همون پیش شماره های voip هستنقل قول:
Printable View
همون پیش شماره های voip هستنقل قول:
سلام دوستان
امروز از پست شهرمون با من تماس گرفتن که فردا برم سیم کارت های وب تحویل بگیرم و چندتا امضا هم انجام بدم، خواستم بپرسم کار دیگه ای هم باید انجام داد؟ و اینکه سیم کارت بعد ارسال مدارک چند روز بعد فعال میشه؟
و اینکه سرعت 4G های وب به قدرت و کیفیت همراه اول یا ایرانسل میرسه ؟
ممنون
حداکثر یک هفته بعد از دریافت سیم کارت فعال میشهنقل قول:
سرعتش با حداکثر سیگنال و مودم بیرونی من 21 مگ بیشتر نداشتم مگر رومینگش فعال باشه و سویچ بشه رو شبکه ایرانسل
اگر رفت رو رومینگ ایرانسل صدات رو در نیار و لذتش رو ببر
ممنون عزیزنقل قول:
فقط یک سوال ، شما گفتید که اگه رومینگ برات فعال بود استفاده کن،یعنی اگه داخل منطقه ای که هستم خود های وب انتن بده، نمیشه رومینگ شد؟یا این بستگی به شرکت داره که کدوم منطقه را جزو لیست رومینگ بگذاره؟
نقل قول:
سلام
سيمكارت هاي شركت هاي وب فقط و فقط رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رومينگ ميشه . تو منطقه ما هم هاي وب سطح پوشش ي هست و هم شبكه ايرانسل و هر دو شبكه قابل استفاده است اما متاسفانه براي هاي وب منطقه ما يكم سرعت دانلود ناپايدار تر هست.
اگر سيمكارت رو بندازيد تو گوشي هايي كه باند 20 رو پوشش ميدن ، موقع سرچ كردن شبكه ها به اين صورت مياره:
1- HIWEB --> مال خود شركت هاي وب هست
2-Hiweb --> اين مال شركت ايرانسل هست و موقع ي كه بزنيد رو اين شبكه رومينگ ميشه روي ايرانسل ( يه نكته رو هم اضافه بكنم در بعضي از مواقع و منطقه ها هم گاها مشاهده كردم به اين صورت هست MTN Irancell )
3- شركت هاي همراه اول و رايتل رو هم مياره ولي رومينگ نميشه ..
بله درسته . پس همون بهتون یک خط تلفن ثابت اینترنتی voip میدن . با مودم i60 هم اینطوری باشه میشه استفاده کرد البته اون تنظیمات sip رو بدن رو مودم بزنیمنقل قول:
متاسفانه اینجا یعنی شهر ما فقط اون MTN Irancell میاد با mci و خود HIWEB و اجازه رومینگ هم نمیده لامصبنقل قول:
21 نهایت سرعت های وب هست بیشتر نقاط کشورنقل قول:
سلامنقل قول:
من دوستم در یک شهر دیگه ساکن هست و وقتی تست سرعت برام ارسال کرد روی 3.80 مگ بود و با IDM هم تا 5 مگ دانلود میکنه روی شبکه های وب
ولی وقتی رومینگ میکنه روی ایرانسل سرعتش داغون میشه
نقل قول:
اين جور موارد رو سعي كنيد با سامانه 195 انتقال بديد به صداي مشتري شركت هاي وب ، به طور جدي پيگيري ميكنن مسئله رو ، متاسفانه پشتيبانان فني لايه 1 شون زياد چيزي متوجه نميشن نه از تنظيمات و نه از دسترسي كه پنل بهشون داده شده ..
من خودم چند هفته پيش وقتي رومينگ ميكردم رو شبكه ايرانسل ، بعد از چند دقيقه اي آنتن گوشي ميپريد هر چي تماس ميگرفتم با پشتيبان ش اصلا نميدونست كه سيمكارت هاي وب قابليت رومينگ رو شبكه ايرانسل رو داره براش تازگي داشت :biggrin::blink:
ديگه مشكل م با شكايت 195 ، برطرف شد ...
