مرسي Mohamad1000
Printable View
مرسي Mohamad1000
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل گزاري بر روي پيام کوتاه
{گوشي سوني اريکسون Z530i}
مرسي
سلام:
برنامه ي ديکشنري اينگليسي به فارسي
مرسي
سلام:
برنامه اي مي خواستم که ازموبايل به جاي وبکم استفاده بشه
مرسي
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل گزاري بر روي
پوشه ها {گوشي سوني اريکسون Z530i}
مرسي
سلام:
برنامه اي مي خواستم براي قفل کردن صفحه کليد
مرسي
سلام دوست عزیز شما باید تمام درخاستاتونو تو یه پست مینوشتید نه این همه پستنقل قول:
نوشته شده توسط aliasghar zabihian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از درخاست های شمارو جواب میدم تا بقیشو دوستانه دیگمون که در این زمینه اطلاعات دارند جواب بدن این برنامه کیلوکر برای قفل اتوماتیک صفحه کلید هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
سلام دوست عزیز من یکی از درخاست های شما رو جواب میدم برنامه قفل اتوماتیک صفحه کلیدنقل قول:
نوشته شده توسط aliasghar zabihian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی میتونه برنامه ای برای ساختن یا تبدیل عکس اس ام اس (wbmp) واسم لینک بده.اگه هم اینجا جای مطرح کردنش نیست بگین کجا مطرح کنم.چون شدیدا بهش احتیاج دارم.
سلام
يکی از دوستام يه برنامه داشت که وقتی کسی باهاش تماس
می گرفت يه پيغام می اومد که می خوای به طرف جواب بدی
يا نه اگه نه رو می زدی يعنی رد تماس می دادی واسه طرفی که زنگ زده بود صدایی پخش می شد که می گفت مشترک مورد نظر مجاز به استفاده از این سرویس نمی باشد
کسی می دونه اسم این برنامه چيه يا از کجا می تونم بگيرمش؟
با سلام
من برنامه GPRS Tri Band رو ميخواستم براي X640 سامسونگ فقط اگه ميشه فوري بهبم برسوني:blush: د
mer10+2+12+3+2+1:biggrin: :laughing:
سلام . .نقل قول:
سلام:
برنامه ي ديکشنري اينگليسي به فارسي
مرسي
روجوع به تاپیک زیر . .
موفق باشی . .
برنامه کنترل تلویزیون میخوام برایn70 یکی از دوستان ظاهرا گفتن که این برنامه روی گوشیهایی که اینفرارد دارن اجرا میشن و از اونجایی که N70 اینفرارد نداره خواستم ببینم همچین برنامه ای هست که با بلوتوث کار کنه
agha HaMid Khasteh nabashiN DADASH
این برنامه وجود نداره واسه کنترل تلویزیون حتما باید گوشیتون ایفرارد داشته باشه.....نقل قول:
سلام دوست عزیز از اونجایی که این سایت فارسی هستش من از شما خاهش میکنم که فارسی تایپ کنید تا دوستانی که نمیتونن انگلیسی رو بخونن متوجه مطلب بشننقل قول:
موفق باشی
سلام دوست عزیز این برنامه تنها بر رویه گوشی های اینفرارد دار نصب میشه چون تلوزیون از اشعه مادونه قرمز ساخته شده قسمت کنترلش و غیر این نمیتونه باشه اگر گوشیه اینفرارد دار داشتی من این برنامه رو برات میزاشتمنقل قول:
موفق باشی
برنامه میخوام برای فیلم برداری با فرمت mp4 برای6630
با سلام
من یک screen saver آکواریوم برای 6630 می خواستم
با تشکر
منتظر هستم
سلام
خسته نباشید به همه ی دوستانی که اینجا زحمت می کشن.
من یه سوالی دارم که البته پیش پا افتادس ،دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.
کلا واسه نصب برنامه روی گوشی باید چی کار کرد؟
در ضمن گوشی من w810 هستش.
سلام دوست عزیز شما برنامه دلخاه خدتونو از طریق کابل به گوشی انتقال میدید و در داخل گوشی اینیستالش میکنید یا میتونید از طریق برنامه ای که در داخل سی دی هستش سیدی خود گوشی اینیستالش میکنه و به داخل گوشی میفرستهنقل قول:
موفق یاشید
سلام دوست عزیز شما احتیاجی به برنامه ندارید میتونید عکس متحرک اکواریوم رو داخل گوشی بفرستید و بر رویه بکراندتون بزارید تا بشه اسکریم سیورنقل قول:
موفق باشید
سلام . .نقل قول:
دوست گرامی . . آیا شما برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو نصب کردید . . و کمک برای نصب برنامه میخواید . . ؟
یا مشکل در نصب برنامه اتصال گوشی به کامپیوتر رو دارید . . ؟
موفق باشید . .
ممنون سلام . .
