من یکی شدیدا از تصمیم کنته برای کنار گذاشتن لوییز استقبال میکنم.اون بیشتر به درد سیرک میخوره.
چقد بی مصرف تو تیمه فکرشم ادمو اذیت میکنه
Printable View
من یکی شدیدا از تصمیم کنته برای کنار گذاشتن لوییز استقبال میکنم.اون بیشتر به درد سیرک میخوره.
چقد بی مصرف تو تیمه فکرشم ادمو اذیت میکنه
دقیقا کونته بهترین تصمیمو گرفت. لوییز نه تنها از لحاظ فنی، این فصل افتضاح بوده و از کیهیل هم بدتر بوده، بلکه بعد بازی با رم به کونته اعتراض هم کرده مرتیکه دلقک اخراجی psg. آخه یکی نیست اونجا بهش بگه مرتیکه الدنگ، اگه کونته و سیستم سه دفاعش نبودن که به توی پفی یوز اصلا بازی نمیرسید چون همه میدون تو دفاع خطی چهار نفره، با سوتی های وحشتناکش تیمو به فنا میده. الان هم که یه مدافع فوق العاده مثل کریستینسن رو داریم که حقشه فیکس بازی کنه و لوییز هم باید به فکر یه تیم جدید برای خودش باشه البته اگه مشتری داشته باشه چون همه میدونن چقدر سوتی میده.نقل قول:
دسایی:
اوج گرفتن چلسی با بازگشت کانته اتفاقی نیست
مارسل دسایی، مدافع سابق چلسی، معتقد است که بازگشت انگولو کانته می تواند تیم آنتونیو کونته را به روزهای خوبش برگرداند.
به گزارش "ورزش سه"، مصدومیت کانته از ناحیه همسترینگ در اردوی تیم ملی فرانسه، باعث شد تا او 6 دیدار چلسی را از دست بدهد و در این مدت، آبی ها مقابل کریستال پالاس و رم شکست خوردند. اما او این هفته در ترکیب اصلی چلسی قرار گرفت و با حضور او این تیم توانست مقابل منچستریونایتد به پیروزی 1-0 برسد و اکنون در یک امتیازی شیاطین سرخ که تیم دوم جدول لیگ برتر است، قرار گرفتند. دسایی به خبرنگاران گفت:" این اتفاقی نیست. من بازی را ندیدم اما دوستانم به من گفتند که او فوق العاده بازی کرد. چلسی به بازیکنی مانند او نیاز داشت تا مقابل خط دفاعی قرار بگیرد و راه حریفان را سد کند و انرژی مضاعفی به بازی بدهد و آغازگر حرکات تیم باشد. من خوشحالم که او برگشته است. از نظر روانی، این یک اتفاق مثبت برای همه اعضای تیم است زیرا از وقتی او مصدوم شد، چلسی دچار نوسان شد. حالا او برگشته و باعث تحریک سایر اعضای تیم شده است. آنها ستاره بزرگی ندارند اما از نظر تیمی به سطح سال گذشته شان برگشته اند."
رفاقت با ستاره مغضوب کونته؛ مشکل مدافع چلسی!
به نظر می رسد داوید لوییز مدافع برزیلی چلسی مورد غضب آنتونیو کونته سرمربی این تیم قرار گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، داوید لوییز که در دیدار رفت برابر رم در لیگ قهرمانان در اواسط بازی تعویض شد، واکنش تندی به این اتفاق نشان داد و در بازی حساس این هفته تیمش برابر یونایتد مسابقه را از روی سکوها تماشا کرد. نشریه تایمز در گزارشی ادعا کرد که داوید لوییز احساس می کند دوستی او با دیگو کاستا، گلزن سابق چلسی دلیل اصلی نارضایتی کونته از اوست. داوید لوییز در فصل قبل و در مقطعی که کونته مشکلات شدیدی با دیگو کاستا داشت چند بار تصمیم گرفت بین آنها میانجیگری کند که البته نتیجه هم نداد و در نهایت مهاجم گلزن آبی های لندن بعد از حواشی فراوان راهی اتلتیکومادرید شد. در دیدار حساس برابر یونایتد، کونته تصمیم گرفت به جای داوید لوییز از کریستنسن جوان استفاده کند و با توجه به عملکرد خوب خط دفاعی چلسی و کلین شیت برابر شیاطین سرخ، ممکن است این روند در هفته های آتی نیز ادامه پیدا کند.
گزارش مت لاو از شرایط جانشینی امنالو با افرادی مانند دروگبا و اسلاتسکی/ توضیح شرایط لوییز برای بازگشت به ترکیب اصلی تیم
رومن آبراموویچ در حال مذاکره برای اینکه چطور جای خالی امنالو را پرکند هست تا مطمئن شود باشگاه در شرایط ایده آل خود باقی میماند. آبراموویچ با کلیه کارکنان کلیدی باشگاه در این مورد دیدار داشته است. بعد از بازی با بورنموث او در کوبهام حضور پیدا کرد تا نظر امنالو را عوض کند ولی او نظرش را تغییر نداد. امنالو تابستان میخواست چلسی را ترک کند ولی آبراموویچ امیدوار بود که او نظرش را تغییر دهد ولی او در زمان بازی های ملی چلسی را ترک کرد چون فکر میکرد بهترین زمان برای اینکار هست. چلسی نمیخواهد بلافاصله جانشینی برای امنالو تعیین کند چون کارهای امنالو را گرانوفسکایا و باک پوشش خواهند داد. در نهایت آبراموویچ تصمیم خواهد گرفت که برای امنالو جانشین تعیین کند یا وظایف او را بین افراد باشگاه تقسیم کند و آنها به گرانوفسکایا گزارش دهند. شخصی که خیلی به آبراموویچ نزدیکه لئونید اسلاتسکی سرمربی تیم دسته اولی هال سیتی که اوضاع خوبی در تیمش ندارد هست. او گفته است که بر روی هال سیتی و درست کردن اوضاع این تیم تمرکز کرده است ولی در صورت اخراج احتمالی او میتواند جانشین امنالو در بریج شود. آبرموویچ وقتی که اسلاتسکی به لندن آماده بود او را به یکی از هتل های استمفوردبریج فرستاد تا بتواند در آنجا اقامت کند و زبان انگلیسی آموزش ببیند و درباره فوتبال انگلیس مطالعه کند. اسلاتسکی اجازه یافت که به کوبهام دسترسی داشته باشد و بتواند تمرین تیم جوانان را ببیند. نفر دیگر که ممکن است جانشین امنالو شد دروگبا است. دروگبا ابتدای سال میلادی باشگاه فونیکس را خرید ولی شغل مدیر فنی چلسی میتواند پیشرفت قابل توجهی برای او باشد. معلوم نیست که او برای این شغل در دسترس هست یا نه اما دروگبا همیشه دوست دارد که به چلسی بازگردد و همچنین او بسیار به آبراموویچ نزدیک است. آبراموویچ به جز تصمیم گیری در مورد چگونگی بهتر جاگزین کردن امنالو میخواهد مطمئن شود که محیط پایدار و خوبی برای کونته و بازیکنان درست کند. کونته به گرانوفسکایا، تننبام و باک گزارش امور را میدهد ولی هنوز در مورد شرایط لوییز مورد سوال واقع نشده است. کونته و لوییز روز چهارشنبه بعد از ظهر برای تمرین به کوبهام میروند. هر اتفاقی که در آینده برای لوییز بیفتد در دستان خودش هست اگر او رفتار درستی نشان دهد و مایل به جنگیدن برای جایشگاهش باشد کونته به او شانس برگشتن به ترکیب را خواهد داد ولی کونته در طول جلسه طوفانی هفته قبل خود مشخص کرده است که هر بازیکنی که با راه و روش او کار نکند کنار خواهد گزاشت.
