دوستانی که میخوان با V پی N آلمان تست کنن پیغام خصوصی بدن تا بهشون اکانت آلمان بدم.
Printable View
دوستانی که میخوان با V پی N آلمان تست کنن پیغام خصوصی بدن تا بهشون اکانت آلمان بدم.
من امروز واسه یکی از دوستام گرفتم
تو روز سرعتش خوب بود هم سرور ایران هم خارج از ایران
بانقل قول:
چه سرعنی دانلود میکردی؟؟؟
چه سرویسی گرفتی؟؟
الان فقط یه سرویس میدن که ۲۴۰ تومن در میاد همون ۴ تا ۴۰ مگنقل قول:
با انتن ضعیف یعنی یک چراغ
۲۲-۲۳ سرعت میداد البته احتمالا جاشو درست کنم سرعت بیشتر بشه
سرعتنقل قول:
چنده برات دانلود منیجر؟؟؟
یه سؤال برام پیش اومده. وقتی به TD-LTE میگن اینترنت ثابت یعنی از محدوده ای که نصب میشه نمیشه جابجا بشه؟؟؟ یعنی مثل وایمکس نیست هرجای شهر که آنتن داشته باشه بشه جابجا کرد و استفاده کرد؟
ممنون.
هر جای پوشش داشته باشه. میشه جاجا کرد یک اصطلاح هستشنقل قول:
.نقل قول:
فک میکنم منظور این باشه که در حال حرکت جواب نمیده .
وایمکس هم ابتدا یادتون باشه قرار بود در حال حرکت هم جواب بده ولی ایراد گرفتن و ...
نقل قول:
"ثابت" یعنی اینکه مودم رومیزی داره . این اینترنت td lte فقط چین و ایران ارائه میشه و مخترع و مبدع اصلی ش هم همون چین هست . مثل مودم های ایرانسل که به صورت فله ای از چین وارد میشه و به فروش میرسه . وگرنه هیچ جای دنیا برای اینترنت خونه از دکل مخابراتی استفاده نمیکنند . همه جا یا فیبر کشیدن یا کارشناسی شده کار میکنند مثل تو ترکیه که نوشته از سال 2004 ! dsl رو بدون تلفن میدادند و مشتری باید خودش میرفته voip میگرفته روش
الآن زنگ زدم مبین نت اصلاً من چیزی هم در این مورد نپرسیدم ولی خودش گفت نمیتونین جابجا کنید ها! جابجا کنید تنظیماتش بهم میریزه تنظیماتش هم خیلی سخته و کارشناس باید مجدد بیاد تنظیم کنه! پرسیدم یعنی مثل مودم ADSL نیست خودم بتونم تنظیم کنم یا حداقل از تنظیمات بک آپ بشه گرفت؟ گفت نه نمیشه! البته فکر کنم اشتباه میکنه مگه میشه بک آپ نداشته باشه؟ حالا مگه تنظیماتش سخته یا اینا جَوِ الکی میدن؟ :n02: یعنی تو خونه هم نمیشه جابجا کرد؟؟؟
دارن جو میدن باور کن . تنظیمات چیش سخته؟ اینکه سیم کارته همه چیش اتوماتیک تنظیم میشه من تاحالا 2 بار ریست فکتوری دادم . بعدم مگه اون یارو که اومد نصب کرد چیکار کرد معجزه کرد؟ من که اصلا هیچوقت اطلاعات این اپراتور هارو حساب نمیکنم:n33:نقل قول:
آقای هذیون، شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی که چند ده کشور هستند که این سرویس رو ارائه میدند.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
میتونین جا به جا کنید و تنظیماتی هم لازم نیست. کارشناس هم که میاد فقط فعال سازی میکنه. به تنظیمات مودم اصلا دست نمیزنه. حتی برای تست آنتن دهی از مودم تست استفاده میکنه و وقتی جای مناسب پیدا کرد، مودم شمارو از جعبه درمیاره و میزنه تو برق و شناسه مودم رو میرنه تو سیستم خودشون که فعال شه.
