دوستان یه سوال
تو مشخصات مادر برد ها می نویسن ram bus :800\1066\1333\1600 oc یعنی اگه بخوام یه رم با باس 1600 استفاده کنم باید حتما اورکلاک بشه؟یا میشه اور نکرد؟
Printable View
دوستان یه سوال
تو مشخصات مادر برد ها می نویسن ram bus :800\1066\1333\1600 oc یعنی اگه بخوام یه رم با باس 1600 استفاده کنم باید حتما اورکلاک بشه؟یا میشه اور نکرد؟
نه حتما نباید اور بشه ولی اگه خواستین تو این فرکانس رم کار کنه میتونید اور کنید
یعنی اگر شما رم با فرکانس 1600 بگیرید و بزارید رو سیستم رو 1333 تنظیم میشه که برای رسیدن به فرکانس 1600
باید اور بشه
هر چي رو رم نوشته اعمال من كن
خودش اتومات تنظیم میشه یا من باید تنظیم کنم؟نقل قول:
نه خودش اتومات تنظیم میشه رو 1333
که شما میتونید فرکانسو تا 1600 هم برید که اون بستگش به رمتون داره اگه رم xmp ساپورت باشه و تو بایوس گزینه ی xmp
بود رو فرکانس 1600 که بزارید ولتاژو تایمینگ رم اتوماتیک تنظیم میشه
ولی اگه اینطور نبود خودتون باید به صورت menaul فرکانسو بزارید رو 1600 و به طور دستی تایمینگ و ولتاژو تنظیم کنید
بابا زیر دیپلم بگیم ماهم بفهمیم :31: رم من این مدل: patriot 4gig bus buss 1600 viper II نمیدونم xmp داره یا نه ولی تعریفشو شنیدم.یه سوال دیگه: خریدن کولر واسه رم از محرمات یا واجبات ؟؟ ( کاربردم گیمینک تو تنظیمات بالا )
سلام. 2 ماژول ddr3 حرارتی تولید نمی کنند که بخواین نگران باشید... . اگه کیستون تهویه ی مناسبی داره ، نیازی به نگرانی نیست.نقل قول:
رم شما پروفایل xpm داره.. .
خوب اگر رمشون این قابلیت رو نداشت چطور به صورت دستی باید ولتاژ تایمینگش رو بالا برد ؟
از داخل بایوس ، بخش تنظیمات رم ، خیلی راحت می شه ولتاژ ، تایمینگ و فرکانس رو تغییر داد .نقل قول:
تمام مادربرد های امروزی این قابلیت رو دارند ... .
دفترچه برد بهترين راهنما هست
DDR4 memory details surface
جزئيات حافظه ddr4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memory makers discosed some of the first technicalities on DDR4 at the MemCon conference in Tokyo. This new memory standard is expected to be introduced in 2012, with broad availability expected by 2015.
DDR4 modules are expected to feature frequencies of 1600MHz to 4266MHz, standard modules will use 1.2V, and low-power modules will require 1.1V or 1.05V.
More details and slides can be found at PC Watch, the site has some additional details about the new "Point to Point" connections, which enables the processor to communicate with each module directly, and some info about the power consumption features. Also keep in mind that the DDR4 standard isn\'t expected to be finalized until sometime in 2011, a lot may change between now and then.
حافظه های سری Flare
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که از پردازنده های AMD استفاده می نمایید و بارها بر سر موضوع اینکه کدام شرکت( اینتل ,AMD) پردازنده های بهتری تولید می کند با دوستان و فروشنگان به بحث پرداخته اید و در مواردی هم به پشتیبانی حافظه ، مقدار، دو کناله یا سه کاناله بودن ،فرکانس و حتی زمان تاخیر حافظه های متناسب با هر دو پردازنده اشاره ایی کرده باشید.در حال حاضر قدرتمند ترین پردازنده شش هسته ایی AMD مدل AMD Phenom™ II X6 Black 1090T می باشد که دارای L3 6 مگابایتی و سرعتی برابر ۳۲۰۰ مگاهرتز دارد.اما از این گذشته بالاترین تراشه تولیدی AMD مدل ۸۹۰FX می باشد .چیپستهای سری ۸ شرکت AMD جدیدترین محصولات معرفی شده از سوی این شرکت هستند و تاکنون چهار چیپست در این خانواده معرفی شده است. مدل ۸۹۰FX که جایگزین ۷۹۰FX است را میتوان به عنوان حرفهایترین و جدیدترین چیپست در این خانواده دانست. مدل ۸۹۰FX مبتنی بر سوکت AM3 است که جدیدترین سوکت شرکت AMD به حساب میآید. همچنین از پردازندههای شش هستهای این شرکت که به تازگی معرفی شدهاند نیز پشتیبانی میکند. همچنین قابلیت پشتیبانی از چهار کارت گرافیک در حالت کراسفایر با سرعتهای ۸x و استفاده از دو کارت سرعتهای ۱۶x را دارند.