بهترین گزینه جایگزینی امنالو، دروگبا یا پیرلو هستن. پیرلو دوست صمیمی کونته هستش و خیلی گزینه خوبیه، اگه دروگبا هم بیاد عالی میشه. الان همه چی افتاده دست گرانسفکایا که کوچکترین فهمی از فوتبال نداره.
یکی به این گزی نویل.....بگه تو اگه خفه بشی برات بهتره.
اقا من حافظه ام ضعیفه یا این مرد تیکه الاغ واقعا فکر میکنه اسطوره ای چیزی واسه خودش بوده.بابا یکی به این نویل بگع تو فوق فوقش یه بازیکن کاملا معمولی بودی که هیچکس الان حتی بازیاتم به خاطر نداره و اگرم کسی تو رو یادش باشه فقط و فقط به خاطر سوتیاته.
خدا یا شانس بده گری نویل شده کارشناس فوتبال اون بیشتر به درد پینک تی وی میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلوارو موراتا پیوستن نیمار به رئال مادرید را غیرممکن نمی داند.
طرفداری- آلوارو موراتا طی مصاحبه ای در خصوص دوران حضورش در چلسی و زندگی در شهر لندن، رئال مادرید، انتقادم مردم و احتمال پیوستن نیمار به باشگاه سابقش صحبت کرده است.
این مهاجم اسپانیایی در مصاحبه با El Larguero Ser اظهار داشت:
محل زندگی من تنها 5 دقیقه تا ورزشگاه چلسی فاصله دارد. بعضی اوقات در پایان بازی ها- در صورتی که راه بسته باشد- لباس هایم را عوض کرده و پیاده به خانه می روم. اگر بازی را برده باشیم، به خودم یک نوشیدنی جایزه می دهم! همسرم آلیس، مهم ترین فرد در زندگی ام بوده و کمک بسیاری به من کرده است. اکنون پس از اتمام بازی، فوتبال برایم تمام می شود. پیش تر نمی توانستم شکست را تحمل کنم.در خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
چه می توانم درباره رئال مادرید بگویم؟ در این باشگاه همه عناوین را فتح کردم. البته علاقه دارم یک بار دیگر در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید بازی کرده و پیروز شوم!درباره انتقاد مردم:
روز گذشته فردی به من گفت که حتی 20 میلیون نمی ارزی و احتمالا ایجنتت هری پاتر بوده است! من نیز از او پرسیدم که ارزش خودش چقدر است. همیشه افرادی آماده انتقاد هستند.دیروز در طرفداری خواندید که بنابر برخی گزارش ها، نیمار از کار کردن زیر نظر اونای امری رضایت مند نیست و همین موجب شده تا زمزمه هایی مبنی بر پیوستن او به رئال مادرید به راه بیافتند. سرجیو راموس نیز طی مصاحبه ای از رابطه خوبش با نیمار و باز بودن درب باشگاه رئال مادرید به سوی او [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موراتا در خصوص احتمال انتقال نیمار به رئال مادرید ادامه داد:
به نظرم با توجه به گذشته نیمار، رخ دادن چنین انتقالی سخت است اما دیده ایم که در رئال مادرید هیچ چیز غیرممکن نیست.
دیشب لوفتوس چیک اولین بازی ملیشو برای انگلیس بازی کرد
انگلیس و آلمان ترکیب اصلیشون نبود به خصوص انگلیس ولی با این حال لوفتوس چیک عالی بودش
فصل بعد برگرده قشنگ می تونه توی تیم جا بیافته یعنی دقیقا توی پست فابرگاس می تونه بازی کنه و از اون هم شاید بهتر باشه
همین طور آبراهام هم داره خوب پیشرفت می کنه
کلا جوونای خوبی داریم و فکر کنم بعد اون قضیه دی بروین، لوکاکو و صلاح و ... دیگه سرشون به سنگ خورده و جوونا راحت فروخته نمیشن و فقط قرضی میرن
سیستم استعدادیابی قویه ولی مسئله اینه نصف اینا رو مورینیو فروخت رفت! فقط صلاح رو فکر کنم فصل قبل کنته قبل شروع فصل فروخت که اونم مورینیو چند فصل قرضی داد
دیگه بازیکنایی مثل کریستنسن، لوفتوس چیک و آبراهام و ... باید حتما هر جوریه بمونن
مورینیو گندی به باشگاه زد که حالا حالاها از ذهن هیچکس پاک نمیشه، فقط تصور کنید الان دی بروین به جای فابرگاس بازی میکرد و صلاح هم وینگر راستمون بود، تیم رویایی میشد. لوکاکو هم اگه مونده بود میشد پول خرید دیگو کاستا و موراتا رو صرف بازیکن های دیگه کرد. فیلیپه لوییز یا رایان برترند رو هم برای وینگ بک چپ داشتیم، خود ماتا هم اگه داشتیم از ویلیان خیلی موثرتر بود برامون، خیانتی که مورینیو در حق چلسی کرد هیچوقت از اذهان پاک نمیشه.نقل قول:
امروز تیم خیلی خوب بازی کرد
وست بروم هم دیگه تیمی نیست که راحت 4 بر صفر توی زمین خودش ببازه و حتی سیتی هم سخت اونو برد!
زوج هازارد و موراتا هم عالیه و بعد مصدومیت یه مدت طول کشید جفتشون روی فرم بیان و الان دیگه قشنگ آمادن که تیما رو نابود کنن :n02:
کلا ترکیب 3 هافبک وسط و 2 مهاجمه رو باید اکثر بازی ها استفاده کرد، مگه اینکه دیگه بازی آسون باشه که 3 مهاجمه گذاشت
کنته یکی دو تا بازی اشتباه کرد یعنی بازی با کریستال و به خصوص بازی توی خونه رم که ریسک کرد همچون ترکیبی گذاشت!