یعنی با شکایت شما رومینگ رو براتون فعال کردند ؟نقل قول:
نه اتوماتيك رو سيمكارت م همون اولش فعال بود ، ولي اين چند هفته اخير رو رومينگ پرش آنتن داشتم كه با شكايت تو سامانه 195 برام درست كردند.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها
چطور شکایت ثبت کردید و تیم فنی های وب رومینگ رو قطع نکردند برای شما ؟
همین مشکل برای من پیش اومد و رومینگ غیر فعال شد
دقیقا به خاطر همین : رومینگ برای مشترکین عادی فعال نیست فقط اداره جات و سازمان ها من نمیخوام شکایت کنم و فردا خودم محکوم بشم و برام رومینگ رو فعال نکنننقل قول:
فکر کنم همون زادگاه های وب شمال ایران هست و اینها هم دارن کلا شمال ایران رو خوب پوشش میدن و سرعت خوبی شما دریافت میکنی :D:» ما رو هم یادشون رفته :worried:نقل قول:
یک دلیلش شاید این که تو شمال و مناطق کویری هر سایت خیلی برد داره با تعداد کمتری سایت مناطق بیشتری تحت پوشش، ولی تو مناطق کوهستانی خیلی سایت باید زده بشه(البته نمی دونم شما کجا هستین;))
سلامنقل قول:
تو كدوم ماده و قانون ش نوشته فقط واسه اداره ها و سازمان ها رومينگ فعال هست ؟
حتي توي اون برگه قرارداد اصلي كه موقع تحويل سيمكارت تو اداره پست بهتون ميدن واسه امضا ، توي يكي از بند هاش اون زمان من تحويل گرفته ام صراحتا اعلام شده بود كه با رعایت مقررات اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بین دو شرکت هاي وب و ايرانسل ميتوانيد از رومينگ ايرانسل استفاده نماييد.
اينم لينك معتبر خبري : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كه به صورت رومينگ دو طرفه س . هم شركت ايرانسل ميتونه رو هاي وب رومينگ كنه و هم خود هاي وب رو ايرانسل .
من شكايت كردم اصلا رومينگ رو هم غيره فعال نكردن تا به الان .. دارم استفاده م ميكنم .. شما م به نظرم اگر فعال نيست بريد شكايت تون رو ثبت كنيد فعال نكردن براتون بر فرض مثال ، ميتونيد توي تجديد نظر مرحله اول كه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره بكنيد .. ديگه تو اين مرحله مكاتباتي ما بين شركت تنظيم مقررات با شركت هاي وب صورت ميگيره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
این بند برای استفاده ایرانسل از شبکه های وب هست .
که به راحتی انجام میشه .
ولی برعکسش رومینگ سیم کارت های وب بر روی شبکه ایرانسل شدنی نیست .
چون شما عملا هر گیگ رو 900 تومان به های وب پرداخت میکنی و از امکانات شبکه ایرانسل که حداقل هر گیگ 2000 تومان هست استفاده می کنی .
نمونه اش رومینگ من رو ، وقتی اپراتور های وب پروفایل من رو دید ، مثل آب خوردن قطع کرد .
دوستان های وب برای بسته های 4G قابلیت رزرو یک یا چند بسته داره؟ و اینکه جشنواره خرید بسته در ایام خاصی قرار میده؟
جشنواره ای تا بحال برای 4G ندیدم . ولی امکان خرید چند بسته و رزرو اونها هستنقل قول:
بله درسته این قرارداد رو من خیلی وقت پیش دیدم و تست هم کرده ام میری تو پوشش های وب با سیم ایرانسل پیامک رومینگ میاد و بهت اطلاع میده داری از شبکه های وب استفاده میکنی و برعکس این نمیشه و فعال هم نمیکنن و تو قرارداد هم برا این موضوع سیم کارتهای mvno مطرح شده که سیم کارتهای ما 4g روستایی هست نه mvno و تازه تو سایت های وب دارن اینها ثبت نام میکنن و نمیدونم کسی تحویل گرفته یا نه و اینها صوت و پیامک و دیتا دارن و رومینگ هستن رو ایرانسل .نقل قول:
والا شهر ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کوهی هم تو شهر و روستاها نیست کلا اسم اصلی و تاریخی شهر ما اینه : سولدوز که به زبان آذری میشه سرزمین هموار یا دشت هموار و خیلی هم شهرستان کوچکی هست و تو نقشه های وب هم کلا اشتباه هست پوشش و همه جا قرمز پررنگ نشون داده میشه کل بافت شهری یعنی استفاده با مودم فضای داخلی با خیال راحت که اینطور نیست و من با هزار زحمت یک دکل پیدا و با انتن به اون وصل شدم . الانم چند مدت نقشه های وب رو تست میکنم گویا کلا تعطیل تشریف دارن :دینقل قول:
من تیری تو تاریکی میندازمنقل قول:
روی یکی از سیم کارت بستگان که پوشش نداره و استفاده نمیکنه شکایت ثبت می کنم
اگر رومینگ رو باشکایت فعال کردند چه بهتر
اگر هم فعال نکردند که چیزی رو از دست ندادیم
با شکایت و ... رومینگ فعال نکردند و نمیکنند . درباره سرعت طبق بخش نامه سازمان تنظیم مقررات
اینترنت ثابت حداقل سرعت 1 مگابیت هست که میشه حدود 128 کیلوبایت .