به طورکلی کارکرد تراشه ۸۹۰FX کاملا حرفهای است و بیشترین قدرت آن را میتوان در اورکلاکینگ پردازندههای AMD دید.
جی اسکیل نیز در همین راستا سری FLARE حافظه های( DDR3(2GBx2خود را با بالاترین سرعت ۲۰۰۰مگاهرتز و تایمینگ CL7-9-7-24 و ولتاژ کاری ۱٫۶۵ را فقط برای پردازنده های شش هسته ایی AMD عرضه کرده است .پردازندهای قدرتمندی همچونAMD Phenom™ II X6 Black 1090T و یا.AMD Phenom™ II X6 .1055T
جی اسکیل برای اولین بار در سبیت ۲۰۱۰ سری حافظه های پر سرعت FLARE که مخصوص پلتفرم AMD طراحی شده بودند را معرفی کرد، مهندسان جی اسکیل برای مطمئن شدن از پایداری ،سازگاری و کارایی این حافظه ها موفق شدند تستهای بسیار سختی را با مادربردهای تراشه AMD 890FX انجام دهند وپایداری حافظه ها را در فرکانس ۲۰۰۰ مگاهرتز با زمان تاخیر فوق العاده پایین ۷ میلی ثانیه به اثبات برسانند.
دوستان بالا خره سیستممو جمع کردم. ولی یه سوال دارم. core speed سی پی یو م کم نشون میده. من تو ریویو ها دیدم می نویسه 3.2 گیگا هرتز ولی مال من اینجوریه:
مادر برد: asrock 890 fx
رم: 4gig viper
عادیه در زمان بیکاری عدد کمتر میشه و دز مان لود بالاتر میره که این برای مصرف برق کمترهنقل قول:
صدها بار گفتم ارزاك نگيريئ
چرا مگه ASRock چه ایرادی داره؟نقل قول:
من قبولش ندارم .
این که نشد جواب. دلیل بیار.نقل قول:
چرا نشه . بعضي چيز ها تجربيه . 12 سال تو اين بازار كار كردم (برداشت بد نشه هنوز هم هيچي بلد نيستم ). بدي زياد ديدم از اين برد . الايت خيلي بهتره از اين برد. البته فعلا فاكسكان ميبنديم برد ارزونش بي دردسرن . بردهاي حرفه اي هم كه ميزنه حرفي توش نيست . به خاطر ارزون در اومدن از كيفيت قطعه نميزنه
سلامنقل قول:
حافظه های سری Flare
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که از پردازنده های AMD استفاده می نمایید و بارها بر سر موضوع اینکه کدام شرکت( اینتل ,AMD) پردازنده های بهتری تولید می کند با دوستان و فروشنگان به بحث پرداخته اید و در مواردی هم به پشتیبانی حافظه ، مقدار، دو کناله یا سه کاناله بودن ،فرکانس و حتی زمان تاخیر حافظه های متناسب با هر دو پردازنده اشاره ایی کرده باشید.در حال حاضر قدرتمند ترین پردازنده شش هسته ایی AMD مدل AMD Phenom™ II X6 Black 1090T می باشد که دارای L3 6 مگابایتی و سرعتی برابر ۳۲۰۰ مگاهرتز دارد.اما از این گذشته بالاترین تراشه تولیدی AMD مدل ۸۹۰FX می باشد .چیپستهای سری ۸ شرکت AMD جدیدترین محصولات معرفی شده از سوی این شرکت هستند و تاکنون چهار چیپست در این خانواده معرفی شده است. مدل ۸۹۰FX که جایگزین ۷۹۰FX است را میتوان به عنوان حرفهایترین و جدیدترین چیپست در این خانواده دانست. مدل ۸۹۰FX مبتنی بر سوکت AM3 است که جدیدترین سوکت شرکت AMD به حساب میآید. همچنین از پردازندههای شش هستهای این شرکت که به تازگی معرفی شدهاند نیز پشتیبانی میکند. همچنین قابلیت پشتیبانی از چهار کارت گرافیک در حالت کراسفایر با سرعتهای ۸x و استفاده از دو کارت سرعتهای ۱۶x را دارند.
به طورکلی کارکرد تراشه ۸۹۰FX کاملا حرفهای است و بیشترین قدرت آن را میتوان در اورکلاکینگ پردازندههای AMD دید.
