آره ديدم . يعني همه اين ها Patch براي ژنرال هستند ؟ يعني هر كدوم يه گيم جداگانه ؟نقل قول:
Printable View
آره ديدم . يعني همه اين ها Patch براي ژنرال هستند ؟ يعني هر كدوم يه گيم جداگانه ؟نقل قول:
آره ديگه:46:نقل قول:
پس فكر كردي من برا چي داشتم خودما ميكشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم چنتا از حجم پايناشو دانلود كردم خيلي خوشم امد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من حدود 1 سال پيش دانلود كردم حتما" حالا چيزاي بهتريم ميشه پيدا كرد
سلام دوستان
من مشکلی دارم
وقتی skirimish بازی می کنم 5-6 تیم رو میارم بازی اولش روون اجرا میشه ولی بعد از 10 دقیقه که تعداد تانکها و .. بالا میره کند میشه.
کارته گرافیکه 8600 دارم
سی پی یو هم 3 هست
2 هسته ای
ممنون میشم بگین مشکل از کجاست
اعصابمو خورد کرده
مرسی
مشكل از جايي نيست . خودتون دارين ميگين "وقتي تعداد تانك ها بالا ميره" . برميگرده به قدرت سيستم خودتون . رمتون چقدره ؟ ضمنا 8600 چي ؟
گرافیک 8600 xfx 1gb
dual chanel ram 2gb
cpu e8400 6 mb cache
مشکل اینه که این اتفاق یه دفعه می افته
یواش یواش اتفاق نمی افته
نقل قول:
سلام
خيلي قشنگ است اين بازي و بايد از فكرت زياد استفاده كني
بايد خودت را به يكي از تيمهاي اين بازي قشنگ عادت بدي تيمهايي مانند CHINA tANk ,usa laser وغيره
در اين بازي خيلي بايد حرفه اي باشي مثلا حد اقل 3 تا hard را ببري و يا بيش تر مثل خودم من حد اقل 3 تا hard را ميبرم و يا بيش تر
ابتدا در اين بازي بايد پول خودت را تامين كني يعني بايد سريع باشي و بايد منابع نفتي را براي خودت كني و در همه جاي map باشي يعني در اين بازي بايد پخش بازي كني خلاصه سريع باشي
توضيحات ديگري هم دارد كه بعدا به تو ميدم
حالا همينايكه به تو گفتم را برو اجرا كن هر چيم سوال داشتي از من بكن من كاملا در اين حرفه اي هستم
خدا حافظ
مي توانيد جواب سوال من رابديد
چه طور با هكر چين هك با كبچر كرد وبعد راه رفت
منظورم در عين هك كردن است مثل hard army
ممنون
گرافيك بازيا اوردي پايين؟؟؟نقل قول:
وقتي داره يه خونه را كپچر ميكنه بهش بگو يه خونه ي ديگه را كپچر كنه:46:نقل قول:
یعنی شما از همون اول دیگه حرفه ای بودین.:18:نقل قول:
خب دوست عزیز باید تمرین بکنیم همین جوری که آدم نمیتونه 3 هارد رو جم کنه.:11:
دوستان من به یک نفر نیاز دارم که زیاد آنلاین باشه اگه بشه با هم تیمی بازی کنیم ! اگه دقت کرده باشید توی سرور خود جنرال عکسرا به بازی هم شناخت دارن !
حالا اگه کسی پایه هست به ایدی یاوهوی من پی ام بده
ایدی : progeram_baz
3تا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
3 تا كه چيزي نيست من راحت 5-6 تا هاردو ميتركونم:27::21:
دوست عزیز زیاد هم سخت نیست من یک زمانی 4 تا هادروهم می زدم ولی حاله که تمرین کم شده بیشتر از دوتارو نی تونم .نقل قول:
سلام به همه:
کسی شماره سریال generals zero hour رو برای انلاین بازی کردن داره؟ (البته به غیر از اونی که در اور تاپیک نوشته شده بود)
بابا چه شكلي من آنلاين بازي كنم مي گه كد ايوليده:37:
یه ترینر برای ورژن 1.0 بذارید
به نظر من GLA Toxin یکی از کامل ترین تیم هاست. چون میشه ترفندای جالبی زد.
تو پچ Rise to Reborn هم Chine Nuke کامل ترین تیمه. تیمی که هم دور زن و تانک قوی و به صرفه (مخصوصا OverLoad هاش که خیلی از بقیه تیما سریعتر و قوی تره) و هم نیرو هوایی قوی که 2 تاش راحت با آپگرید هسته ای یه گروه M1 Abramو میفرسته هوا.
در ضمن USA Assult هم بد نیست. ولی در کل: USA ها کلا گرونن. GLA ها هم آرمور ندارن Chine هم به نسبت بهتره. ولی باز بستگی داره حریفت چه تیمی گرفته.
منم با نظر شما موفقم GLA taxin کامل است تین همیشگی من هم است !نقل قول:
به نظرم هیچی usa super weapons نمیشه
بچه ها کسی میتونه یکم درباره آنلین بازی کردن توضیح بده؟
و اینکه خوب اگه اون پچ Rise to Reborn رو نصب کنیم بازم میشه آنلاین بازی کرد یا نه؟
سلام من تو يكي از گيم نتا ديدم كه همون ژنرال نيروي هوائي آمريكا علاوه بر هلي كوپتراي معمولي آپاچي هم داشت مي خواستم بدونم اسم اين مود چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
اگه اشتباه نکنم مود جنرال 004 است ! :40:نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
مي دونين از كجا ميشه دانلود كرد چون من نتوننستم چيزي پيدا كنم و يدونه 1.04 ديدم اون كه نيست؟
در مورد بازی آنلاین بهتره که از نرم افزار hamachi استفاده کنید تا نیاز به سریال نباشه. چون در بازی آنلاین هر کسی باید سریال جداگانه داشته باشه ولی همه سی دی های ایران کپی هستند و همه یک یا دو سریال هستند.
