درسته خب ب کیفیت خط هم بستگی داره اما خب اگه بشه snr یکم تکون مثبت بخورن خوبهنقل قول:
Printable View
درسته خب ب کیفیت خط هم بستگی داره اما خب اگه بشه snr یکم تکون مثبت بخورن خوبهنقل قول:
من بیخیال پینگ و بازی رو دیده بان شدم یه td lte گرفتم
چند نکته :
نت و آی پی دیده بانو پیشگامان توسعه برا من داره سرویس میده
متاسفانه مودمها مک لاک هستن و شما نمیتونید مودم دیگه ای رو خط استفاده کنید و هر بار باید با پشتیبانی هماهنگ کنید
پینگ تو بازی بتل وان .
بسته به سرور بین 105 تا 115 هست و اگر داخلی بیست تا کم شه این عدد میشه 95!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تماس گرفتم گفتن منطقه مخابراتی شما اوکی هستنقل قول:
عجب داستانی من دارم با کشش خط صبح تا ظهر کشش خط 21 مگ هست ، عصر میشه 12 ....snr هم بدجور میاد پایین ...
هر چی هست زیر سر پورتای آسیاتکه .....
کشش و snr ، صبح :
کشش و snr ، عصر:
به نظر میرسه که تک کانکشن بهبود پیدا کرده ، نه ؟
برای من که سرعت تک کانکشن در این ساعت به صورت افتضاحی کاهش یافته است. :n02:نقل قول:
در این ساعات اغلب چنین اتفاقی نمی افتاد. امیدوارم موقتی و فقط همین یکبار باشه.
خوب اینترنت من هم وصل شد اینم تست speedtest سرویس ۱۶ مگابیت :
Annex Mode :ANNEX_M
Downstream Upstream SNR Margin :6.3 15.3 db Line Attenuation :10.4 9.0 db Data Rate :18429 2045 kbps Max Rate :23700 2573 kbps
تلفن زنگ میخوره قطع میشه نت ؟نقل قول:
اگه آره یه میکروفیلتر بزار چون اسپلیتر نمی تونه نویز رو بگیره واسه همین الان snr خیلی مرزیه و امکان قطعی هست .
ضمنا امیدوارم همین طور خوب بمونه منم 16 داشتم ماه قبل ، خطم داره خیلی اذیت می کنه نتونستم این ماه بگیرم 8 مگ خیلی کلافه کننده ست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان رنج آی پی ها هم عوض شده ZADNET نشون میده .
نه قطع نمیشه.نقل قول:
اره snr یکم پایینه ولی اگه قطعی داشتم میگم بزاره روی 16 مگابیت ...
اینا حد نهایت پهنای باندشون 16 هست یعنی بزاره رو 19 هم فرقی نمی کنه سرعت برات!نقل قول:
فقط خوبیش اینه وقتی بزاره بالاتر از 16 اون مقداری که به خاطر نامتقارن بودن ازبین میره جبران میشه!
الان تا 1.9MB هم میره با manager و چند کانکشن .نقل قول:
از شاتل خیلی بهتره مخصوصا که روی annex M هست یعنی اپلود بالای 1 مگابیت و سرعت دانلود بالای 1.8 مگابایت .
نقل قول:
واسه منم تا 2048 مگابایت بر ثانیه بیشتر نمی رفت حتی اگر میزاشت رو 19!
الان خظ شما تا 24 کشش داره اگر بزاره رو 21 مگ بازم سرعت دانلودت همون1.9 تا 2 هست بیشتر نمیشه در صورتی که باید رو 2.6 باشه.
کلا بالاتر از 16 نداره .
خالا مصرف داری یا نه فقط به حاطر سرعت گرفتی ؟ من که دیگه حالم بهم میخوره از هرچی دانلوده
:V6:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من امروز متوجه شدم رنج آی پی عوض شده ، برخلاف روزای قبل که کمی افت داشتم شبا امروز کاملا بدون افت بوده تک کانکشن و سرعت عالیه الان .
کلا مال من افت ش کمه نهایت 10 تا 15 درصده اونم نه همیشه .
--------------------
اهواز نمایندگی داره؟
با بخش فروشش تماس بگیر نمایندگی کاری نمکینه و نیازی نیست اکثر نقاط ایران سرویس میده .نقل قول:
واسه من App Store باز نمیشه ، vpn هم میزنم نمیشه .....
حتی vpn دستی هم ساختم نشد کلا هیچ جوره وارد نمیشه ..
همشهری اهواز مشکل دارننقل قول:
قسمت فنی دیده بان سوال کردم
سلام دوستان من اینترنتی ثبت نام کردم و فقط یه رسید سایت بهم داد به بخش فروش هم زنگ زدم گفتن پیگیر باش . یعنی همش باید زنگ بزنم تا درستش کنند
ممنون. من تا بیست روز دیگه شاتل دارم، می خواستم شرکت رو عوض کنم :/نقل قول:
نقل قول:
خودت زنگ بزن بپرس و به حرف کسی گوش نده .