جی اسکیل نیز در همین راستا سری FLARE حافظه های( DDR3(2GBx2خود را با بالاترین سرعت ۲۰۰۰مگاهرتز و تایمینگ CL7-9-7-24 و ولتاژ کاری ۱٫۶۵ را فقط برای پردازنده های شش هسته ایی AMD عرضه کرده است .پردازندهای قدرتمندی همچونAMD Phenom™ II X6 Black 1090T و یا.AMD Phenom™ II X6 .1055T
جی اسکیل برای اولین بار در سبیت ۲۰۱۰ سری حافظه های پر سرعت FLARE که مخصوص پلتفرم AMD طراحی شده بودند را معرفی کرد، مهندسان جی اسکیل برای مطمئن شدن از پایداری ،سازگاری و کارایی این حافظه ها موفق شدند تستهای بسیار سختی را با مادربردهای تراشه AMD 890FX انجام دهند وپایداری حافظه ها را در فرکانس ۲۰۰۰ مگاهرتز با زمان تاخیر فوق العاده پایین ۷ میلی ثانیه به اثبات برسانند.
این رمی که معرفی کردین در بازار ایران موجوده یا نه؟ قیمتش چقدره؟
بزودي موجود ميشه .
ok البته اشتباه نشه من طرفدار هیچ برد خاصی نیستم ولی 7 سال پیش به طور اتفاقی یک سیستم خریدم که بردش ASRock بود و تا امروز هیچ مشکلی برام بوجود نیاورده. به این دلیل من این برد رو قبول دارم.نقل قول:
بستگي داره اين استفاده چجوري بوده ولي مطمئن باشيد ضعف هاي زيادي داشت
برای کارت گرافیک ati 5970 چه مینبورد و سی پی یو و رمی پیشنهاد میدید؟
1-قیمت مهم نیست
2-واسه گیم های جدید روی رزولیشین بالا میخوام اصلا نباید یه فریم کم بیاره
سلام
رمه سیستمه من اینه:Cruise DDR3 4GB 1600 up to 1866Mhz RAMPAGE II INTEL Series
نظرتون چیه؟؟ خوبه ؟ بده؟
اینم سایت سازنده با تمام مشخصات:
[HTML]http://www.cruisemem.co.uk/NewsDetail.aspx?rand=h9jBSY2lgGzKE6QFhdnHQw==&call er=+FLfTykC53V6GKgAdnPYggOCzqQCmIAIGDPzEcv3sTOJUqz gsLzXJ7TVFhemh9g2ffu0PuEjOSjOSGxKvjYKA1w7LRqT+oHR8 UP9+libo7Az3O3PuqOBH0YguY8JB0l6[/HTML]
اين برند رو زياد كار نكردم . نبايد بد باشه . چون سايتش هم چك كردم . ولي من خودم gskill رو ميپسندم
دوست من رم شما هر چقدرم که قوی باشه به تنهایی کاری ازش بر نمیاد که بتونیم بگیم قوی هست یا نه
مثل این میمونه که شما بگی تو ماشینم بنزین سوپر ریختم بنظرتون میتونم 300 کیلومتر سرعت برم یا باید یه نوع بنزین دیگه بزنم ؟!
جواب اینجاست که شما باید اول ماشینتو مشخص کنی
در مور دسیستم هم همینه ، همه اجزا با هم باید خوب باشن و از همه مهتر با هم Match باشن ، گاهی اگر یه رم DDRIII بندازیم رو مادربرد نتیجه عکس میگیریم چون مادربردش یا CPU اون باهاش همخوانی نداره
صرف بالا بودن یه قطعه به کل سیستم تعمیم پیدا نمیکنه
شما کل سیستمت رو لطفا بنویس تا بشه دقیقتر گفت خوب هست یا نه
کسی بلده جواب این پست رو بده؟نقل قول:
خوب این برند به من پیشنهاد شده بود . در نهایت میخوام به یه نتیجه ی دقیق برسم تا در صورت نیاز رمو عوض کنم .نقل قول:
اين برند رو زياد كار نكردم . نبايد بد باشه . چون سايتش هم چك كردم . ولي من خودم gskill رو ميپسندم
مشخصات سیستم همراه با مشکلاتی که ظاهرا با رم دارم ، تو تاپیک زیر نوشتم . پیشاپیش ممنون .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5316551#post5316551[/HTML]
دوستان لطفا یک راهنمایی کوچک هم به اینجانب بکنید. :10:
من میخوام برای نت بوک Samsung N140 که از رم DDR2 استفاده میکنه یک رم 2 گیگ بگرم. فقط هم یک Slot داره یعنی نمیتونم Dual استفاده کنم.