ثابت يعني در حال حركت نميتوني استفاده كني
يعني نميشه داخل ماشين بزاري راه بيوفتي نت داشته باشي موبايل نيست مثل فورجي FD كه دوستان پشت فرمان تست ميگيرن
فقط بايد ثابت باشه حالا مودم روميزي باشه يا نباشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من تازه مودم خریده بودم که طرح 500 گیگ 1 سالشونو بخرم اونم گرون کردن یعنی شانس نیست که
به نظرتون دوباره ازین طرح ها میزارن؟
من سفارش دادم بیان نصب کنن. فقط در مورد Port Forwarding میترسم اعصابم رو بهم بریزه. من لازم دارم و دوستان هم میگن که مبین نت Port Forwarding رو بسته! آخه برای چی بسته؟؟؟ :n13:
احتمالا به خاطر اینکه ای پی بگیرین ازشوننقل قول:
ساعت 5 زنگ زدم ساعت 9:30 هم اومد وصل کرد :n02: چه سریع :n02:
اینجا مشکل بخاطر مخابرات گور به گور شده هست که بقیه مجبور شدند از رو هوا سرویس بدندنقل قول:
بازم جای شکر داره وگرنه چندین سال دیگه باید با این کابلهای درپیت مسی می ساختیم
بحث ثابت و غیر ثابت یعنی اینکه در حالت ثابت وقتی مودم به شبکه متصل شد، بین دکل ها نمی تونه جابجا بشه
توی حالت غیرثابت مثل موبایل، شما وقتی در حال مکالمه هستی، می تونی جابجا بشی (مثلا تو ماشین یا اتوبوس) و بین دکل ها به صورت اتوماتیک دست به دست میشی(hand off) و ارتباطت قطع نمیشه
ولی در حالت ثابت، شما در صورتی که از محدوده ی یک دکل خارج بشی و وارد محدوده ی دکل دیگه بشی، ارتباطت قطع میشه و خوب مجدد یک زمانی صرف میشه تا ارتباط مجددا برقرار بشه
در نهایت یعنی اینکه جابجایی بین دکل ها مستلزم یکبار قطع و مجددا اتصال مجدد هست و امکان سوییچ کردن بین دکل ها وجود نداره
خیلی از اوپراتورها در خیلی از کشورها در حال حاضر دارند این سرویس رو ارائه میدند. مثالا اپراتور Tele2, یکی از بزرگ ترین اپراتورهای اروپا، در سوئد، آلمان، اتریش، هلند و چند کشور دیگه اروپایی همین سرویس ایرانسل و مبین نت رو ارائه میده و به همین صورت با حجم های محدود.نقل قول:
سیم کشی و بهبود زیرساخت کار آسونی نیست. گوگل با اون عظمتش تو سرویس «گوگل فایبر» شکست خورده. دیگه مخابرات بماند!
همین اینترنت ملی که همه فقط شکایت میکنند ازش، یکی از پروژه های اخیر استرالیاست.
متاسفانه ما مردمان ناسپاسی هستیم و قرن هاست که داریم چوبشو میخوریم. برعکس آمریکا که مردمان شکرگذاری دارن و خدا هم جواب شکرگذاری هاشونو داده.