034-3690
سلام مشکلت چیه با شاتل؟؟؟نقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستی؟:
فقط دردسر تو رانژه مخابراته . کارمنداش خیلی اذیت میکنند
تست تک کانکشن ساعت 23:00 ، 95% درصد نزدیک به سرعت اسمی سرویس ( 8 مگابیت 512 گیگ روز - 512 گیگ شب )
بدون حالت FAST ( واسه اونایی که نمی دونن رو حالت FAST پینگ 40 تا 50 میلی ثانیه کمتر میشه )
صبح روز بعد ( میشه گفت که صبح و شب تقریبا یکی هست البته با نادیده گرفتن اندکی اقت در شب )
برای من که امشب سرعت / پهنای باند پیشگامان بسیار افتضاح است و حتی بسیار بدتر از شب های گذشته. سرعت تک کانکشن در بیشتر زمان ها زیر 1 م.بیت است.نقل قول:
آیا برای تو هم امشب همینطور است؟
نقل قول:
زیر یک مگابیت یعنی چقدر ؟ زیر 500 هست ؟
مال من مشکلی نداشت و بیشتر موقع ها خوب و ثابته .
دیشب اینترنت من مشکل داشت سرعت سرویس ۱۶ مگابیت تقریبا 3 یا 4 مگابیت شده بود ساعت 11 به بعد .نقل قول:
نه. منظور من سرعت بر اساس بیت است. 1Mbpsنقل قول:
وقتی در idm یک فایل از سرور خارجی با یک اتصال دانلود می کردم سرعت دانلود کمتر از 128 کیلو بایت بود.
منم نظورم همون بیت بود.نقل قول:
گفتم شاید در حد 500 کیلوبیت شده.
سلام دوستان مگه نگفتن شرکتها هم دیگه روی فیبر میتونن بیان . بعد چند روز که دیده بان از پورت آسیاتک میخاست استفاده کنه گفتن محله شما تازه فیبر شده باید بری مخابرات بخری
نقل قول:
همه شرکتها میتونند روی فیبر خدمات بدند. اما بشرطی که هزینه اینکار رو بپردازند که در بعضی از نقاط که مشترک زیاده بعضی از شرکتها مثل آسیاتک، شاتل و های وب خدمات ارائه می دند.
مناطقی که برای شرکتها جذابیت اقتصادی نداره رو خود اونها حاضر به پرداخت هزینه اضافی و اجاره تجهیزات از مخابرات نیستند در صورتی که این شرکتها مطمئن باشند که در یک کافو که مشترک تلفن زیادی داره، میتونند تعداد مناسب پورت نصب و تا 70-80 درصد پورتهای داخل اون کافو رو بفروش برسونند قطعا اقدام به ارائه نت خواهند کرد.
مصرف کل از تاریخ 20 فروردین تا 4 اردیبهشت 366 گیگ ( 118 گیگ فقط محاسبه شده چون شبا دانلود کردم) ، با سرعت 8 مگابیت ، 15 روز هم با انتهای دوره این ماه مونده!
ققط تو 15 روز به اندازه کل ترافیک سرویس 16 مگ شاتل مصرف داشتم و کلی هم باقی مونده ..
من که نمی دونم چی دانلود کنم دیگه وقتی میام خونه می زارمش رو یوتوب برای خودش اهنگ پلی کنه همینجوری حجم مصرف بشهنقل قول:
دقیقا منم همین جوریم...نقل قول:
واقعا هیچی ندارم واسه دانلود!
از همه چی خستم نه دیگه فیلم دوس دارم نه بازی نه هیچی ...
نت زده شدم یه جورایی .
من دو روز پیش به دیده بان نت زنگ زدم و خانمی از بخش فروش گفت که دیگه هم پورت مال خودمونه و هم پهنای باند. راست یا دروغش با خودشون. در حالی که چندی پیش (حدود یک ماه پیش) زنگ زدم گفتن از آسیاتک میگیرن.
راحت شدی دیگه اینها حدود 15 سال مردم رو مچل کرده بودن یواش یواش تب دانلود میافته عجب روزگاری داشتیم آخرش تماس تصویری رایتل چی شد ؟ دانلود و ذخیره سازی اصلا صرف نداره الان هر گیگ هارد حدود 160 تا 200 تومن هست در صورتی که شما هر گیگ دانلود رو میگیری 80 تومن اگر محتوای آنلاین باشه آدم استریم کنه خیلی خوبهنقل قول:
فقط با حجم پدر مارو در نیوردن پینگم بود، یادم میاد بتل 3 بازی میکردم سال 2011 آرزوم بود پینگ 100 داشته باشم یعنی صبح زود بلند میشدم بازی میکردم تا 11 صبح چون معمولا ظهر همه چی خراب میشد تازه همیشه هم اینجوری نبود که پینگ صبح ها خوب باشه ...نقل قول:
حالا اینکه چقدر توسط اروپایی مسخره میشدیم بماند سر پینگ ، ولی همیشه هم خوب بازی میکردیم با پینگ بد واسه همین عصبی میکردیمشون .
مشترک گرامی
باعرض پوزش با توجه به بروزرسانی تجهیزات امکان اختلال در شبکه از ساعت 14 تا 15 مورخ 97/2/5 وجود دارد.
با تشکر از شکیبایی شما
چند روزه تک کانکشن خیلی خوب شده امیدوارم همینطوری بمونه.
حمله سایبری س
فقط تو مرکز شما اختلال هست ؟نقل قول:
تا داشتم می نوشتم تکستش رو گرفتم چون گوشیم رو airplane بود قبلش .:V1:
باز خوبه شعورشون میرسه تکست میکنن انتظار نداشتم ! مثل شاتل دزد نیستن به خاطر تکست مسیج 7 تومنم اضافه میکنن رو هزینه سرویس .