رمی که بهش میخوره 200Pin DIMM هست. الان من بین این 2 مدل رم که در زیر مینویسم گیر کردم.
OCZ 2048MB DDR2 PC2-6400 DDR2 SODIMM
800MHz DDR2
CL 5-5-5-15
1.8 Volts
Corsair 2048MB DDR2 SO-DIMM PC2-6400 800MHzکد:http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_6400_ddr2_sodimm
5-5-5-18
800MHz
VS2GSDS800D2
به نظرتون کدوم یکی رو بگرم بهتره؟ خودم نظرم روی OCZ هست.کد:http://www.corsair.com/products/valueselect/default.aspx#notebook
ممنون.
سلام!
من این رم رو رو سیستمم دارم میخواستم بدونم نظرتون راجع بهش چیه؟
G.SKILL 4B DUAL PI1600
قیمتش هم180...
کسی که اینجا به ما جواب نداد.
بهر حال من کمک خودم رو از این مقاله ی زیر گرفتم و تازه متوجه شدم که چرا رمها با باس بالا باید تایمینگ بالاتری هم داشته باشند.
رمم رو هم گرفتم. ممنون که این همه راهنمایی کردید و زحمت تایپ به خودتون دادید.کد:http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=160
سلام به همه
اقا به دست من یه رم 1GB ddr2 kingmax رسیده مال خودم هم 512 kingston اهستش الان میخوام 1GB رو بزارم کنارش ایا چون مارکشون با هم فرق میکنه مشکلی پیش نمیاد ..؟
ممنون .لطفا راهنمایی کنید:46:
نه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه میخاین dual channel کنید حجم و فرکانس رم باید یکی باشه ولی اگه حالت single باشه قرکانس
و حجم متفاوت باشه مشکلی پیش نمیاد
بلهنقل قول:
سلام به همه
اقا به دست من یه رم 1GB ddr2 kingmax رسیده مال خودم هم 512 kingston اهستش الان میخوام 1GB رو بزارم کنارش ایا چون مارکشون با هم فرق میکنه مشکلی پیش نمیاد ..؟
ممنون .لطفا راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید هم باس باشن .
اگه نبود دستی به اندازه کمترین باس تنظیم کن
ممنون که پاسخ دادین ولی با عرض شرمندگی من زیاد با اصطلاح های دنیای کامپیوتر اشنا نیستم منظورتون رو از dual channel نفهمیدم "من فقط میخوام از رم که به دستم رسیده استفاده کنم که کمی سرعت سیستمم بالا بره ... در مورد راهنمایی که دوستمون در بالا انجام دادن هم خواهش میکنم بیشتر راهنمایی کنیدنقل قول:
بازم ببخشید
با تشکر:42:
با تشکر از دوستان
رم رو جا زدم خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد
ممنون از راهنمایی که کردین
اگه دو تا رم بری تو بازار بخری و مارکش هی چیز باشه معمولا به صورت دو تایی تو یه بسته بندی میفروشن.نقل قول:
اون دو تا رو میشه دوال چنل کرد که کارایی رمها میره بالاتر. واسه این کار باید دو تا از چهار اسلات مادربورد که قابلیت دوال چنل داره انتخاب کنی. فکر کنم رو هر مادربوردی رنگش یا شماره ی اسلاتش یا چیز دیگه ای مشخص کنه کدوم دو تا میشه دوال چنل.
تو دفتر مادر بورد رو نگاه کنی نوشته. دو تا رم رو میذاری تو اون دو اسلات و این جوری دوال چنل میشن.
اگه یه رم 512 داری و اون یکی 1 گیگه فکر کنم نمیشه دولا چنل کرد. ان شاء الله دفعه آینده ...
کولاک جی اسکیل
همانطور که می دانید کنترلر حافظه که در درون پردازنده های سوکت ۱۱۵۶ اینتل می باشد به صورت استاندارد تنها از حافظه های DDR3 با فرکانس یا بقولی سرعت ۱۳۳۳ مگاهرتز پشتیبانی بعمل می آورند .اما هر حرفه ایی از این مسئله آگاهه که میشه یکم اورکلاک چاشنی کار کرد و این قابلیت نهفته را آزاد ساخت :) .
حافظه هایی با سرعت ۱۶۰۰ مگاهرتز و حتی ۲۰۰۰ مگاهرتز نیز الان برای این تراشه ها موجود هست اما جی اسکیل اخیرا یک حافظه حرفه ایی به بازار عرضه کرده است که برد آن دست چینی از کیت های حافظه پرسرعت با زمان تاخیر پایین است .