دوام دولت اندر حق شناسیست
زوال نعمت اندر ناسپاسی است
اگر فضل خدا بر خود بدانی
بماند بر تو نعمت جاودانی
- حافظ
قابل توجه دوستانی که مشکل پورت فورواردینگ (Port Forwarding) داشتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن هستید قبلاً این کارو انجام داده بودید؟؟؟! چون خیلی ساده بود. اگر هم مبین نت گفته آی پی ثابت میخواد برای این گفته که واقعاً میخواد ولی میشه با یه DDNS اونم حل کرد که دیگه آی پی ثابت نخواد. در کل خیال همه راحت مبین نت Port Forwarding رو نبسته اینم مدرکش:
هه. شما یک هفته استفاده کن وقتی بستنش زنگ زدی گفتی بهت گفتن امکان پورت فورواردینگ روی این مودم اصلا نیست :n04: میای همینجا یاد من میوفتی. من دقیقا همینجوری شدم دیگه اوکی بود یک هفته باز بود بعد که دیدن دارم استفاده میکنم یهو یکروز دیگه نه تونستم آی پیم رو از خارج شبکه پینگ بگیرم نه پورت فورواردینگ کنم!نقل قول:
دوست عزیز من خیلی معذرت میخوام ولی تا همین 4سال پیش سرعت 128 به بالا کارت دانشجویی میخواست . پینگ هم زیر 350 میگفتن خیلی خوبه. همین الانشم یک پینگ درست حسابی نمیدن . کیفیت تک کانکشن کلا افتضاحه . یک روز خوش نداریم از دست این اینترنت بعد شما یک جوری میگی شکرگذار نیستی انگار ما 10ساله اینترنت 100مگ داریم و راضی نیستیم.نقل قول:
من کارم با اینترنته و هرروز دارم با این سرویس کار میکنم. رو تلویزیونم یوتوب فول اچ دی بدون یک ثانیه بافر وسط stream میگیرم. سرور NAS ام فیلم و سریال فول اچ دی دانلود میکنه و بک آپ های گیگابایتی فایلای کارمو آپلود میکنه رو سرور آمازون بدون هیچ مشکلی. یک سری پورت رایج هم هرروز استفاده میکنم.نقل قول:
همون احتیاجات اینترنتیم که تا چند ماه پیش خارج ایران با خط ۱۰۰ مگ کابلی برطرف میکردم، الان داخل ایران مبین نت با خط ۲۰ مگ برطرف کرده واسم. من که راضی و شاکرم. البته از مبین نت راضیم. ایرانسل هرروز قطعی داشت.
شما اگه مشکل پینگ واسه بازی کردن داری، تا بوده همین بوده و همین خواهد بود. مشکل مختص ایران نیست. مشکل Latency بین قاره ای، مشکل جهانیه. شما نباید انتظار داشته باشی از داخل ایران با سرور مثلا آلمان بدون مشکل Latency بتونی بازی کنی و برعکس یا از داخل آمریکا با سرور آلمان و برعکس. شما باید با سرور داخل کشورت بازی کنی.
منظورتونو متوجه میشم . بله فاصله رو خیلی نمیشه کاریش کرد قبول . ولی بحث من پینگ فاصله ای نبود . نوسان پینگ بود و کیفیت adsl ها که پینگ آلمان که حدود 100 باید باشه به 300 350 هم میرسه تو زمان های خاص . تازه الان مثلا بهتر شده.نقل قول:
ولی راجب بحث اصلی : من واقعا توی اینترنت هایی که داشتم , مبین نت از همه بهتر بوده شکی درش نیست . فقط شبا افت کیفیت پیدا میکنه (10 شب) که بازم با افت کیفیتش بهتر از adsl هست . قبول دارم ولی شما بحث adsl رو کشیدی وسط من اون حرفارو زدم.
این پینگ من از داخل پنل مودم و سرور آلمانی:
PING 91.250.106.100 (91.250.106.100): 56 data bytes
64 bytes from 91.250.106.100: seq=0 ttl=47 time=108.980 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=1 ttl=47 time=108.420 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=2 ttl=47 time=104.300 ms
64 bytes from 91.250.106.100: seq=3 ttl=47 time=104.180 ms
حدود ۱۰۰ ساعت ۴ نصفه شب که حداکثر ۴ مگ میشه.
در ضمن من حرفی از adsl نزدم.
