکتره؟؟؟؟!!!
اینو دیگه خودمون توی جمهوری می تونیم ببینیم.
شرمنده که بحث رو منحرف کردیم.
بچه ها بحث بد جوری منحرف شده ها...
حالا سر اپراتورها دعوا نمیکنیم مراقب بحث باشیم خارج نشه...
دوستان عزیز ببینم من میتونم گوشیمو به کامپیوتر وصل کنم و با استفاده از اون Connect بشم؟
چطوری؟
يكي بلد بود به ما هم ياد بده
دست گل جدید مخابرات
مخابرات طی اطاعیه جدیدی از مردم خواست که در روز ول سال از موبایل خیلی کم استفاده کنن
ایهانس به کی بگیم بعذد از 13 سال مخبرات میگه از موبایل استفاده نکینین چون شبکه ظرفیت نداره
بله دیگه فقط قبض صادر می کنند
استفاده از شبکه رو صفر اعلام می کنند
سلام
آقا مثل اينكه دليوري تاليا هم بدون اضافه شدن قيمت راه افتاده
سيم مخابرات رو فروختم 2 تا سيم كارت ايرانسل با تاليا گرفتم
راحت شدم از پول مفت دادن
براي فعال شدن ecare يك اس ام اس خالي به شماره 130 بفرست برايت username و password مي آدنقل قول:
voic mail ايرانسل هنوز راه نيفتاده gprs اون هم به طور كامل براي شهرهاي تحت پوشش راه نيفتاده
براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد:5:
سلام بچه ها من كد مجاني شدن تاليا را ميخوام و ميخواستم بدونم ايرانسل دركرمان كيه وصل ميشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
نقل قول:
مگه همچین چیزی هم وجود داره؟!!!
یه سوال ... من 912 مو نگه میدارم یه ایرانسل اعتباری هم میخرم .. چطوره؟
نقل قول:
میخوای من بگم چی میشه؟!
بعد از 2 هفته که ایرانسل داشته باشی 912 تو میبری میفروشی!!! :20:
دوستان در گروه موبایل دار ها، ثبت نام نمیکنن؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از کمکت :40: :11:نقل قول:
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد.
سلام به تمام دوستان؛
چون تعداد صفحات خيلي زياده همه صفحه ها رو نخوندم.از دوستان خواهش ميكنم كه منو راهنمايي كنن چون من خطم مال مخابراته و تصميم دارم كه اونو با سيم كارت ايران سل عوض كنم.بنظرتون كدوم بهتره؟(البته هم نظر سنخي رو ديدم هم از امكاناتش خبر دارم.اما شايعه شده كه كم كمك يخواد امكانتش رو محدود كنه.مثل مخابرات)راستي آنتن دهي كدوم بهتره؟
اگه تهران هستی و سمت غرب و یکم بالاتر رفت و آمد زیاد هست ، اونطرفا وضع زیاد جالبی نداره ، بعدن شاکی نشی ها !!!!نقل قول:
ولی تقریبا بقیه جاها اکثر چیزها درسته !
با سلام؛نقل قول:
عزيزم من تو كاشان زندگي ميكنم و اگه هم بخوام سيم كارت بگيرم سيم كارت ايران سل رو اينجا خرداد تحويل ميدن.يعني تا اون موقع وضيت خوب ميشه؟اصلا ممكنه قيمت سيم كارت بالا بره؟(ايران سل)
کلا ایرانسل اومده که نرخ سیم کارت رو ثابت کنه . احتمالش تقریبا صفره که قیمت سیم کارت ایرانسل تغییر کنه
تا اونجایی که من تجربه کردم ایرانسل یا انتن نمیده یا اگر بده خوب انتن میده
خب در كل اگه شما باشين از ايران سل استفاده ميكنيد يا tci ؟
اگه من باشم ایرانسل چون: 1 کیفیت صداش عالیه 2 انتن دهیش (فعلا تو تهران که دارم میبینم) از مخابرات بهتره 3 تجهیزاتش برای نسل 2.75 هست و با این سیستم میتونه کلی خدمات ارائه بده 4 اس ام اس هاش به جز با مخابرات مشکل دیگه ای نداره و کلا به نظر من خوبه !!!
ممنونم ازت pesare_dokhtarkosh از دوستان ديگه اگه كس ديگه اي هم تجربه يا نظري داره لطفا راهنمايي كنه.
ممنون.
یکی دیگه از خوبیهای ایرانسل, پشتیبانیشه که وقتی کارتون به پستش خورد متوجه ارزشش میشید! شاید خیلی از کاربرا از شلوغ بودن پشتیبانی ایرانسل شکایت داشته باشن. ولی مطمئنا یه سرویس پشتیبانی شلوغ, بهتر از نداشتن سرویس پشتیبانیه! (حالا از نحوه ی برخورد و ..... بگذریم)
خواهش میکنم قابلی نداشت ! :10:نقل قول:
ايرانسل
استفاد
کن
رديف
مخابرات ميخواد اينترتو براي سيم کارتاش فعال کنه؟
اینطور میگن. ولی همش تبلیغاته.نقل قول:
به چه قیمتی می خواد فعال کنه؟
شما حاضری دقیقه ای 45 تومن پول اینترنت بدی؟ اونم با اون سرعت؟
سرعتش که مي گن خوبه.حالا قيمتشو نميدونم!
سلام
به نظرم ایرانسل بر خلاف ادعای برخی دوستان , هنوز خیلی کار داره تا یک اپراتور قابل اعتماد باشه.
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی مشکلاتی توی آنتن دهی و پیام کوتاه داره. شما اگر مثل من اکثر دوستان و اقوامتون سیمکارت مخابرات داشته باشند , خیلی وقتها برای تبادل پیام کوتاه با اونا مشکل پیدا می کنید. نمیدونم مقصرش کدوم اپراتوره ولی نتیجش به ضرر شماست. نرخ بعضی از خدماتش هم برده بالا و در کل هزینه استفاده از سیمکارت ایرانسل بالاست.
متاسفانه بعضی از دوستان عادت دارند توی هر چیزی متعصبانه نظر بدند. از تیم فوتبال و بازی کامپیوتری و سی پی یو کامپیوتر و گوشی تلفن .... تا اپراتور موبایل.
بهتره معایب همه سیمکارتها بدون اغماض گفته بشه. من مطمئنم اگر ایرانسل از سوی مشترکانش تحت فشار قرار بگیره خیلی از مشکلات فعلی را به سرعت برطرف میکنه .
من پیشنهادم در حال حاضر خط دولتیه ولی ممکنه چند ماه دیگه ایرانسل هم کیفیت ارتباطاتشو به حد قابل قبولی برسونه اما مطمئنا الان در اون وضعیت نیست.
حق با شماست دوست عزیز
هنوز انقدر تجهیزان نصب نشده که بتونه بهترین امکانات رو ارائه کنه
مثلا 29 اسفند تا سوم چهارم فروردین به خاطر شلوغی و ترافیک بیش از حد شبکه باعث مشکل در شبکه
ورایگان شدن مکالمات شد یهنی تو این چند روز هرجای زنگ می زدی از حسابت کم نمی کرد که این خودش ضرری برای شرکت بود