سری پی آی اس ( یا همان عدد فی که در ریاضی همه می شناسمیش) F3-17066CL7D-4GBPIS به همراه یک فن LED دار عرضه شده است در ادامه به گوشه ایی از بررسی که لابراتورا حرفه اییدر این زمینه داشته است خواهیم پرداخت.کد:http://benchmarkreviews.com.com
این حافظه که به صورت کیت ۴GB با فرکانس DDR3-2133 مگاهرتز( PC3 17066)می باشد دارای زمان تاخیری برابر با ۷-۱۰-۷-۲۷-۲N بوده و تنها برای تراشه P55 اینتل و پردازنده های Intel Core i7 860/870 مورد استفاده قرار می گیرد.
benchmarkreviews پس از بررسی ها خودبر روی این مدل امتیازی به شرح زیر اعلام داشت:کد:http://www.gskill.com/products.php?index=251
رتبه و امتیاز :
کارایی : ۹ از ۱۰
ظاهر : ۹٫۵ از ۱۰
ساخت:۹٫۵ از ۱۰
محدوده عملیاتی :۸ از ۱۰
قیمت : ۹ از ۱۰
نتیجه نهایی ۹ از ۱۰ و دریافت جایزه طلایی
Excellence Achievement: Benchmark Reviews Golden Tachometer Award
در ادامه به گوشه ای از تصاویر و جدوال امتیازی که در برنامه های تست و بنچمارک این حافظه بدست آورده است نگاهی خواهیم انداخت:
۲۵ شهریور
کولاک جی اسکیل
نویسنده امیر رضا مشهدی, در موضوع GSkill (جی اسکیل), RAM (حافظه), اخبار
همانطور که می دانید کنترلر حافظه که در درون پردازنده های سوکت ۱۱۵۶ اینتل می باشد به صورت استاندارد تنها از حافظه های DDR3 با فرکانس یا بقولی سرعت ۱۳۳۳ مگاهرتز پشتیبانی بعمل می آورند .اما هر حرفه ایی از این مسئله آگاهه که میشه یکم اورکلاک چاشنی کار کرد و این قابلیت نهفته را آزاد ساخت :) .
حافظه هایی با سرعت ۱۶۰۰ مگاهرتز و حتی ۲۰۰۰ مگاهرتز نیز الان برای این تراشه ها موجود هست اما جی اسکیل اخیرا یک حافظه حرفه ایی به بازار عرضه کرده است که برد آن دست چینی از کیت های حافظه پرسرعت با زمان تاخیر پایین است .
سری پی آی اس ( یا همان عدد فی که در ریاضی همه می شناسمیش) F3-17066CL7D-4GBPIS به همراه یک فن LED دار عرضه شده است در ادامه به گوشه ایی از بررسی که لابراتورا حرفه اییدر این زمینه داشته است خواهیم پرداخت.کد:http://benchmarkreviews.com.com
این حافظه که به صورت کیت ۴GB با فرکانس DDR3-2133 مگاهرتز( PC3 17066)می باشد دارای زمان تاخیری برابر با ۷-۱۰-۷-۲۷-۲N بوده و تنها برای تراشه P55 اینتل و پردازنده های Intel Core i7 860/870 مورد استفاده قرار می گیرد.
benchmarkreviews پس از بررسی ها خودبر روی این مدل امتیازی به شرح زیر اعلام داشت:کد:http://www.gskill.com/products.php?index=251
رتبه و امتیاز :
کارایی : ۹ از ۱۰
ظاهر : ۹٫۵ از ۱۰
ساخت:۹٫۵ از ۱۰
محدوده عملیاتی :۸ از ۱۰
قیمت : ۹ از ۱۰
نتیجه نهایی ۹ از ۱۰ و دریافت جایزه طلایی
Excellence Achievement: Benchmark Reviews Golden Tachometer Award
در ادامه به گوشه ای از تصاویر و جدوال امتیازی که در برنامه های تست و بنچمارک این حافظه بدست آورده است نگاهی خواهیم انداخت:
عملکرد عالی در فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتز و زمان تاخیر ۷-۱۰-۷-۲۴
فن خنک کننده به همراه LED
کیت ۴ گیگی مناسب برای سیستم هایی که از پردازنده های Core i5/Core i7 HSJTHده می کنند.
گارانتی مادام العمر
قیمت بسیار پایین مخصوصا دراین کلاس از حافظه ها
تطبیق پذیری فوق العاده با اورکلاک پردازنده
این حافظه لیست بلند بالایی از جوایز را نیز از لابراتوراهای معتبر دیگر نیز دریافت کرده است :
سازگار ترين رم تو بازار فعلي g.skill ميباشد