شاید من اشتباه متوجه شدم ولی مبین نت سیم کشی نداره
نقل قول:
اون قسمت در جواب یوزر whitehat بود که در مورد زیرساخت نوشته بودند.نقل قول:
عزیز تازه ایران امدی؟ شاکری؟ خوبی؟ میدونستی تو ایران (فقط و فقط تو ایران) مردم از نداشتن اینترنت پر سرعت تک کانکشن جهانی رنج میبردند و می برند؟ این قدر که برنامه ای مثل IDM و انواع مشابه اش تو ایران سبز شده و فقط تو ایران استفاده می کنند؟ آن ور دنیا به طرف میگی IDM یا دانلود منیجر میگه چی هست؟ عزیز برادر مارو گرفتی؟نقل قول:
پینگ ملی هم تو ایران عدد 2 نیست! اینو میدونستی؟ آن ور طرف بعد از پینگ 1 مودم/روتورش پینگ بعدی رو 2 هست! اینو میدونستی یا تبلیغی چیزی می کنی؟
من تو یکی از کشورای پیشرفته بودم، شهرهای مختلف هم زندگی کردم، از آی اس پی های مختلف هم اینترنت خوب داشتم ولی هیچ وقت پینگ زیر ۲۰ یا ۲۵ نداشتم! احتمالا شما داخل سرور روم گوگل پینگ گرفتی که انقدر مطمئن آمار میدی. من الان پینگ داخل شبکه گرفتم و متوسط ۴ شد! شما خودتو هم پینگ کنی ۱ نمیگیری. حالت خوبه؟نقل قول:
در ضمن وقتی تورنت که مالتی کانکشنه هست، استفاده کردن از IDM منطقی نیست.
تورنت؟ IDM? منظور بنده از سرعت تک کانکشن یعنی شما صرفا یک دانلود و یک کانکشن رو از پورتهای:نقل قول:
http
https
ftp
smtp
imap
ssh
....
ماکزیمم سرعت بگیری چیزی که در همون جاهایی که شما ادعا دارید بودید رایج و امکان پذیر در طول ساعات شبانه روز هست.
اصلا پینگ 20 اوکی! پینگ الانت چنده که هنوز شاکری؟
لاگ پینگ الانمو چند پست قبل با سرور آلمان نوشتم که کاملا قابل قبوله. حدود ۱۱۰. در ضمن اون پینگ ۲۰ که گفتم بین قاره ای نبود. داخلی بود.نقل قول:
بعد شما حداکثر سرعت با SSH یا SMTP یا IMAP میخوای چیکار؟! من به روزی حداقل ۲۰ سرور خارجی ssh و ftp و sftp میزنم و هیچ مشکلی ندارم! مگه آدم با ssh میخواد چیکار کنه؟ یه command تایپ میکنی و میفرستی به سرور!
ایران فقط با https مشکل داره که اونم به خاطر فیلترینگه و با وی«پی«ان خوب مشکل حل میشه.
پس از نظر شما پینگ و سرعت قابل قبوله پس شاکری البته فکر کنم تازه امدی قبلش نبودی! پس طرف سرعت داره ان ور 100 مگابیت حتما خیلی بده ما اینجا داریم 16 مگابیت بله شاکریم. تبلیغ خوبی بود برای مبین نت.:n31::n10::n11::n15:نقل قول:
....................
نقل قول:
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :n02: ولی امیدوارم بسته نشه :n28::n27:
دوستان خواهشاً سر اينترنت ديگه با هم جنگ نكنيد!! به اندازه ى كافى بحث و جدل داريم....! فعلاً همينه همه ى نظرات دوستان هم هست،هر كى دوست داشت ميتونه تهيه كنه استفاده كنه،هر كى هم دوست نداشت ميتونه نگيره يا از جايى كه فكر ميكنه بهتره بگيره!
Sent from my iPhone using Tapatalk
این دوستمون رو من تایید میکنمنقل قول:
منم اینترنت کیبل ۱۸۰ مگی داشتم پینگ از جاخای مختلف فرق زیاد داشت
بین ۲۰ تا ۵۰ بود
اینکه فک کنین خارج پینگ میشه یک رقمی این خیر نیست مگه اینکه دیتا سنتر باشه
دوستان برای طرح مهاجرت از وایمکس به مبین نت چی ها نیاز هست؟ فقط باید فرم توی سایت رو پر کنیم ؟ همون روز جواب میدن یا چند روز بعد
تازه تو بندرعباس اومده می خواستم وایمکس آشغالش رو بدم اینو بگیرم
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
برای کامپیوتر که همون ها_ت_اسپا__ت خیلی خوب جواب میده برای موبایل چیزی سراغ ندارید به همون خوبی جواب بده؟