اگر کمتر از این سرعت باشه رسیدگی می کنند .
نقل قول:
اين يك نمونه درخواست تو سامانه 195 هس براي يكي از اقوام انجام دادم يه سال پيش .. اگر مهلت تجديد نظر مونده حتما تجديد نظر فرماييد با متن ي يكم تند و سريع .
این سیم کارت مال روستاست ، چجوری برای وسط تهران شکایت کردین پیگیری کردن و رومینگشم باز کردن.انگار که خودشون از پروانه و تعهداتشون خبر ندارن.
دقیقانقل قول:
حرفی که به من گفتند و اعلام کردند فقط تو اون کدپستی که اعلام شده فقط تعهد ارائه سرویس با سرعت حداقل 1 مگابیت دارند
دوستان سلام
سیم کارت برای من فعال شده ولی no service میزنه، چون سیم کارت رو داخل گوشی نوت 8 شیامی گذاشتم ولی انتن نداره
یعنی منطقه ای که هستیم جواب نمیده؟؟
پوشش داخل شهر مشکل دارهنقل قول:
روی پشت بام سرچ دستی بزنید ببینید آنتن 43212 رو میاره ؟
apn رو درست تنظیم کردید ؟
والا من از تنظیمات apn اطلاعی ندارم و موقع سرچ داخل خونه این شبکه را میارهنقل قول:
اون 43212 شبکه های وب هستنقل قول:
روش میزنم ولی رجیستر نمیشهنقل قول:
کار خاصی باید انجام بدم؟
وقتی رو شبکه های وب میزنم که رجیستر بشه این ارور میده
چرا همون ایرانسل استفاده نمیکنید؟ چون شهر پرتراکمی نیست احتمالا میشه با روتر و انتنهای قوی اینترنت رو از نزدیک ترین محل بگیرید و بفرستید سمت خودتون
الان انتنهای wifi قوی با برد چند کیلومتر در بازار موجوده فکر میکنم دست دوم هم کم گیر بیاد
نقل قول:
سلام
از كجا ميدونيد كه سيمكارت فعال شده ؟
وارد پنل كاربري تون بشيد توي سايت هاي وب ، ببينيد ميتونيد بسته 2 گيگ ماهانه رو خريداري كنيد ؟
براي ست كردن APN هم وارد تنظيمات Access Point Names گوشي تون هم بشيد گزينه Add بعد... name شبكه رو HIWEB بنويسيد ، بعد قسمت APN رو بنويسيد hiweb با حروف كوچيك.
بعد ديگه دست به هيچ تنظيماتي نزنيد .. اون رو Save كنيد.
شبكه رو سرچ بزنيد رو حالت (4G) روي همون 43212 ببينيد ريجستري ميشه ؟ اگر نشد روي شبكه Irancell 4G بزن ...
سلام عزیزنقل قول:
والا داخل سایت اینو زده ، و سیم کارت را زده فعال. و شبکه 43212 هم که انتخاب میکنم وصل نمیشه..داخل منو های وب برای خرید بسته ها مشکلی نداشت
apn رو طبق راهنمایی دوستان که بالاتر توضیح دادند تنظیم کن و اگر بازهم رجیستر نشد احتمال زیاد پوشش شبکه ضعیف هست .نقل قول:
رفتم روستایی که ثبت نام براش انجام دادم و حدود 10کیلومتری با جایی که هستم فاصله هست، اونجا هم سرویس نمیداد و زنگ زدم پشتیبانی میگه سایت داخل این روستان اوکیه:rolleye:
از کنار دوتا دیگه روستا که ، فاصله چندانی با روستایی ک ثبت نام انجام دادم ، ندارن، اونجا هم انتن نمیداد
گوشی هم نوت 8 گلوبال شیامی هست...دیگه نمیدونم باید چکار کنم:D
نقل قول:
گوشي Xiaomi redmi note 8 رو توي گوشي هاي تحت پوشش شبكه هاي وب سرچ ميكنم نمياره .. فك كنم به همين خاطره آنتن نداريد .. سيمكارت رو داخل يه گوشي ديگه اي تست كنيد!
اينجا سرچ كنيد مدل گوشي رو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]