ولی الان به نظر میاد ترکیب مناسبش رو پیدا کرده و هم دفاع هم حمله خوب عمل می کنیم
کلا با توجه به بازیکنای فعلی، همین ترکیب بازی امروز بهترین ترکیبه
اگه بازی با کریستال و آرسنال الکی امتیاز از دست نمی دادیم با صدر هم اختلافمون کمتر بودش و حداقل دیگه دوم بودیم
ولی باید واقع بین باشیم و با این تیمی که سیتی امسال داره به احتمال خیلی زیاد قهرمانه و اگه دوم هم بشیم نتیجه خیلی خوبیه
حيف نتونستم بازي رو ببينم ولي مثل اينكه خوب باز يكرديم :n02: اين اينترنت و فضاي مجازي حسابي منو درگير كرده همش الكي تلگرام و اينستا رو چك ميكنم و در حالي بازي داره پخش ميشه همش سرم تو گوشيه و يه وقت ديدم بازي تموم شد و بدون اينكه گل ها رو ببينم فقط صداش رو ميشنيدم :n02:
در هر صورت تبريك بابت برد ايشالا همين روند ادامه پيدا كنه
پ . ن : كسي راهكاري براي نجات من از گوشي نداره :n02:
خوشبختانه کونته به ترکیب دلخواهش دست پیدا کرده و تصمیمش برای بیرون انداختن لوییز و فیکس کردن کریستنسن یه تصمیم انقلابی دیگه بود مثل تغییر سیستم تو اواسط فصل قبل که فوق العاده تصمیم خوب و درستی بود، کریستنسن باید همیشه فیکس باشه. الان هم فکر کنم همه فهمیدن که کونته با بیرون کردن کاستا و خرید موراتا، چه کمک بزرگی به تیم کرده، فقط پاس گل موراتا برای گل اول هازارد رو ببینید که کاستا هیچوقت نمیتونه چنین تکنیکی داشته باشه و خوشحالم که کاستای گراز رفته و باید تو تیم داغون این فصل اتلتیکو بازی کنه. موراتا عالیه، خودم فکر نمیکردم انقدر خوب جواب بده ولی زوجش با هازارد عالیه. بهترین سیستم هم همین 2-5-3 هستش که فابرگاس بتونه با خیال راحت و بدون نگرانی از کارهای دفاعی، بازیسازی کنه و پاس گل بده. فقط باید دعا کنیم که کانته مصدوم نشه چون بدون کانته، میشیم همون تیم بازی جلوی رم. تنها بازیکنی که از ترکیب فعلی باید بره نیمکت، کیهیله که رودیگر باید بیاد و جاشو بگیره، تا ژانویه که گداها برن و وینگ بک چپ و راست بخرن و آلونسو و زاپا هم برن نیمکت.
الانم که قبل بازی حساس با لیورپول، باید با یه پرواز طولانی تیم بره آذربایجان برای بازی با قره باغ ! اگه به رم نباخته بودن، میشد این بازی از تیم ذخیره استفاده کرد ولی متاسفانه باید با ترکیب اصلی بازی کنیم و جلوی لیورپول خیلی شرایط سختی خواهیم داشت با یه لشگر بازیکن خسته.
آره اگه رودیگر هم جای کیهیل بیاد دیگه ترکیب کامل میشهنقل قول:
در مورد کانته هم خیلی تاثیرگذاره و حتی اگه بخوایم بازیکنی برای ذخیره اون بخریم نمی تونه جاشو بگیره چون توی پست خودش بهترین توی دنیاست
اگه نباشه تیم می لنگه ولی دیگه مثل بازی رم که تکرار نمیشه. اون بازی کنته ریسک زیادی کرد باکایوکو و فابرگاس رو وسط گذاشت و با سه مهاجم. در صورتی که بالاخره یه هافبک وسط دیگه می تونست بذاره
حتی میشه ویلیان و پدرو رو فروخت و مثلا لفتوس چیک رو همین نیم فصل برگردوند و یه هافبک وسط خوب دیگه هم خرید
اینجوری هافبک وسط ها تکمیل شدن و میشه کلا سیستم تیم همین 2-5-3 باشه. البته خب اگه دو تا هافبک وسط مثل کانته و باکایوکو وسط باشن بعضی بازی ها سه مهاجمه اشکالی نداره
در مورد وینگ بک هم بعید می دونم بتونن توی ژانویه دو تا بخرن ولی اگه فرضا کاندروا برای راست و دنی رز رو برای چپ بتونن بخرن خیلی خوبه
کاندروا که قیمتی نداره و میشه خرید. دنی رز هم الان توی تاتنهام یه بازی درمیون بازی می کنه و بدش نمیاد که یه جا فیکس بازی کنه
سرمربی چلسی می گوید لیگ برتر بهتر می تواند برنامه ریزی کند!
سرمربی ایتالیایی چلسی از بازی امشب می گوید.
طرفداری- چلسی موفق شد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خانه وست برومویچ آلبیون، موقتا به رتبه دوم لیگ برتر برسد. آنتونیو کونته پس از بازی بهاسکای اسپرتس گفت:
بازی خوبی بود. فصل گذشته دو بار برابر وست برومویچ به مشکل خوردیم اما امروز خیلی خوب فوتبال بازی کردیم. بازی آسان شد اما از اول آسان نبود. از اول فصل فشار زیادی روی ما بوده اما همه تحت فشار قرار می گیرند. تونی پولیس هم همین است. آنها تیم خوبی دارند و توان پیدا کردن راه درست را در این تیم می بینم. پولیس مربی خیلی خوبی است و تجربه زیادی دارد. او تیم های زیادی را مربیگری کرد و همه تیم هایش، همیشه سخت شکست می خورند.کونته ادامه داد:
ما خیلی خوب بازی کردیم. موراتا و هازارد با هم هماهنگ شده اند و حالا ۱۰۰ درصد آماده هستند. آسان است که فراموش کنیم ما ابتدای فصل را بدون هازارد بازی کردیم. خیلی مهم بود که در چنین تقویم شلوغی، از این بازی برنده خارج شویم. امیدوارم یک نوار پیروزی های پیاپی مانند فصل قبل را آغاز کرده باشیم. در پایان باید بگویم که برنامه بازی های ما آن هم وقتی چهارشنبه شب در آذربایجان باید به میدان برویم و شنبه در آنفیلد به مصاف لیورپول، اصلا جالب نیست.
سرمربی ایتالیایی آبی های لندن از ظاهر جدیدش می گوید.
طرفداری- آنتونیو کونته سرمربی چلسی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیمش مقابل وست برومویچ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رویت شد. در سال های اخیر، کمتر کسی آنتونیو کونته را با ریش به خاطر می آورد و او عادت دارد همیشه با صورتی بدون ریش و تمیز در محافل فوتبالی دیده شود. با این حال ظاهر جدید او، به یکی از محورهای اصلی گفتگویش در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته تبدیل شده بود. وی تایید کرد به درخواست همسرش، ترجیج داده این بار اجازه بدهد ریش هایش بلندتر شود.
به نقل از FourFourTwo، کونته در این مورد گفت:
نمی دانم ظاهر جدیدم، خوب است یا خیر. همسرم به من پیشنهاد کرد یک بار ریش گذاشتن را امتحان کنم و من هم، همین کار را کردم.او در ادامه تایید کرد فردی خرافاتی نیست و فقط به درخواست همسرش این کار را کرده است؛ با این حال تاکید کرد در بازی امروز مشخص می شود که ظاهر جدیدش برای او و تیم چلسی، خوش شانسی می آورد یا خیر. وی گفت:
این برای اولین بار است؛ فردا [امروز] می بینیم که آیا ریش برای من خوش شانسی می آورد یا خیر. بازهم تاکید می کنم این اولین بار است که سعی کردم ظاهرم را تغییر بدهم و دلیلش هم فقط تصمیم همسرم است.امیدوارم با ریشی بلند فصل را به پایان برسانم! [اشاره به این موضوع که اگر ریش گذاشتن او باعث پیروزی های پیاپی چلسی شود؛ تا آخر فصل آن ها را کوتاه نخواهد کرد.]
موزس باور دارد پشت هر سختکوشی، راهی برای رسیدن به موفقیت وجود دارد.
طرفداری- ویکتوز موزس می گوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، باعث می شود برای ماندن در باشگاه و تلاش برای کسب جام های زیاد، انگیزه زیادی داشته باشد. موزس که پیش از حضور در چلسی در سه مقطع تیم را با قراردادی قرضی ترک کرد، به صلاحدید کونته، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نمایش های عالی از خود برجای گذاشت. این وینگ بک نیجریهای در مصاحبه با سایت گل، از احساساتش گفت:قرارداد جدید به من اعتماد به نفس داد تا از فوتبال لذت ببرم. تمدید قرارداد باعث شد خودم را جزوی از باشگاه بدانم و بگویم که متعلق به اینجا هستم. اینجا جایی است که می خواهم بازی کنم. قصد دارم تیم را کمک کنم تا جام های زیادی ببرد. چلسی یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است. از اینکه اینجا بازی می کنم و لذت می برم، خوشحالم. همیشه به خودم ایمان و اعتقاد داشتم چون لازمه موفقیت یک فوتبالیست، ایمان به خودسه بار حضور قرضی در تیم دیگر را تجربه کردم. هر سه بار هم با خودم گفتم این بار موفق می شوم و به تیم اصلی می روم. مربی درستی بر سر کار آمدد و فهمید که چقدر سختکوش هستم. کریستنسن هم مانند من سختکوش بود و مزد زحماتش را گرفت و دیده شد. به عنوان فوتبالیست اگر سخت تلاش کنید، همه چیز به آرامی سر جایش می نشیند.
- - - Updated - - -
ویلیان معتقد است روبن لوفتوس چیک کیفیت لازم برای حضور در چلسی را دارد.
طرفداری - روبن لوفتوس چیک بازیکن جوان و بیست و یک ساله تیم چلسی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توپ می زند، برای نخستین بار به تیم ملی بزرگسالان انگلیس دعوت شد و با ارائه نمایش خوب، تحسین بسیاری را متوجه خود کرد. حال ویلیان برزیلی که در چلسی همبازی لوفتوس چیک است انتظار دارد این بازیکن به جمع آبی پوشان بازگردانده شود.
به گزارش اسکای، لوفتوس چیک در اولین دیدار دوستانه انگلیس که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد، توانست عنوان بهترین بازیکن میدان را دریافت کند اما با مصدومیتی که در نیمه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای او پیش آمد و مجبور به خروج از زمین شد، نتوانست در این بازی نیز خودی نشان دهد. با همه این اوصاف، ویلیان معتقد است که لوفتوس چیک ثابت کرده که کیفیت حضور در چلسی را در خود دارد. وی گفت:
لوفتوس چیک بازیکن بسیار خوبی است. بازیکنی قدرتمند و دارای کیفیت است و آینده بسیار خوبی در انتظار اوست. نمی دانم چرا او در حال حاضر در کریستال پالاس است، نمی دانم دلیل آن چیست. او باید [به چلسی] بازگردد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در دیدار دوستانه دو تیم ملی انگلیس و برزیل که به تساوی بدون گل انجامید، ویلیان در دقایق انتهایی به میدان رفت. او در خصوص این بازی اشاره کرد:
انگلیس تیمی بسیار خوب همراه با بازیکنان جوان و با کیفیت است. یافتن فضاها برای ما دشوار بود چرا که آنها با بازیکنان زیادی در حال دفاع کردن بودند. بازی خوبی بود و چهار یا پنج فرصت گلزنی نیز ایجاد کردیم که نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم. انگلیس همیشه بازیکنان خوب و قدرتمندی داشته است. امکان پیشرفت زیادی برای این تیم وجود دارد و به نظرم می توانند در این مسیر موفق باشند.
با وجود عملکردی درخشان در دیدار با وست برومویچ، هازارد به ستایش از همه بازیکنان چلسی برای کسب پیروزی در این بازی پرداخت.
طرفداری - چلسی در هفته دوازدهم لیگ برتر مهمان وست برومویچ آلبیون بود و توانست در انتها ضمن ارائه عملکردی عالی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در این دیدار ادن هازاد با نمایشی خوب موفق شد دو بار نیز گلزنی کند.
به نقل از وبسایت باشگاه چلسی، هازارد در رابطه با نمایش تیم در این دیدار گفت:
از دقیقه نخست تا انتهای بازی عملکردی سطح بالا داشتیم. شخصیتی عالی به نمایش گذاشتیم، چهار گل زدیم و گلی نیز دریافت نکردیم. می خواهیم هر هفته چنین نمایشی داشته باشیم. ذهنیت مناسبی داشتیم. وقتی که در اینجا -استادیوم هاوتورنز- بازی می کنید می دانید که بازی راحتی در پیش ندارید، چرا که آنها تیمی فیزیکی هستند. با این حال اگر بتوانید بازی را روی زمین نگه دارید؛ همچنانکه ما موفق شدیم، آنگاه فرصت پیروزی در این بازی را خواهید داشت.گلزنی؟
گلزنی همیشه حس خوبی دارد. شخصاً مهمترین مسئله برای من گلزنی نیست اما این مسئله اعتماد به نفس را بالا می برد. دو بار گلزنی کردم اما مهمترین مسئله پیروزی در این دیدار و ارائه عملکردی خوب بود، همین.کمتر کردن فاصله با صدر جدول:
هر هفته باید چنین عملکردی داشته باشیم. اکنون هفته ای دشوار در پیش داریم چرا که باید خارج از خانه به مصاف قره باغ برویم و پس از آن نیز باید در آنفیلد با لیورپول بازی کنیم. می خواهیم به صدر جدول نزدیک بمانیم. می دانیم که منچسترسیتی بازی های زیادی را با برد پشت سر می گذارد با این حال باید تلاش کنیم این فاصله را کاهش دهیم و ببینیم در پایان فصل چه پیش می آید. عملکرد فصل گذشته ما باورنکردنی بود و هر سال نمی توان چنین رویه ای را تکرار کرد، اما چرا که نه؟ تقریباً همان بازیکنان سابق را در اختیار داریم و اگر می خواهیم به صدر جدول نزدیک بمانیم باید آمادگی لازم را داشته باشیم.در این دیدار نیز همکاری هازارد و موراتا مشکلات زیادی را برای حریف ایجاد کرد با این حال هازارد معتقد است عملکرد کل تیم خوب بوده است:
این مسئله تنها به موراتا و من مربوط نمی شود بلکه کل تیم عملکرد خوبی داشت. وقتی با فابرگاس، آلونسو از چپ و زاپاکوستا از راست بازی می کنید، می توانید این اعتماد به نفس را احساس کنید. همه بازیکنان پا به توپ بودند و به خوبی در بازی تأثیرگذاری داشتند.
کونته معتقد است در دیدار برگشت با رم در لیگ قهرمانان اروپا، تیم چلسی اراده و میل کافی برای تغییر نتیجه را نداشته است.
طرفداری - به نظر می رسد شاگردان آنتونیو کونته پس از چهار برد متوالی در لیگ برتر، پیش و پس از وقفه مسابقات ملی، حال اعتماد به نفس و فرم ایده آل خود را بازیابی کرده اند. این تیم شنبه گذشته در هفته دوازدهم لیگ برتر وست برومویچ را با چهار گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا بازگشت خود به دوران اوج را به سایر مدعیان اعلام کرده باشد. حال کونته ضمن اشاره به اراده و میل بازیکنان و نیز فقدان این ویژگی ها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نسبت به وضعیت کنونی تیم چلسی به صحبت پرداخته است.
به نقل از Fourfourtwo، کونته گفت:
این بازیکنان و این تیم همواره از خود میلی عالی نشان داده اند و تمامی بازی ها اراده ای قوی برای مبارزه داشته اند. در برابر رم، همه ما چنین خصوصیاتی نداشتیم، اول از همه خود من. همیشه خودم را پیش از بازیکنان تیم مسئول می دانم. از نظر من، در آن بازی مستحق نتیجه 2-0 در پایان نیمه نخست نبودیم اما نیمه دوم عملکرد ما خوب نبود چرا که اراده تغییر نتیجه، کسب تساوی یا حتی برد را از خود نشان ندادیم. با این وجود فکر می کنم در طول هر فصل چنین بازی هایی پیش میاید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی ادامه داد:
در ابتدای فصل مشکلات زیادی داشتیم و [اکنون] نیز در تلاش هستیم در بعد تاکتیکی بعضی چیزها را تغییر بدهیم تا راه حل هایی متفاوت برای این مشکلات پیدا کنیم. وقتی گل های زیادی دریافت می شود بدین معنی است که می بایست توازن و ثباتی تازه مستقر شود. امیدوارم به این پیشرفت ادامه دهیم.کونته همچنان بر نظر خود در رابطه با کنار گذاشتن داوید لوئیز بر اساس مسائل فنی پافشاری می کند و بخشی از دلیل آن را به خاطر شرایط خوب آندریاس کریستنسن می داند:
هر بازی باید سعی کنم بهترین تصمیم را برای تیم بگیرم و وقتی چنین تصمیمی -بازی دادن به کریستنسن به جای لوئیز- می گیرم بدین معنی است که کریستنسن شایسته به بازی رفتن است. به نظرم عملکرد کریستنسن بسیار خوب است با این وجود بازی های زیادی پیش روی ما قرار دارد و باید هر سه روز یک بار به میدان برویم. به همه بازیکنان نیاز داریم و در اختیار داشتن راه حل های گوناگون نکته مثبتی است. فصل قبل در دفاع میانی چنین موقعیتی در اختیار من قرار نداشت.
واقعا باید شاشید به سر در اتحادیه انگلیس با این برنامه ریزیشون، چلسی یه شب دیرتر از لیورپول بازی کرده و پرواز 6 ساعته به آذربایجان داشته و اونوقت شنبه باید بره تو زمین لیورپول بازی کنه ! دقیقا همین اتفاق جلوی سیتی هم افتاد که بعد بازی سخت با اتلتی تو مادرید، باهاشون بازی کردیم. بازی رو باید یکشنبه میزاشتن نکبتها.
سرمربی لیورپول به اعتراضات همتایی ایتالیایی اش در چلسی، واکنش نشان داده است.
طرفداری- چلسی امشب باید از ساعت 21 به وقت ایران، در آنفیلد در برابر لیورپول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آنتونیو کونته اعلام کرده از وضعیت برنامه ریزی مسابقات لیگ برتر راضی نیست.
لیورپول بعد از دیدارش در لیگ قهرمانان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یک روز استراحت بیشتر انجام داده، ولی چلسی در پی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از طی مسافتی طولانی تا آذربایجان و بازگشت به انگلیس ساعت 5 صبح روز پنج شنبه، باید امشب هم در آنفیلد به میدان برود که گویا چندان به مذاق سرمربی ایتالیایی خوش نیامده است. کونته از برنامه ریزان لیگ برتر خواسته توجه بیشتری به نمایندگان انگلیس در لیگ قهرمانان نشان دهند تا آنها بتوانند توفیقات بهتری برای این کشور کسب کنند. الان یورگن کلوپ در مصاحبه ای به نقل از ESPN، با اشاره به فاصله 44 ساعتی بین دیدار آنها با تیم های سیتی و ساندرلند طی فصل گذشته، گفته است:
می فهمم منظور آنتونیو کونته چیست. صحبت هایش را شنیده ام، ولی گویا فراموش کرده آنها پارسال بهترین برنامه سال نو را به خود دیدند. تمام تیم ها هر دو روز باید به میدان می رفتند، ولی آنها سه بازی در 12 روز انجام دادند. آنها امسال چنین برنامه ای دارند و نمی دانم لیگ برتر چه توضیحی در مورد آن دارد، ولی مسلما تاثیری در این بازی ندارد. شاید در بازی بعد تاثیر داشته باشد، ولی امروز چنین چیزی نخواهد بود.آنها الان در انگلیس هستند. دو روز برای تمرین و ریکاوری داشته اند که کاملا طبیعی است. سه روز بین مسابقات کاملا رایج است. دو روز مساله ساز است، ولی گویا کسی نمی خواهد چیزی در این باره بشنود.
- - - Updated - - -
سرمربی چلسی در خصوص تقابل با لیورپول در آنفیلد به صحبت پرداخت.
طرفداری- آنتونیو کونته، سرمربی چلسی، در نشست مطبوعاتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درباره شرایط شاگردانش برای دیدار حساس در آنفیلد به صحبت پرداخت.
سرمربی چلسی در خصوص تقابل با لیورپول گفت:
امروز تمرین خوبی داشتیم. سعی کردیم به بهترین نحو ممکن برای بازی آماده شویم، امّا برای این بازی بزرگ فقط یک روز وقت داشتیم، اینکه برای این بازی یک روز وقت داشته باشیم، صحیح نیست، نه فقط برای چلسی، بلکه برای همه تیمها، این صحیح نیست. هفته پرفشاری را پشت سرگذاشتیم، با این وجود، نباید بهانه ای داشته باشیم و سعی کنیم که بازی خوبی مقابل تیم قدرتمند لیورپول ارائه دهیم و به دنبال کسب نتیجه خوبی باشیم.کونته درباره وضعیت موزس نیز گفت:
از وضعیت موزس بسیار خوشحالم، البته او هنوز نیاز به زمان دارد تا به بهترین شرایط فیزیکی اش برسد.سرمربی چلسی درباره محمد صلاح، وینگر مصری و ستاره این روزهای لیورپول گفت:
او را به خوبی می شناسم، چند سال در ایتالیا بازی کرده است، او بازیکن بسیار خوب، خطرناک و از نظر فنی بسیار مستعد است. علاوه بر این، او بسیار سریع است و در مصاف های تک به تک بسیار خوب است و تمام کننده فوق العاده ای است. باید بسیار مراقب باشیم، نه فقط مراقب او، بلکه مراقب مانه، کوتینیو، فیرمینو و استوریج، آنها استعداد بالایی دارند.سرمربی چلسی در پاسخ به خبرنگاری درباره اصلاح ریشهایش، عنوان کرد که دخترش از او خواسته که اصلاح کند، چراکه مسن تر به نظر رسیده است. کونته درباره فابرگاس نیز گفت:
فابرگاس دقایق زیادی را بازی کرده و نیاز دارد که کمی استراحت کند. من اکنون 4 هافبک در اختیار دارم که در فرم آماده ای هستند و مطمئناً از سیستم چرخشی هم استفاده خواهم کرد. سسک هم از نظر حمل توپ و بازی بدون توپ، تعهد خوبی از خود نشان داده است. وقتی با سه هافبک بازی میکنیم، او آزادی بیشتری از نظر هجومی دارد.کونته افزود:
مهّم این است که تعادل خود را حفظ کنیم، این فصل تیم، فراز و نشیب زیادی داشته است، امّا اکنون به دنبال راه حل های متفاوتی نسبت به فصل گذشته هستیم.
حساس ترین دیدار هفته سیزدهم لیگ جزیره در مرسی ساید برگزار خواهد شد.
طرفداری- در چارچوب هفته سیزدهم لیگ جزیره، لیورپول در آنفیلد میزبان چلسی خواهد بود.
تاریخ زمان مکان داور 4 آذر 1396 21:00 استادیوم آنفیلد؛لیورپول مایکل اولیور
لیورپول در این بازی حساس میزبان است. شاگردان کلوپ در حالی پا به این مسابقه می گذارند که می خواهند به هر نوعی شده، نتیجه دیدار قبلی خود را که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود، جبران کنند. آخرین باخت قرمزها در لیگ برتر مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده و آنها در هر 4 دیدار بعدی شان پیروز شده اند. لیورپول شرایط مساعدی در جدول لیگ برتر انگلستان دارد؛ آنها در حال حاضر 22 امتیاز در رده پنجم و پشت سر چلسی هستند. پیروزی در این دیدار خانگی می تواند آنها را با تیم آبی پوش لندنی هم امتیاز کند که همین مسئله باعث دو چندان شدن حساسیت های این دیدار شده است. در سوی دیگر میدان چلسی قرار گرفته که از روحیه خوبی برخوردار است. انتقادات زیادی به سمت آنتونیو کونته پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3-0 مقابل رم روانه شد ولی این مربی شرایط را بهتر کرده است. آنها پس از آن شکست مقابل منچستریونایتد پیروز شدند. پس از آن نیز دو پیروزی 4-0 به ترتیب مقابل وست برومویچ در لیگ برتر و قره باغ در لیگ قهرمانان اروپا کسب کردند تا هواداران روزهای خوبی را سپری کنند. آبی پوشان لندن می دانند که جایگاه فعلی شان را نباید از دست دهند و به هیچ وجه نمی خواهند با شکست آنفیلد را ترک کنند.
وضعیت دو تیم
ترکیب احتمالی دو تیم
مصدومان و محرومان
تقابل های اخیر دو تیم ▄ جوئل ماتیپ روز گذشته به تمرینات لیورپول اضافه شده ولی حضور امره جان در هاله ای از ابهام است.
نکاتی در خصوص دیدار
▄ لالانا به مرز آمادگی رسیده ولی بازی کردن او به تصمیم کلوپ بستگی دارد.
▄ ویکتور موزس به تمرینات چلسی اضافه شده ولی مصدومیت طولانی مدت احتمالا موجب شود وی از ابتدا بازی نکند.
▄ پس از استراحت به چند بازیکن کلیدی مقابل قره باغ، کونته مجددا بازیکنان مهم خود را به ترکیب باز خواهند گرداند.
▄ لیورپول از 8 دیدار اخیر خانگی خود در لیگ برتر، 7 کلین شیت کسب کرده است.
▄ لیورپول در سه دیدار اخیر خانگی خود مقابل چلسی به تساوی رسیده است.
▄ چلسی 7 دیدار از 8 مسابقه اخیر خارج از خانه خود را در لیگ برتر با پیروزی پشت سر گذاشته است.
▄ آبی پوشان در سه دیدار اخیر خود در لیگ برتر کلین شیت کرده اند.
پیش بینی WhoScored لیورپول 1-1 چلسی
واقعا ته نامردی اگه ببازیم.خدا لعنت کنه هر کی که این بازیکنارو برا نیم خرید.اخه باکایوکو؟؟؟؟؟؟؟
زاواکاستا!؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا اینا ادمو روانی میکنن اخه.به خدا کونته بهترین مربیه که این ابراموویچ انتر میتونه برا تیم داشته باشه.
استزاتژی کونته برا این بازی فوق العاده بود ولی به گوسفندی مثل باکایوکو همه رشته هاشو پنبه کرد.
تیم تازه داشت جون میگرفت ولی حیف و صد حیف.بعید میدونم در ادامه بازی کاری از پیش ببریم
ودر نهایت اینکه اگه نزنی میخوری یعنی همین چیزی که برامون اتفاق افتاد.
مشکل تیم فقط و فقط عدم بالانس بودنشه دلیلش که مثل روز روشنه.چند تا گوسفند بالانسو بهم زدن
خوش بختانه با گل این منخوس نجس به کمترین حقمون تو این بازی رسیدیم.ازارد نیمه اول عالی نیمه دوم کاملا بی تاثیر و پر اشتباه بود .ولی در مجموع بازی قابل قبولی رو به نمایش گذاشتیم .
تا زمانی که تیم بالانس نشه نمیشه انتظار خاصی از تیم داشت تا الانشم به نظرم خوب کار کرده.
دیگه فحش و بد بیراه گفتنم فایدع نداره باید فقط ساخت وسوخت
به نظرم کنته این بازی تاکتیک حساب شده داشت
کریستنسن و آزپلی هم عالی بودن و صلاح رو کنترل کردن ولی دیگه وقتی دیگه باکایوکو پاس گل به لیورپول میده کاری نمیشه کرد!
به نظرم مساوی عادلانه بود و لیورپول هم خیلی موقعیت نداشت و این بازی شاید جزو سه بازی سخت فصل توی لیگ بودش
کریستنسن هم واقعا یه نعمته و از وقتی فیکس شده آمار گل خوردنمون خیلی کمتر شده
خستگی هم صد در صد تاثیر داشت ولی دیگه باکایوکو که استراحت کرده بود! :n02:
جالبه درینک واتر امروز از باکایوکو بهتر کار کرد و اینم تصمیم هوشمندانه ای بود اول بازی درینک واتر جای فابرگاس بود که یکمی تیم دفاعی تر بشه
در هر صورت خوبه نباختیم. بازی های بعدی تا ژانویه نسبتا آسونه و میشه امتیاز زیادی جمع کرد
زاپاکاستا چقدر منگل و آی کیوی پایینی داره، کلی میره جلو و به جای اینکه پاس آخرش رو خیلی راحت با کات بک بده به یار خودمون، بی هدف فقط سانتر میکنه و نهایتش یه کرنر میگیره، دو موقعیت عالی رو همینجوری از دست داد، اصلا در حد تیمی مثل چلسی نیست. باید این بازی رو میبردیم، لیورپول بدون مانه و فیرمینو دیگه گیرمون نمیاد که ببریم. نیمه اول خیلی خوب بود ولی نیمه دوم دیگه بیش از حد دفاعی بازی کردن. باکایوکو خیلی خیلی ناامیدکننده بوده، جالبه اومده گفته من از کانته و پوگبا چیزی کم ندارم و باید به تیم ملی دعوت بشم ! فکر کنم بد نباشه تو چند بازی از سه هافبک کانته-درینک واتر و فابرگاس استفاده بشه، درینک واتر بد نبود دیشب. وینگ بک چپ و راستمون هم که طبق معمول تعطیل بود.
هشدار کونته به مدیران چلسی در مورد سیتی
آنتونیو کونته، سرمربی چلسی به مدیران باشگاه در مورد رویکرد سیتی در نقل و انتقالات زمستانی هشدار داد.
به گزارش "ورزش سه"، سیتی با 8 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم یعنی منچستریونایتد، صدرنشین لیگ برتر است و نسبت به چلسی که مدافع عنوان قهرمانی است، 11 امتیاز فاصله دارد. گواردیولا در تابستان بازیکنان متعددی را جذب سیتی کرد و کونته معتقد است که آنها در زمستان نیز رویکردی مشابه پیش رو خواهند گرفت. او گفت:" مسیر منچسترسیتی استثنایی است، نه؟ سیتی در این فصل قوی ترین تیم بوده، همینطور فصل گذشته آنها تیم خیلی خوبی بودند. در نقل و انتقالات آنها بازیکنان زیادی جذب کردند و پیشرفت چشمگیری داشتند. احتمالا در ژانویه نیز همین رویکرد را پیش خواهند گرفت. به همین علت، ما باید نگران باشیم زیرا اگر بخواهیم با سیتی رقابت کنیم، باید بهترین تصمیمات را در نقل و انتقالات اخذ کنیم."
هر کس بازی دیشب رو دیده باشه به فاجعه وینگرامون با تمام وجود پی میبره.صد رحمت به زاپاکاستا این سیاه چیز مغز بعد از ورودش به زمین تقریبا تمام توپارو لو داد.الونسو هم که معلوم الحاله.خرید وینگر از نون شب هم برامون واجبتره.
نکته بسیار مثبت چند بازی گذشته حضور کزیستینسن هستش که اجازه خلق کوچکترین موقعیتی رو هم به حریف ندادن.امیدوارم دیگه هیچ وقت قیافه اون دلقکو تو ترکیب نبینیم.
کونته: تبدیل شکست به پیروزی کار آسانی نیست
آنتونیو کونته، سرمربی چلسی از عملکرد بازیکنانش خصوصا هازارد و موراتا تمجید کرد.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی در حالیکه ابتدا با یک گل از نیوکاسل عقب افتاده بود، با درخشش موراتا و هازارد پیروز شده و جایگاه خود را در رده سوم جدول لیگ جزیره تثبیت کرد. کونته گفت: من فکر می کنم ما باید خوشحال باشیم زیرا من پاسخ خوبی از بازیکنانم دریافت کردم. ما بازی را کمی کند آغاز کردیم اما بعد از دریافت گل با فشار و خلاقیت مناسب سعی به جبران داشتیم و روز خوبی را سپری کردیم. تبدیل کردن شکست به پیروزی کار آسانی نیست و مهم برای ما گرفتن 3 امتیاز این دیدار بود. هازارد نمایش درخشانی داشت و از بازی لذت برد. او بازیکن مهمی برای ما در هنگام تغییر سیستم است و هازارد امروز همکاری بسیار خوبی با موراتا داشت. ما می دانیم که سیتی نمایش فوق العاده ای تا امروز داشته و ما باید با دیگر تیم ها رقابت کنیم و هدف ما بازی به بازی پیش رفتن خواهد بود.
چلسی 3-1 نیوکاسل
پیروزی خانگی شیرین چلسی مقابل نیوکاسل
چلسی در حالی که ابتدا برابر نیوکاسل عقب افتاده بود در نهایت موفق به جبران شد و سه امتیاز حساس این مسابقه را کسب کرد.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی پس از پیروزی چند روز پیش برابر سوانسی میزبان نیوکاسلی بود که در رده دوازدهم جدول قرار داشت.
چلسی بازی را هجوی آغاز کرد و می توانست خیلی زود به گل دست یابد اما دقیقه 12 غافلگیر شد. گایل، مهاجم نیوکاسل روی دفع ناقص کورتوا موفق شد دروازه چلسی را باز کند. اشتباه اول را آلونسو انجام داده بود که با اثرگذاری اشتباه خود باعث تک به تک شدن بازیکن نیوکاسل با کورتوا شد. چلسی قافیه را نباخت و توانست در نیمه اول نه تنها گل خورده را جبران کند که به گل دوم هم رسید. ابتدا این هازارد بود که توانست کار را مساوی کند. فابرگاس پاس بلند عمقی را برای موراتا فرستاد اما مدافع نیوکاسل توپ را در میانه راه قطع کرد ولی هازارد درون محوطه حاضر بود و با یک ضربه دقیق گل مساوی را به ثمر رساند. دقیقه 33 موراتا حساب کار را 2-1 کرد. سانتر عالی موزس در دهانه دروازه با ضربه سر موراتا به تور نشست تا ابی ها نیمه اول را پیروز به رختکن بروند. چلسی نیمه دوم برای زدن گل های بعدی و تمام کردن کار نیوکاسل وارد زمین شد و خیلی زود حملاتش را شروع کرد ولی تا دقیقه 74 برای زدن گل سوم انتظار کشید. خطای ریچی روی موزس یک پنالتی به سود چلسی همراه داشت و هازاد با یک ضربه چیپ توانست خود را دو گله و تیمش را سه گله کند. چلسی با وجود موقعیت های دیگر در نهایت با همان سه گل برنده بازی شد و با 32 امتیاز موقتا به همسایگی یونایتد رسید.
برنامه بازی های تیم توی دسامبر رو که نگاه میکردم، بیش از پیش به بیشعوری مدیران چلسی پی میبرم. هر دو سه روز بازی داریم ولی تنها وینگ بک چپمون آلونسوئه !!!!!ربات هم هر دو سه روز نود دقیقه بازی کنه کم میاره چه برسه به آلونسو. تنها بازیکنی که این چند وقت استراحت نداشته آلونسو بود چون هیچکسو نداریم که جاش بازی کنه، برای همین به شخصه ایراد خاصی تو این یکماه نمیتونم ازش بگیرم چون صددرصد خستگی روی کیفیت بازیش تاثیر میزاره. البته موراتا هم که ذخیرش اون بتشوایی الدنگه که اونم مصدوم بود و امروز بعد یکماه رو نیمکت نشست، اونوقت یورنته رو مفت تقدیم تاتنهام کردیم. خدا لعنت کنه امنالو و گرانفسکایا رو! جالب اینه از وقتی امنالو رفته موناکو، اوضاع اونا هم داغون شده و همش میبازن :n08:!
خب CL رو با دومی توی گروهی تموم کردیم
خوب بازی می کردیم ولی موقعیت های زیادی از دست دادیم به خصوص موراتا و ویلیان دو تا موقعیت صد در صد رو نزدن
البته اوبلاک هم خیلی خوب توپا رو می گرفت و همش تقصیر بازیکنای چلسی نبود
باکایوکو هم که دوباره بازی ضعیفی داشت ولی دیگه مجبوری باید توی بازی های مهم با سه هافبک وسط بازی کرد و از اول سه مهاجمه نمیشه ریسک کرد
الان دوم شدیم نه میشه گفت خوبه نه بد!
اگه اول هم می شدیم احتمال داشت به بایرن یا رئال بخوریم و الانم بارسا و پاریس که در هر صورت هر 4 تا تیم خیلی قوین (البته یوونتوس هم دوم شده و اونم قرعه نسبتا سختی می تونست باشه)
ولی خب الان یه بدی داره که 4 تا تیم انگلیسی اولن و به اونا نمی خوریم و به خاطر همین تقریبا 60 درصد شانس داره که به بارسا یا پاریس بخوریم!
در کل امیدوارم که به پاریس که اصلا نخوریم و حالا بارسا رو شاید بشه رفت و برگشت یه جوری برد. به بشیکتاش هم بخوریم که دیگه خیلی عالی :n02:
باکایوکو چقدر داغون و افتضاحه، بیخود نیست فقط چلسی مشتریش بود و هیچ تیم دیگه ای حتی بهش پیشنهاد هم نداده بود، نکبت اول فصل به خاطر قیافش و سیاه پوست بودنش فکر میکردم بتونه مثل یحیی توره و پاتریک ویرا باشه برامون ولی الان در حد میکل هم نیست! مدرک الدنگ از فوتبال فقط خطا کردن رو یاد گرفته، به جای این داغون باید اول فصل کورنتین تولیسو رو میخریدن که ارزونتر هم بود. موراتا هم که نشون داده هر چقدر با سر خوب گل میزنه، با پا عاجزه و کلی موقعیت خراب میکنه، اون تک به تکی که بعد گل خراب کرد رو بتشوایی هم بود گل میکرد، ویلیان یابو هم که گند زده با دروازه خالی خراب کردناش. البته اول دوم شدن تو گروه چندان فرقی نداره چون این چلسی هیچ تیم بزرگی رو نمیتونه حذف کنه با امثال باکایوکو، زاپاکاستا، موزس و موراتای فلج ! فقط کاش به psg نخوریم چون دیگه واقعا این بازی تکراری شده، کاش بخوریم به بارسا، جلوی بارسا یکم هم میتونیم شانس داشته باشیم چون این فصل خیلی معمولی بودن.
این باخت کلا منو نسبت به این فصل نا امید کرد.درباره بازی حرف زیادی برا گفتن نیست چون تکرار مکرراته ولی از گفتن لعنت برذابراموویچو دار و دسته اش من یکی خسته نمیشم.نبض تیم دست یه بازیکن کاملا معمولیه پس چطور میتونیم انتظار یک تیم بزرگ رو داشته باشیم.بازیکن معمولی مثل فابرگاس تیم رو در حد یه تیم معمولی پایین میاره و این همون چیزی بود که بیشتر از هر چیز دیگه ای به چشم میومد.تیم امروز کاملا معمولی بود و نتیجه هم دور از انتظار نبود.
تو سی ال هم که همه میدونن چه خبره و اوضاع تیم چجوریه.تمام شواهد نشان از فصل اخر کنته داره و در اینده تیم از این هم معمولی تر خواهد شد.
بیخود نیست مهاجم اصلی مدنظر کونته، لوکاکو بود که اینا گند زدن و نتونستن بخرنش. موراتا امروز هم یه موقعیت عالی رو خراب کرد، اصلا با پاش نمیتونه گل بزنه، فقط با سر گل میزنه. باکایوکو هم که طبق معمول، فاجعه بود. هر چی از فصل میگذره، خریدهای تیم نا امیدکننده تر میشن. باکایوکو که ریده، موراتا که پا نداره، رودیگر هم که بیشتر ذخیرست، زاپاکاستا هم که تعطیله، درینک واتر هم که همیشه مصدومه.
خدا رو شکر قرعه دلخواهت دراومد وحید جان :n02:نقل قول:
حالا بارسا رو شاید بشه رفت و برگشت یه جوری برد.
فرانک لمپارد در اینستاگرام: قرعه سخت اما بزرگ
آقا به نظرم بعد بازی احساسی نظر دادینقل قول:
بیخود نیست مهاجم اصلی مدنظر کونته، لوکاکو بود که اینا گند زدن و نتونستن بخرنش. موراتا امروز هم یه موقعیت عالی رو خراب کرد، اصلا با پاش نمیتونه گل بزنه، فقط با سر گل میزنه. باکایوکو هم که طبق معمول، فاجعه بود. هر چی از فصل میگذره، خریدهای تیم نا امیدکننده تر میشن. باکایوکو که ریده، موراتا که پا نداره، رودیگر هم که بیشتر ذخیرست، زاپاکاستا هم که تعطیله، درینک واتر هم که همیشه مصدومه.
لوکاکو؟! والا دیشب لوکاکو توی دربی منچستر یه موقعیت صد در صد رو نزد و از اون بدتر اینکه دو تا پاس گل هم به بازیکنای سیتی داد!
حالا نمیگم لوکاکو بده ولی خرید موراتا مطمئنا برای ما خوب بوده و تا اینجای فصل عملکردش بهتر از لوکاکو بوده
درسته موراتا بعضی موقعیت ها رو خراب می کنه ولی مثلا بازی وستهم اصن موقعیت زیاد براش درست نکردن و فوقش یه موقعیت داشت!
دیگه همه مهاجم ها هم چند تا موقعیت رو خراب می کنن و این طبیعیه. اتفاقا موراتا قبلنا گل با شوت هم خوب زده
اینکه چند تا بازیه پشت سر هم داره بازی می کنه هم توی عملکردش تاثیر داره. باتشوای هم مصدوم نبود حداقل بعضی بازی ها جاش بازی می کرد
در کل من موافق این نیستم که یه دفعه بازیکن رو تا عرش بالا برد بعد دو تا بازی بعدش دیگه گفت به درد نمی خوره
هر بازیکنی هم بالاخره یه نقاط ضعف و قوتی داره. مثلا موراتا از نظر تکنیکی و پاس دادن بهتر از لوکاکو و کاستا ست. البته لوکاکو پاس گل به حریف خوب میده :n02:
آره بین سه احتمالی که وجود داشت قرعه حد وسط به چلسی خورد :دینقل قول:
خدا رو شکر قرعه دلخواهت دراومد وحید جان :n02:
قاعدتا به بشیکتاش می خورد بهترین قرعه بود ولی وقتی کلا سه تا احتمال وجود داشت دیگه باید انتظار این قرعه رو از قبل می داشتیم
بارسا رو میشه رفت و برگشت برد و الان دوران اوجش مثلا چند سال قبل نیست
مسی رو بشه گرفت دیگه تمومه :دی
اینستاگرام چلسی: قرعه ما مقابل بارسلونا خواهد بود. خاطرات خوشی از نیوکمپ از آخرین دیدارمان داریم.
تو اون سیستم مزخرف مورینیو که تو زمین خودش هم فکر اتوبوسی دفاع کردنه، کریس رونالدو و مسی هم سرنوشتی بهتر از لوکاکو پیدا نمیکنن، پاس گل هاش به سیتی هم بدشانسی بود و قطعا حتی اگه اشتباه هم نمیکرد، سیتی گل رو میزد چون خیلی سرتر از یونایتد بودن. موراتا خوبه ولی اینکه به عنوان تک مهاجم اصلی یه تیم بزرگ بخواد تو لیگ برتر و سی ال باشه، انتظار زیادیه ازش. نقشش باید یه چیزی تو مایه های اون چیزی باشه که تو یوونتوس داشت یعنی یکی از دو سه مهاجم اصلی تیم که چرخشی بازی کنن. یعنی باید در کنارش حداقل یه مهاجم گرون قیمت دیگه و یه مهاجم معمولی هم باشن که سه تایی با هم کار کنن نه اینکه ذخیرش بتشوایی داغون باشه و موراتا همه بازیها نود دقیقه بازی کنه. ولی لوکاکو شخصیت تبدیل شدن به مهاجم اصلی و تک مهاجم بودن رو داره مثل دروگبا.نقل قول:
قرعه با بارسا هم خوبیش اینه که با آبرو حذف میشیم و میتونیم دو رقابت نزدیک رو ببینیم برعکس پی اس جی که همون سه تای خط حملشون کافی بود که تو بازی رفت تو لندن، کارو تموم کنن. رم خورد به شاختار ، خاک بر سرشون که نتونستن اول گروه بشن.
قرعه بارسا بین دو شانس دیگه یعنی پی اس جی و بشیکتاش انتخاب بهتری بود دست ژابی آلونسو درد نکنه! یاد بازی نیوکمپ میفتم ده نفره پنالتی مسی، درخشش چک و گل به یاد ماندنی تورس
امیدوارم تو این دو ماه وضعیت تیم بهتر بشه و کونته بتونه تیمو اماده بازی مقابل بارسا بکنه بازیهامون نسبت به بارسا خیلی فشرده تر و سنگینتره
تو ژانویه میشه این تیم و تقویت کرد به شخصه دوست دارم جیمی واردی را بتونن جذب کنند که بتونه مقابل بارسا هم برامون بازی کنه