دوست گرامي . . به نظر من اگه شما فايل هاي wav رو به MP3 تبديل كني و بعد بريزي توي گوشيت .. خيلي بهتره . . با اين كار ميتوني اهنگ رو براي زنگ موبايلت هم قرار بدي . .
سلام . .نقل قول:
دوست گرامی . . ممنون از لطف شما . .
اگه ممکنه در مورد پستی خاصی هروقت میخواستید پست بدید از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید . . تا کسی که جوابش رو شما دادید . . متوجه بشه . . مثل همین پستی که من جواب شما رو دادم . .
ممنون . . . .
موفق باشید . .
یکی پیدا نمیشه جواب منو بدهنقل قول:
سلام
ميخواستم خواهش كنم برنامه N620 سامسونگ رو بهم معرفي كنيد(+لينك دانلود)
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من می خواستم فایل های با فرمت MP3 و کلاً فایلهای صوتی رو به فرمت audio/amr تبدیل کنم .
میتونم خواهش کنم اگه این برنامه رو کسی داره آپ کنه یا حداقل اسم برنامه رو برام بگه
ممنون میشم از تون
با سلام این کیفیت عکس ها پایین و خیلی سرعت حرکت آنها بالا هست.نقل قول:
یه اسکین سیور خوب می خوام و نمی هوام که آن ها را به جای بکراند بزارم
باید چی کار کنم؟
سلام . . از برنامه ی زیر استفاده کن . .نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من می خواستم فایل های با فرمت MP3 و کلاً فایلهای صوتی رو به فرمت audio/amr تبدیل کنم .
میتونم خواهش کنم اگه این برنامه رو کسی داره آپ کنه یا حداقل اسم برنامه رو برام بگه
ممنون میشم از تون
mp3 to ringtone gold version 3.05 نرم افزاری است برای تبدیل فرمت های مختلف صوتی به یکدیگر که شما بوسیله این نرم افزار میتونید حجم فایل صوتی خودتون رو کم کرده و هر قسمتی از اون رو که خواستید برای خودتون جدا کنید .
شما میتونید بوسیله این نرم افزار فایل های mp3 رو به فایل های دیگه مثل wav و midi و amr و mp3 با حجم کمتر تبدیل کنید .
حتما کرک رو هم نصب کن . .
موفق باشی . .
پست نوشته شده رو چطور مي شه حذف كرد؟
يه سوال دارم N73 خيلي با N70 فرق داره و بهتره؟ من N70 دارم و وسوسه شدم كه N73 بگيرم حالا مي خوام ببينم مي ارزه؟ آخه مي گن برنامه هاي سري 60 روش نصب نميشه. مي خوام ببينم برنامه هاش هست؟ و بنظرتون عوض كنم يا نه.n80 چطوره؟
salam
man narm afzare photo sms ro vase java mikham
ya
salam
ya ye ravesh vase anjame in kar ba n70
mamnoon
سلام من یه نرم افزار برا گوشی 6600 میخواستم که بتونی توش آهنگ با فرمت میدی بسازی کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم
ممنون آقا حمید
ببخشید که دیر شد ولی شرمنده چون بیرون بودم:wub:
سلام . . حذف نمیشه کرد . . . فقط میشه ویرایش کرد . . که شما این کار رو انجام دادید . .نقل قول:
پست نوشته شده رو چطور مي شه حذف كرد؟
البته میشه از مدریت خواست تا پستی رو حذف کنند . .
موفق باشی . .
سلام . .نقل قول:
يه سوال دارم N73 خيلي با N70 فرق داره و بهتره؟ من N70 دارم و وسوسه شدم كه N73 بگيرم حالا مي خوام ببينم مي ارزه؟ آخه مي گن برنامه هاي سري 60 روش نصب نميشه. مي خوام ببينم برنامه هاش هست؟ و بنظرتون عوض كنم يا نه.n80 چطوره؟
دوست گرامی . . اینطور سوالات رو در کلوپ گوشی ها و کلوپ نوکیا باید پرسید . .
در ضمن گوشی N73 سری 60 و سیمباین 9 هستش . . و برنامه های سری 60 سیمباین 8 روش نصب نمیشه . .
موفق باشی . .
نقل قول:
salam
ya
سلام . .نقل قول:
salam
ya ye ravesh vase anjame in kar ba n70
mamnoon
دوست گرامی . . اگه ممکنه در انجمن ها فارسی تایپ کنید . .
در ضمن این برنامه بصورت جاوا وجود نداره . .
گوشی N70 سیمباین رو هم ساپورت میکنه . .
اما قابلیت انتقال عکس مسیج رو به قسمت تکست مسیج نداره . .
موفق باشی . .
سلام . .نقل قول:
سلام من یه نرم افزار برا گوشی 6600 میخواستم که بتونی توش آهنگ با فرمت میدی بسازی کسی کمک کنه واقعا ممنون میشم
دوست گرامی . . منظورتون از ساخت اهنگ با فرمت Mid چیه . . ؟
همچین برنامه ای نیستش . .
موفق باشی . .