هلی کوپترهای پیشرفته مربوط به پچ reborn v5.0 هست که بصورت رایگان در اینترنت هست و روی zero hour نصب میشه.
بهترین پچ های موجود Rise to Reborn هست. ورژن4 21 تیم داره که خیلی باحالن. (12 تیم قدیمی که جدید تر شدن + 9 تیم جدید). ورژن 5 هم فقط 12 تیم داره که خوبی ها و بدی هاش:
1. ساپورت AI.
2. نیروی دریایی.
3. حفظ ارزش OverLoad (مورد علاقه من، یکی از تیمهاش یه اورلود داره با 4تا لوله، تیربار،تاور و بانکر که اگه توش 5 تا RPG زن بزاره، این تانک یه گردانی رو حریفند D:)
3. عدم تنوع در یونیت ها
و...
به نظر من 5 برا تو خونه و 4 برای گیمنت خوبه!
اگه ميشه لينك اين ورژنا رو كه گفتيد هم بزاريد
[php] http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-18541_4-10291900&ontId=18541_4&spi=0340a07297e0592857d109e 2e8d34fa2&lop=link&tag=tdw_dltext<ype=dl_dlnow&p id=10291901&mfgId=6257440&merId=6257440&pguid=x0Uu VwoPjAEAAAzkWX8AAAB@&destUrl=http%3A%2F%2Fwww.down load.com%2F3001-18541_4-10291901.html%3Fspi%3D0340a07297e0592857d109e2e8d3 4fa2[/php]حجم 50 مگابایت . نوش جونتون .....
بله فقط اگه صبرکنی .............نقل قول:
اخه فعلا درس های نوبت اول رو باید بخونم :10:
کسی رمز جنرال دو تو گیم نت نداره ؟
سلام به همه:
ببخشید کسی نرمافزار ساخت پچ رو برای دانلود نداره؟
مهم نیست گیم نته یا ن نه، مهم پچی هست که نصبه. بگو چه پچی؟؟نقل قول:
کسی رمز جنرال دو تو گیم نت نداره ؟
سلام و تشكراز همگي
اون هلي كوپترهاي پيشرفته مربوط به Zero Hour Reborn V5.0 The Last Stand بود كه دانلود و نصب كردمو خيلي با حاله اگه خواستيد لينك دانلود رو هم اينجا ميزارم
شما تیم China Rouge رو بگیر، ببین چه تیمی هست. همه تماش باحالن. قویترین تیم تو این پچ Chima Rouge, USA Assult و Terror Leader Bin Ladan هستن. حالشو بب دی:
لینکش رو بزار تا ما هم استفاده کنیم ...................:20:نقل قول:
نمي دونم اينترنتم چه مرگشه كه بعضي سايتا رو مثل رپيد شير و همون سايتي كه اين مود رو ازش دانلود كردم نميره ولي از هيستوري ويندوز ادرسشو پيدا كردم كه البته نتونستم امتحان كنم كه لينك مستقيمش بود يا صفحه مربوط به اون فايل بهرحال فعلا همينو داشته باشين تا ايشالا اين اينترنت كوفتي درست بشه:نقل قول:
کد:http://commandandconquer.--------------/file/Zero_Hour_Reborn_The_Last_Stand;32507#Download
خوشبختانه مشكل اينترنتم حل شد شما ميري به اين صفحه اي كه گذاشتم و توضيحات كاملي در مورد اين پچ داده و لينك دانلود هم مشخصه كلا سايت خيلي خوبي براي اين بازي هستش و ژنرال دوستان مي تونن توش چيزاي جالبي پيدا كنن
فقط نمي دونم چيكار كنم تا آدرس فايل درست نشون داده بشه؟! تو فروماي ديگه كه يه كليدي شكل كره زمين و زنجير داره كه راحت ميشه اينكار رو كرد ولي اينجا من هركدوم از ابزاراي موجود رو امتحان كردم نشد چيكار كنم تا آدرس رو درست نشون بده؟؟
:31:بهترین پچ های ژنرالز::31:
reborn(v6) public beta,destructive force,realoded(v3), world war2,modx,contra 006 ,shockwave ,
project raptor و Red Alert 2 yuri revenge.
Reborn6 هم اومده؟؟؟ لطفا لینکش رو بذارید
بازی جنرال رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
و جنرال زیرو هورس رو باید از کجا دانلود کنم؟
بهتره بری بخریش تا اینکه وقته خودتو با دانلود کردن بگیرینقل قول:
مگه اسبه که نوشتی زیرو هورس؟؟!!
باشه "زیرو آور یا هاور":27:
حالا خوب شد؟:8::31::15:
سی دی درست حسابیش هیچ جا گیرم نیومد واسه همین اینجا مطرح کردم.......:41:
اگه ممکنه لینک دانلود هر دو تاشو بذارید.........:5:
دستتون درد نکنه.................:8::8::8::8::8::8::8::8:: 8::8::8::8::8::5: