دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zteنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zteنقل قول:
- - - Updated - - -
»شکل برق رو که باید تو کافو ups بگذارندنقل قول:
هیچ کدام, قاطی تجهیزات بی نام چینینقل قول:
سال قبل مخابرات از استان همسایه از چند کافو نوری محلی سرقت کرد, چند روز طول کشید مخابرات محلی تجهیزاتی جایگزین کنه, شلخته پلختگی کافو نوری های مون از اون موقع شروع شد
خودم دیدم لولا های کافو را با فرز بریدن, مهندس گفت اون شب کارمندان مخابرات از استان همجوار از سه کافو نوری منطقه مون سرقت کردن, بخاطر کمبود تجهیزات از همدیگه دزدی میکنن:blink:
نقل قول:نقل قول:اشتباه میکنید ... Attenuation میزان تضعیف از DSLAM/اکسچنج/کافو/کابینت هست ... یا به عبارت دیگه، از جایی که بستر سیم مسی شروع شده.نقل قول:
حالا اول برم مخابرات ببینم اصلاً کابینت تجهیزات VDSL داره یا نه که با این وضعیت، بعید میدونم ...
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تکنولوژی ADSL کل مسیر سیم مسیه و فاصله تا مرکز مهمه و dslam هم در مرکز قرار دارد اما VDSL فاصله تا کافو نوری و DSLAM در کافو قرار دارد ..نقل قول:
دو مسیر برای خط تلفن که نداریم ... اگه قسمتی از مسیر، فیبر باشه، ADSL DSLAM هم توی همون کابینت فیبر نوری قرار میگیره.نقل قول:
نقل قول:
درسته, وقتی با کافونوری محاصره مخابرات شدید adsl از کافو با سیم مسی به خانه وصله
مرکز مخابرات ما 3 کیلومتر فاصله دارد و خطم حداکثر 8مگ بود, وقتی کافونوری 60متری مون گذاشتن خط adsl پرید به 20مگ, حالا با vdsl رو 100مگ :rolleye: دستشون درد نکنه
و تو کافونوری multi-mode adsl/vdsl dslam نصب کردن, بدونه مراجعه به کافو از مرکز میشه تو یه ثانیه با یه کلیک adsl به vdsl تغییر داد و بالعکس
خب این مورد استثناس همه جا اینجوری نیست و معمولا سیم مسیه. کسی از فیبر برای ADSL معمولا استفاده نمیکنه و برای VDSL بیشتر استفاده میکنند...وقتی مودم شما میتونه ADSL/VDSL رو با هم داشته باشه دور از ذهن نیست که DSLAM هم این قابلیتو (Backward compatibility)داشته باشه ..نقل قول:
خاک بر سر مخابرات، علیالخصوص مرکز محلاتی ...
ک*** آسمون رو با VDSL و فیبر پاره کردن، اون وقت دریغ از یه متر فیبر ...
حالا خوبه این منطقه اغلبش شهرکهای چند صد/هزار واحدی هستن و این قدر براشون بیاهمیته ...
پ. ن: اینها کامل شکست خوردهاند ... اوایل اومدن با فیبر یه خرده show off کردن، بعد دیدن با این شرایط نمیصرفه ... اومدن VDSL و سرینو رو توی بوق و کرنا کردن و یه سری سفیه متملق گفتن ببینید چه مملکت خوبی! کجا میان مجانی بهتون VDSL بدن؟
اینم گذشت و ملت ترسوی همیشه در حال دانلود هم به جای مطالبهگری، اصلاً فراموش کردن همچین طرحی قرار بوده اجرا بشه ...
خلاصه با توجه به صحبتهایی که با رئیس مرکز کردم، دنبال این اراجیف نباشید که تمام کارها خوابیدهاند و هیچ پروژهای انجام نخواهد شد ...
با این شرایط تحریمی ! و کسری بودجه ای که دولت در سال های آینده داره ! پروژه سورینو ! از ابتدا شکست خورده بود ! شرکت های خصوصی هم اصلا این ریسک رو تو این شرایط نمیکنن که بخوان شبکه ثابت رو توسعه بدن ! حتی اگه مخابرات بهشون اجازه بده !نقل قول:
هر وقت هم از وزیر پرسیدن چی شد پروژه سورینو ! جوابی برای گفتن نداشت ! روی کابل های فرسوده ای که قبل انقلاب کشیده شده
مردم انتظار 16 مگابیت فول ADSL دارند
نقل قول:
من 18 مگ فول ADSL دارم
ولی وقتی سرعت سند به زور به 1 مگ میرسه به چه دردی میخوره
با تک کانکشن 2 مگابایت دانلود داری؟نقل قول:
دوستان دستی یه پینگ گوگل بگیرید. چرا انقدر پینگ بالاس؟ مال من 45 بود.
راه حلی هست؟
زنگ زدم 2020 می گه تا 450 هم پینگ استاندارده. قطع کرد.
سلام مخابرات این طرح های معمولیش شبانه رایگانه؟من نود گیگشو گرفتم واقعا نمیشه باهاش دانلود داشت
خیر. رایگان ندارهنقل قول:
والا ما که از این نت مخابرات نمی تونیم استفاده کنیم از بس که سرعت کمه و قطعی داره و پینگ بالاس. خودشون هم مدام می گن اگر ناراضی هستید خط رو آزاد می کنیم. (البته که دروغ می گن و یه هزینه اضافه برای استفاده از نت شرکت های دیگه باید بهشون بدید و تا 2 هفته خط بسته هست و به اصطلاح رانژه نمی شه.) من که کوتاه نمیام و همین رو هم تا آخرین بایتش استفاده می کنم و خط رو آزاد نمی کنم.
هم یه خط دیگه تو خونه دارم که از شرکت دیگه ای 1000 گیگ بین الملل رو ماهی 25 می گیرم (سرعت 2 مگ). هم نت 4 جی موبایل هست.
سامانه 195 هم که مدام شکایت بهشون می زنم.
منطقه به منطقه فرق میکنه, نزد ما vdsl عالیه :)
تک کنکشن امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت یه تست تک کانکشن از testmynet با سرور فرانکفورت بزارین.نقل قول:
تبریک عرض می کنم دوست عزیز
تست من: FTTH :
گاهی خوب میشه ولی شبها بخصوص افتضاحه.
امروز استثنا یه کم زودتر ترکیده
ولی سرعت دانلودم از سرور داخلی همیشه 12.400 مگ هست!
چه تک کانکشن باشه و چه مولتی باشه.
والا شما هم که دیال اپ گرفتید. اخه این چه وضعشه؟!؟؟نقل قول:
وای, اونکه افتضاحه, اونم ftth :n35:نقل قول:
خوشحالم که یه نفر متوجه شد همهی تستها به جز testmy.net پشیزی ارزش ندارن ...نقل قول:
نکتهای که باید توجه داشت، پهنای باند مخابرات در گزارشهای دورهای تنظیم مقرراته ... اگه بررسی کنید میبینید پهنای باند مخابرات (فکر میکنم فقط تهران) چیزی بین ۶۰ تا ۷۰ گیگابیته ... بخوان به شما مثلاً ۱۰۰ مگ بدن، خیلیه ...
۱۰۰ مگ چند درصد ۶۰-۷۰ گیگ میشه؟ اون وقت مشترکهای میلیونی هم در نظر بگیرید.
در نتیجه همهی اینا شر و وری بیش نیست ...
بابا ایرانه ... اگه اینترنتش قرار بود خوب باشه که میشد امریکایی چیزی.
پ. ن: سگ تو اینترنتی که کنترلش دست مشتی *** باشه که هر موقع خواستن بزنن توی سر ملت قطعش کنن.
بحث تککانکشن و صد کانکشن نیست ... پروتکل بستر تست، متدلوژی و عوامل دیگه مهمتر هستن که فقط testmy.net این موارد رو رعایت کرده.نقل قول:
اگر اینیکه میگی درسته, 12 میلیون جمعیت تهران فقط 70گیگ بینشون باند دارن, پس fttn و ftth چه فایده داره؟ به هیچ دردی نمیخورهنقل قول:
والا زندگی الان فقط تو شهرستانه, دلم برا تهرانیها میسوزه, دود و کثافت, ترافیک, شلوغی, گرانی
یادمه 50 سال پیش چه بهشتی بود, کم جمعیت, آسمان آبی پاک مثل آینه, آب خوردنی گوارا, باغ ها, دماوند مثل تابلو تو پنجره, یادش بخیر
باورتون نمیشه, اون زمان کاروان های شتر, گله گوسفند, خر و الاغ از جلو خونه مون تو امیرآباد رد میشدن, نون خشک بشون میدادیم, سنگ نمک میگرفتیم
به این شکل نیست که بگن ما 70 گیگ ترافیک داریم و از این 70 تا 100 مگابیت اش رو میدیم به اقای فلانی و 20 مگ رو میدیم به اقای فلانی. تقسیم پول که نی. بحث شبکه اس و باند شیر که بحث بسیار پیچیده ای هم هست.نقل قول:
دو کانکشن به 2 مگابایت میرسهنقل قول:
سلام دوستان. بنده دیروز اینترنت VDSL مخابرات گرفتم. تا امروز ظهر فوق العاده بود. سایت های خارجی تا 20 مگابیت و سایتهای داخلی تا 40 مگابیت میرفت.
امروز بعد از ظهر یک قطعی داشتم، اما بعدش به شدت سرعت پایین اومد. البته سایتهایی مثل فیلیمو و اینستاگرام بدون مشکل میاد.
کسی میدونه علتش چیه؟ آیا واسه همه اینطور شده؟
مودمم tplink 9970 هست.
راستی مودمم هم یک چیز غیر طبیعی داره! چراغهای اینترنت و وایرلسش ثابت هست و اصلا چشمک نمیزنه. از همون اول این شکلی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان. بنده دیروز اینترنت VDSL مخابرات گرفتم. تا امروز ظهر فوق العاده بود. سایت های خارجی تا 20 مگابیت و سایتهای داخلی تا 40 مگابیت میرفت.
امروز بعد از ظهر یک قطعی داشتم، اما بعدش به شدت سرعت پایین اومد. البته سایتهایی مثل فیلیمو و اینستاگرام بدون مشکل میاد.
کسی میدونه علتش چیه؟ آیا واسه همه اینطور شده؟
مودمم tplink 9970 هست.
راستی مودمم هم یک چیز غیر طبیعی داره! چراغهای اینترنت و وایرلسش ثابت هست و اصلا چشمک نمیزنه. از همون اول این شکلی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید
خط شما خوبه, سرعت به اندازه کشش snr خطنقل قول:
فکر کنم تهران هستی, سرعت در ساعاتی افت داره چون جمعیت زیاده و تهران در مجموع فقط 70گیگ باند برای تمام کاربران اینترنت داره
سلام داداش. ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
بله تهران هستم. ولی دیروز و دیشب هیچ مشکلی نداشتم.
راستی در مورد چراغهای مودم اطلاعی ندارید؟
مودم tplink 9970 شما مشکلی نداره, بعضی مودم ها چشمک نمیزنن, مال شما جزو اینهاستنقل قول:
سمت ما مخابرات کارت VDSL نصب نکرده سر خیابون و فعلا فقط ADSL میشه گرفت :sad:
نمیشه بهشون درخواست داد مشکل رو حل کنن؟
فامیلم تو آرژانتن, یوسف آباد و طرفهای تجریش قفط adsl دارن, اونهم کند چون از مخابرات دورننقل قول:
فیبر نوری اکثرا تو مناطق جدید تهران کشیدن
پانل مشتری من خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
دوستان کسی اطلاع داره مرکز مخابراتی شهید یزدان پناه vdsl داره یا نه؟
سلام توی منطقه شهید دیالمه سرویس vdsl ارایه می شه>؟
تجربه من نشون داده که سیستم پنل با سیستم 2020 فرق می کنه. انگار دست دو پیمان کار مجزا باشه. اگر قصد خرید طرحی دارید که در سامانه نیست باید با 2020 تماس بگیرید و مستقیم از خود 2020 خرید کنید. اینکه بخواهید 2020 طرح را به سامانه اضافه کند بعید میدونم به جایی برسید.نقل قول:
هنوز چند روز از سرویس 183گیگ یک ماهه 50مگ vdsl برام ماندهنقل قول:
پانل مشتری, قسمت خرید فقط طرح های عجیب غریب 16مگ نشون میده
این جدول که از تاپیک adsl گرفته شده، قیمتها و طرح ها را کمی روشن می کنه
برای کسانی که می خوان چند ماه بخرند بد نیست ، اما من معمولاً فقط ماهانه می خرم طبع نیازم
حیف که طرحهای ماهانه در صفحه نمایش نمی دند ، شاید وب سایتشون ظرفیت نداره.
2020 گفت کلیه طرحهای ماهانه در دسترس است حتی اگر لیست نشده
دوستان میشه راهنمایی کنین من الان خط تلفنم تا 9 مگ بیشتر جواب نمیده روی Adsl اگر بخوام vdsl بگیرم تا چقدر جواب میده کارم گیره ممنون میشم جواب بدین